kızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı.sancılarım vardı nstye girdim gene sancım çıktı alttan baktı doktorum 3 cm açılma varmış ama bebeğin kafası yerleşmemiş.ben normal doğum istiyorum dedim.normal olmaz dedi ama ben ısrar ettim.perşembe gel suni sancı verelim dedi ama olmaz dedi.napıcam çok kararsızım yardım edin.pelvis yapısıda normal doğuma uygun değil dedi
denemek istiyorum ama bebeğin kafası yerleşmemiş sancılarımda var 3 cmde açılmam var
Normal doğum yapamıycazmı ya uff ne çok ayrıntı var, yok çatı pelvis mi pelvikmi neyse o, bebeğin kilosu, annenin kilosu... Yurt dışındada böylemi acaba :26:
İyi dileklerimiz için binlerce teşekkürler. Zaman ilk kez çok yavaş akıyor. Gece 1 den sonra nişi yiyip içmek yok. Depo yapıyorum :) cok stresliyim napıcağımı bilemiyorum. :)
kızlar ben geldim bugün kontrolüm vardı.sancılarım vardı nstye girdim gene sancım çıktı alttan baktı doktorum 3 cm açılma varmış ama bebeğin kafası yerleşmemiş.ben normal doğum istiyorum dedim.normal olmaz dedi ama ben ısrar ettim.perşembe gel suni sancı verelim dedi ama olmaz dedi.napıcam çok kararsızım yardım edin.pelvis yapısıda normal doğuma uygun değil dedi
denemek istiyorum ama bebeğin kafası yerleşmemiş sancılarımda var 3 cmde açılmam var
kızlar benim doğumum için doktor 31 ocak diyor hep. forumda bi çok arkadaşımız bebişlerine kavuştu. hayırlı uğurlu olsun. sizce söylenen doğum tarihinden 1 ya da 2hafta doğurma yüzdemiz nası?. bizim forum için söylüyorum. acaba kaç kişi tarihinden önce doğurdu? kendime bi analiz çıkarasım geldi:)
ağda konusu açılmışken bişey sorcam arkadaşlar.şimdi ben ağda yaptıralı 1 hafta oldu tek tük çıktılar ama doğum başlarsa napcam?çok çirkin bi görüntü.utanırım ebelerden.bi de tahmini doğum tarihim 7 ocak ama vaktinden önce gelirse nasıl ağda yapabilcem jiletle alsam dedim eşime bebeğin kafasını zımparalıycan mı diyo?gerçekten bebeğin kafasını acıtır mı acaba?
kızlar benim doğumum için doktor 31 ocak diyor hep. forumda bi çok arkadaşımız bebişlerine kavuştu. hayırlı uğurlu olsun. sizce söylenen doğum tarihinden 1 ya da 2hafta doğurma yüzdemiz nası?. bizim forum için söylüyorum. acaba kaç kişi tarihinden önce doğurdu? kendime bi analiz çıkarasım geldi:)
ağda konusu açılmışken bişey sorcam arkadaşlar.şimdi ben ağda yaptıralı 1 hafta oldu tek tük çıktılar ama doğum başlarsa napcam?çok çirkin bi görüntü.utanırım ebelerden.bi de tahmini doğum tarihim 7 ocak ama vaktinden önce gelirse nasıl ağda yapabilcem jiletle alsam dedim eşime bebeğin kafasını zımparalıycan mı diyo?gerçekten bebeğin kafasını acıtır mı acaba?
Sorma canım, karşılıklı alırız çaylarımızı, izindeyken sohbet ederiz.. Yalnız yalnız...
İyi dileklerimiz için binlerce teşekkürler. Zaman ilk kez çok yavaş akıyor. Gece 1 den sonra nişi yiyip içmek yok. Depo yapıyorum :) cok stresliyim napıcağımı bilemiyorum. :)
cınsıyetı erkek oğlum olcak Allah nasıp ederse normal ıstıyorum ama bakalım bu persembe kontrolumuz var gıdınce bellı olacak dr daha catı muayenesı ıstemedı bugun cok agrım oldu ozellıkle belımde ve kasıklarımda ama sımdı ıyıyım bıraz daha =)
e zaten grubumuz ocak anneleri canım.aralıktayız nerdeyse 3-5 kişi doğurdu.bunlar bende kayıtlı vakalar...zaten doktorun söyler 15 gün önce ve 1 hafta sonra gelmesi olağan diye.ki okuduğum bi yazıda bebeklerin 100 de 80 i bdt den önce doğar diye bi ifade vardı
canım zaten ani bir şey gelişirse hemen evden çıkmadan jilet yapıcaksın sonrada olursa doğuma gireceksin çıkmış olmuycak ki bebeğe birşey olmaz merak etme :) ne kadar uzun yoldan gelmiş olcak o :)
Bana da doktorum bugün '28 Ocak görünüyo doğumun, o zamana kadar bekleriz, gelmezse 10 gün daha bekleriz, sen yeter ki normal doğum iste, ben seni doğurturum' dedio kadar uzun beklemek istemiyorum inşallah kızım 38-39'dan sonra gelir yavaş yavaş
bu cumartesi de çatı muayenesi var ondan sonrada doğuma 1 hafta kalıyo.hangisi için ağda yapsam kafam karıştı.muayene için jilet yapsam 1 haftaya ağdalık olmaz.ağda yaptırsam doğuma tane yane çıkcak ayyyyyyyy...şimdi zaten ağdalık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?