2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhaba arkadaslar bende ocak annesi olacaktim ve bunu cok istiyordum .Aranizda sabirsizlanip aralik da dogum yapmak isteyenler var bende tam tersi bir kac gunden dolayi 1 sene buyuk yazilmasini istemiyordum ama dun aksam 8 de pembe renkte akinti gelmeye basladi internetten arastirdigimda ve kan görmek (genişleme ve yumuşayarak incelme ile rahim boynundaki kılcal damarlarınızın çatlaması, pembe ve kırmızı renkte akıntıya neden olur). Doğum yakın olabilir,
yaziyordu o yuzden panik yapmayip sancini gelmesini beklemeye karar verdim gece 3 gibi tuvalet icin uyandigimda pembe akintinin yerini kanama ya biraktigini gordum acikcasi kan gorunce biraz korktum ve yavas yavas sancimda baslamis gibiydi biraz daha uyumaya calistim ama stresten uyayamadim ev i topladim cantalari kontrol ettim sabah7 de hastaneye gittik altimdaki pede baktilar sonra nts ye bagladilar 1 saat bekledik sonra alttan aciklik kontrolu yapti 2 cm dedi sancim hafif vardi.Sonra 2 saat bekleyelim sancini bekleyelim acilmana bakalim ona gore karar veririz dediler tekrar kontrol ettiklerinde 4 cm olmus acilmam ama sancim hala yeterli degil ne yapalim epidurali yapip suni sanciyi takip suyunu patlatalimmi dediler olur dedim doktorumu aramislar 1 saat daha nts de sancilari kontrol edin duzenli degilse eve gonderin demis .1 saat icinde 2 kere 80 siddetinde sanci geldi digerleri max 50-60 siddetindeydi vea cilmam hic ilerlememis..bizi eve geri gonderdilerTurkiyede olsaydim eminim ki suanda kizim kucagimdaydi ama burada presedur agir isliyor.cok sukur bebek iyi plasentada suyunda sorun yok ne kadar kan kaybettigimi kontrol ettiler oda normalmis .Su anda ise olan sancilarimda kesildi...Eve gelince kuvete sicak su doldurdum icinde oturdum dus yaptim surekli hareket halindeyim birazdan kusburnu cayi icecegim bakalim beklemede olmakta heyecanli hakkimizda hayirli neyse o olur insaallah..

Son düzenleme:

hakkında hyırlısı olsun tatlım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini. çok heyecanlı:)

Sanırım yarın cogu arkadasımızın kontrolu war :) bende gıdıyorum yarın doktraaaa catı muayenesı yapıcaktı unutur inşallah

yok canım ben jileti bile yapamıyorum şu an.ağdayı kuaförde yaptırıyorum.ama kız beni çok seviyo yani hergün gidip her ihtimale karşı çıkan varsa alır valla....dediğinn çok mantıklı muayeneye giderken ağda doğuma giderken jilet olmalı...jileti nasıl yapcam onu bilmiyorum.eşim traş bile olamıyor.kaldı ki beni traş yapcak....artık aynayı duvara asıp ne gördüysem alırım.doğumda da ebelere izah ederim bi şekilde heralde

Koskoca 9 ayımız su forumda gecti. Hepinize cok teşekkürler kızlar. Birbirimize cok faydamız dokundu her acıdan. Sizlerle hikayemizde paylaşıcaz mutlaka. Biz eşim ve ben yerimizde duramıyoruz artık. Evde odsan oraya geziyoruz anlamsız anlamsız. Uykum gelsin çok istiyorum yoksa sabah olmicak. İnşallah hepimiz sağasağlim sorunsuz alıcaz bebişleri kucaklarımıza. Herkes hakkı ı helal etsin kv koca testler stresler iş güçherşeyipaylaştık sizlerle. İnşallah bundan sonra prens ve prenseslerimizin büyümesini paylaşıcaz. Cok öpüyoruz sizleri kızımla ben :)

yok artık dıyorum baskada bişi demıyorum herkes agdamı yaptırıyo sanıyosun süreklı jılet kullanan kadınlar var eşin kendı ne ıstedıgını sölüyo:))) bekle arada epılatörle al yada ocagın ıkı üçü gıbı tekrar agdayla al....

hayırlı zaman da inşallah ben de yarın kontrole gidicem 35.hafta bitiyor pelvis kontrolü yapar mı acaba. sana yapmış mıydı?

Canım bana daha hiç bir kontrol yapılmadı çatı pelvik aralarında fark var mı varsa nedir onu da bilmiyorum zaten normal doğum istediğim için ertelediğini düşünüyorum, çünkü şimdilik doğum belirtisi yok. Bu çatı kontrolü denen zımbırtının açılmayı ve sonrasında doğumu başlatma ihtimali olduğu da göz önünde bulundurulursa ne kadar geç yaparsa o kadar iyi bana şimdilik yapmicak gibi duruyo çünkü ben söyleyin bana önceden dedim, 2 hafta sonra 37 bitince randevum var, o zaman yaparız hazırlıklı ol falan demedi.

Geçmiş olsun dediğin gibi burda olsa o şartlarda çoktan sezeryana alıp çıkartmışlardı bebişi. Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama risk yoksa bekletmekle iyi yapmışlar. İnşallah gönlünden geçen olur da sağlıklı bebişinle Ocak annesi olursun

çok duygulandım biliyomusun gerçekten ne günler yaşadık
sağlıcakla git kızınla gel :)

Allah yardımcın olsun canım, gerçekten çok heyecanlıbir bekleyiş...

Kitap felan okusan, uyuyamaz mısın, dün geceden de uykusuzmuşsun, enerji toplardın biraz....

Sağlıkla al bebişini inş...

Allah yardımcın olsun canım, hiç anlamadan geçsin, tüm sezeryanın ve sonrası...

Bebişin de emmeyis even, gazsız, mutlu huzurlu bir prenses olsun, huzur getirsin evinize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…