kızlar ben annemin yanına geldim eşimin gelmesine 15 gn var ama ben çok özledim yaa .. o olmayınca pek tadım tuzum yok sanki bi de grip oldum.. büyük ihtimal 17 sinde sezeryan olcam sabırsızlanıyorum artık bi an önce doğsa da rahatlasam diye beklliyorummm.. hepimizde aynı heyacan var zatenn
Canım ellerıne saglık cok guzel yapmıssın bayıldım dogrusu. seker hamuru alabılecegım yer yok burda maalesef ben de bu kurabıylerden gece yapmak ıstedım ne de susleyecegım malzemelerı alabılecegım yer var offf yaaanettten de sıparıs versem bayat mı olur kurabıyeler dıye dusunuyorum. o yuzden ben bebısım ıcın kapı susu alacagım, hazır bebek sekerı alacagım bır de kendım evde bır arkadasım kurabıye tarıfı vermıstı ondan yapacagım baska da bır sey yokkk (( hatta o lavanta kokulu sıselere de bayılıyorum ama malszeme alabılecegım yer yok netten adres yazmıslardı arkadaslar ama vakıt kalacak mı onları yapmaya endıselıyım
Kızlar,
Oglum normalde cook hareketli olurdu, bugun az hareket ediyor. Merak ediyorum.Sekerli seyler iciyorum. bol su tuketiyorum, arada vuruyor ama ufak ufak. Sizde de boyle bir sey var mı?
canım tesekkur ederım o zaman kalp seklınde kalıplardan alacagım degıl mı pekı sıyonk yaptım mı o posetlere de koyacak mıyım???nacizane bir fikir verebilirim....eğer şeker hamuru bulamıyorsan normal kurabiye yapıp kalıpla kalp şeklini veriyorsun.....kalbin ortasını deliyorsun....pişirdikten sonra da delikten cinsiyetine göre pembe veya mavi kurdela geçirip baglayıp fiyonk yapıyırsun.... aynı sekılde ikram ediyorsun...
kızlar ya ben 36. haftaya başladım.ama sürekli kasılmalarım var.karnımda sertleşiyor.öyle dr un dediği gibi düzenli falan değil çok şükür ama hergün yaşıyorum.bu haftalarda olan arkadaşlarım siz de de var mı böyle bir durum.yani hergün kasılma,sertleşme hissediyor musunuz.normal mi ki ya
Cuma gunu 36 bitiyor 37ye baslıyorum ınsallah.Canım ben de henuz kasılma yok ama bebıs bazen karnımı sertlestırıyor ne bılım herhalde sırtı dıye dusunuyorum.cunku oynuyor bır de benım karnımın serrtlesmesı kabızlıktan gazdan sanırım(afedersınız) ama kasıklarımda baskı oluyor artık
bende de oluyo ...bazen korkuyorum kıpırdasın diye ugraşıyorum....
Kısmetse bende 17 sinde sezaryen olucam, Hayırlı doğumlar sanada
Kızlar bebeğim çok hareketlendi son 20 dk dır çok sert hareketler yapıyo kasılma bumu bebeğin hareketleriylemi alakalı bide belim ağrıyo biraz :26:
kizlar yine akinti geldi bu defa daha koyu renk ve daha kivamli bi parca.dus aldim yemek yedim.son 1 saattir 5 dk da bi karnim tas gibi oluyo.ben hala belim agrisin diye bekliorum ama alt karnima saplaniyo.evde dourmam heralde.oglan da o kadar az oynuyoki.
bu arada kurabiye yorumlariniz icin tesekkurler.sabahmeltemi canim malzemeleri gittigidiyodan alip yapabilirsin de.internette tanesini 3 tl ye yapiyolar daha pahalisida var tabi.kendin yapmak yorucu ama zevkli.hemen kapiverirsin elin alisinca
Canım benımkı normalde cok tembel asırı hareket etmez benımkı de normal mı acaba merak edıyorum. dun ılk defa ayakları ıle gerılır gıbı oldu sevındım ohh be hareketlerı ıyıce hısssedılır olmus dedım:)
canım tesekkur ederım o zaman kalp seklınde kalıplardan alacagım degıl mı pekı sıyonk yaptım mı o posetlere de koyacak mıyım???
kızlar bır de komık olacak ama onları ıkram edınce yenıyor degıl mı? mesela mınıkkelebegın yaptıgı kurabıylerı dagıtınca yenılecek dımı:)yoksa sadece sus mu?
kizlar yine akinti geldi bu defa daha koyu renk ve daha kivamli bi parca.dus aldim yemek yedim.son 1 saattir 5 dk da bi karnim tas gibi oluyo.ben hala belim agrisin diye bekliorum ama alt karnima saplaniyo.evde dourmam heralde.oglan da o kadar az oynuyoki.
bu arada kurabiye yorumlariniz icin tesekkurler.sabahmeltemi canim malzemeleri gittigidiyodan alip yapabilirsin de.internette tanesini 3 tl ye yapiyolar daha pahalisida var tabi.kendin yapmak yorucu ama zevkli.hemen kapiverirsin elin alisinca
Kızlar,
Oglum normalde cook hareketli olurdu, bugun az hareket ediyor. Merak ediyorum.Sekerli seyler iciyorum. bol su tuketiyorum, arada vuruyor ama ufak ufak. Sizde de boyle bir sey var mı?
Kızlar,
Canım ellerıne saglık cok guzel yapmıssın bayıldım dogrusu. seker hamuru alabılecegım yer yok burda maalesef ben de bu kurabıylerden gece yapmak ıstedım ne de susleyecegım malzemelerı alabılecegım yer var offf yaaanettten de sıparıs versem bayat mı olur kurabıyeler dıye dusunuyorum. o yuzden ben bebısım ıcın kapı susu alacagım, hazır bebek sekerı alacagım bır de kendım evde bır arkadasım kurabıye tarıfı vermıstı ondan yapacagım baska da bır sey yokkk (( hatta o lavanta kokulu sıselere de bayılıyorum ama malszeme alabılecegım yer yok netten adres yazmıslardı arkadaslar ama vakıt kalacak mı onları yapmaya endıselıyım
tarihlerimiz yakınmış.benim de 20 ocak inş.
Normalde senin nezaman bdt, benim 31 ocak ilki sezaryen olunca fazla bekletmek istemiyor dr. Sağlıkla kolaylıkla doğuralım inşallah.
tatlım benimde bugün tam 37 hafta oldu sürekli kasılıyorum bende hop bi yer taş gibi olup kalıyor
canım bende dr teyzemiş kasılma var mı dediğinde yok demiştim bi yere toplanır gibi olmuyor mu dedi oluyor dedim o kasılma işte dedi ben poposu ya da başını dayıyor diye onu seviyordum dediğimde çok gülmüştü seninki de kasılma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?