Peki sende sonrasinda kanama agri fln oldu mu
hayır canım olmadı bende dediğim gibi çok basit bişey.ayrıca bir miktar kanama olabilirmiş çok normalmiş.ağrı niye olsun ki...sonuçta cinsel birliktelik de bunun çok benzeri...ay çok alemsiniz canlar... ...ama haklısınız bazıları çok abartıyo çok berbat bişey falan diye.sonra biz de korkuyoruz.ona kalırsa şeker yüklemesinde de dediler çok berbat diye 1 bardak şerbetmiş olay...Allah bildiği gibi yapsın dedim yaa...bazıları abartmayı çok seviyo.maksat ay ben şunları bunları çektim demek oluyo galiba...ayrıca karnımızdaki bebeğin sağlığı söz konusu ne gerek var abartmalarına anlamış değilim...ki benim dr kuru eldivenle yaptı.jel süreni de varmış.aa dediğim gibi acımadı,sadece irkildim
kızlar internette okudum da bu çatı muayenesi doğumun başlamasını tetikleyebiliyomuş sizin düşünceniz var mı bu konuda
Eki Görüntüle 915076
ha ha ha aynı ben...diyorum ama inşallah bu rahatlıkta olurum.eşimin bu adamdan farklı olcağını sanmıyorum.telaşe memuru
ben yatiyom kizlar.bugun bisuru kurabiye malzemesi aldim.yarin yapicam.hastaneye goturdugum kurabiyeler bitince veririm.
insallah guzel olurlar.fotosunu paylasirim guzel olursa
iyi geceler optuk gobusteki minikleri
Eki Görüntüle 915076
ha ha ha aynı ben...diyorum ama inşallah bu rahatlıkta olurum.eşimin bu adamdan farklı olcağını sanmıyorum.telaşe memuru
sabah eşime kahvaltı hazırladım gittim lptp aldım o kahvaltı yaparken ben sütümü içerken nete girdim...hayırdır dedi rüyanda mı gördün... bende dedim ki kızlar ne yazmış bakayımm dedimmmmm bişey yok...güldü... kızlaaaaarrrrr dedi...kaptırdın dedi sonra...bu siteyi o soyledi halbuki..uye ol guzel dedi...
doguma giderken de gidiyorumdiye yazayım dedim.. oldu naklen doğumu da paylaş diyo
onu da yaparım dedim
Herkesi bi telaş sarmış çatı öuayenesi için, Benim doğum olayı zaman aşımına uğradı ama dr um sancı başlamadan o muayeneyi yapmayacağını, doğumu başlatabileceğini söylemişti. ..
selam canım durumlar nasıl muhtemel doğum tarihimiz aynı seninle.. kontroller ne alemde?
aha bana mesaj gelmişşş
valla ne olsun gece uykuları yok sizin gibi.. ancak sabahları uyuyorum güzel... tarihimiz aynı :) evet. bi aksilik çıkmaz ise tabi...ayın 9 una çatı muayenem var.. bajkalım ne olacak... ilk hamile kaldığımda ağrılarım vardı.. doktorum dar olduğun için oluyo demişti.... insallah genişlemişimdir...geceleri bel ve karın ağrısından uyuyamıyorum inliyorum resmen...
senin nasıl gidio ... kız mı erkek mi...bizimki erkek de...
kızlar internette okudum da bu çatı muayenesi doğumun başlamasını tetikleyebiliyomuş sizin düşünceniz var mı bu konuda
Canlarim doktor aciklik bakti aciklik varmis dogumhanede bir daha bakicam dedi acilma devam ediyorsa doguma alacak yoksa geri gonderecek dua edin insalllah hayirlisiyla saglikla alirim kucagima heyecanliyim icim kipir kipir
evet bizimde erkek, aynı sorunlarla boğuşuyorum bende, yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor teyzemiz.. marjinal previa var bende, yukarı çıkmazsa 38.hafta bitince kescek beni tohtor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?