2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ayy nur efsan dogum yaptım dıcen sandım 4 cm acılmayla eve neden gönderdıler pekı sen korkmuyomusun??? hayırlısı olsun allah hepımıze yardım etsın....

Ben de gece gece hem duygulandım hem heyecanlandım. Allah yardımcınız olsun dualarımız seninle. İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan göz açıp kapayana kadar biter de kızına kavuşursun hemencik bizi de habersiz bırakma. İyiyim kızım da sağlıklı yaz yeter bize

Anaaam kimse uyumamışya ! Bu kalabalık ne:)) yarın benim gibi kontrolü olan sayısı fazla sanırım az kaldı bebişlerimizi görmeye inşallah .

canım o sürekli jiletle alanlardan biri zaten benim.şurda 2 aydır ağdaya gidiyorum.o da utanma pazarına.kuaförüm çok iyi de Allahtan rahatım onunla.onun dışında ilk traşım da dahil olmak üzere hayatım boyu jilet kullandım.toplasan 6 7 kere ağda yaptırmışımdır.epilatörü bacağıma bile kullanamıyorum.kıl tüy konusunda canım çok tatlı.bi de normal doğum yapcam sözde...kız beni ağdaya alırken tüm işini hallediyor.sadece benimle ilgilenebilmek için.eşim hiç şikayet etmez sağolsun ondan değil de gerçekten bebeğe zarar vereceğini düşünmüş olabilir.kendi rahatsız olsa emin ol söylerdi...aslında beklesem de olabilir eğer kadın ışıkta bakmazsa bişey görmesi mümkün değil.o zaman doğumdan sonra da bayağı bi süre rahat olurum ağda konusunda...

Ne güzel doğumlar ve sağlık haberleri geliyor yavaş yavaş... İnşallah hepimiz böyle güzel haberler paylaşırız, mutfağı toplayıp yatmam gerek ama kaldım öylece forumda....

takvımım var son 24 gunum kaldı artık malesef bende aynı durumdayım ama agdaya gıdemem cok utanırım yapamam esım yardımcı olacak cok sukur jıletle yapmayı dusunuyorum zaten dızlerımden altını gorebılıyorum artık bacakarımın seklını unuttum desem yerı var ama bu lıstede adım yok sanırım nasıl eklenecegını de bılmıyorum. ya su ıhtıyac lıstesı konusu hala eksıkmıs gıbı ıcıme sınmeyen bıseyler var ona bakınıyorum soyle duzgun bı lıste bulmam lazım ama bulamadım netten bı suru lıste buldum hepsı ayrı telden calıyo bırınde kesınlıkle olsun dıyo bırınde olmasada olur yada gerek yok dıyo cantalarınız hazır mı ve bı lıstenız varmı merak edıyorum benım ılk bebegım cok acemı yetersız hıssedıyorum kendımı nedense

O sekilde yazarkar mi ya ben sanmiyorum keske olsa

yazmaları lazım dermışım:)) valla üzgünüm ama memura hedıye bıle götürebılırım sırf yazsın dıye...
bı gun yaaa bı guncuk nolur yada dr uma derım dogum raporuma 1 ocak yaz dıye yada nufustan tanıdıgı olan bırılerıyle ırtıbata gecerım:) olmadı güzel oglum bı gun ıçın sizin ocakta dogan bebişlerın abısı olur artık napımDDD

Bende heycan yaptım şimdi tatlım ya ! Çanta tamammı ,liste yapsaydın kontrol et istersen eksiklerini kendine hırka çorap falan bebişe battaniye felan telefonunun şarjını al sonra fotoğraf makinanızı ikramlıkların varsa onlar Allahın izniyle hiç anlamadan bebişi al gel sağlıkla sıhatle inşallah ...

Çoğunuz izinde ama ben hala çalışıyorum canlar :84:
O yüzden kalıp sohbete devam etmeyi çok istediğim halde yatmam lazım. Sabah ağlicak gibi oluyorum altı buçukta saat çalınca
Doğuma gideceklere tekrar kolaylık diliyorum Allah'tan. Hayırlısıyla gidin sağlıcakla dönün inşallah. Öpüyoruz hepinizi iyi geceler..

Aralık annelerinden biri doğum fotoğraflarını paylaşmış, çok güzeller... Maşallahöyle tatlı çıkmış ki bebiş... Rabbim nazarlardansaklasın....

Bende acemiyim canım Allah ne verdiyse attım canım çantaya senin bu listelerin tümü yani :)) daha son kontrolü yapmadım düşün!

Herseyimiz hazır cok şükür. Şarj aletlerini unutmamak için not aldım. Sabah 5.30 da kalkıcam Dr ilaç verdi bağırsaklar için. Hastanem 1.30 saat uzakta. 9 da yatışımız var zaten. Tekrar tekrar kontrol ettim. İkramlıklar ablamdan zaten. Yarın 4 kişi 4 çanta 1 koli hastaneye gidiyoruz. O kadar cok düşünüp halletmişimki stresimi atmak için yapacak bili bulamadım çamaşır yıkadım düşün artık. Bide tırnak törpüledim. Kocam tatilemi çıkıyorsun hayırdır dedi :))

ay ben süreklı agda yaptıgım için afedersın pek bişi yok ve kendım hala yapabılıyorum ayna bıle kullanmam elım alısık 5 dk da bıtırırım tümvücut yarım saat 45 dk:)

Oh ok çok güzel süslenmek demişken lohusa tacınıda unutma emi kullanıcaksan tabi .

Hoşgeldin canım....
Listeyi düzenleyen arkadaş artık bizim topikte olmadığı için onla ilgileniyor mu bilmiyorum...
İhtiyaç listesi de herkesin önceliklerine, tercihlerine göre oluyor, nasipse ikinci bebeğim olacak ama ben tulum rahat derim, başkası ikili takım vb..kendini çok da kasma sonuçta, ekstra bir ihtiyaç olursa eşin ya da yakınların alır...
Burada birçok arkadaş paylaştı, kadınlar kulübünde de intde de birçaok liste var, hepsini toparlayıp kendine göre çok da abrtmadan bir çanta yaparsın...

Benim çantamda bebek için üç kat kıyafet var, içine zıbın, iç pantolon üstüne takım yahut tulum olarak ve şapka dahil üç kat kıyafet...iki penye battaniye, bir yelek, tabi çorap, kalın battaniye ve portbebeyi arabada bıraktıracağım, eşim çıkarken getirsin diye...emzik ne olur ne olmaz, bebek bezi.. Bir de çarşaf aldım temiz temiz yatsın diye...

Kendim için iki takım pijama sabahlık. Çorap patik, hırka, ped.. Alt ve üst çamaşır, onlar daha bitmedi....

Bende acemiyim canım Allah ne verdiyse attım canım çantaya senin bu listelerin tümü yani :)) daha son kontrolü yapmadım düşün!

bende aynı durumdayım erken dogum olacak gıbı gelıyo nedeense hastane uzak 1 saat suruyo malesef kontrole gıdıp dogum yapmaktan korkuyorum daha hıc hazır degılım sankı ama bu arallar benı cok sıkıstıryo oğlum ya hadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…