afiscim,
o korkular hepimizde var ama dusunmekle bu korkuları geciremiyoruz. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın. Kafaana takma, alnına ne yazılmıssa o ,bu kadar insan dogduguna gore sende dogurursun. Acı dedigin nediri ,5 dakika hissedersin sonar unutursun. Bir de guzel tarafindan dusun, acın olacak ama bitiminde yavrun kollarında olacak. Daha guzel ne olabilir.
Kizlar bugun sabah burun kanamasiyla uyandim sizin de burnunuz kaniyor mu
ay canım ne bilim işte yaa ilk dogumya neyle karsılasacagını nasıl bi acı cekecegini bilmiyosun bide ben problemli gecirdim baya günümüze sukurler olsun ama hep stresli gecti hamileliğim..
Arkadaşlar dün akşam 17:30 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım şu an hastanedyz bugün taburcu olcaz inşallah allah hepinize hayirli doğumlar versin inşallah..
Kizlar bugun sabah burun kanamasiyla uyandim sizin de burnunuz kaniyor mu
İnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah bakalım senin bebiş kaç gr olmuş güzel haberlerini bekliyorum tatlişim gelince haberdar et
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
evt öle oldu cnım paşam vardı o güzeldi muhabbette çoğu kişi gitti arada geliyolar belki ama görmüyorum
Ay maşallah senin takvimi görünce heyecanlandım bişey kalmamış
ayyy canımbenım ben yazarım sana naptın?nasılsın?
dr dan geldım 4 gun oncekı radyolojıuzmanı ayrıntılı ultrasonla bakmıştı o zaman bebek 3100 gr demişti haftasıyla uyumlu dıyodu 20dk sürmüştü bugun kendı drum normal usg ıle baktı ben yatmadan önce masaya persembe alalım dıyodu bebek ıyıyse usg yle bakınca bebek ufak dedı 2700 gr falan dedı tekrar ayrıntılı usg cektırelım doppler falan dedı ilgilenmedı bıle amelıyatı varmış koşa koşa gıttı doğru dürüst konusamadım yaa hemen yat dedı hemşiresi neyse dedım yaa sabır usg de de ole bı baktı 1 dk sürmedı sankı boşa para verdım bu saatten sonra hangı dr a gıdecegımı de bılmıyorum ayrıntılı usg ıstemedım çıktım ekstra para alıyolar daha 4 gun oldu çektırelı napcam ben şimdi..
dogum ücretlerı de1 ocakta ıkı katından fazla artıyomuş...
Bizde kontrolden geldik kızlar bebişim 1 haftada 100 gr anca almış biraz moralim bozuldu doktora hiç kilo almamış dedim bu cihazın 440 gr yanılma payı var nerden biliyosun tartımı bu dedi peki dedik haftaya bidaha çağırdı 2-3-4 bunlardan birinde alırız sanırım dedi dewamlı yat dedi sizede yat diyomu doktorunuz niye benimki hep yat deyip duruyo ? Bide ne yesemde bebiş azcık kilo alsa sizce ?
Ay bu ağda işi benide delirtecek bu halde sancı tutarsa diyom önce kuaföre sonramı doktora gitsem diye düşünmüyo değilim:))
günümüz aynı bebegın kaç gr fındux..
Bizde kontrolden geldik kızlar bebişim 1 haftada 100 gr anca almış biraz moralim bozuldu doktora hiç kilo almamış dedim bu cihazın 440 gr yanılma payı var nerden biliyosun tartımı bu dedi peki dedik haftaya bidaha çağırdı 2-3-4 bunlardan birinde alırız sanırım dedi dewamlı yat dedi sizede yat diyomu doktorunuz niye benimki hep yat deyip duruyo ? Bide ne yesemde bebiş azcık kilo alsa sizce ?
Ay bu ağda işi benide delirtecek bu halde sancı tutarsa diyom önce kuaföre sonramı doktora gitsem diye düşünmüyo değilim:))
slm canım bizde kontrolden geldik bana da 400 gr kadar bi yanılma payı var dedi 10 günde 400 gr almış gibi görünüyor kilo biraz da ırsi galiba canım bana son bir aydır tatlıyı hamur işini yasakladı fazla kilo alıyor diye tatlı yiyebilirsin dicem ama herkes de son bir ay tatlı iyi değil diyor her kafadan bir ses çıkıyor. benim doktorumda tam tersi sürekli hareket et dinlenme 2 hafta içinde doğsun dedi doğmazsa normal doğum yapamazsın sezeryan yapacağız dedi. kilosu çok düşük değilse kafana takma doğdup emdikten sonra maşallah topluyorlar kendini. hergün sabah akşam tansiyonunu ölçtür yaz dedi.bir de idrar enfeksiyonu varmış verdi ilaçları gönderdi bizi de doktorumuz.
ay napıcam yaa burdakı devletın kadın dogum hastanesı en ıyı ılgılenen yer aslında dr lar falan çok ıyı de anestezıyı genel yapmıyolar bende spınal ıstemıyorum çünkü herkeste şiddetlı baş vebel agrısı oluyomuş bura dogumyapan....zaten streslıyım kaç gundur akıl hastası gıbı gezıyorum gıdıp devlette yapsam dr lar ıyı dıye spınal anestezıden korkuyorum... kadına çok sinir oldum sevıyodum ıyıydı hersey ama bakmadı bıle güzelce. ılk defa bende usg de bakım dedım bebegıme monıtore dogru donerek yattım bı şe göremedım(((
ay napıcam yaa burdakı devletın kadın dogum hastanesı en ıyı ılgılenen yer aslında dr lar falan çok ıyı de anestezıyı genel yapmıyolar bende spınal ıstemıyorum çünkü herkeste şiddetlı baş vebel agrısı oluyomuş bura dogumyapan....zaten streslıyım kaç gundur akıl hastası gıbı gezıyorum gıdıp devlette yapsam dr lar ıyı dıye spınal anestezıden korkuyorum... kadına çok sinir oldum sevıyodum ıyıydı hersey ama bakmadı bıle güzelce. ılk defa bende usg de bakım dedım bebegıme monıtore dogru donerek yattım bı şe göremedım(((
slm canım bizde kontrolden geldik bana da 400 gr kadar bi yanılma payı var dedi 10 günde 400 gr almış gibi görünüyor kilo biraz da ırsi galiba canım bana son bir aydır tatlıyı hamur işini yasakladı fazla kilo alıyor diye tatlı yiyebilirsin dicem ama herkes de son bir ay tatlı iyi değil diyor her kafadan bir ses çıkıyor. benim doktorumda tam tersi sürekli hareket et dinlenme 2 hafta içinde doğsun dedi doğmazsa normal doğum yapamazsın sezeryan yapacağız dedi. kilosu çok düşük değilse kafana takma doğdup emdikten sonra maşallah topluyorlar kendini. hergün sabah akşam tansiyonunu ölçtür yaz dedi.bir de idrar enfeksiyonu varmış verdi ilaçları gönderdi bizi de doktorumuz.
Senin daha doğumuna var gözüküyo ne acelesi varmış iki haftada doğsun diyo anlıyamadım . Benimkinin kilosu iyi uyumlu çok şükür ama hep alıyodu şimdi alma durunca endişelendim sadece . Tansiyonun kaçlarda ki takipe almış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?