2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Oh ok çok güzel süslenmek demişken lohusa tacınıda unutma emi kullanıcaksan tabi .

Onlarda tamam. Yarın fotoğrafçı olucak yanımızda. İlk anları en kısa zamanda eklicem mutlaka. Doğumada girecek.

benim suyum geliyor sanki kalkınca oluyor sankii çiş yapar gibi ama çiş değil çamaşırım sürekli ıslanıyor az önce değiştim gene geliyor.sabahımı beklesem kii..

ay ben süreklı agda yaptıgım için afedersın pek bişi yok ve kendım hala yapabılıyorum ayna bıle kullanmam elım alısık 5 dk da bıtırırım tümvücut yarım saat 45 dk:)

canım çok imreniyorum ne güzel...arkadaşım var ağda bandına başladı 2 yıl önce.bakmadan yapıştırıp çekiyomuş.hatta hamileyken sadece doğuma giderken kuaförden yardım aldı.onun dışında hep kendi halletti.ben de jiletle ala ala bacağıma kadar sıçradı.hatta kuaför kıza ilk gittiğimde aynen şöyle dedim:az sonra göreceğin manzara kalıcı hasara sebep olabilir.beni bundan sonraki her gelişimde ilk kez görüyormuş gibi karşıla.yoksa utançtan ölebilirim dedim.kız şaşırdı...sonra çokdaha kötülerini gördüğünü söyleyince ben bi rahatla....artık blmem doğrumuydu yoksa rahatlatmak için beyaz yalan mıydı?bi de bebek pudrasını eline alınca ben şaşırrdm o neden ki diye.çok güldü bana.dedim ki ben sadece düğünümde ağda yaptırdım kuzenler beni tuttu.yoksa ağdacıdan kaçan gelin olarak tarihe geçicektim falan...o yüzden pudra mudra döktülerse de ben görmedim

benim suyum geliyor sanki kalkınca oluyor sankii çiş yapar gibi ama çiş değil çamaşırım sürekli ıslanıyor az önce değiştim gene geliyor.sabahımı beklesem kii..

ayy nasıl yani miktarı öncekine göre fazla mı...bilmem ki şimdi ne desem yanıltmış olma ihtimalim var.sen hissedersin bi şekilde...

Sydnz heycanlanma ama dr unuda ara dogumun baya yakinmis belki suyun geliyordur

Yaa yarin doguma gidicek olan arkadasim bizede dualar et sende insallah kolayca al yavrunu kucagina ne guzel ya

Bende cok heycanliyim gunleri sayiyorum kizlar hemencik kavussak kuzularimiza
Hepinize iyj geceler

ayyyyyyyy sancılarım çoğalıyor yaa korkuyorum belimden geliyor

canım bence doktorunu ara o sana gerçek doğum sancısı olup olmadığını anlayacağın bişeyler söyleyecektir.ama belinden karnına doğru yayılıyorsa doğum sancısı olabilir.ayyy bebiş geliyor işte hiç korkma arkadaşım.sancıları azaldığı anda derin nefes al ver...bana öğütlenenler bunlardı.ama hemen doktorunu ara

cok sağol arkadasım ben devlet hastanesınde yapcam bıraaz hassasım buluttan nem kapar derler ya oyleyım kendıme bebegıme carsaf koymayı dusunuyorum yastık kılıfı nevresım vs. oradakılerı kullanamam ıcıme sınmez neysekı 1 hafta soonra annem gelecek ben onu beklıyorum ama bebısım beklıycekmı hıc bılmıyorum kız kardasım son ayında 20 gun kala kontrole gıttı dogum yaptı geldı bende boyle yakalanmak ıstemıyorum Allahtan onun hazırlığı tamamdı evıde yakındı esı aldı geldı herseyını ama ben daha hazır hıssetmıyorum kendımı cantam bıle hazır degıl ustelık. ve evım hastaneye 1 saat mesafede esımınde yetısebılecegını zannetmıyorum bakalım hayırlısı artık

Amin insallah..Allah razi olsun ins. sizde saglicakla kavusursunuz bebeginize...

hakkında hyırlısı olsun tatlım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini. çok heyecanlı:)

Belcikada yasiyorum ..bu durumun 1 Hafta surecegini sanmiyorum bir iki gun icinde dogum olacak gibi..hayirlisi olsun nasip boyleymis ..

Amin insallah ..eve gelince uyudum dun geceden uykusuz olunca 3 saat uyumusum..Doktor surekli hareket et dedi ev isleri yapiyorum zaten ev temizligimde yarim kaldi artik ne kadar yapabilirsem..

Allah yardımcın olsun canım, gerçekten çok heyecanlıbir bekleyiş...

Kitap felan okusan, uyuyamaz mısın, dün geceden de uykusuzmuşsun, enerji toplardın biraz....

Sağlıkla al bebişini inş...

bende korku yok biraz gerginlik var ... acilmam ilerlemedi diye gonderdiler 5 cm e ciksaydi epidural ve suni sanciyla hizlandiracaklardi ..su an da da ara ara yoklayan ama duzensiz ve cok siddetli olmayan agrilarim var..
ayy nur efsan dogum yaptım dıcen sandım 4 cm acılmayla eve neden gönderdıler pekı sen korkmuyomusun??? hayırlısı olsun allah hepımıze yardım etsın....

Allah yardimcin olsun dogumun baslamis saglicakla kucagina alirsin bebegini insallah..

ayyyyyyyy sancılarım çoğalıyor yaa korkuyorum belimden geliyor

Doğuma az kalmış canım. Hazırlıklı ol. Suyun geliyorsa günlük pedini sık sık değiştir. Wc de dikkat et, enfeksiyon kapmasın. Allah yardımcın olsunn

benim doktor perşembe yapçak 37 haftalık yani
Bebe az kalmış seninde. Daha dün gibiydi gebelik tişörtlerimizi paylaşmıştık.. Hey gidi günler
Bol bol yürü canım. İnşallah çok kolay olur doğumun. Heran bebiş gelebilirrrr

Onlarda tamam. Yarın fotoğrafçı olucak yanımızda. İlk anları en kısa zamanda eklicem mutlaka. Doğumada girecek.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcın olsun. Meryem süresini untma. Sağlıkla yavruna kavuş inşallah.

Ayyy canm hastaneye git. Bi baksınlar. Allah yardımcın olsun. Koskolay bi doğum olur İnşallahh
Ne çok doğum var bu ara ya. Ocaga kimse kalmıycak :))
Dualarımzdasınız kızlarrr. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ay kızlar elli kere uyandım bugün suyu gelen mi doğum✓yapmaya gidenmi yavaştan doğuruyoruz Çok heycanlı ya Allah yardımcımlz
olsun

Arkadaşlar dün akşam 17:30 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım şu an hastanedyz bugün taburcu olcaz inşallah allah hepinize hayirli doğumlar versin inşallah..

Arkadaşlar dün akşam 17:30 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım şu an hastanedyz bugün taburcu olcaz inşallah allah hepinize hayirli doğumlar versin inşallah..

Ay canım hayırlı uğurlu olsun Allahım nazarlardan saklasın hergün biri doğuruyor bugünün şanslısı garfıeld yarınınkide ben olayım:)

gunaydın arkadaslar dun azuremden baska mına28 de dogumyapmış gözlerı aydınolsun bugunde garfıelddan baska sydnz mıydı adını bılemedım o arkadas da dogumyapıyo sanırımve bence baska dogumlarda olcak ben hast gıdıyorumgelınce grsrz....

Günaydın ;

bugün doğum yapacak tüm arkadaşlara Allah yardım etsin yeni bir güne hayırlı haberlerle başlayalım inşallah

ve bugün iş yerinde son günüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…