bende geçen hafta gittim, bana da bugün için doğumhaneye gel demişti ama ben gitmedim. geçen hafta ultrasona yatmamla kalkmam bir oldu, hızlı hızlı bişeyler söyledi, ben pek ısınamadım ona. bide benim bebeğimin midesi büyük, onunla ilgili "doğduğunda kakasını yaparsa sorun yok ama yapmazsa çocuk doktoru görür" dedi. benimde içime kurt düşürdü. üniversitedeki gebe polikliniğine gittim. ordaki doktorda burda yap doğumunu dedi. semih beyde içime pek sinmemişti zaten. çok aceleci biri gibi geliyor bana. ben panik oluyorum öyle olunca. sakinsakin konuşsun benimle istiyorum. o yüzden üniversitede yapmayı düşünüyorum doğumu. bide yeni öğrendim, servergazide geceleri nöbetçi çocuk doktoru olmuyomuş. ne kadar doğru bilmiyorum. e bizede doğumdan sonra çocuk doktoru lazım. durdun mu sen hiç? öyle miymiş?
bende geçen hafta gittim, bana da bugün için doğumhaneye gel demişti ama ben gitmedim. geçen hafta ultrasona yatmamla kalkmam bir oldu, hızlı hızlı bişeyler söyledi, ben pek ısınamadım ona. bide benim bebeğimin midesi büyük, onunla ilgili "doğduğunda kakasını yaparsa sorun yok ama yapmazsa çocuk doktoru görür" dedi. benimde içime kurt düşürdü. üniversitedeki gebe polikliniğine gittim. ordaki doktorda burda yap doğumunu dedi. semih beyde içime pek sinmemişti zaten. çok aceleci biri gibi geliyor bana. ben panik oluyorum öyle olunca. sakinsakin konuşsun benimle istiyorum. o yüzden üniversitede yapmayı düşünüyorum doğumu. bide yeni öğrendim, servergazide geceleri nöbetçi çocuk doktoru olmuyomuş. ne kadar doğru bilmiyorum. e bizede doğumdan sonra çocuk doktoru lazım. durdun mu sen hiç? öyle miymiş?
aslında dediğin gibi yapıyor ilk gittiğimde bende ne oluyor yaa dedim sonra kendim izin vermemeye başladım beni başından savmasına, duruyorum uzun uzun soruyorum, kilosunu falan sormazsan söylemiyo zaten herşeyi sorcan illa ben de çirkeflik yapıyorum birazzaten doğuma kimin gireceği belli değil, nst de görüyorum sürekli ebeleri beğendim benim görümcem iki doğum yaptı orda, komşumuzda orda doğum yaptı herkes memnun ebelerden, doktor kadar ebeler de önemli diyorlar bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. bebişine de Allah sağlık sıhhat versin inş bir sorun yaşamazsın, anne karnında bisürü şey söylenip sonra sapasağlam doğan binlerce hikaye duyuyoruz hiç canını sıkma iyi yapmışsın ama içine sinmesi önemli doğumda da rahat olursun güvende hissedersin en azından hayırlı kolay doğumlarımız olsun inş
İyi dileklerimiz için binlerce teşekkürler. Zaman ilk kez çok yavaş akıyor. Gece 1 den sonra nişi yiyip içmek yok. Depo yapıyorum :) cok stresliyim napıcağımı bilemiyorum. :)
Minikkelebek sana alıntı yapmama tel izin vermedi
Kv ve ailesi beni şimdiden çıldırtıyırlar
Daha bide kv annesi var
Bizde adettir 40 gün gelirler misafir hiç eksik olmaz
Lohusalımmı burnumdan getşrecekler ve ben temizlik hastasıyım kv çok pis
Dün beraber perde ütüledik perdemi yaktı geride ben yakmadım die inkar etti
Yapmadından yapmaması daha iyi
Kullanışlı oluyomu acaba yada orkid gibi sızdırmaz dimi birde numaralımı oluo bedenime göre
bu arada yazayım derken unutmuşum, çocuk doktoru oluyormu bende bilmiyorum canım bişey duymadım ama gidince bir sorarım
Evet öyleydi cnm. Bugün kontrol vardı. Yarın alalım dedi kan tahlillerinden sonra. Şimdi evde son hazırlıklar. Ve heyecan dorukta. Bilerek beklemek cok stresliymiş.
kızlar bebısımın kıyafetlerıı utuledım kucuk kucuk ne zor utulemesı ama cok tatlı:)))))) yarın da artık cantamı hazırlarım... bır de kızlar ben de tıtızlık var hastalık derecesınde sımdı bunları utuledım ya kımsenın dokunmasını ıstemem ya da ne bılım yatagını nevresımını kımse ellemese temız el mı ne bellı degıl mesela oturmaya gelen yakınlar cok mu abartıyorum sızce?
Yaziyoruzzda eskisi gibi degil site millet alistigina yaziyo alismadigini okumuyo bile biz ennn baslarda bole swgildik kim kime yazmis ne yazmis karisip duruyodu cok guzeldi ama simdi bir kac kisi birbirine yazip duruyor
İyi dileklerimiz için binlerce teşekkürler. Zaman ilk kez çok yavaş akıyor. Gece 1 den sonra nişi yiyip içmek yok. Depo yapıyorum :) cok stresliyim napıcağımı bilemiyorum. :)
çok ellenmemesı daha ıyı ama çokda abartma herkes elleyecek ıkı gun sonra o zman gıcık olursun herkese...
Canım akşamları ben bi koltukta eşim diğer koltukta uzanmış, tv açık, benim elimde ipad onda laptop takılıyoruzarada birbirimize dönüp ne kadar paylaşımcı bi çiftiz diye dalga geçiyoruz
kızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı.sancılarım vardı nstye girdim gene sancım çıktı alttan baktı doktorum 3 cm açılma varmış ama bebeğin kafası yerleşmemiş.ben normal doğum istiyorum dedim.normal olmaz dedi ama ben ısrar ettim.perşembe gel suni sancı verelim dedi ama olmaz dedi.napıcam çok kararsızım yardım edin.pelvis yapısıda normal doğuma uygun değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?