Selam kızlar bugün izne ayrıldım 37. haftayı bekleyemedim valla...nasılsınız?
Arzurem inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır. Julliet odanıza bayıldım, güle güle kullansın bebişin.
Bana da alttaki çizgilerin sancı olduğunu üstte ki çizgilerind e bebeğin kalp atışı olduğunu söyledi hastanedekiler
fenlife merhabanerdesin nasılsın merak ettim seni
anladım canım yrn giricem gene nstye bakarım anlıycakmıyım acaba sancı var mı yok mu :)
iyi akşamlar kızlar.
azurem doğurmuştur heralde, inşallah sağlıklı hayırlı bir doğum geçirmiştir. darısı başımıza çok özeniyorum artık.
Garfield canım sağlıkla sıhhatle kucağına al bebişini inşallah. hayırlı haberlerini bekliyo olucaz Allahın izniyle.
iyiyim canım sağol. sen nasılsın?
Sağlıkla kurtulursunuz canım inşallah ikiniz debebişler bir bir dökülüyo, bu gidişle bi ben bi de dilzar kalıcaz Ocak'a :)
birsürü kişi var ama konuşmuyo herkes yazılanlarımı okuyor kızlar
canım odanızı çok beğendim. bebeğinizi sağlıkla huzurla analı babalı büyütürken eskitin inşallah eşyalarınızı:)
Yaziyoruzzda eskisi gibi degil site millet alistigina yaziyo alismadigini okumuyo bile biz ennn baslarda bole swgildik kim kime yazmis ne yazmis karisip duruyodu cok guzeldi ama simdi bir kac kisi birbirine yazip duruyor
ya bende varım benıde aranıza alırmısınız?
Yaziyoruzzda eskisi gibi degil site millet alistigina yaziyo alismadigini okumuyo bile biz ennn baslarda bole swgildik kim kime yazmis ne yazmis karisip duruyodu cok guzeldi ama simdi bir kac kisi birbirine yazip duruyor
ben de son günlerin ufak rahatsızlıkları dışında iyiyim çok şükür, semih bey bu hafta doğumhanedeymiş perşembe günü doğumhaneye gel çatı muayenesi yapalım dedi :18: ben bundan sonra annemlerde kalıcam genelde pek giremiyorum nete, sen nerdesin canım görüştünmü semih beyle?
çok teşekkür ederim canım aminnnn inş. :)
sürekli odasında oldugum için eskiycek bu gidişle :)
kızlar bebısımın kıyafetlerıı utuledım kucuk kucuk ne zor utulemesı ama cok tatlı:)))))) yarın da artık cantamı hazırlarım... bır de kızlar ben de tıtızlık var hastalık derecesınde sımdı bunları utuledım ya kımsenın dokunmasını ıstemem ya da ne bılım yatagını nevresımını kımse ellemese temız el mı ne bellı degıl mesela oturmaya gelen yakınlar cok mu abartıyorum sızce?
tesekkur ederım hosbulduk =) az kaldı gıbı hıssedıyorum sankı dogurmak uzereyım patlıycam
Hoşgeldin, hemen soruları dizeyim.. Bebişin cinsiyeti nedir, normal doğummu istiyosun, çatı muayenesi vs oldunmu bende patlıycam çok fenayım bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?