2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bencede maşallah gayet sağlıklı bi tombiş geliyor gibim olmadı sezeryan olursun napcan :) ( banada bak kararı verdim hemen )

Yarın saat 11 de kızımı kucağıma alıyorum hayırlısıyla hanımlar.... :) Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inş.

bende en cok ondan korkuyorum.kendi ailemden ve akrabalarimdan ozellikle korkuyorum.evime gelmesinden bile korktugum insanlar var gelme de diyemezsin.ilk gunler zor gecicek bana maalesef

Bende korkuyorum. Geçen acilde bile beni delirttiler :S Nst yi doğumhane kısmında çekiyorlar. Doğum var diye içeri beni yalnız aldı hemşire çok şükür. Arkamdan sesleri duydum hep odadan annem banane bende giricem diye tutturuyor. Üstelik gelmeyin dedim. Doktorun odasına da muayene için girdim yine gelmeyin dedim. Doktorda dedi ama dinlemediler 7 kişi girdik içeri :S Şimdiden dua ediyorum. Allahım eşim yanımda olsun biz önce gidelim doğuma yakın ararız diye :S işin kötüsü çantam annemlerde...

slm kızlar bişey soracam 35.haftasında kasıklarda müthiş ağrısı olan var mı.bu kasık ağrısı normalmi sizce.

Bende sürekli sızlama var. Gece uyurken bile uyanıyorum. Yürürken de iğne saplanır gibi oluyor. Bazen sağ bazen sol tarafa. Çatı açılıyordur diye normal olduğunu düşünüyorum. Daha çatı muayenesi olmadım çünkü.

selam canım o sıvı gibi su gibi olan şey benden de geliyor sen benden önce gideceksin doktora lutfen aldığın cevabı bana da yaz canım telefondan giriyorum haftanı göremiyorum kaçıncı haftandasın acaba canım?

kız olunca pembeler oluyor bol bol ama erkek için de mavi mavi güzel ya deme öyle :)
kendimizi de süsleriz canım ayıp ediyosun :)

Eki Görüntüle 905386

Bu da oğluşumun battaniyesi sonunda dün gece bitti

çok güzel olmuş eline sağlık

Çok güzel bi oda olmuş iyi günlerde kullanın.

çok teşekkür ederim canım inş. güzel günlerde kullanırız :)

olsun canım allah nasip kısmet eder inş. çok teşekkür ederim :)

ohh maşallahı var :)

sağlıkla gelsin
ben spinal sezeryan olacağım belden aşağısı uyuşturulup

Çok güzel olmuş maşallah.bir an beşiğin içinde yatarken düşündüm :) Bende gidip gelip dolabı açıp kokluyorum kıyafetlerini, kızımla konuşuyorum kapatıyorum.

ahh ahh ben de düşünüyorum hayal rüya nasıl güzel :)
ben de öyleyim sürekli odadayım :)

ben hastaneme doğum fiyatlarını sordum 1600 normal, 1900 sezeryan dediler.sezeryanda ya da normalde epidural anestezi istersem 500 TL fark alıyorlarmış.
sizin hastanelerde ücretler nasıl?

benm sezeryan 2850 ne sanırım en pahalı benim ki

çok teşekkür ederim canım :)
benim kızım kokoş daha tokalarını çekmedim :)
bir ara onuda paylaşırım

canım üzme kendini her gün ara doğuma gidicem de ısrar et getirsinler biraz şirret olmak işe yarayabiliyor böyle durumlarda :)

ben gece orkidlerinden götürücem canım kalın olanlardan hasta bezi düşünmüyorum gerekirse bebek için koydugum bezlerin kenarlarını keser koyarım ama yeni doğan yapan arkadaşlarımdan hepsi orkid kullandı hastane de veriyo zaten

Hadi bakalım hayırlısı şu sancı alttaki çixgimi ben hiç anlamıyomda nstden

ay ben de hiç anlamıyorum bakıyorum bön bön çizgilere :)

bizim hastane epey uygun 550 TL normal doğum epidural ile 650 TL
bızım hastanede de ucretler soyle normal dogum 600 sezeryan 700 ama epıdural takılırse kac lıra olur bılmıyorum:))

Kizlar ben doguruyorum:) hastanedeyim. Sanci odasında. Dua edin. Çok ani oldu. Gece 1de suyum geldi. 4-5 cm aciklik varmis geldiğimde. Simdi bekliyoruz bakalim
ayy canım hadı hayırlısı ınsallah kolay bır dogum olur haberlerını beklıyoruz.

Misaaaa aynen cnm tombik bir kiz olacak insallah hepimiz kolayca dogururuz

findux cnm biz de yemekte esimle cok buyuk olacak olursa sezerdyan oluruz diye konustuk cunku dr.bas gelis problem yok ama bir sobraki gelisinizde dogum seklini konusuruz dedi

Yarın saat 11 de kızımı kucağıma alıyorum hayırlısıyla hanımlar.... :) Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inş.

Allahım sağasalim kucağına almayı nasip etsin canım Rabbim sanada sağlık versinki bebişini mutlu mesut büyütürsün inşallah darısı başımıza yarabbim bi doğuraydık sağasalim hepimiz

Sağlıkla kurtulursunuz canım inşallah ikiniz de bebişler bir bir dökülüyo, bu gidişle bi ben bi de dilzar kalıcaz Ocak'a :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…