2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Haftalık 30 gr sa iyi tabi doğru söylüyosun canım. Evet sezeryan olcam diye yat deyip duruyo herhal . Neyse istesede kalkamıyorum ki kendimi çok yorgun hissediyorum topu topu 4kilo aldım ama yuvarlasan yuvarlanırım sanırım artık darlanmaya başladım biraz . Yinede bugünüme şükür tabi.

evet canım senin hem sancın olmuş hem de bebeğin kafası doğum kanalına ilerlemiş. belki gününü beklemeyebilir. hiç merak etme canım, kilosu da yeterliyse şimdi doğsa bile sorun yaşamazsınız Allah ın izniyle. bizler için son dönemeç 36. hafta çünkü. 36 haftayı bitirince artık kuvöze bile gerek kalmıyor. ki zaten 32. haftada doğurup sağlıklı bebekleri olan arkadaşım ve tanıdıklarım var.

bende çok zorluklarla ve Allah ın izniyle kavuştum yavruma. inan ki cinsiyeti için bile dua etmekten çekindim. yetr ki sağlıklı olsun, sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek olsun dedim. Çok şükür bu günlere geldik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları. nasıl güzelmiş o minik tekmeler, yumruklar :)) gerçi bugün bizim kız çok sessiz. korkutuyor annesini tembelll

toplamda sadece 4 kg miii?? süpermiş valla ben 14 kg aldım

o yorgunluk bende de başladı yaa. sanırım geceleri uykumuzu alamıyoruz ve artık fazla kilolarımız bacaklarımızı yoruyor. gerçi senin 4 kiloymuş Maşallah çok iyi. doğumda da bi 6 kilon giderse, 2 kilo eksik bitirmiş olacaksın gebeliği :)
bende normal düşündüğüm için 3500 ü geçmesin istiyorum. karbonhidratı kısıtladım. Bebeğe karbonhidrat ve protein ağırlıklı gıdalar kilo yapar. istediğini ye iç canım. o toparlar Allah ın izniyle.
ben günde 1 yumurta ve yarım litre süt içmeye çalıştım. haftada en az 2 gün et, 1 gün balık ve aşırı tatlı isteğim de eklenince sanırım bizim kız tombik olcak. annesi de 13 kilo aldı çünkü :)))

Bizde de yılbaşı mevzusu başladı . Benimki annemle babamı çağırdı erkenden başımda dursunlar diye dolayısıyla yılbaşında beraber olcaz . Şimdi de tutturmuş benim annemle babamı yılbaşında çağırmasak ayıp olur . Çağır çağır da kayınbabam içermiş her yılbaşı içmeden töbe duramazmış. Olabilir tabi içsinde benim annem le babam hacca gitmek için sıra bekliyenlerden :) Sonra gelsinler diyom bizimki alınıyo e o zaman baban içmesin diyom yok duramaz diyo yani içsin desem kesin annem huzursuz olur ve bi laf kesin sokar alışmamış çünkü artık bıraktım izlicem ben halletcem dedi bakalım izleyip görcez:))

O maşallah canım bence tam ideal kilo almışsın benimki normal değilki hep panik halindeyim bebek iyimi diye gecen sağlık ocağına gittim ordaki ebe de hamilelikte kilo vermek iyi değil ama deyip moralimi bozmuştu her anlamda sıkıntı bence ben şu balık yeme performansımı hiç beğenmiyorum başka herşeyde yiyorum azar azar da balık yok yiyemedim olmadı o yani:)

Arkadaşlar dün akşam 17:30 itibariyle bebeğimi kucağıma aldım şu an hastanedyz bugün taburcu olcaz inşallah allah hepinize hayirli doğumlar versin inşallah..

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah bağışlasın yavrunu. Darısı başımıza

sabah lavaboda bi 2 damla kan geldi kadıklarımda baskı ve hafif sancı var
Çok korkuyrm
Ne ağdalıyım ne evim temiz nede daha çantam hazır

Canım doktora gittin mi ne dedi? Yazmamışsın bidaha merak ettim :44:

Doğum kilosuna o kadar takılmayalım kızlar, önemli olan organ gelişiminin tamamlanması. Kilo dediğin yağ tabakasının kalınlığı dediğiniz gibi emzirirken kısa sürede kapatır onlar açığı, doktorum dün 'çok da kilolu olmasın zaten doğumunu zorlaştırır' dedi. Ben çok rahatım 3 kilo olsun yeter yanılma paylarını da göz ardı etmeyelim, zayıf dedikleri kilolu, çok kilolu doğuramazsın bunu dedikleri bebekler de zayıf doğabiliyo.

Bu arada ağda olayı beni de çok geriyo, eşime geçen 'sancım tutunca beni önce kuaföre sonra hastaneye götür' diyorum

Maşallah canım kuzucuğuna
Bu plasentanın dönme ihtimali var mıymış bu saatten sonra? İnşallah değişir yeri de bari normal doğum şansın olur. Normal istiyosun di mi sen de? Hayırlısı olsun da hangisi olursa olsun artık, önemli olan sağlıkla kavuşmamız kuzucuklara

Son düzenleyen: Moderatör:

Maşallah kızına, doğduğunda da yormaz seni inşallah, bende ilk oğlumu çok beklemiştim haberi alıncada çok ağlamıştım mutluluktan, bunun haberini aldığımda da babamı kaybedeli sadece 1 hafta olmuştu, Rabbim neyi nezaman vereceğini çok iyi biliyor, 2 oğlum olmasaydı kesinlikle atlatamazdım babamı kaybetmeyi.

Kozlar biz kizimla hastanedeyiz. Allah sizleri de kurtarsin. Benimki normal baslayip spinal sezeryanla biten zor bi doğum oldu. Bilseydim normalle hic ugrasmazdim ama nasip. Spinal sezeryan çok rahatmis gercekten. Su anda ikimiz de iyiyiz. Kizim 16 gün erken geldi. Ultrasonda en son 3 kilo gibi cikmisti. Ama 2400 doğdu. Zayif ama saglikliyiz. Biz daha önce ultrasonda falan yüzünü hic görmemiştim. Sürpriz oldu. Çok kibar minicik kizin benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Doğum hikayem macerali ama dediğim gibi benim için normal dogurmaya calisma kismi zordu o yüzden sizi caydirmasin diye ayrintili yazmiyorum. Yalniz doktorum çok ugrasti dogurtmak için. Terden suya batti adam. Su anda da hala dalga geçiyor niye doguramadin sen diye:))

Maşallah, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim.

benimde doktorum beni çok rencide etmişti. bu kadar kilo alınır mı, naptın seen, dikkat et, şunu yeme bunu yeme filan hemde eşimin yanında. halbuki doktor hamile olmamasına rağmen benden kiloluydu :))
doktorlar hiçbir şekilde memnun olmuyorlar canım en iyisi biz kafamıza göre takılalım :))
balık öyle benimde çok düzenli olmadı. ilk 4 ay hiç yapmadım hiç yiyemedim, zaten havalar sıcaktı. 6. aydan itibaren düzenli yiyebildim sayılır. belki sen kilolu başladın gebeliğe. kilolu başlayanlar da alamıyor fazla. bir arkadaşım hem çok zayıf hem de sadece 6 kilo almıştı ama çok şükür bebeği sağlıklı doğdu.

çok şükür azurem heyecanlanmıştık o gece yaaa. ikinizin de sağlıklı olmasına sevindim. bizde az önce usg ölçümlerinin yanlış olabileceğini konuşuyorduk. senin kız iyi bir örnek oldu bize.sağlıklı olsunda sen kızına kilo aldırırsın hiç merak etme. Allah analı babalı büyütsün.

son dakikaya kadar herşey değişebiliyormuş, temennim plasentanın dönmesi ve normal doğum yapabilmek hayırlısıyla.. dediğin gibi en önemlisi hem bebişlerin hem bizim doğum mucizesini sağlıklı şekilde yaşamamız..

nabersin tatlım? nerelerdesin? kuzucuk nasıl, az kaldı mutlu sona İnşallah :)

Bu ultrasonlara hiç güvenmemiz lazım hiç yiyin kızlar durmak yok :)) canım hayırlı uğurlu olsun Allah Analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah .

Gözün aydın canım, çok şükür sağlıkla kavuşmuşsun ya....

Allah hayırlı uzun ömürler versin, hep beraber....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…