İyi aksamlar kizlar biz de bugun dr.dan geldik tosuncuk kizim 2860 gr olmus ve daha 35 .haftadayiz ablasi kac kg doddugunu sordu dr galiba ablssini gececek dedi bu arada ablasi3600 dogmustu normal dogumla kizim insallah 3500 gr gecmez bir de bunun cikmssi var ordan
bende en cok ondan korkuyorum.kendi ailemden ve akrabalarimdan ozellikle korkuyorum.evime gelmesinden bile korktugum insanlar var gelme de diyemezsin.ilk gunler zor gecicek bana maalesef
slm kızlar bişey soracam 35.haftasında kasıklarda müthiş ağrısı olan var mı.bu kasık ağrısı normalmi sizce.
slmlar annişlersanki çok ağırlaştım gibi gelmeye başladı, iki gündür durup durup ateş basıyor beni ne oluyor yav bir de sanki akıntıyla beraber sıvı gibi su gibi bişey gelmeye başladı perşembe bir soracağım doktoruma
bende kalktıgımdan berı oturuyorum kahvaltı ettım sızı okudum şimdi biraz işlerime bakıcam beşiği çıkarıcam kurucam çocuk odasınada son şeklını verıcem...
bu arada juliet kızının odasına bayıldım bende çocuk odasına bı koltuk yaptırdım ama senın kı harıka duruyo erkek bebek odası bnm kı böyle şeker gıbı olmuyo ne kadar da süslesem:) fazlada süsleyemıyorum zaten neyse bende kendımı süslerım artık:)))
Çok güzel bi oda olmuş iyi günlerde kullanın.
merhaba kızlar bugün nasılsınız azurem hayırlı ömürlü olsun inşallah julliet odanıza bayıldım ben ilk kızıma da yapamamıştım kiracı ve tayinci olunca buna da yapmadım içimde uhdedir benimde şeker ıvır zıvır kaldı çarşıya çıkıp bir yürüyebilsem neler yapıcam da evin ordaki markete gidemiyorum bel ve bacak ağrısından
sevgili anne adayları herkese merhabalar:) bir ocak annesi olarak (inşallah:) bu forumu görünce nasıl mutlu oldum:) benım de doğumuma çok az kaldı sanırım:) bebişim geçen hafta 3.150 gramdı. bebişim yan duruyor döner mi bilmem?? ntsde hafif kasılmalar çıktı birde doktorum rahim boyun 3cm dedi sanırım 3 cm açılmam var demek oluyor bu?? hep yatıyorum ama kasılmalarım akıntım baya arttı.. bıraz da halsızlık var:/ sanırım sezeryan olacagım ama spınal mı epıdural mı olacagım bılmıyorum var mı annişler fikri olan??
Çok güzel olmuş maşallah.bir an beşiğin içinde yatarken düşündüm :) Bende gidip gelip dolabı açıp kokluyorum kıyafetlerini, kızımla konuşuyorum kapatıyorum.
ben hastaneme doğum fiyatlarını sordum 1600 normal, 1900 sezeryan dediler.sezeryanda ya da normalde epidural anestezi istersem 500 TL fark alıyorlarmış.
sizin hastanelerde ücretler nasıl?
Ayyy maşallah çok güzel olmuş odası:) bende emzirme koltuguna bayıldım. Sağlıkla kullanın İnşallah. Buarada şimdiden ayakkabı dolmuş dolabın kııızzz. Kokoşmu olcak nee
Ben daha hiç ayakkabı almadım. Hediye gelir diyorum
Canım o açıklık değil. Rahim ağzının kalınlık ölçüsü. Doğuma yaklaştıkça incelecek. Açıklık başladıkça da o 3 cm tamamen silinecek
Benimde canım çok sıkkın bugün kızlar yatak odasına aldığımız sepet beşiğin uyku seti takımını yıkayım derken eşim yatak kısmını kontrol edeyim dedi bir baktıkki suntada bombe var ve bastırınca içe çöküyo tutturdu değişsinler diye bende dedim tamam ama şurda doğuma ne kaldıki bir yada iki hafta bilemedin neyse tabiki beni dinlemeyip aradı çileği yetkili ,tamam ,değişelim ,başka şikayetlerde olmuştu ,alalım biz onu ,yenisini sipariş edelim ,deyip kapattı . İlk sipariş ettiğmizde 2 ay sonra anca gelmişti şimdi ne kadar beklicez acaba hiç bilmiyorum . Be yetkili madem sorun yaşıyosun bu konuyla ilgili niye ustanız takarken kontrol etmemiş biz farketmesek kalıcak öyle yani odasına aldığımız beşiğinde alt kısmı çatlak çıkmıştı ve yine biiz kontrol edince geldiniz değiştirdiniz . Çocuk odası bebek odası bunlar el insaf diyorum şikayet etmem vatandaşlık borcu oldu artık benden çıktı yani şurda kaşmış n fazla 2haftam hevesimi kusağımda bıraktınız yani tebrikler((
Kızlar hastaneye orkidmi götüreceksiniz yoksa hasta bezimi? Hasta bezlerine dün baktım paketli vardı içinde çoktu 2 tane falan lazım olur die almadım.yoksa şu kilotlar varmış hasta bezi gibi ama kilot şeklinde omu iyi olur
Hadi bakalım hayırlısı şu sancı alttaki çixgimi ben hiç anlamıyomda nstden
Yarın saat 11 de kızımı kucağıma alıyorum hayırlısıyla hanımlar.... :) Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inş.
bızım hastanede de ucretler soyle normal dogum 600 sezeryan 700 ama epıdural takılırse kac lıra olur bılmıyorum:))bizim hastane epey uygun 550 TL normal doğum epidural ile 650 TL
ayy canım hadı hayırlısı ınsallah kolay bır dogum olur haberlerını beklıyoruz.Kizlar ben doguruyorum:) hastanedeyim. Sanci odasında. Dua edin. Çok ani oldu. Gece 1de suyum geldi. 4-5 cm aciklik varmis geldiğimde. Simdi bekliyoruz bakalim
Yarın saat 11 de kızımı kucağıma alıyorum hayırlısıyla hanımlar.... :) Allah hepimize sağlıkla nasip etsin inş.
Zaten oyle bi baktiki suratima
Bende gulme krizine girerim zaten.
ee ben gulmeye baslayinca cocuk gene sese gidecek yukari cikacak
bi ara ne olsa yapacaktim donsun diye
Canım şu madencilern taktığı önü ışıklı kasklar varya ondan taksın eşin, içeriye doğru sesim geliyomu dyede bi seslensin aşağıdan tamammm hemen döner
kızlar aksamları eşinizle nasıl vakıt geçiriyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?