2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hayırlı olsun izne ayrılmışsın canım
çok teşekkür ederim canım sağlıkla gelsinler artık

iyi akşamlar kızlar.
azurem doğurmuştur heralde, inşallah sağlıklı hayırlı bir doğum geçirmiştir. darısı başımıza çok özeniyorum artık.
Garfield canım sağlıkla sıhhatle kucağına al bebişini inşallah. hayırlı haberlerini bekliyo olucaz Allahın izniyle.

fenlife merhaba nerdesin nasılsın merak ettim seni

iyiyim canım sağol. sen nasılsın?

ben de son günlerin ufak rahatsızlıkları dışında iyiyim çok şükür, semih bey bu hafta doğumhanedeymiş perşembe günü doğumhaneye gel çatı muayenesi yapalım dedi :18: ben bundan sonra annemlerde kalıcam genelde pek giremiyorum nete, sen nerdesin canım görüştünmü semih beyle?

birsürü kişi var ama konuşmuyo herkes yazılanlarımı okuyor kızlar

Yaziyoruzzda eskisi gibi degil site millet alistigina yaziyo alismadigini okumuyo bile biz ennn baslarda bole swgildik kim kime yazmis ne yazmis karisip duruyodu cok guzeldi ama simdi bir kac kisi birbirine yazip duruyor

Yaziyoruzzda eskisi gibi degil site millet alistigina yaziyo alismadigini okumuyo bile biz ennn baslarda bole swgildik kim kime yazmis ne yazmis karisip duruyodu cok guzeldi ama simdi bir kac kisi birbirine yazip duruyor

evt öle oldu cnım paşam vardı o güzeldi muhabbette çoğu kişi gitti arada geliyolar belki ama görmüyorum

bende geçen hafta gittim, bana da bugün için doğumhaneye gel demişti ama ben gitmedim. geçen hafta ultrasona yatmamla kalkmam bir oldu, hızlı hızlı bişeyler söyledi, ben pek ısınamadım ona. bide benim bebeğimin midesi büyük, onunla ilgili "doğduğunda kakasını yaparsa sorun yok ama yapmazsa çocuk doktoru görür" dedi. benimde içime kurt düşürdü. üniversitedeki gebe polikliniğine gittim. ordaki doktorda burda yap doğumunu dedi. semih beyde içime pek sinmemişti zaten. çok aceleci biri gibi geliyor bana. ben panik oluyorum öyle olunca. sakinsakin konuşsun benimle istiyorum. o yüzden üniversitede yapmayı düşünüyorum doğumu. bide yeni öğrendim, servergazide geceleri nöbetçi çocuk doktoru olmuyomuş. ne kadar doğru bilmiyorum. e bizede doğumdan sonra çocuk doktoru lazım. durdun mu sen hiç? öyle miymiş?

bende az önce çantamı hazırladım Çantaya koyduklarımı ütüledim diğerlerini de yarın yada diğer günler ütülerim Dolap raflarına ve şifoniyerin içine kapitone diktiriyorum onların bitmesini bekliyorum Onları çekmecelere,raflara serip sonra kıyafetlerini yerleştiririm die düşündüm.Bende senin gibi düşünüyorum yıkanıp ütülendikten sonra mümkünse kimse dokunmasın sonuçta hijyen için yıkanıp ütülendi

İyi dileklerimiz için binlerce teşekkürler. Zaman ilk kez çok yavaş akıyor. Gece 1 den sonra nişi yiyip içmek yok. Depo yapıyorum :) cok stresliyim napıcağımı bilemiyorum. :)

Hoşgeldin , hemen soruları dizeyim.. Bebişin cinsiyeti nedir, normal doğummu istiyosun, çatı muayenesi vs oldunmu bende patlıycam çok fenayım bu akşam

cınsıyetı erkek oğlum olcak Allah nasıp ederse normal ıstıyorum ama bakalım bu persembe kontrolumuz var gıdınce bellı olacak dr daha catı muayenesı ıstemedı bugun cok agrım oldu ozellıkle belımde ve kasıklarımda ama sımdı ıyıyım bıraz daha =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…