2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aa aaa o nasıl dr ole yaa daha ıkı haftan var bekle ve hatta baska bı dr a gıt alıstım falan deme normal ıstıyosan mutlaka normal dogum taraftarı bı dr la görüş ve dene şimdiden neye göre karar verıyo yaa eskıden olsa nolcaktı o zaman senı sartlandırıyo içindemı kalcaktı bebek.. her kadının normal dogum yapmahakkı vardır bence dene olmassa sezeryan olursun..

herkes burda canım oturmak konuşmak istiyo ama duş almak ve yatmakda ıstıyorum yarın dr a gıtcem sezeryanlı oldugum için vajınal muayene gıbı bı durumum yok o yuzden agda yapmıyorum yapsam ıyı olurda üşenıyorum yarın dr un soledıgı gune agdamı yaparım artık...

denemek istiyorum ama bebeğin kafası yerleşmemiş sancılarımda var 3 cmde açılmam var

ıyı düşün guvenıp guvenmemek senın secımın ama daha kafası dogum yaparken ınecek yoksa fırt dıye dogar şimdiden 3 cm acılmayla sancıyla bence bı hafta daha dursan dogal dogum yapabılırsın...

Normal doğum yapamıycazmı ya uff ne çok ayrıntı var, yok çatı pelvis mi pelvikmi neyse o, bebeğin kilosu, annenin kilosu... Yurt dışındada böylemi acaba :26:

kızlar benim doğumum için doktor 31 ocak diyor hep. forumda bi çok arkadaşımız bebişlerine kavuştu. hayırlı uğurlu olsun. sizce söylenen doğum tarihinden 1 ya da 2hafta doğurma yüzdemiz nası?. bizim forum için söylüyorum. acaba kaç kişi tarihinden önce doğurdu? kendime bi analiz çıkarasım geldi:)

Normal doğum yapamıycazmı ya uff ne çok ayrıntı var, yok çatı pelvis mi pelvikmi neyse o, bebeğin kilosu, annenin kilosu... Yurt dışındada böylemi acaba :26:

bence doktoruna güveniyorsan onu dinle. riske girme. ben de normal doğum istiyorum. yarın belki pelvis kontrolum olacak bakalım merakla bekliyoum

İyi dileklerimiz için binlerce teşekkürler. Zaman ilk kez çok yavaş akıyor. Gece 1 den sonra nişi yiyip içmek yok. Depo yapıyorum :) cok stresliyim napıcağımı bilemiyorum. :)

olmazmısın canım çok az kaldı ben bile heycanlandım seni düşünemiyorum :)

denemek istiyorum ama bebeğin kafası yerleşmemiş sancılarımda var 3 cmde açılmam var

canım bence riske girme allah korusun gece gece anlatmak istemiyorum tam iki ay önce arkadaşım yaşadı bir durum ama doktor o sonuçta nasıl diyorsa öyle yap zaten açılman olmuş normal olacak olsaydı derdi zaten deneyelim diye ama suni sancıyıda çekersen ters bir durum olursa ne yapacaksın doktoruna guveniyorsan riske sokma derim benim nacizane düşüncem budur
hakkında en hayırlısı neyse o olsun

ağda konusu açılmışken bişey sorcam arkadaşlar.şimdi ben ağda yaptıralı 1 hafta oldu tek tük çıktılar ama doğum başlarsa napcam?çok çirkin bi görüntü.utanırım ebelerden.bi de tahmini doğum tarihim 7 ocak ama vaktinden önce gelirse nasıl ağda yapabilcem jiletle alsam dedim eşime bebeğin kafasını zımparalıycan mı diyo?gerçekten bebeğin kafasını acıtır mı acaba?

içiniz rahat edecekse bence baska bır doktora görünün ama benim düşüncem şudur eğer doktor ısrarla bir şey diyorsa biraz dinlemek lazım. bebeğini sağlıcakla kucagına alacaksın inşallah hayırlı doğum şekli neyse o olsun bence çok bir seye odaklanmamak lazım.

canım bence erken erken geliyor bebekler :)

:) yok ne alakası var eşin dalga geçmiş

e zaten grubumuz ocak anneleri canım.aralıktayız nerdeyse 3-5 kişi doğurdu.bunlar bende kayıtlı vakalar...zaten doktorun söyler 15 gün önce ve 1 hafta sonra gelmesi olağan diye.ki okuduğum bi yazıda bebeklerin 100 de 80 i bdt den önce doğar diye bi ifade vardı

canım zaten ani bir şey gelişirse hemen evden çıkmadan jilet yapıcaksın sonrada olursa doğuma gireceksin çıkmış olmuycak ki bebeğe birşey olmaz merak etme :) ne kadar uzun yoldan gelmiş olcak o :)

Lex, hayırlı uğurlu olsun iznin, darısı başımıza

Sorma canım, karşılıklı alırız çaylarımızı, izindeyken sohbet ederiz.. Yalnız yalnız...

Olsun tatlım ya hayırlısıyla doğsunlar da geç erken beklicez napalım

İyi dileklerimiz için binlerce teşekkürler. Zaman ilk kez çok yavaş akıyor. Gece 1 den sonra nişi yiyip içmek yok. Depo yapıyorum :) cok stresliyim napıcağımı bilemiyorum. :)

Çok heyecanlı ben doğurcam sanki, Allah kolaylık versin canım

Hoşgeldin canım :26: takvimin var mı göremiyorum kaç haftalıksın? Benim de daha çatı muayenem yapılmadı, doktora bugün 'çatı muayenesini önceden söyleyin bana hazırlanmam lazım rahat edemem öyle' dedim, güldü malum ağdaya gitcem

Bana da doktorum bugün '28 Ocak görünüyo doğumun, o zamana kadar bekleriz, gelmezse 10 gün daha bekleriz, sen yeter ki normal doğum iste, ben seni doğurturum' dedi o kadar uzun beklemek istemiyorum inşallah kızım 38-39'dan sonra gelir yavaş yavaş

evet dediğin gibi ocak anneleri aralıkta doğurdukça bana Ocak sonu denmesine rağmen heyecan basıyor :) ben bugün ağdaya gittim. bakalım beni nekadar idare edecek. bu göbekle jilet yapmak zor olsa gerek

canım zaten ani bir şey gelişirse hemen evden çıkmadan jilet yapıcaksın sonrada olursa doğuma gireceksin çıkmış olmuycak ki bebeğe birşey olmaz merak etme :) ne kadar uzun yoldan gelmiş olcak o :)

bu cumartesi de çatı muayenesi var ondan sonrada doğuma 1 hafta kalıyo.hangisi için ağda yapsam kafam karıştı.muayene için jilet yapsam 1 haftaya ağdalık olmaz.ağda yaptırsam doğuma tane yane çıkcak ayyyyyyyy...şimdi zaten ağdalık değil

hayırlı zaman da inşallah ben de yarın kontrole gidicem 35.hafta bitiyor pelvis kontrolü yapar mı acaba. sana yapmış mıydı?

bu kafa karışıklıgı ben de de var ama ben haftaya salı gidip agda yaptırcam artık doğum için giderken jilet yaptırcam eşime yada anneme çünkü ben göremiyorum ki imkansız kendi kendime yapamam bir de yılbaşında falan bir şey olur
bence sneinde okadar kısa sürede çıkmaz cnm 1 hafta agdadan sonra idare ediyor zaten rahat ondan sonra çıkıyor agdayı sen mi yapcaksın yaptırcakmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…