Ya kızlar çatı ağrısı kasık ağrısı çeken varmı uyuyamıyorum ağrıdan çatım darmı yoksa benim
Arkadaşlar dün akşam 17:30 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım şu an hastanedyz bugün taburcu olcaz inşallah allah hepinize hayirli doğumlar versin inşallah..
Ya kızlar çatı ağrısı kasık ağrısı çeken varmı uyuyamıyorum ağrıdan çatım darmı yoksa benim
Arkadaşlar dün akşam 17:30 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım şu an hastanedyz bugün taburcu olcaz inşallah allah hepinize hayirli doğumlar versin inşallah..
hiç muayene yapılmadı mı ?
Korkma canım, çatının darlığının ağrıyla pek ilişkisi yok diye biliyorum, o darlık bebeğin geçişinde yani doğumun ikinci aşamasında olumsuz etkilyor... Çatı dar da olsa genişte olsa Ağrı yine aynı kalıyor yani....
Yapılmadı tatlım sancım başlayınca bakacakmış dr doğumu tetikler hemde çatı son ana kadar belli olmaz dedi bilmiomki
sabah lavaboda bi 2 damla kan geldi kadıklarımda baskı ve hafif sancı var
Çok korkuyrm
Ne ağdalıyım ne evim temiz nede daha çantam hazır
Yapılmadı tatlım sancım başlayınca bakacakmış dr doğumu tetikler hemde çatı son ana kadar belli olmaz dedi bilmiomki
Allah bağışlasın yavrunu canım gözün AydınArkadaşlar dün akşam 17:30 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım şu an hastanedyz bugün taburcu olcaz inşallah allah hepinize hayirli doğumlar versin inşallah..
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımgunaydın arkadaslar dun azuremden baska mına28 de dogumyapmış gözlerı aydınolsun bugunde garfıelddan baska sydnz mıydı adını bılemedım o arkadas da dogumyapıyo sanırımve bence baska dogumlarda olcak ben hast gıdıyorumgelınce grsrz....
Günaydın arkadaslar.öncelikle dogum yapan arkadaslarımıza gecmiş olsun diliyorum rabbim analı babalı buyutmeyi nasip eder ins bizim gibi sabırsızlıkla bekleyenleride rabbim bian once bi avazda kurtarsın inş.benimde agrılaım cogaldı karnımda cok sertlesme var bebegim biyere toplanıyo ve cok cnaımı yakıyor.kasıklaeımda agrılar var ve alt tarafımda yurudukce sancı oluyor.bugun bende doktora görünebilirim sertlesmen olunca gel dedi banada dua edin.bebegim cok hareketli bir dakika durmuyor.daha temizligim bitmedi cantasını hazırlamadım birde calısıyorum izin filan kullanmadım iki ayagım bi pabucta anlayacagınız.birde arkadaslar suyum fazla benim normale göre doktor 40 haftayı beklemez diyor.cok korkuyorum normal dogum yapmak istiyorum ama korkudan uyuyamıyorum.normal dogum yapan varsa birazda olsa rahatlatsalar bizi..
sabah lavaboda bi 2 damla kan geldi kadıklarımda baskı ve hafif sancı var
Çok korkuyrm
Ne ağdalıyım ne evim temiz nede daha çantam hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?