Merhaba arkadaslar bende ocak annesi olacaktim ve bunu cok istiyordum .Aranizda sabirsizlanip aralik da dogum yapmak isteyenler var bende tam tersi bir kac gunden dolayi 1 sene buyuk yazilmasini istemiyordum ama dun aksam 8 de pembe renkte akinti gelmeye basladi internetten arastirdigimda ve kan görmek (genişleme ve yumuşayarak incelme ile rahim boynundaki kılcal damarlarınızın çatlaması, pembe ve kırmızı renkte akıntıya neden olur). Doğum yakın olabilir,
yaziyordu o yuzden panik yapmayip sancini gelmesini beklemeye karar verdim gece 3 gibi tuvalet icin uyandigimda pembe akintinin yerini kanama ya biraktigini gordum acikcasi kan gorunce biraz korktum ve yavas yavas sancimda baslamis gibiydi biraz daha uyumaya calistim ama stresten uyayamadim ev i topladim cantalari kontrol ettim sabah7 de hastaneye gittik altimdaki pede baktilar sonra nts ye bagladilar 1 saat bekledik sonra alttan aciklik kontrolu yapti 2 cm dedi sancim hafif vardi.Sonra 2 saat bekleyelim sancini bekleyelim acilmana bakalim ona gore karar veririz dediler tekrar kontrol ettiklerinde 4 cm olmus acilmam ama sancim hala yeterli degil ne yapalim epidurali yapip suni sanciyi takip suyunu patlatalimmi dediler olur dedim doktorumu aramislar 1 saat daha nts de sancilari kontrol edin duzenli degilse eve gonderin demis .1 saat icinde 2 kere 80 siddetinde sanci geldi digerleri max 50-60 siddetindeydi vea cilmam hic ilerlememis..bizi eve geri gonderdilerTurkiyede olsaydim eminim ki suanda kizim kucagimdaydi ama burada presedur agir isliyor.cok sukur bebek iyi plasentada suyunda sorun yok ne kadar kan kaybettigimi kontrol ettiler oda normalmis .Su anda ise olan sancilarimda kesildi...Eve gelince kuvete sicak su doldurdum icinde oturdum dus yaptim surekli hareket halindeyim birazdan kusburnu cayi icecegim bakalim beklemede olmakta heyecanli hakkimizda hayirli neyse o olur insaallah..
Koskoca 9 ayımız su forumda gecti. Hepinize cok teşekkürler kızlar. Birbirimize cok faydamız dokundu her acıdan. Sizlerle hikayemizde paylaşıcaz mutlaka. Biz eşim ve ben yerimizde duramıyoruz artık. Evde odsan oraya geziyoruz anlamsız anlamsız. Uykum gelsin çok istiyorum yoksa sabah olmicak. İnşallah hepimiz sağasağlim sorunsuz alıcaz bebişleri kucaklarımıza. Herkes hakkı ı helal etsin kv koca testler stresler iş güçherşeyipaylaştık sizlerle. İnşallah bundan sonra prens ve prenseslerimizin büyümesini paylaşıcaz. Cok öpüyoruz sizleri kızımla ben :)
canım o sürekli jiletle alanlardan biri zaten benimyok artık dıyorum baskada bişi demıyorum herkes agdamı yaptırıyo sanıyosun süreklı jılet kullanan kadınlar var eşin kendı ne ıstedıgını sölüyo:))) bekle arada epılatörle al yada ocagın ıkı üçü gıbı tekrar agdayla al....
Sanırım orda olsaydım avcılar hospıtaldekı nil bilgen hanımı tercıh ederdım cok mukemml bı doktr:) ama burcu hanımda cok seker :)
orda doğum nekadar ben arkadaşım önerdi diye gittim memnun kaldım normal doğumu destekliyo ters bişi olmadıkça
Hoşgeldin canım :26: takvimin var mı göremiyorum kaç haftalıksın? Benim de daha çatı muayenem yapılmadı, doktora bugün 'çatı muayenesini önceden söyleyin bana hazırlanmam lazım rahat edemem öyle' dedim, güldümalum ağdaya gitcem
O sekilde yazarkar mi ya ben sanmiyorum keske olsa
Koskoca 9 ayımız su forumda gecti. Hepinize cok teşekkürler kızlar. Birbirimize cok faydamız dokundu her acıdan. Sizlerle hikayemizde paylaşıcaz mutlaka. Biz eşim ve ben yerimizde duramıyoruz artık. Evde odsan oraya geziyoruz anlamsız anlamsız. Uykum gelsin çok istiyorum yoksa sabah olmicak. İnşallah hepimiz sağasağlim sorunsuz alıcaz bebişleri kucaklarımıza. Herkes hakkı ı helal etsin kv koca testler stresler iş güçherşeyipaylaştık sizlerle. İnşallah bundan sonra prens ve prenseslerimizin büyümesini paylaşıcaz. Cok öpüyoruz sizleri kızımla ben :)
Hiç bılmıyorum kı benm ablam ıkı dogumunu orda yaptı ama ındırımlı oldu bı sekılde :) ama coook ucuk degıl sanırım:)
takvımım var son 24 gunum kaldı artık malesef bende aynı durumdayım ama agdaya gıdemem cok utanırım yapamam esım yardımcı olacak cok sukur jıletle yapmayı dusunuyorum zaten dızlerımden altını gorebılıyorum artık bacakarımın seklını unuttum desem yerı varama bu lıstede adım yok sanırım nasıl eklenecegını de bılmıyorum. ya su ıhtıyac lıstesı konusu hala eksıkmıs gıbı ıcıme sınmeyen bıseyler var ona bakınıyorum soyle duzgun bı lıste bulmam lazım ama bulamadım netten bı suru lıste buldum hepsı ayrı telden calıyo bırınde kesınlıkle olsun dıyo bırınde olmasada olur yada gerek yok dıyo cantalarınız hazır mı ve bı lıstenız varmı merak edıyorum benım ılk bebegım cok acemı yetersız hıssedıyorum kendımı nedense
Bende heycan yaptım şimdi tatlım ya ! Çanta tamammı ,liste yapsaydın kontrol et istersen eksiklerini kendine hırka çorap falan bebişe battaniye felan telefonunun şarjını al sonra fotoğraf makinanızı ikramlıkların varsa onlar Allahın izniyle hiç anlamadan bebişi al gel sağlıkla sıhatle inşallah ...
canım o sürekli jiletle alanlardan biri zaten benim.şurda 2 aydır ağdaya gidiyorum.o da utanma pazarına.kuaförüm çok iyi de Allahtan rahatım onunla.onun dışında ilk traşım da dahil olmak üzere hayatım boyu jilet kullandım.toplasan 6 7 kere ağda yaptırmışımdır.epilatörü bacağıma bile kullanamıyorum.kıl tüy konusunda canım çok tatlı.bi de normal doğum yapcam sözde...kız beni ağdaya alırken tüm işini hallediyor.sadece benimle ilgilenebilmek için.eşim hiç şikayet etmez sağolsun ondan değil de gerçekten bebeğe zarar vereceğini düşünmüş olabilir.kendi rahatsız olsa emin ol söylerdi ...aslında beklesem de olabilir eğer kadın ışıkta bakmazsa bişey görmesi mümkün değil.o zaman doğumdan sonra da bayağı bi süre rahat olurum ağda konusunda...
Herseyimiz hazır cok şükür. Şarj aletlerini unutmamak için not aldım. Sabah 5.30 da kalkıcam Dr ilaç verdi bağırsaklar için. Hastanem 1.30 saat uzakta. 9 da yatışımız var zaten. Tekrar tekrar kontrol ettim. İkramlıklar ablamdan zaten. Yarın 4 kişi 4 çanta 1 koli hastaneye gidiyoruz. O kadar cok düşünüp halletmişimki stresimi atmak için yapacak bili bulamadım çamaşır yıkadım düşün artık. Bide tırnak törpüledim. Kocam tatilemi çıkıyorsun hayırdır dedi :))
takvımım var son 24 gunum kaldı artık malesef bende aynı durumdayım ama agdaya gıdemem cok utanırım yapamam esım yardımcı olacak cok sukur jıletle yapmayı dusunuyorum zaten dızlerımden altını gorebılıyorum artık bacakarımın seklını unuttum desem yerı varama bu lıstede adım yok sanırım nasıl eklenecegını de bılmıyorum. ya su ıhtıyac lıstesı konusu hala eksıkmıs gıbı ıcıme sınmeyen bıseyler var ona bakınıyorum soyle duzgun bı lıste bulmam lazım ama bulamadım netten bı suru lıste buldum hepsı ayrı telden calıyo bırınde kesınlıkle olsun dıyo bırınde olmasada olur yada gerek yok dıyo cantalarınız hazır mı ve bı lıstenız varmı merak edıyorum benım ılk bebegım cok acemı yetersız hıssedıyorum kendımı nedense
Bende acemiyim canım Allah ne verdiyse attım canım çantaya senin bu listelerin tümü yani :)) daha son kontrolü yapmadım düşün!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?