2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Peki sende sonrasinda kanama agri fln oldu mu

hayır canım olmadı bende dediğim gibi çok basit bişey.ayrıca bir miktar kanama olabilirmiş çok normalmiş.ağrı niye olsun ki...sonuçta cinsel birliktelik de bunun çok benzeri...ay çok alemsiniz canlar......ama haklısınız bazıları çok abartıyo çok berbat bişey falan diye.sonra biz de korkuyoruz.ona kalırsa şeker yüklemesinde de dediler çok berbat diye 1 bardak şerbetmiş olay...Allah bildiği gibi yapsın dedim yaa...bazıları abartmayı çok seviyo.maksat ay ben şunları bunları çektim demek oluyo galiba...ayrıca karnımızdaki bebeğin sağlığı söz konusu ne gerek var abartmalarına anlamış değilim...ki benim dr kuru eldivenle yaptı.jel süreni de varmış.ama dediğim gibi acımadı,sadece irkildim

Kesınlıkle haklısın ben de seker yuklemesınde cok sasırmıstım barız lımonata ıcırıyolar ama ıste insan yine de akillanmıyo bı olumsuz yorum bıle yetıyo

canlar rüyamda nişan geliyodu ama sümüksü kahve rengi yada pembe değildi.bildiğin elin kanamış gibi kırmızıydı.aha dedim geldi valla.neyse dur eşime söylemiyim az duş alıp hazırlanıyım sonra söylerim.sonra eşim uyandırdı.işe giderken gümbür paldır gidiyo sinir oluyorum..dolap kapakları çat çut,elbise askıları şık şık,lavaboya paldır küldür girip çıkıyo.bigün zılgıtı yicek benden....bebek olsun da ben onu parmak ucunda yürütiyim görsün gününü

kızlar internette okudum da bu çatı muayenesi doğumun başlamasını tetikleyebiliyomuş sizin düşünceniz var mı bu konuda

zannetmem canım yaaa.. hem bşlatsa bile doğuma yakın yapıyolar.. cocuk ve bizim için risk taşımaz.. 36 dan sonra olan dogumlar risk taşımıyo diye okudum..

ben yatiyom kizlar.bugun bisuru kurabiye malzemesi aldim.yarin yapicam.hastaneye goturdugum kurabiyeler bitince veririm.
insallah guzel olurlar.fotosunu paylasirim guzel olursa
iyi geceler optuk gobusteki minikleri

Hadi bakalım Eline sağlık şimdiden....

Siz böyle cage le beklerken, benim de ilk hamileliğim aklıma geliyor... Bekle bekle, 40. Haftamın bittiği gün suni sancıyla doğdu bizim nazlı prenses. Sancı vermeselerdi, 42 yi bile beklerdi o da içerde...Çatı muayenesini de 37 de oldum sözde... Tetiklemeyince hiç bir şey tetiklemiyor vallahi...

Bi de benden bir kaç ay önce eltim, 38 biter bitmez doğum yapmıştı, ben de öyle olacağım diye şartlandırmışım kendimi(eltim benim neyim oluyorsa, sanki akrabam) iki hafta geçmek bilmemişti...

Şimdi baştan eşime diyorum, benim vücut hamileliği çok seviyor herhalde, tuttuğunu öyle kolay kolay bırakmaz, hiç heveslenme... Şaka bir tarafa allah ne zaman nasip ederse o zaman geliyor bebekler...

Bir de kızım, tam muhtemel doğum tarihinde 3 kilo doğdu, bir hafta önce muhtemel kilosu, 3,5 tu sözde... Bir haftada hiç kilo almadıysa 500 gr yanılma payı oldu bizde.. Erken doğsa daha zayıf olacaktı, hayırlısı böyleymiş, dedim sonra...

Aman sabah sabah başınızı ağrıttım, kayahanın şiiri vardı böyle, senin doğum hikayelerin bitmezdi diye, ona döndüm...

Herkesi bi telaş sarmış çatı öuayenesi için, Benim doğum olayı zaman aşımına uğradı ama dr um sancı başlamadan o muayeneyi yapmayacağını, doğumu başlatabileceğini söylemişti. ..

Eki Görüntüle 915076
ha ha ha aynı ben...diyorum ama inşallah bu rahatlıkta olurum.eşimin bu adamdan farklı olcağını sanmıyorum.telaşe memuru

sabah eşime kahvaltı hazırladım gittim lptp aldım o kahvaltı yaparken ben sütümü içerken nete girdim...hayırdır dedi rüyanda mı gördün... bende dedim ki kızlar ne yazmış bakayımm dedimmmmm bişey yok...güldü... kızlaaaaarrrrr dedi...kaptırdın dedi sonra...bu siteyi o soyledi halbuki..uye ol guzel dedi...

doguma giderken de gidiyorumdiye yazayım dedim.. oldu naklen doğumu da paylaş diyo
onu da yaparım dedim

selam canım durumlar nasıl muhtemel doğum tarihimiz aynı seninle.. kontroller ne alemde?

Herkesi bi telaş sarmış çatı öuayenesi için, Benim doğum olayı zaman aşımına uğradı ama dr um sancı başlamadan o muayeneyi yapmayacağını, doğumu başlatabileceğini söylemişti. ..

her doktor farklı soluo.. ben netten kaan kocatepe den okudum.. zararı yok dıo.
ben de ayın 9 unda çatı muayenesi olucam...tek tesellim doktoruma guvenıyorum

selam canım durumlar nasıl muhtemel doğum tarihimiz aynı seninle.. kontroller ne alemde?

aha bana mesaj gelmişşş
valla ne olsun gece uykuları yok sizin gibi.. ancak sabahları uyuyorum güzel... tarihimiz aynı :) evet. bi aksilik çıkmaz ise tabi...ayın 9 una çatı muayenem var.. bajkalım ne olacak... ilk hamile kaldığımda ağrılarım vardı.. doktorum dar olduğun için oluyo demişti.... insallah genişlemişimdir...geceleri bel ve karın ağrısından uyuyamıyorum inliyorum resmen...

senin nasıl gidio ... kız mı erkek mi...bizimki erkek de...

evet bizimde erkek, aynı sorunlarla boğuşuyorum bende, yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor teyzemiz.. marjinal previa var bende, yukarı çıkmazsa 38.hafta bitince kescek beni tohtor

Herkese gunaydin bir haftadan beri giremiyrum griple bigusuyorum resmen kolumu kaldiracak halim yoktu ses de gitti daha yeni yeni cikmaya basladi hamileyken hastalik ne zormus Allah herjesi korusun oturdum agladim her yanimin agrisindan bu aradabir suru sey kinusulmus cati muayenesinden korkmayin kizlar benim ikinci hamileligim ilkinde muayene olmustum hatta musyene sirasinda kanamam da oldu 38+0 da oldum hatta dr. 2 cm acikligin var dedi ama bebegim tam 40+0 da dunyaya geldi dogumu da tetiklemedi acikligimda hemen digumu baslatmadi kafaya takip strese girmeyin cati muayenesini filan korkulacak buyutulecek bir sey yok

Canlarim doktor aciklik bakti aciklik varmis dogumhanede bir daha bakicam dedi acilma devam ediyorsa doguma alacak yoksa geri gonderecek dua edin insalllah hayirlisiyla saglikla alirim kucagima heyecanliyim icim kipir kipir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…