2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Kısmetse bende 17 sinde sezaryen olucam, Hayırlı doğumlar sanada

nacizane bir fikir verebilirim....eğer şeker hamuru bulamıyorsan normal kurabiye yapıp kalıpla kalp şeklini veriyorsun.....kalbin ortasını deliyorsun....pişirdikten sonra da delikten cinsiyetine göre pembe veya mavi kurdela geçirip baglayıp fiyonk yapıyırsun.... aynı sekılde ikram ediyorsun...

Kızlar,

Oglum normalde cook hareketli olurdu, bugun az hareket ediyor. Merak ediyorum.Sekerli seyler iciyorum. bol su tuketiyorum, arada vuruyor ama ufak ufak. Sizde de boyle bir sey var mı?

Canım benımkı normalde cok tembel asırı hareket etmez benımkı de normal mı acaba merak edıyorum. dun ılk defa ayakları ıle gerılır gıbı oldu sevındım ohh be hareketlerı ıyıce hısssedılır olmus dedım:)

canım tesekkur ederım o zaman kalp seklınde kalıplardan alacagım degıl mı pekı sıyonk yaptım mı o posetlere de koyacak mıyım???

kızlar bır de komık olacak ama onları ıkram edınce yenıyor degıl mı? mesela mınıkkelebegın yaptıgı kurabıylerı dagıtınca yenılecek dımı:)yoksa sadece sus mu?

tatlım benimde bugün tam 37 hafta oldu sürekli kasılıyorum bende hop bi yer taş gibi olup kalıyor

canım bende dr teyzemiş kasılma var mı dediğinde yok demiştim bi yere toplanır gibi olmuyor mu dedi oluyor dedim o kasılma işte dedi ben poposu ya da başını dayıyor diye onu seviyordum dediğimde çok gülmüştü seninki de kasılma bence

kizlar yine akinti geldi bu defa daha koyu renk ve daha kivamli bi parca.dus aldim yemek yedim.son 1 saattir 5 dk da bi karnim tas gibi oluyo.ben hala belim agrisin diye bekliorum ama alt karnima saplaniyo.evde dourmam heralde.oglan da o kadar az oynuyoki.
bu arada kurabiye yorumlariniz icin tesekkurler.sabahmeltemi canim malzemeleri gittigidiyodan alip yapabilirsin de.internette tanesini 3 tl ye yapiyolar daha pahalisida var tabi.kendin yapmak yorucu ama zevkli.hemen kapiverirsin elin alisinca

Kızlar bebeğim çok hareketlendi son 20 dk dır çok sert hareketler yapıyo kasılma bumu bebeğin hareketleriylemi alakalı bide belim ağrıyo biraz :26:

kasılma rahmin bir yere toplanmasıymış canım göbeğinin bir yerinde top gibi bir çıkıntı oluyor sert ve biraz da ağrılı vücut kendini hazırlıyormuş.

canım efe geldi gelecek gibi duruyor hayırlısıyla kucağına bir alsaydın hepimiz heyecanla bekliyoruz. dr u bi arasan mı arkadaşım doğum yaptı beli ağrımamış sabah nişan geldi saat 3 de yemek yaparken suyum boşaldı dediydi.

evet kalıp gerekiyo.... kurabiyeleri yiyen de var saklayan da....kişisine bağlı
poşetlersen şık durur..

minik kelebek bencede dr la görüşsen mi.bel ağrımayabiliyormuş çünkü.heyecan yaptım inan şimdi.hayırla bebişine kavuş

hadi bakalım hayırlısı ollsun...yakındır artık güzel haberini almak...

Kızlar,

Oglum normalde cook hareketli olurdu, bugun az hareket ediyor. Merak ediyorum.Sekerli seyler iciyorum. bol su tuketiyorum, arada vuruyor ama ufak ufak. Sizde de boyle bir sey var mı?

canım benimde oğluşum çok hareketlidir ama geçenlerde 2 gün kıpırdamadı bile sonra yine aynı cümbüşe başlamıştı. hemen telaş yapma arada sakinliyorlar...

Kızlar,

canım tatlı birşey yiyip uzat bacaklarını karnını da okşa tepki verecektir. zaten oynuorsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

canım bu şeker hamurlarını evde yapmak için int.te çok tarif var. lokum yada nişasta kullanarak şeker hamuru yaptığın tarifler var. bakabilirsin int.ten.

canım bence sen artık doktorunu ara hatta hastaneyede git istersen son hazırlanmalarını yap efe sabah kalmaz gleir gibi duruyor :)
heycanlandım

Hayırlısı olsun, güzel haberler verirsin inşallah

Aaaaa kasılma ölemi oluyomuş, bende poposu sanıyodum portakaldan azcık daha büyük sivri bişey çıkıyodu üst taraftan, tam olarak ölemiydi seninkide, tırstım sanki hafiften :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…