2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ay yazılanları okudum kiminin nişanı gelmiş kiminin kasılması var kimi depresyonda (allah içini ferahlatsın inş) kimi beklemede kimi doğurmuş kimi kurabiyelerini yapmış süper ya ne heyecan verici bir bekleyiş bu umarım herkes için hayırlısı ne ise o olsun benim oğlumda 37 haftadayken çatı kontrolumden sonra gelmişti sümüksü ve kahve rengiydi yani illa kanlı olması gerekmiyor benimde kasılmalarım var ara ara inş hepimizde hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza

Aaaaa kasılma ölemi oluyomuş, bende poposu sanıyodum portakaldan azcık daha büyük sivri bişey çıkıyodu üst taraftan, tam olarak ölemiydi seninkide, tırstım sanki hafiften :18:

evet canım aynen öyle benimki de ben annen yesin seni popon mu başın mı kuzum diye seviyordum yaa :)) ama korkma normal onlar.

ya canım benım ne tatlısın hala daha kurabıyelerı acıklıyorsun dur sımdı heyecanlandım ben bırak sımdı bunları hayırlısıyla bebek gelıyor mu ne:)

Toplanma kasılmamıymış yani benim doktorda poposu demişti geriniyo yer kalmadığı için. Bunlar kasılmaysa ben 1 saattir çok fena oluyorum, karnım sürekli toplanıyo

Minikkkelebekk kız doğuruyosun hala kurabiye tarifi diyosun :))) çok heyecanlı , dualarım seninle, fırsatını bulursan haberdar et bizi..

benimde öyle dr eşimin yanında söylediği için o da göbeğimi görünce kıyamam yine kasıldın di mi diyor.

benim ilk 33 haftada oldu hemen telefonla aradım korktum yrn gel nst çekelim dedi
bu sertleşmeyle birlikte sümüksü kanamalı akıntı yada suyun gelirse erken doğum belirtisi ama normal sertleşme olabilir dedi
nst de bir şey çıkmadı ama yrn yine nstm ve kontrolum var ve kızlar şuan duramıyorum belimde agrı yok akıntım normal zaten uzun zamandır vardı ama sancılar gelip gidiyor yalancı sancılar diye düşünüyorum dua edin olur mu

Allah yardımcın olsun korkma inşallah birşey olmaz hepsi yalancıdır. dualarım seninle.

Hadi hayırlısı minikkelebek sen bu gidişle yakında doğurursun:) bence senden sonra hepimiz patır patır dökülürüz. Allah kolaylık versin sana canım.:

Dilzar burda olmana çok sevindim deneyimli olarak birşey soracağım benim pazartesiden beri sol kasığım çok ağrıyor yürüyemiyorum bi bacağımı atıp diğerini sürüyorum peşimden. pazartesi kaptırmışım temizliğe ondandır dedim ama hala geçmedi. cuma kontrolüm var yarında beklesem mi normal midir sence.

cok agrim var hastaneye gidiyoruz kizlar kesin yine nst de sanci cikmaz ben yalanci cikicam.ama bu agriyla evde duramam onu biliyorum.dua edin bana hayirlisi olsun

şu saatte düşündüğüm agda yaptırmadım tek derdim bu doğurcam değil yani
bu hamilelik tüm psikolojimi alt üst etti benim
hüngür hüngür ağlayabilirim şuan

ağlama ağlama bişi olmaz inşallah rahat ol sen şu ağa fikri de findux dan sonra korkuttu beni jilete kayıcam ben herhalde korkumdan.

Hayırlı haberlerle gel canım... İyice yaklaştı efe bey...

Kurabiyeler de bir harika, yemeye kıyamaz insan yahu...
Kızlar,

Oglum normalde cook hareketli olurdu, bugun az hareket ediyor. Merak ediyorum.Sekerli seyler iciyorum. bol su tuketiyorum, arada vuruyor ama ufak ufak. Sizde de boyle bir sey var mı?

Canım, benim kız zaten hep öyle, bazen çokhareketli, bazen oldukça ağır, kafasına göre takılıyor yani...

Ben suni sancıyla doğumumu yaptım normali bilnediğim için karşılaştıramayacağım, ama ablam suni sancı için daha sert ve sürekli demişti, o ikisini de yaşadı...

Yalnız, suni olmasaydı ben normal doğum yapamazdım... Sancılarım çok azdı, iki cm açıklıkla hastaneye kontrole gitmiştim, kırkıncı haftam dolmuştu çatım geniş değildi kilolu bebek doğuramazdım... En önemlisi kasılmalar sırasında kalp atış hızını beyenmemişti dr... Suni sancıyı deneyelim, yoksa sezeryan demişti... Çok şükür, dört buçuk saatte kızımı kucağıma aldım... Evet sancısı çoktu ama saati azdı... Kara boncuk gözleri görünce tüm acılar bitti... En mutlu günümdü, inş tekrarını da yaşarım...

Benim o yalancı sancılar artık had safhada... Karnım zaten hep sert de, lkasılma olunca nefesim kesiliyor ondan anlıyorum artık....

cok agrim var hastaneye gidiyoruz kizlar kesin yine nst de sanci cikmaz ben yalanci cikicam.ama bu agriyla evde duramam onu biliyorum.dua edin bana hayirlisi olsun

yok be canım bence sen bu kez doğurup da gelicen...hadi hayırlı doğumlar inşallah bi avazda sağlık sıhhatle dönün eve.doğurmasan da neyin nesi öğrenmiş muayene olmuş olursun.ya bi de biz sana hadi doğur falan diye takılıyoruz ya kendini baskı altında hissetmene sebep olmamışızdır inşallah...yani ne biliyim kızdım kendime sonradan.öyleyse hakkını helal et arkadaşım...dua edicem sana

ağlama ağlama bişi olmaz inşallah rahat ol sen şu ağa fikri de findux dan sonra korkuttu beni jilete kayıcam ben herhalde korkumdan.

biliyormusun şuan aklımdan geçen o epilasyon makinam var bacaklarımı falan alıyım şimdi diyrum genitali de jilet yapıyım çnk beni de korkuttu hatta sonra duş alıp öyle yatıyım belki ılık duş rahatlatır nasıl bir sıkıntı var içimde hayırlara vesile olsun inş.

Sağol canım, ama deneyimli değilim görsen evdeki halimi, aceminin acemisi gibiyim...

Tek kasık ağrısı, doğum sancısı değildir muhtemelen de acaba ters bir hareket mi yaptın, iyice zorlanıyorsan bir git, yarına randevunu alabilirsen...

Geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…