2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
iyi geceler 37 haftalık hamileyim sabah kalktığımda elim ayağım şişmişti o şekilde okula gidip geldim eşim eve gelince tansiyonumu ölçtü önceden normal değerlerim 4 e 8 di.şimdi ise 8 e 11 çıktı korkuyorum ciddi bir şey olurmu diye bide sabah eczaneden ölçtüreceğim ona göre doktora giderim eşimde pek önemsemiyor bir şey olmaz diyor ama bende korkuyorum..

canım tesekkur ederım,

kızlar hepınıze tesekkur ederım o zaman ben bır sut ısıtayım da yatayım bakalım ıyı gelecek mı sabah 6da kalkacam okul var offff hepınıze ıyı geceler ıyı uykular

arkadaslar bugun gun boyu sol kasıgımda baskı hıssedıyrum ama suan son 1 saatr cok cok daha fazla hıssedıyorum..sankı bısy war orda bebısın kafasımı acaba ? bısyler dıyın ne olurrrr itekleyıp duruo sankııı

canım aynı sey benım basıma gelmıstı doktorumu aradım gel tahlıl yapacaz dedı, gıttım ıdrar ve kan tahlılı yaptılar en azından ıcım rahatladı. gebelık zehırlenmesı ıcın yapıyorlarmıs tahlılı. temız cıktı sonucum. sonradan tansıyonunu olctur dedı sureklı ama ben de onu ıhmal ettım olcemeedım gecen haftadan berı. yuksek tansıyon cıkması ıyı degılmıs.
bence doktorunu ara onemlı bu ıhmal etme

canım mide konusunda sanırım bu topiğin en dertlisi benim.
şimdi bu sayacaklarımı uygularsan midenin geçeceğini umuyorum...
sen az önce ayva yemişsin anladığım kadarıyla.yarım saat yürü bişeyler yap ama sakın başka bişey yeme.çünkü midede en zor sindirilen şeyler bitkiler.ayvayı sindirmeye çalış.bu nedenle de yanıyor olabilir.boş olması lazım.yarım saat hiçbişey yeme su içebilirsin ama 1 bardağı geçirme.
sonra yarım saatin sonunda ya gaviskon ya da ılık süt iç.ama içine ne bal kat ne de şeker.çünkü şekerli şeyler de mide özsuyunu artırıyo.ama gaviskon varsa gaviskon tavsiye ederim süt her bünyede aynı etkiyi göstermeyebiliyor.eğer miden acı yada taneli bişeyden dolayı yanıyorsa süt iyi gelecektir.acının en iyi geçiren ilacı süt ve ayrandır.ama ayran yoğurt vs yeme.asidi artırır şuan.ben bütün bunları deneyerek buldum.5 aydır yanmayla mücadele ediyorum çünkü.internette araştırmadığım yer kalmadı.hiçbir yerde bu şekilde tedavi edilir falan diye bişey yazmıyor.sadece midenizin yanmaması için şu yiyeceklerden uzak durun diyo.tabi gaviskon ya da sütten sonra 20 dakika sonra yat.bunları içtikten sonra mutlaka ayakta yada dik oturur vaziyette ol.yatarken de yüksek bir yastıkla yat.

bi de sen sen ol akşam 8, 9 dan sonra sakın bişey yeme.şahsen aç yattığım çok olmuştur.şu an da deli gibi açım mesela.
çoook geçmiş olsun...

sağol canım evet hatıra olsun dedik.cimrilik böyle bişey işte

ayy sen resmen yediklerin dokunduğu için böyle olmuşsun.ama mide gazın varsa 1 bardak ılık suya 1 limon sıkıp içmen ve geğirme geldiği anda geğirmen lazım.gelmediği halde zorlarsan daha çok yanar.iyice dinle kendini bakiim.mide gazı mı yanma mı?eğer yanmaysa limonlu su daha da yakacaktır.tam olarak ne ise anlamaya çalış...

evet canım aynen o...bana da aynısı olmuştu.benim de sol kasığımdı.böyle o zorladikçe hem kasığım hem bel kemiğim ağrıyodu...ama zamanla alışılıyor.sıklaşıyo gitgide çünkü.bi de dik oturma kaykıl azcık...ben öyle rahat edebiliyorum

kızlar gece adet sancısı gibi hatırladığım 5 defa ağrı yaşadım. yandan giren yalancı sancılar belden gelmedi çünkü ne olur ne olmaz diye bütün gün temizlik yaptım şuan yürüyemiyorum bile kasığım çok fena ağrıyor evde ayağımın birini atıp diğerini peşinden çekiyorum ayaklarım olmuş davul kocam sağolsun sırtıma yastık ayaklarımın altına yastık koydu heykel gibi duruyorum temizliğin derdine düşmemek gerekiyormuş onu anladım.

birde birşey soracağım canlar meyveli soda içebiliyor muyuz biz yaa

canım soda çok faydalı içerdiği mineraller açısından ama meyveli soda mutlaka katkı içeriyodur.ben ikisinden de hiç hoşlanmam

sabahmeltemi çok bilmiş gibi yazmışım kusura bakma.acele acele yazdım hemen çare olabilirim belki diye ondan böyle olmuşlar yoksa hiç hoşlanmam bilmişlikten arkadaşım tecrübelerimi yazdım sadece.umarım yardımı dokunur:26:

Kızlar minik kelebek sabahtan beri yazmadı hiç. Doğum mu yaptı acaba haberi olan var mı ?
minikkelebekten ses çıkmıyor, doğurdumu yoksa hııı :)
yok kizlar doguramadim hala ama esime ananas aldirdim onu yemeye basladim dogumu baslatiyomus sozde 2 gundur yiyorum tik yok
hayirlisi olsun canim artik benim icin son gun 8 ocak carsamba.doktor amcamiza cok guveniyoruz ne derse onu yapicaz artik :124:
simdi daha sakinim canim bidaha yaparsa acikca soylicem.kalabaliktan nefret ederim ben aksine sulalemde cok genis.dogurunca hepsi tepemde olucak kovalarim valla tepem atarsa.tersim pistir
benimkide ikram derdinde onu alalim bunu alalim diyo param yok diyorum destek de olmuyo ama al diye zorluyo.bizim o isleri hep kv halletti sagolsun.
yoksa biz yine kavga ederdik.derdi seker cikolata oldu kadinin
Canım bence annenle konuş, siz evdeyken anahtarla gelmesi doğru değil ya eşin de olsaydı? Bence içine atıp kendini üzme. KV yapsa senin de çok rahatsız olacağını falan söyle.
bidaha olursa soylicem canim.ben evde tekken de oyle giriyo hadi kaldirmak istemio dedim ama esim varken yapamaz.artik ben varkende zil calmasini soylicem.yarin gelicek.anahtardan once zile bas korkuyorum dicem
ah canim ucu bize dokunmasa oyle yapcam belki ama direk bizim hayatimiza mudahale bu.daha kotuolmadan dur demem sart
evet zaten ogluma uzulmesem daha kotu olurum tutuyorum kendimi.bide dogum olmadi stresi var.su halde bu anlayissizliga hic tahammul edemem

sen beni ne bekliyon onden git ben arkadan geliyorum
benim oglan cikinca askere gidicek icerde burustu cocuk
bu arada fotolar cok guzel.benim esimle henuz fotom yok.arkadaslar cekti ama bende yok.neyse yarin cekilelim bari
bebiskosuz son yilbasimiz kismetse

ben yatiyom kizlar.bugun bisuru kurabiye malzemesi aldim.yarin yapicam.hastaneye goturdugum kurabiyeler bitince veririm.
insallah guzel olurlar.fotosunu paylasirim guzel olursa
iyi geceler optuk gobusteki minikleri

Canım ben omyazdıklarımdan sonra doğurdum zaten:)) darısı başına canım

vallla ben içiyorm..... zrarı var mı ki

Kızlar merhaba bende 2014 Ocak annesi olucam inşallah.
Takipteydim yazmak istedim doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun bebişler ömürlü olsun analı babalı sağlıklı büyüsünler inşallah
Benimde kasık sancıları başladı,geceleri uyuyamıyordum zaten uzun zamandır su-tuvalet-tekme üçlüsü sayesinde
Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…