2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ay canım ne bilim işte yaa ilk dogumya neyle karsılasacagını nasıl bi acı cekecegini bilmiyosun bide ben problemli gecirdim baya günümüze sukurler olsun ama hep stresli gecti hamileliğim..

Merhaba kizlar masallah doguran dogurana bugun bebegini kucagina alan arkadaslar Allah anali babali buyutsun dogum yapacak arkadaslar Allah dayanma gucu versin bir avazda dogurursunuz insallah

normal dogumu soran arkadas Allah bir sekilde dayanma gucu veriyor cok zor bir agri sanci kabul ediyorum ilk cocugumu dogururken neler soylemedim ki ama sonunda sabredip bebegimi dunyaya getirdim simdi yine her sey yolunda gider de normal dogururum insallah

Selammm

Ya ne guzel kuzusuna kavusanlarin sayisi gittikce artiyor

Kan gelmesi nisan oluyor galiba ve belden gelen sanci dogum sancisi sanirim arkadaslar bana dr um oyle soyledi sanci baslayinca en fazla 1 saate gel dedi bana

Bende su yilbasini atlatmayi coknistiyorum ama tabii hayirlisi biran oncede o gun gelsin diye bekliyorum

Allah izin verirse normal istiyorum arada nasil olucak diye kaygilaniyorum ama nasil olursa olsun koynuma onu alinca hepsi gecicek Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bu arada acibademde dogum yapicak arkadasimiz var mi yani onlar sanirim orda bizim bicok ihtiyacimizi karsiliyormus haftaya gittigimde sorucam ama merak ettim

Ne güzel ya her açtığımda fdoğuran doğurana :) doğum yapab arkadaşlara çok geçmiş olsun bebişleri hayırlı olsum. Bekleyen ark.lar da hayırlısıyla kavuşurlar yavrularına inşallah.

ay canım ne bilim işte yaa ilk dogumya neyle karsılasacagını nasıl bi acı cekecegini bilmiyosun bide ben problemli gecirdim baya günümüze sukurler olsun ama hep stresli gecti hamileliğim..

Afiscim normak doğumdan çok da korkma derim ben. Evet sancılar çok kötü hele de suni sancıysa. O anda bş daha asla ndoğurmaam diyosun. Ama bebeğin o çukış anını hşssetmek kadar güzel bi duygu yok inan. Kucağına alınca herşeeey unutuluyor.

Arkadaşlar dün akşam 17:30 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım şu an hastanedyz bugün taburcu olcaz inşallah allah hepinize hayirli doğumlar versin inşallah..

Canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah oh ne güzel kaç olduki kızlar baya oldu doğuran sanki hikayesini yazan olmadı daha dimi yada benmi görmedim!

İnşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah bakalım senin bebiş kaç gr olmuş güzel haberlerini bekliyorum tatlişim gelince haberdar et

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

dr dan geldım 4 gun oncekı radyolojıuzmanı ayrıntılı ultrasonla bakmıştı o zaman bebek 3100 gr demişti haftasıyla uyumlu dıyodu 20dk sürmüştü bugun kendı drum normal usg ıle baktı ben yatmadan önce masaya persembe alalım dıyodu bebek ıyıyse usg yle bakınca bebek ufak dedı 2700 gr falan dedı tekrar ayrıntılı usg cektırelım doppler falan dedı ilgilenmedı bıle amelıyatı varmış koşa koşa gıttı doğru dürüst konusamadım yaa hemen yat dedı hemşiresi neyse dedım yaa sabır usg de de ole bı baktı 1 dk sürmedı sankı boşa para verdım bu saatten sonra hangı dr a gıdecegımı de bılmıyorum ayrıntılı usg ıstemedım çıktım ekstra para alıyolar daha 4 gun oldu çektırelı napcam ben şimdi..
dogum ücretlerı de1 ocakta ıkı katından fazla artıyomuş...

Bizde kontrolden geldik kızlar bebişim 1 haftada 100 gr anca almış biraz moralim bozuldu doktora hiç kilo almamış dedim bu cihazın 440 gr yanılma payı var nerden biliyosun tartımı bu dedi peki dedik haftaya bidaha çağırdı 2-3-4 bunlardan birinde alırız sanırım dedi dewamlı yat dedi sizede yat diyomu doktorunuz niye benimki hep yat deyip duruyo ? Bide ne yesemde bebiş azcık kilo alsa sizce ?
Ay bu ağda işi benide delirtecek bu halde sancı tutarsa diyom önce kuaföre sonramı doktora gitsem diye düşünmüyo değilim:))

evt öle oldu cnım paşam vardı o güzeldi muhabbette çoğu kişi gitti arada geliyolar belki ama görmüyorum

Ayyy dahaaa cokkk kisii wardiii özledim yaaa

Ay maşallah senin takvimi görünce heyecanlandım bişey kalmamış

Ewet bise kalmadi gibi perşembe belli olacakk

ayyy canımbenım ben yazarım sana naptın?nasılsın?

Napiyuumm bacimmmm dr cuma alalim gibu bişe dedi hayirlisi

Allah allah para almak içinmi gene doppler istedi acaba amaultrasonlarda yanılma payı varmış benimki öyle diyo endişelenme canım

günümüz aynı bebegın kaç gr fındux..

ay napıcam yaa burdakı devletın kadın dogum hastanesı en ıyı ılgılenen yer aslında dr lar falan çok ıyı de anestezıyı genel yapmıyolar bende spınal ıstemıyorum çünkü herkeste şiddetlı baş vebel agrısı oluyomuş bura dogumyapan....zaten streslıyım kaç gundur akıl hastası gıbı gezıyorum gıdıp devlette yapsam dr lar ıyı dıye spınal anestezıden korkuyorum... kadına çok sinir oldum sevıyodum ıyıydı hersey ama bakmadı bıle güzelce. ılk defa bende usg de bakım dedım bebegıme monıtore dogru donerek yattım bı şe göremedım(((

Bidahaki kontrolunde uyarırsın ilgilenir hemen bırakmayı düşünme bu saatten sonra başka doktor nerden bulcan acelesi varmış işte olabilir sıkma canını madem az kilosu azcık bekleyin olmazmı?

merhaba arkadaşlar , bugün 36 hafta bitti 36+1 olduk, haftasonu sancılandım , aslında ilk başta önemsemedim çünkü doğum yaklaşınca yalancı sancılar oluyormuş, sonra duramadım doktora gittim 2cm açılma olmuş ve bebeğin başına dokunabiliyorum dedi, haftasonunu hastanede geçirdim , doğumu engellemek için ilaç ve serum tedavisi yapıldı, neyse ki doğum gerçekleşmedi sancılarım durdu. fakat doktorum birdaha sancılanırsan doğumu durdurmıyacağım doğum gerçekleşecek , çünkü doğumu sürekli ilaçla durdurmak sağlıklı değilmiş, bu ilaçlar nekadar erteler acaba doğumumu, 2cm açıklıkla ve bebeğin başı inmişken nekadar süre beklıyebilir bilgisi olan varmı ?

tatlım evet sen streslisin zaten çok yıpratma kendini. sana yakın farklı bir hastane yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…