2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ananası çok severim... bahanesi çok iii miş... zamanı yaklaştıkca yiyim bari... sabah sabah canım çektiiiiii.....

anne olayını takma kafana... hepimizde var aynı konu...ya anneden ya k.valideden.... hasas donemler bunlar..herşeye takıyoruz kafayı.... mesela şimdi eşimi işe gönderdim...normalde çoooook sevdiğim kokusu midemi hoplattı. tiksindim. çaktırmadım ama....
gerçi seninki özele müdehale ama olsun... gecen gün eşimle evdeyiz birbirimizi sevesimiz geldi (masumane bi şekilde) zart kapı çaldı.. toparlandık....kimmiş...tabiki kv... 8 aydır evdeyim iyimisin diye arayıp sormaz...zart geldi .. neymiş kendisi pazara gidecekmiş...eltimin 2 yaşındaki oglunu bize getirmiş biraz bakın diye.. ne dersin bu kadına sen olsan...bir gün boyunca hasta yattım...bir kere bile aramadı birşeyin var mı diye...işi düşünce zart kapıda...eşim de kızdıı. bende hiç sesimi çıkarmadım.. valla senin anan dedim...gitmiş söylemiş. aramadan gelme ve hamile kadına bidaha çocuk getirme diye.... kocamı çok seviyorummmmm bu yüzden herkes kendi tarafıyla muhattap olacak hatalarını soyleyecek..ben soyleyınce kv ile kavga ediyoz çünki...sevgiler minik
kelebek....

canım cumaya kadar bi sıkıntı olmazsa cuma kavuşacaz kısmetse
amin tatlım, saolasın
valla artık katlanılmaz oldu diyebilirim
doktorumda dedi bebek de zorlanıyor sığmakta sende zorlanıyorsun taşımakta
o yüzden gününü beklemeyelim diyo zaten

dün kşam 2 dilim biberli ekmek yedim bu sefer de o mahvetti beni ya ne yiyeceğimi şaşırdım aç yaşayacam artık

kızlar internette okudum da bu çatı muayenesi doğumun başlamasını tetikleyebiliyomuş sizin düşünceniz var mı bu konuda

günaydın annişler ve minnak bebişler :)

oğlum sabah jimnastiği yapıyor içerde, bi sağ bi sol geçiriyor bana :)
yılın son gününde herşey istediğiniz gibi gider umarım, çook uykum var yahu :):)

kızlar internette okudum da bu çatı muayenesi doğumun başlamasını tetikleyebiliyomuş sizin düşünceniz var mı bu konuda

Ben de oyle biliyorum. Hatta dun doktor kontrolum vardi. Doktor muayene etmek istedi ben istemedigimi soyledim malum bugun 31 aralik bugunlerde dogsun istemiyorum normal dogum istiyosan kacis yok haftaya muayene edicem dedi. Butun gece de karnim sertlesti hala devam ediyo. Doktoru aramaya korkuyorum:-(

kaçıncı haftadasın canım? bana cumartesı yapacak çatı kontrolunu ben korkuyorum ya

kaçıncı haftadasın canım? bana cumartesı yapacak çatı kontrolunu ben korkuyorum ya

38+ 1 oldum bugun. Zaten dogumu tetikleyebildigi icin 38. Haftadan once yapmak dogru diilmis diye biliyorum. Ben de cok korkuyorum ama haftaya pztsiye kadar dogum gerceklesmezse pzt gunu mecbur yaptiricam:-( ya bi de ben de soyle bi dusunce var bu kadar insan simdiye kadar normal dogum yapmis catiya matiya baktirmadan bana cok gereksiz geliyo. Bi cok arkadasimin doktoru da yapmamis. Hatta bi arkadasim 42. Haftada normal dogum yapti ona bile bakmamislar. Ne diye bu cati israri anlamjs diilim.

ben de anlamıyorum inan şimdi yoktan yere stres olacam bu arada ilk bebeğin mi kız mı erkek mı

kızlar korkulacak bişey yok bu muayeneden.1 saniyelik bişey...nası doğum yapcaksınız o zaman...ayrıca çok önemli bi muayene.olmadan doğum yapanların doktorunun sorumsuzluğudur...eğer anne çatısı normal doğuma uygun değilse anne için de bebek için de hayati önem taşıyo...ben böyle biliyorum en azından...hatta ben de benim doktorum nedeen geç yapıyo diye kızdım.mutlaka olmak istedim siz de olun yani.evet doğumu uyardığı doğruymuş.ben 38+3 te oldum

ben de anlamıyorum inan şimdi yoktan yere stres olacam bu arada ilk bebeğin mi kız mı erkek mı

Ilk bebegim, kiz. O yuzden icimden bi ses pztsiye beklemez diyo. Seninki ? Ya bi taraftan bakinca da normal dogum da gelen giden bakiyomus alismak lazim. Bi de benim kiz kordon dolamis boynuna . Dogumda sikinti olur mu dedim iste haftaya bakicaz asagiys inmis mi cati musait mi ona gore anliycaz fln dedi.

çok acıyo mu canım

bizim erkek olacak kısmetse

Peki sende sonrasinda kanama agri fln oldu mu

Günaydın herkese.gece önce başım sonra dişim ağrıdı.bir türlü uyuyamadım.tam dalmıştım ki kızımın servis saati gelmiş.onu hazırladım gönderdim.daha da yatamadım.

birşey sormak istiyorum . önceki aylarda 1-2 kez parol içmiştim.son aylarda da içilebilir mi sizce.yoksa katlanmalı mıyız agrılara.güvenemedim birtürlü

bana doktor parol yazmıştı, ağrıların oldugunda kullan demişti, parol zararsız diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…