2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bende öyle canım birazda o yüzden bizikiler geç gelsin istedim ya ama nerdeee benimki evde yanlız bırakamazmış görcez bakalım iyimi olcak bende merak ediyom :)
Minikkelebek sana alıntı yapmama tel izin vermedi

Kv ve ailesi beni şimdiden çıldırtıyırlar
Daha bide kv annesi var
Bizde adettir 40 gün gelirler misafir hiç eksik olmaz
Lohusalımmı burnumdan getşrecekler ve ben temizlik hastasıyım kv çok pis
Dün beraber perde ütüledik perdemi yaktı geride ben yakmadım die inkar etti
Yapmadından yapmaması daha iyi
depend al o zaman sende canım ınceya çok bellı olmuyo o ılk hafta ped yerıne kullanırsın hemde zıyan olmaz....
Kullanışlı oluyomu acaba yada orkid gibi sızdırmaz dimi birde numaralımı oluo bedenime göre

Garfild hayırlı doğumlar arkadaşım

Ayyy çok heycan verici
Kendimi düşündüm sabaha kadar uyumam heralde meraktan

Selam kızlar bugün izne ayrıldım 37. haftayı bekleyemedim valla...nasılsınız?

Arzurem inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır. Julliet odanıza bayıldım, güle güle kullansın bebişin.

sen doğuma gir eşin haber eder getirirler çantanı hem bebişin hem onların sitresiyle doğum zor olur

ay canım benim eşimde aynı yaa gece üstümü örtmüyorum, yanıyorum diyorum adama beni kaloriferin yanına yatırıyor üstünü açıyosun bari üşüme diyor, yav zaten sıcaktan açıyorum üstümü aa benim şekerim o kışlık pijama giyiyor yorgan örtüyor ben yangın ayşe ince gecelik ince battaniyeyle yatıyorum hoş onu da açıyorum yaa

slm kızlar bişey soracam 35.haftasında kasıklarda müthiş ağrısı olan var mı.bu kasık ağrısı normalmi sizce.

canım benim 35te hafifti şimdi giderek artıyor, bacaklarımın tam arası yürürken, merdiven çıkarken, yatakta dönerken fena kemiklerim kaslarım kasıklarım ağrıyor meğer çatı ağrısıymış yapcak bişey yok maalesef her geçen gün artıyor, ama çok ilginç mesela tuvalete çömelip kalkarken sorun yok acımıyor, daha çok bacaklar birbirine yaklaşınca oluyor bir de ayakta pantolon giymeye falan kalkarsam unutup da yandım, ağrım sağ tarafta benim sağ ayağımın üzerine baskı yapınca damarlarım falan yanıyor sanki

ben 37deyim canım, dönersem yazarım inş çünkü doktordan sonra büyük ihtimal doğuma kadar annemlerde kalıcam, yine eşim gelirse arada onun telden falan yazmaya çalışırım inş bir sorunumuz yoktur canım

Selam bacilarrrrrr dr geldik hmn size yazayim 2.kez nstye baglandik bebisim3100 gr ama 37 haftaluk ama dr persembeye kadar bakiyim donmezse kafasi cuma aliyim dedi hayrlisiii heycanliyim simdilik hersey tam gibi gibi heycannnnb doruktaaaaaaa hayirlisiyla gelsin inşallah persembe son kntrl

kızlar bebısımın kıyafetlerıı utuledım kucuk kucuk ne zor utulemesı ama cok tatlı:)))))) yarın da artık cantamı hazırlarım... bır de kızlar ben de tıtızlık var hastalık derecesınde sımdı bunları utuledım ya kımsenın dokunmasını ıstemem ya da ne bılım yatagını nevresımını kımse ellemese temız el mı ne bellı degıl mesela oturmaya gelen yakınlar cok mu abartıyorum sızce?

Bana da alttaki çizgilerin sancı olduğunu üstte ki çizgilerind e bebeğin kalp atışı olduğunu söyledi hastanedekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…