2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canlarim doktor aciklik bakti aciklik varmis dogumhanede bir daha bakicam dedi acilma devam ediyorsa doguma alacak yoksa geri gonderecek dua edin insalllah hayirlisiyla saglikla alirim kucagima heyecanliyim icim kipir kipir

canım yaa Allah yardımcın olsun.bi avazda hayırlı doğumlar versin...durumdan haberdar et müsait olunca...senin takvim bitti galiba.sen de doğurunca bi minkkelebek bi ben kaldık sanırım en yakın.ben de her wc de kontrol ediyom tık yok..neyse dualarım senle canım...hiç korkma...güçlü ol

yılbaşı programı yapan var mııııııııııı

benim misafirim var, yanlış anlama yani 9 aylık hamile olan ben diilim misafir geliyo bide :) dün gece saat 2'ye kadar menü hazırladım, sabah işe geldim, akşam üzeri erken çıkıp gidip evi toparlıycam kalan eksik yemekleri mezeleri hazırlıycam. :) nasıl program ama .. millet yemek yiyip eğlenirken bende 2.80 yataga yapışırım heralde bu yorgunlukla

kendini yorma arkadasım bebişi düşün

inanmıyorum ne bencillik yaa.hangi münasebetsiz acaba bunlar?kusura bakma da..ay insanlar ne kadar seviyo önünde döndürmeyi.çok kızdım şuan.neden kabul ettin arkadaşım ya da madem birlikte kutlamak amaç hamile kadına ne diye iş yaptırılıyor?kendileri yapıp getiriversin bizahmet.ayyy sinir oldum bak şuan

ne demek marjinal previa........

plasentanın rahim ağzını kapatmasına plasenta previa deniyor

. Tam (total) plasenta previa: Plasenta rahim ağzını tamamen kapatmıştır
2. Kısmi (parsiyel) plasenta previa: Plasenta rahim ağzının bir kısmını kapatmıştır.
3. Marjial plasenta previa: Plasenta rahim ağzına yakındır ama kapatmaz
4. Alt segment yerleşimli plasenta: Plasentanın kenarı rahim ağzına 2 santimetreden daha yakındır ama temas halinde değildir

kanama erken doğum vs gibi problemler yaşatabiliyor.

eşimin yakiin akrabaları :) kusura bakmam merak etme :) emrivaki misafirlerim.. saat 8 gibi geliriz, sakın bişey yapma gelince yaparız diyolar bide, ulan o saatten sonra yemek mi yapılır? masa mı hazırlanır? gece dedim zaten eşimede baş köşeye kurulda bak ben seni napıyom, bütün hizmeti yapcan diye ama bana kalır yine işin ağır kısmı maalesef. siz gelin demezler ama arsız millet. akraba benim olmayınca bişey diyemedim bende. bizimkiler olsa ohoo yerin dibine sokardım çağıracagınıza misafirliğe mi geleceksiniz diye :)

keşke kabul etmeseydin.yani eşin de servis yapsa ne yapmasa ne hazır yemeği çayı vs yi ben de iki tabağa koyar getiririm...ayyy canım yaa.bari yorma kendini basit şeyler yap da utansınlar azcık...hakkaten ayıp ama...

Eki Görüntüle 915076
ha ha ha aynı ben...diyorum ama inşallah bu rahatlıkta olurum.eşimin bu adamdan farklı olcağını sanmıyorum.telaşe memuru

hahhaha aynı bu durumda olabilir ben doğuma gidiyorum çıkınca detayları yazarım
eşim zaten sürekli ne yapıyorsun sen tık tık yazıyosun sürekli diyo diyorum kimn doğum yapmış ona bakıyorum hey allahım diyo kendi doğurdu bir de doğum yapmış mı diye bakıyor diyo :)

Canlarim doktor aciklik bakti aciklik varmis dogumhanede bir daha bakicam dedi acilma devam ediyorsa doguma alacak yoksa geri gonderecek dua edin insalllah hayirlisiyla saglikla alirim kucagima heyecanliyim icim kipir kipir

allahım sağlıkla kucağına versin canım yeni yıla bebekle mi gireceksin yoksa:)

gerçekten çok büyük düşüncesizlik kalbim sıkıştı resmen düşününce ben afedersin oturduğum yerden tuvalete gitmeye üşeniyorum bir de misafir allah kolaylık versin
sancım var de otur kenarda onlar toplasınlar bir de toplamakla uğraşma canım

Yaa hamile kadindan su bile istesen helallik alman lazim yaptiklari anlayissizlik demicem bildigin gunah yani col sasiriyorum yaa Allah guc versin sana bu aksam

Bende hamileligimin basindan beri hic naz yapmadim esim ayaktayken bile beni yerimden kaldirip cay koy diyor ilk defa dun aksam kizdim tam ayaklarimi uzattim bebegim rahat etmis kipir kipir oynuyor kendimi gectim ona uzuluyorum

Bu aksam icinde gorumcemle konusup istanbula yemege cikalim diye plan yapmislar benim kalabalik cekicek eglenicek halim mi vr her dakika wc deyim gidemeyiz dedim ya canim kiymetli olur simdi. CANİM DEGİL OGLUM KİYMETLİ kimse anlamiyor ne anlayissizlik yaa

ne kadar dusuncesiz insanlar var yahu.. karnı burnunda kadının evine gelinir mi? yuhh diyorum yani

İnşallah hayırlısıyla alırsın kucağına canım...

Bana gelcek olsalar koltukta uyurmuş gibi yapardım heralde, gözler kayar pozisyonda :)))))) yada ikide bir aaaaaaahhhhh belimmmmm :) gülüyorum ama aslında ağlanacak halimize allah yardımcın olsun bacım.

İnsan evlenirken ay ben onunla evlenicem ailesiyle değil derken nekadar yanılıyor değilmi, benimkinin akrabaları da çok fenadır gelip yiyip içip bide arkandan laf ederler, benim eşim hiçbiriyle muhatap olmaz bayramda bile gitmez şanslıyım o konuda, çok çok sabır ve güç diliyorum rabbimden sana ve tüm misafir ağırlamaya çalışacak hamilelere

Allah yardımcın olsun canım, ben de hafta sonu iki grup misafir püskürttüm, birini ben, birini eşim reddetti gerçi...bir arkadaş tanışmaya başka birini getirecekmiş, e haliyle eşleri de olacak, rahatsızım biraz dedim, tanışmak istiyorlarsa beni çağırsınlar de mi ama...

Eşim ne dedi bilmiyorum ama....

Eksik meksik, boş ver ne kadar olursa, bir de çalışıyorsun.... Zaten çalışan bayanın evine hafta içi gidilmesine sinir oluyorum, bir de hamileyse iyice düşüncesizlik....

madem eşinin yakın akrabası eşin deseymiş karım hamıle hem de çalışıyo diye yazık arkadasım ya onların senı çağırması gerekıyo

valla ha insanlar bi acayip.onların program hazırlaması lazım ve sizi davet etmeleri...
sinirlendim o ne ya..
senin yerinde olsam kılımı kıpırdatmaz eşime herşeyi hazır getir diye emirler verirdim..
sana yazık değil mi ya.Allah yardımcın olsun...stres yapmamak elde mi yaa.stres yapma yinede...(

bugün dr kontrolümüz vardı bebiş olmuş 3400.inanamadım tabi.geçen hafta 2980idi..bakalım kaçla doğacak.açıklık yok ama doğum kanalına yerleşmiş oğlum..
vajinal mantar varmış ta hiç bilemedim.ne ara olduysa...
bebiş 2014lü olacak artık inş....nstde azıcık sancımız var iyiyiz bekliyoruz:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…