Minikkelebek sana alıntı yapmama tel izin vermediBende öyle canım birazda o yüzden bizikiler geç gelsin istedim ya ama nerdeee benimki evde yanlız bırakamazmış görcez bakalım iyimi olcak bende merak ediyom :)
Kullanışlı oluyomu acaba yada orkid gibi sızdırmaz dimi birde numaralımı oluo bedenime göredepend al o zaman sende canım ınceya çok bellı olmuyo o ılk hafta ped yerıne kullanırsın hemde zıyan olmaz....
Bende korkuyorum. Geçen acilde bile beni delirttiler :S Nst yi doğumhane kısmında çekiyorlar. Doğum var diye içeri beni yalnız aldı hemşire çok şükür. Arkamdan sesleri duydum hep odadan annem banane bende giricem diye tutturuyor. Üstelik gelmeyin dedim. Doktorun odasına da muayene için girdim yine gelmeyin dedim. Doktorda dedi ama dinlemediler 7 kişi girdik içeri :S Şimdiden dua ediyorum. Allahım eşim yanımda olsun biz önce gidelim doğuma yakın ararız diye :S işin kötüsü çantam annemlerde...
Bende korkuyorum. Geçen acilde bile beni delirttiler :S Nst yi doğumhane kısmında çekiyorlar. Doğum var diye içeri beni yalnız aldı hemşire çok şükür. Arkamdan sesleri duydum hep odadan annem banane bende giricem diye tutturuyor. Üstelik gelmeyin dedim. Doktorun odasına da muayene için girdim yine gelmeyin dedim. Doktorda dedi ama dinlemediler 7 kişi girdik içeri :S Şimdiden dua ediyorum. Allahım eşim yanımda olsun biz önce gidelim doğuma yakın ararız diye :S işin kötüsü çantam annemlerde...
Sanki ben yazmisim bunlariyaniyorum bikac gundur.esim usuyo kalorifer aciyo diye kavga ediyorum adamla
Kiz zaten bi acaipim varyaalt tarafim agriyo iyice.oglan cok canimi yakiyo bugun keseyi patlatirsa sasirmam her an hersey olabilir yada kendi kendime gelin guvey de oluyo olabilirim.hurmami yedim oglumu bekliyorum
Canim ben banka calisaniyim ozel sigortamiz var 2900 tl sini onlar oduyo.gercekten ozel sigorta yaptirmak dogum acisindan iyi oluyo.hamile kalmadan 6 ay once yapilmasi gerekiyomus sanirim.
Biz de kolonya yaptirdik canim vaktin varsa kendin yap valla cok sirinler.bizde yanina cikolata siparis verdik
Aklima ne geldi.bizim oglan ayaklari asagidayken dondurme tekniklerini okudum da
altran isik tutun isiga gelsin diyodu
hadi o tamam bide babasi alt taraftan konussun da sese giderse doner yaziyodu
Esime dedim asagi taraftan konusman lazimmis.nasi yani dedi sacma dedi
ama cocuk donmuyo baska care yok :52
Simdide dogsun diye alttan konusalim gel oglum geel geel geeel
persembe degılmıydı canımsenın?
Kızlar aranızda facebookta ocak anneleri grubunda olanlar var mı? Ben bulamıyorum grubu. Geçen hafta bulup istek yollamıştım :S
Garfild hayırlı doğumlar arkadaşım
Ayyy çok heycan verici
Kendimi düşündüm sabaha kadar uyumam heralde meraktan
slm kızlar bişey soracam 35.haftasında kasıklarda müthiş ağrısı olan var mı.bu kasık ağrısı normalmi sizce.
Evet öyleydi cnm. Bugün kontrol vardı. Yarın alalım dedi kan tahlillerinden sonra. Şimdi evde son hazırlıklar. Ve heyecan dorukta. Bilerek beklemek cok stresliymiş.
selam canım o sıvı gibi su gibi olan şey benden de geliyor sen benden önce gideceksin doktora lutfen aldığın cevabı bana da yaz canım telefondan giriyorum haftanı göremiyorum kaçıncı haftandasın acaba canım?
normal burcu betül kazdal
kızlar aksamları eşinizle nasıl vakıt geçiriyosunuz?
Evet öyleydi cnm. Bugün kontrol vardı. Yarın alalım dedi kan tahlillerinden sonra. Şimdi evde son hazırlıklar. Ve heyecan dorukta. Bilerek beklemek cok stresliymiş.
ben yazın gıtmıstım burcu hanıma bebısımın cınsıyetını ögrenmek ıcın cok tatlı bı doktr kendısı.. :)
ben yazın gıtmıstım burcu hanıma bebısımın cınsıyetını ögrenmek ıcın cok tatlı bı doktr kendısı.. :)
kız olunca pembeler oluyor bol bol ama erkek için de mavi mavi güzel ya deme öyle :)
kendimizi de süsleriz canım ayıp ediyosun :)
çok güzel olmuş eline sağlık
çok teşekkür ederim canım inş. güzel günlerde kullanırız :)
olsun canım allah nasip kısmet eder inş. çok teşekkür ederim :)
ohh maşallahı var :)
sağlıkla gelsin
ben spinal sezeryan olacağım belden aşağısı uyuşturulup
ahh ahh ben de düşünüyorum hayal rüya nasıl güzel :)
ben de öyleyim sürekli odadayım :)
benm sezeryan 2850 ne sanırım en pahalı benim ki
çok teşekkür ederim canım :)
benim kızım kokoş daha tokalarını çekmedim :)
bir ara onuda paylaşırım
canım üzme kendini her gün ara doğuma gidicem de ısrar et getirsinler biraz şirret olmak işe yarayabiliyor böyle durumlarda :)
ben gece orkidlerinden götürücem canım kalın olanlardan hasta bezi düşünmüyorum gerekirse bebek için koydugum bezlerin kenarlarını keser koyarım ama yeni doğan yapan arkadaşlarımdan hepsi orkid kullandı hastane de veriyo zaten
ay ben de hiç anlamıyorum bakıyorum bön bön çizgilere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?