yok kizlar doguramadim halaama esime ananas aldirdim onu yemeye basladim dogumu baslatiyomus sozde 2 gundur yiyorum tik yok
hayirlisi olsun canim artik benim icin son gun 8 ocak carsamba.doktor amcamiza cok guveniyoruz ne derse onu yapicaz artik :124:
simdi daha sakinim canim bidaha yaparsa acikca soylicem.kalabaliktan nefret ederim ben aksine sulalemde cok genis.dogurunca hepsi tepemde olucak kovalarim valla tepem atarsa.tersim pistir
benimkide ikram derdinde onu alalim bunu alalim diyo param yok diyorum destek de olmuyo ama al diye zorluyo.bizim o isleri hep kv halletti sagolsun.
yoksa biz yine kavga ederdik.derdi seker cikolata oldu kadinin
bidaha olursa soylicem canim.ben evde tekken de oyle giriyo hadi kaldirmak istemio dedim ama esim varken yapamaz.artik ben varkende zil calmasini soylicem.yarin gelicek.anahtardan once zile bas korkuyorum dicem
ah canim ucu bize dokunmasa oyle yapcam belki ama direk bizim hayatimiza mudahale bu.daha kotuolmadan dur demem sart
evet zaten ogluma uzulmesem daha kotu olurum tutuyorum kendimi.bide dogum olmadi stresi var.su halde bu anlayissizliga hic tahammul edemem
sen beni ne bekliyon onden git ben arkadan geliyorum
benim oglan cikinca askere gidicek icerde burustu cocuk
bu arada fotolar cok guzel.benim esimle henuz fotom yok.arkadaslar cekti ama bende yok.neyse yarin cekilelim bari
bebiskosuz son yilbasimiz kismetse
Anladım canım,en mantıklısı sezeryan tabi. e ne zaman alıcaklar peki haftaya cumamı demiştin o zamana sancın filan olursa, nst ye giriyomusun. Ay biz 3 kilo bebişle duramıyoruz karnım kocaman seni düşünemiyorum Allah kolaylık versin
Gunaydin kizlar doktora gidicem sezeryan yap dicem artik beklemek zor olutor
kızlar internette okudum da bu çatı muayenesi doğumun başlamasını tetikleyebiliyomuş sizin düşünceniz var mı bu konuda
Ben de oyle biliyorum. Hatta dun doktor kontrolum vardi. Doktor muayene etmek istedi ben istemedigimi soyledim malum bugun 31 aralik bugunlerde dogsun istemiyorumnormal dogum istiyosan kacis yok haftaya muayene edicem dedi. Butun gece de karnim sertlesti hala devam ediyo. Doktoru aramaya korkuyorum:-(
kaçıncı haftadasın canım? bana cumartesı yapacak çatı kontrolunu ben korkuyorum ya
ben de anlamıyorum inan şimdi yoktan yere stres olacam bu arada ilk bebeğin mi kız mı erkek mı38+ 1 oldum bugun. Zaten dogumu tetikleyebildigi icin 38. Haftadan once yapmak dogru diilmis diye biliyorum. Ben de cok korkuyorum ama haftaya pztsiye kadar dogum gerceklesmezse pzt gunu mecbur yaptiricam:-( ya bi de ben de soyle bi dusunce var bu kadar insan simdiye kadar normal dogum yapmis catiya matiya baktirmadan bana cok gereksiz geliyo. Bi cok arkadasimin doktoru da yapmamis. Hatta bi arkadasim 42. Haftada normal dogum yapti ona bile bakmamislar. Ne diye bu cati israri anlamjs diilim.
kaçıncı haftadasın canım? bana cumartesı yapacak çatı kontrolunu ben korkuyorum ya
38+ 1 oldum bugun. Zaten dogumu tetikleyebildigi icin 38. Haftadan once yapmak dogru diilmis diye biliyorum. Ben de cok korkuyorum ama haftaya pztsiye kadar dogum gerceklesmezse pzt gunu mecbur yaptiricam:-( ya bi de ben de soyle bi dusunce var bu kadar insan simdiye kadar normal dogum yapmis catiya matiya baktirmadan bana cok gereksiz geliyo. Bi cok arkadasimin doktoru da yapmamis. Hatta bi arkadasim 42. Haftada normal dogum yapti ona bile bakmamislar. Ne diye bu cati israri anlamjs diilim.
ben de anlamıyorum inan şimdi yoktan yere stres olacam bu arada ilk bebeğin mi kız mı erkek mı
kızlar korkulacak bişey yok bu muayeneden.1 saniyelik bişey...nası doğum yapcaksınız o zaman...ayrıca çok önemli bi muayene.olmadan doğum yapanların doktorunun sorumsuzluğudur...eğer anne çatısı normal doğuma uygun değilse anne için de bebek için de hayati önem taşıyo...ben böyle biliyorum en azından...hatta ben de benim doktorum nedeen geç yapıyo diye kızdım.mutlaka olmak istedim siz de olun yani.evet doğumu uyardığı doğruymuş.ben 38+3 te oldum
bizim erkek olacak kısmetseIlk bebegim, kiz. O yuzden icimden bi ses pztsiye beklemez diyo. Seninki ? Ya bi taraftan bakinca da normal dogum da gelen giden bakiyomus alismak lazim. Bi de benim kiz kordon dolamis boynuna . Dogumda sikinti olur mu dedim iste haftaya bakicaz asagiys inmis mi cati musait mi ona gore anliycaz fln dedi.
çok acıyo mu canım
kızlar korkulacak bişey yok bu muayeneden.1 saniyelik bişey...nası doğum yapcaksınız o zaman...ayrıca çok önemli bi muayene.olmadan doğum yapanların doktorunun sorumsuzluğudur...eğer anne çatısı normal doğuma uygun değilse anne için de bebek için de hayati önem taşıyo...ben böyle biliyorum en azından...hatta ben de benim doktorum nedeen geç yapıyo diye kızdım.mutlaka olmak istedim siz de olun yani.evet doğumu uyardığı doğruymuş.ben 38+3 te oldum
inşallah dediğin gibidir hemen biter canım sağol bu aradaacımıyo canım acı değil ama bi irkilme oluyo.zaten sen hisseder hissetmez bitmiş oluyo.iki parmağını sokup çıkarıyo yani.abartılcak bişey yok.dişçiye ağzını muayene ettirmek gibi bişey
Günaydın herkese.gece önce başım sonra dişim ağrıdı.bir türlü uyuyamadım.tam dalmıştım ki kızımın servis saati gelmiş.onu hazırladım gönderdim.daha da yatamadım.
birşey sormak istiyorum . önceki aylarda 1-2 kez parol içmiştim.son aylarda da içilebilir mi sizce.yoksa katlanmalı mıyız agrılara.güvenemedim birtürlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?