kızlar hani demiştim ya doğum fotocusu uçuk fiyatlar verince ben de stüdyoya gittim.bi güzel fotomu çektirdim.hem de 60 tl ye malettim.bebeğimi de kendi makinemle eşim çekicek.ucuz bişey oldu ama hatıra kalmasıysa maksat 850-900 tl vermenin mantığı yok.yani en azından benim yok...ayrıca albümdeki fotoların yedekleri de var...biz çok sevdik.iyi ki de yapmışız dedik.
Eki Görüntüle 914445 Eki Görüntüle 914446 Eki Görüntüle 914448 Eki Görüntüle 914449
kızlar hani demiştim ya doğum fotocusu uçuk fiyatlar verince ben de stüdyoya gittim.bi güzel fotomu çektirdim.hem de 60 tl ye malettim.bebeğimi de kendi makinemle eşim çekicek.ucuz bişey oldu ama hatıra kalmasıysa maksat 850-900 tl vermenin mantığı yok.yani en azından benim yok...ayrıca albümdeki fotoların yedekleri de var...biz çok sevdik.iyi ki de yapmışız dedik.
Eki Görüntüle 914445 Eki Görüntüle 914446 Eki Görüntüle 914448 Eki Görüntüle 914449
Kızlar süt pompasını ve biberonları nasıl kaynatıınız anlatabilirseniz çok sevinicem. Kaynarsuya atıp beklettinizmi kaynatmaya mı devam ettiniz kaç dk tuttunuz?
Ay canım maşallah çok güzel olmuş ii fikir. Şimdi benim kocişe söyledim yok olmaz diyor. Yabancı birinin karşısında duramam elim karnında poz veremem diyor hey Allahım yaNasıl ikna edicem
Canım maşallah sizevallahi seni tebrik ediyorum hiç stüdyoya gidip fotoğraf çekinmek aklıma gelmedi. Eşim çok yoğun çalışıyor. Doğurmadan izni olursa bende çektireyim. Normalde hiç sevmem hatta nişanımda bile gitmedim fotoğrafçıya. Düğünde de ağlayacaktım bitsin artık diye. Ama içimde kızım var ona hatıra :)
çook beğendim, nazar değmesin maşallah size :) ayrıca kıskandım da hemen kocişi kandırıp bi stüdyonun yolunun tutmamız lazım , isterdim bende doğum fotoları ama bütçemizi çok aşıyor. böyle idare edicez artık..
Maşallah canım çekirdek aile fotolarınız şahaneben de doğurmadan fotoğrafçıda olmasa da evde falan çekineyim diyorum kızım karnımdayken
bayıldım canım yaa,cok guzel ve cok dogal cıkmıslar
canım bayıldım Allah yavrunuzu da aranıza katmayı nasip etsin. üçünüzü bir arada da görelim inşallah :))
Kızlar özelllikle sezeryan olacaklara tavsiyem doğum çantanıza mutlaka dependin hasta kilotlarından alın çok rahat edersiniz boşunada kilot almayın yok 4 tane yok 5 tane lazım olur dediker giyemiyorsunuz zaten ilk zamanlar ama o hasta kilotları çok rahat haepinize kolay doğumlar diliyorum doğum yapanlarıda tebrik ederim
canlarım çoook teşekkür ederim.bende eşimi çok zor ikna ettim.kaç gün dil döktüm.o da hiç sevmez fotoğraf çekinmeyi.vesikalığını bile renkli fotokopiyle çoğaltıp çoğaltıp kullanıyor.ben de dedim ki zaten hiç foto çekinmiyoruz.ne var sanki ölmezsin ya 10 dk hatrım için durucan alt tarafı 4 poz diye diye öldüm.hatta ona da siyah kazak giydircektim siyah pantolon siyah kazak giymiş olcaktık ikimiz de.odak nokta göbek olsun diye.ama giymem de giymem diye tutturdu.hatta bi poz daha vardı bebek ayakkabılarını göbeğimin üstüne koyup çekindik.ama onu istemedi ben de zaten zor kabul etti diye üstelemedim.neyse ki bu kadarını yaptırdım dırdırın gücüyle...
canım benim var ama öyle özellikle göbeğimi çektiğim resimler değil.masada otururken falan yani...yine de o kadar çekinmeyi ben de sevmiyorum eşim kadar değilse de...canım resımler cok guzel,,, ben ay ay cekılmedıgıme pısmanım ve sımdı farkettım sadece 6. ayımda cekılmıs resmım var hemen resım cekılmelıyım:)
evet canım o da güzel fikir.biz maalesef evde kv yle gircez yeni yıla.terlik pijama televizyon yani....aaaaaaa böyle düşünmemiştim hiiiiiiç....nasıl yani şimdi bütün yıl onunla mı geçecek.Allahımmmm:18:bende eşime gösterdim....hoşuna gitti...yarın akşam yılbaşı ona özel hazırlanır çekeriz dedinpormalde hiç sevmez ... zaten stüdyoya giitmem dedi peşin peşin...evde çekeriz dedi... buna da şükür
Kızlar aksamleyın yedıgım seyden dolayı mıdem cok kotu yanıyorrrrrr ne yapabılırım mıdem de buılanıyor sankı offf
soda iç iiii gelir...ayva da geçirir...
canım benim var ama öyle özellikle göbeğimi çektiğim resimler değil.masada otururken falan yani...yine de o kadar çekinmeyi ben de sevmiyorum eşim kadar değilse de...
evet canım o da güzel fikir.biz maalesef evde kv yle gircez yeni yıla.terlik pijama televizyon yani....aaaaaaa böyle düşünmemiştim hiiiiiiç....nasıl yani şimdi bütün yıl onunla mı geçecek.Allahımmmm:18:
ayva yedım ama gecmıyorrrrr(( acaba sut mu ıcsem
Kızlar aksamleyın yedıgım seyden dolayı mıdem cok kotu yanıyorrrrrr ne yapabılırım mıdem de buılanıyor sankı offf
Barış bey gelmeyi kafaya koymuş bir kere, sezeryan olacaktı değil mi, bir tarih verdi mi dr..Bende senin yazdıklarını okuyordum Dilzarcım :) Kalp kalbe karsıymıs.
Bıugun doktoruma gittim, acılmam var bir parmak kadar. evet nisanım gelmiş , cok sukur su anda bir agrı sızı vs yok. Bekleyecegiz artık. Allah saglıklı sıhhatli versin evlatlarımızı.
Seni de okudum, bende cook duygusalim, sen doktoruna uzulmussun, ben herseye uzuluyorum. Sokaklardaki hayvanlara, kimsesizlere, euro'nun artısına, meyvelerin bayat olmasına :) evet bildin kafayı yedim.
cook opuyorum seni ve herkesi
sevgiler
Tomurcuk
Tomurcugun benim kedim oldugunu biliyor muydunuz? Karsınızda panter emelden sonra gelen en yırtıcı ikinci insan var :) her turlu yuruyuse, protestoya gidilir. barınaklarda mok temizlenir :)
soda iç iiii gelir...ayva da geçirir...
canım miden rahatsız ise süt tavsiye etmem. soda iç. yanıyo mu ağrıyo mu...yanıyorsa soda.... agrı varsa ılık suya bal koy..
eee o zaman sut mu ıcsem ne yapsam karnımdan ses de gelıyor afedersınız gaz olur ya boyle gurk gurk sındıremedım yedıgım seyı bır de sankı karnım agrıyor yanı ıshal olcagınız zamankı gıbıcanım benim midemi yalnızca sıcak süt ve gaviskon geçiriyor ama ikisini de içtikten sonra en az 15-20 dk yatmadığım zaman midem açısından rahat uyuyorum.ikisini bi arada içmiyorum ama ya süt ya gaviskon.sıcak sütü içer içmez yatarsan iyice reflü yapıyo
Selamm herkese...insallah hepiniz iyisinizdir.
.Cuma aksami baslayan sancilarimla inatlasmaya calistim daha erken daha vaktin var ne olur sanci olma diye ama ama 28.12.2013 tarihinde ogluma kavustum..şükürler olsun kavusturana.. darisi bekleylerin basina vaktinde ve saglikla insallah
Mrb güzel anneler geç kalınmış dogumd hikayemiz en son gittigimiz kontrolde doktorum 18 aralıkta nsteye gel hatırlat suyunada bakalım zira suyun sınırda dedi doktorum neyse gittik nstye girdik nstye girdij hersey yolundaydı doktorun yanıma girdigimizde su kalmamışkalmamış hemen yatış dedi eşyalarınız yanındMı dedi hayır dedik siz eşyaları alıp gelin 3 te alcaz dedi neyse beni aldı bir telaş sesim titriyo doktorum sakin olun dedi artık çok geç dedim güldü neyse eşimi eve gönderdim bende kuaföre gittim neyse tabi bu arada bütün aile seferber.olmuşlar beni hem içeri aldılar ameliyata girmeden kimseleri görmedim birtek kuzenim aynı zamanda ebem vardı yanımızda agladım içeri girerken ama çok tembihledim ben çıkınca inş rabbim eli ayagı düzgün evlat nasip ederse sürekli tekrarlayın bana dedim milyon defa sormuşum allahrazı olsun bıkmadan cvplamışlar babama yakınmışım agrıyoo diye anneme demişim seni çok seviom die kocama sen kimsin demişim hasta bakıcı demiş elhamdülillah 18.12.2014 te ceylin eslemimi saglıklı sıhatlı kazasız belasız kucagıma aldım rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin darısı dogum bekleyenlerin başına inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?