2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım maşallah size vallahi seni tebrik ediyorum hiç stüdyoya gidip fotoğraf çekinmek aklıma gelmedi. Eşim çok yoğun çalışıyor. Doğurmadan izni olursa bende çektireyim. Normalde hiç sevmem hatta nişanımda bile gitmedim fotoğrafçıya. Düğünde de ağlayacaktım bitsin artık diye. Ama içimde kızım var ona hatıra :)

Ay canım maşallah çok güzel olmuş ii fikir. Şimdi benim kocişe söyledim yok olmaz diyor. Yabancı birinin karşısında duramam elim karnında poz veremem diyor hey Allahım ya Nasıl ikna edicem

Ay canım maşallah çok güzel olmuş ii fikir. Şimdi benim kocişe söyledim yok olmaz diyor. Yabancı birinin karşısında duramam elim karnında poz veremem diyor hey Allahım ya Nasıl ikna edicem

Maşallah canım çekirdek aile fotolarınız şahane ben de doğurmadan fotoğrafçıda olmasa da evde falan çekineyim diyorum kızım karnımdayken

bayıldım canım yaa,cok guzel ve cok dogal cıkmıslar

canım bayıldım Allah yavrunuzu da aranıza katmayı nasip etsin. üçünüzü bir arada da görelim inşallah :))

canlarım çoook teşekkür ederim.bende eşimi çok zor ikna ettim.kaç gün dil döktüm.o da hiç sevmez fotoğraf çekinmeyi.vesikalığını bile renkli fotokopiyle çoğaltıp çoğaltıp kullanıyor.ben de dedim ki zaten hiç foto çekinmiyoruz.ne var sanki ölmezsin ya 10 dk hatrım için durucan alt tarafı 4 poz diye diye öldüm.hatta ona da siyah kazak giydircektim siyah pantolon siyah kazak giymiş olcaktık ikimiz de.odak nokta göbek olsun diye.ama giymem de giymem diye tutturdu.hatta bi poz daha vardı bebek ayakkabılarını göbeğimin üstüne koyup çekindik.ama onu istemedi ben de zaten zor kabul etti diye üstelemedim.neyse ki bu kadarını yaptırdım dırdırın gücüyle...

Kızlar özelllikle sezeryan olacaklara tavsiyem doğum çantanıza mutlaka dependin hasta kilotlarından alın çok rahat edersiniz boşunada kilot almayın yok 4 tane yok 5 tane lazım olur dediker giyemiyorsunuz zaten ilk zamanlar ama o hasta kilotları çok rahat haepinize kolay doğumlar diliyorum doğum yapanlarıda tebrik ederim

ben de onlardan aldım...yine dee kilot koydum..bakalım hayırlısı...

bu arada sayfalar çok hızlı ilerliyo...sabah ögle akşam giriyorum ama kaçırıyorum olayları...

bende eşime gösterdim....hoşuna gitti...yarın akşam yılbaşı ona özel hazırlanır çekeriz dedi npormalde hiç sevmez ... zaten stüdyoya giitmem dedi peşin peşin...evde çekeriz dedi... buna da şükür

canım resımler cok guzel,,, ben ay ay cekılmedıgıme pısmanım ve sımdı farkettım sadece 6. ayımda cekılmıs resmım var hemen resım cekılmelıyım:)

canım resımler cok guzel,,, ben ay ay cekılmedıgıme pısmanım ve sımdı farkettım sadece 6. ayımda cekılmıs resmım var hemen resım cekılmelıyım:)
canım benim var ama öyle özellikle göbeğimi çektiğim resimler değil.masada otururken falan yani...yine de o kadar çekinmeyi ben de sevmiyorum eşim kadar değilse de...
evet canım o da güzel fikir.biz maalesef evde kv yle gircez yeni yıla.terlik pijama televizyon yani....aaaaaaa böyle düşünmemiştim hiiiiiiç....nasıl yani şimdi bütün yıl onunla mı geçecek.Allahımmmm:18:

biz de evde olcaz...ama en azından pij. ter. tel. yapmıcaz... romantik oluruz biraz kayın validen çok sevinecek bu duruma

Kızlar aksamleyın yedıgım seyden dolayı mıdem cok kotu yanıyorrrrrr ne yapabılırım mıdem de buılanıyor sankı offf

canım benim midemi yalnızca sıcak süt ve gaviskon geçiriyor ama ikisini de içtikten sonra en az 15-20 dk yatmadığım zaman midem açısından rahat uyuyorum.ikisini bi arada içmiyorum ama ya süt ya gaviskon.sıcak sütü içer içmez yatarsan iyice reflü yapıyo

Barış bey gelmeyi kafaya koymuş bir kere, sezeryan olacaktı değil mi, bir tarih verdi mi dr..

Bu arada sen yine sosyal konulara ağlıyormuşsun, benim favori muslukları açma konum, yeni teknosa reklamı... Bildiğin reklam...Galiba hepimiz biraz biraz yedik kafayı..

Bu arada oğlun çok şanslı, şimdiden bir arkadaşı var desene...

soda iç iiii gelir...ayva da geçirir...

canım miden rahatsız ise süt tavsiye etmem. soda iç. yanıyo mu ağrıyo mu...yanıyorsa soda.... agrı varsa ılık suya bal koy..

mıdem agrımıyor yanıyor :(( o zaman sut ıcmesem mı
eee o zaman sut mu ıcsem ne yapsam karnımdan ses de gelıyor afedersınız gaz olur ya boyle gurk gurk sındıremedım yedıgım seyı bır de sankı karnım agrıyor yanı ıshal olcagınız zamankı gıbı

canımmm hayırlı uğurlu olsun maşallah sağlıkla hayatınıza yeni bir can geldi yılbaşı hediyeniz geldi:)

hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla ailenizle kızınızla bir ömür dilerim
nazar değmesin

ayyy siz ne güzel çıkmışssınız öyle güzel bir hatıra olmuş :)
maşallah
Kızlar aksamleyın yedıgım seyden dolayı mıdem cok kotu yanıyorrrrrr ne yapabılırım mıdem de buılanıyor sankı offf

canım benim zaman zaman değişiyor bazen soda iyi gleiyor bazen ılık süt bazen ıhlamur deneme yanılma tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…