2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

maşallah senin güzel kızına
çıkın hastane de alır o kiloları Allahın izniyle sağlıklı olsun da zayıf olsun ne farkeder
güle güle büyüt prensesi bizim içinde kokla darısı başımıza inşallah

gözün aydın maşallah kuzuna

İnşallah canım, benim de tek arzum o. Normal doğum çok istiyorum ama sağlıkla ilgili bir risk olursa da ne kadar korkarsan korkayım girerim yani sezeryana.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

bebek bezini 1 numara (2-5 kg) mı, 2 numara(3-6 kg) mi aldınız?

Canım ben 1 tane 1 numara, 1 tane 2 numara, 1 tane 3 numara aldım. 1 ve 2'den birer paket yeter diye düşünüyorum, sonra da 3'le bir süre devam ederim. Tabi bu bebişin doğum kilosuna bağlı.

ahahaahhaaa eşin sana takılmış sanırsam, bebeğin başı nere jilet değecek yer nereeee mecbur kalınca en pratik çözüm bence canım

hayırlı uğurlu olsun canım

kzlar gece 4 gibi kasık ve bel ağrısıyla uyandım bacaklarıma kadar ağrıdı 8 e kadar sürdüğünü hatırlıyorum sonra sızmışım ama bu arada ne kasılmam oldu ne su kan vs geldi sabah kalktım az sızı vardı geçti yarım saattir tekrar başladı kasıklarımdan yine kasılma falan yok bebiş te hareketli ilk kızımda ben hiç ağrı yaşamadan sezeryan oldum doğum sancısı nasıl bilmiyorum korkmaya da başladım bir taraftan hastanem de 1 saat uzaklıkta il de arada geçiyor düzenli değil bu ağrılar

Beni merak edenler olmuş
Korktum çantamı hazırladım
Bekliyorum
Leke yok
Sancımda kalmadı

Ben de bebek bezini 1 numara aldim dogumdan sonra lazim olursa 2 numsra aliriz diye dusunuyorum

Bir de bu bebeklerin kilo alma meselesi bence bebegin yapisi ile alakali arkadasim hamileligin de 19 kilo akdi ve beslenmesine o kadar dikkat ettiki bebege kilo aldiracak yiyecekler yedidoktor kontrolunde ama 3 kg cocuk dogurdu su an ben 6.5 kilo aldim 35 hsftsm doldu bebek 2860 gr olmus ilk kizimda 3600 gr dogmustu. Dr.bu ablasini gececek dedi eger 40 haftayi doldurursak tabii
bence kiloya takilmayin kizlar zayif dogan bebekler daha cabuk gelisiyor anne sutuyle

şekerim ammaannn boşver bu kadar takma kafana, ben de dert ediyordum ama doktorlar da ebeler de alışmıştır artık herşeye ne halde insanlar geliyor. küçümsemek değil maksadım yanlış anlaşılmasın ama hastaneye gittiğimde görüyorum bıyığını bile almadan, saçı başı yataktan yeni kalkmış, üstelik ağzı kokan, üstü başı ütüsüz bi sürü paspal kadın görüyorum kaldı ki onlar ağdayı mı düşünüyordur hiiiiççç sanmıyorum bir de ne kadar temiz olsa da kesi atılacak yeri hijyen amaçlı ebe jiletle temizliyormuş onun için dert etme derim bu kadar, sonuçta kıl topu biriktirip gitmiceksin doktora bir kaç günlük ağdayla gidersin en fazla ona da dua ederler temiz gelmiş diye emin ol dert etme sen

maşAllah canım...hayırlısıyla kucağında ya bebiş...Allah size bağışlasın yavrunuzu...
darısı başımıza...

38+0 dayım bugün bebişimin kilosu 2900...benimde çok minyon olacak yaa(hayırlısıyla doğsunda toparlarız inş...

canım benım oglumda 39.haftada 3250 dogmuştu zaten ufak tefegım bnde çok beklemıyorum ama tam ölçemedıgını de düşünüyorum dr un acıkçası ama yınede çok streslı ve moralsız oldugum şu gunlerde moralımı bozmaya yettı..
bı de bıktımya artık beklemek ıstemıyorum devlet hastanesınede gıdıcem cuma günü ordakı dr lara nedense daha çok güvenıyorum cuma 38 doluyo sonra ordakı dr un dedıgıne göre karar verıcem napıcagıma...

bu arada bebekler haftada degıl gunde 30 gr alıyolar canım senın aklında yanlış kalmış haftada ortalama 200 gr alıyolar....

Ya kızlar çatı ağrısı kasık ağrısı çeken varmı uyuyamıyorum ağrıdan çatım darmı yoksa benim

benim de çok kötü kasık çatı çok fena bugün birde bel ağrısı var yel girdi derler ya hani tutulur aynen öyle üşüttüm belimi sanırım tutuldu bir de o karışınca dayanamadım ağladım artık eşim de çok üzüldü ama yapcak bişey yok

selamlar Ocak anneleri,uzun zamandır takip ediyordum sizi,ama birtürlü üye olmamıştım..çoğunluk doğum telaşında,Allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah..benimde son 3 haftam kaldı..dün izne ayrıldım,kızım olucak kısmetsebirde 5 yaşında oğlum var,bakalım nasıl olucak ,kıskançlık falan birde 2 çocukla işler zorlaşıcak diye korkuyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…