2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Omrumunomru hos geldin hep beraber dogurmayi beklicez cnm

Garfieldddd insallah sagkicakla alirsin bebisini kucagina azurem de insallah kuzusunu almistir kucagina ayy cok heyecanli olmaya basladi son zamanlar ama ne zaman doguracagini bilmemek daha heyecanli galiba

kizlar valla aksamlari cocugu uyuttuktan sonra esimin omzuna yaslanip ayaklarimi uzatip beraber dizi film yarisma ne varsa izliyoruz

Güzel anneler merhaba;
Bugün Dr kontrolümüz vardı, artık her hafta gidiyoruz. Doğum konusunda kafam biraz karışık benim en başından beri; bunu bilen doktorum normal doğum düşünüyorsan çatı muayenesi yapmamız gerekir dedi hoop yattım çatala.. Burdan okuduklarım kadarıyla içim biraz rahattı ama kasıldım baya; benim için zor oldu açıkçası. Çatı muayenesi esnasında zorlandığımı gören doktorum "normal istiyorsan bu muayeneye hazırlıklı olman lazım sürekli kontrol edilecek çünkü dedi, ben de can havliyle tamam vazgeçtim ben sezeryan istiyorum deyiverdim :) gerçekten zormuş kızlar ya daha sancı bile yokken bu kadar zorlandım bugün. Normal doğum yapan kadınlar kahraman gibi göründü bugün gözüme. Öte yandan sezeryan da kolay değil biliyorum, sonuçta bir nevi ameliyat o da.. Kafam çok karışık, Allah yardımcımız olsun, hepimize kolaycacık doğumlar nasip etsin inşallah..

aslında dediğin gibi yapıyor ilk gittiğimde bende ne oluyor yaa dedim sonra kendim izin vermemeye başladım beni başından savmasına, duruyorum uzun uzun soruyorum, kilosunu falan sormazsan söylemiyo zaten herşeyi sorcan illa ben de çirkeflik yapıyorum biraz zaten doğuma kimin gireceği belli değil, nst de görüyorum sürekli ebeleri beğendim benim görümcem iki doğum yaptı orda, komşumuzda orda doğum yaptı herkes memnun ebelerden, doktor kadar ebeler de önemli diyorlar bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. bebişine de Allah sağlık sıhhat versin inş bir sorun yaşamazsın, anne karnında bisürü şey söylenip sonra sapasağlam doğan binlerce hikaye duyuyoruz hiç canını sıkma iyi yapmışsın ama içine sinmesi önemli doğumda da rahat olursun güvende hissedersin en azından hayırlı kolay doğumlarımız olsun inş

Garfielddd sakin ol cnm tek dusundugun minicik yavrunun minicik agzi burnu elleri olsun onu gorunce emin ol bir cok seyi unutacaksin

bu arada yazayım derken unutmuşum, çocuk doktoru oluyormu bende bilmiyorum canım bişey duymadım ama gidince bir sorarım

amin canım sağol. nst de ebeleri bende çok beğendim, çok güleryüzlüler. herkes memnun servergaziden zaten. bende o yüzden orda düşünüyodum ama işte tam teşekküllü biryerde yaparsam doğumu içim daha rahat edecek. o yüzden üniversitede karar kıldım. hakkımıza hayırlısı artık. rabbim hepimize sağlıklı,kolay, hayırlı doğum nasip etsin.

İyi dileklerimiz için binlerce teşekkürler. Zaman ilk kez çok yavaş akıyor. Gece 1 den sonra nişi yiyip içmek yok. Depo yapıyorum :) cok stresliyim napıcağımı bilemiyorum. :)

Canım tatlı kuzuna kavuşacaksın ne güzel işte, dualarımız seninle.

valla kullanışlılıgını bılmıyorumkı alanlar varmış aralık annelerınden ıyıymış reklamından gördüğümü solemıştım yaslılar içinmiş sanırım ama sızdırmazdır heralde yoksa ne anlamı varkı....

gelen gıden konusuna gelırsek aklıma getırdıkçe sınır küpü oluyorum bızde de 40 gun degıl ama 15 20 gun gıden gelen olur.... ve o sure içinde evımde mutfagımda hep bırılerı el kol olacak sınır oluyorum o kadar temızlık yaptım ınsanlar içine tükürecekler iş görüyoz dıye bı de burda bana bakma bahanesıyle her aksam yemekler burda yenecek kv eşimin aılesı görümceler vs....

Evet öyleydi cnm. Bugün kontrol vardı. Yarın alalım dedi kan tahlillerinden sonra. Şimdi evde son hazırlıklar. Ve heyecan dorukta. Bilerek beklemek cok stresliymiş.

ay çok heyecanlı bende sabah kontrole gıdıcem ve benımde ne gun dogum yapacagım bellı olacak dr ne derse artık ama ben en kısa zamanda dıycem buna bıle heyecanlanıyorum senın heyecanını düşünemyorumbıle yat uyu barı dınlen uykusuz kalma yarına....

sonuna geldik arkadaşlar sıra sıra gidiliyor doğumlara demek. heyecan son noktada. Allah hepimizin yardımcısı olsun, sağ salim kucağımıza alıp sağlıklı, sıhhatli analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah.

çok ellenmemesı daha ıyı ama çokda abartma herkes elleyecek ıkı gun sonra o zman gıcık olursun herkese...

İyi dileklerimiz için binlerce teşekkürler. Zaman ilk kez çok yavaş akıyor. Gece 1 den sonra nişi yiyip içmek yok. Depo yapıyorum :) cok stresliyim napıcağımı bilemiyorum. :)

Canım cok heyecanlı yaaa yat dınlen barı, Allah guzel bır dogum nasıp eylesın ınsallah:)

çok ellenmemesı daha ıyı ama çokda abartma herkes elleyecek ıkı gun sonra o zman gıcık olursun herkese...

evet ya ne bılım ellenmese yatagına bıle kımse dokunmasa nben takıntılıyım ama sanırım abartıyorum. dedıgın gıbı hastanede hemsırelerın elıne verecez elden ele gezecek kıyafet hastane ortamında temız mı el pıs mı bellı degıl hatta hastane cantamı tembıhleyecem yere bıle koymasınlar zaten oraya goturecegım terlıgı de bırakacam orda bır daha eve ne getıreyım bır de onun yıkanmasıyla mı ugrasacam yaaa cok mu abartıyorum acaba bılmıyorum

kızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı.sancılarım vardı nstye girdim gene sancım çıktı alttan baktı doktorum 3 cm açılma varmış ama bebeğin kafası yerleşmemiş.ben normal doğum istiyorum dedim.normal olmaz dedi ama ben ısrar ettim.perşembe gel suni sancı verelim dedi ama olmaz dedi.napıcam çok kararsızım yardım edin.pelvis yapısıda normal doğuma uygun değil dedi

off yarın sabah doktor kontrolum var. bakalım neler diyecek. gerçi artık yolda sokakta doğurcam gibime geliyor. oğluş gerdikce geriyor, altada bir baskı tamam patlıcam diyorum :)

yarın kım dogum yapacak dıyodum garfıeld doguruyo mınıkkelebek dedım ama tembel o en son doguracak sanırım hatta bence benden de sonra doguracak:)))
bnce yarın bı dogum daha olur içimden bı ses ole dıyo....

canım doktoruna güveniyorsan normal doğum diye ısrar etme bence. pelvis yapısı da uygun değil demiş. Allah korusun dikişlerin filan çok olur bide, o da sezaryen kadar zor oluyomuş. hakkında hayırlısı olsun inşallah. dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…