Aaaaa kasılma ölemi oluyomuş, bende poposu sanıyodum portakaldan azcık daha büyük sivri bişey çıkıyodu üst taraftan, tam olarak ölemiydi seninkide, tırstım sanki hafiften :18:
evet canım aynen öyle benimki de ben annen yesin seni popon mu başın mı kuzum diye seviyordum yaa :)) ama korkma normal onlar.
kizlar yine akinti geldi bu defa daha koyu renk ve daha kivamli bi parca.dus aldim yemek yedim.son 1 saattir 5 dk da bi karnim tas gibi oluyo.ben hala belim agrisin diye bekliorum ama alt karnima saplaniyo.evde dourmam heralde.oglan da o kadar az oynuyoki.
bu arada kurabiye yorumlariniz icin tesekkurler.sabahmeltemi canim malzemeleri gittigidiyodan alip yapabilirsin de.internette tanesini 3 tl ye yapiyolar daha pahalisida var tabi.kendin yapmak yorucu ama zevkli.hemen kapiverirsin elin alisinca
kasılma rahmin bir yere toplanmasıymış canım göbeğinin bir yerinde top gibi bir çıkıntı oluyor sert ve biraz da ağrılı vücut kendini hazırlıyormuş.
canım efe geldi gelecek gibi duruyor hayırlısıyla kucağına bir alsaydın hepimiz heyecanla bekliyoruz. dr u bi arasan mı arkadaşım doğum yaptı beli ağrımamış sabah nişan geldi saat 3 de yemek yaparken suyum boşaldı dediydi.
o zaman benim vucud çok uzun zamandır kendini doğuma hazırlıyo hatta bugün tam gün kasılma halinde dolaştık
benimde öyle dr eşimin yanında söylediği için o da göbeğimi görünce kıyamam yine kasıldın di mi diyor.
benim ilk 33 haftada oldu hemen telefonla aradım korktum yrn gel nst çekelim dedi
bu sertleşmeyle birlikte sümüksü kanamalı akıntı yada suyun gelirse erken doğum belirtisi ama normal sertleşme olabilir dedi
nst de bir şey çıkmadı ama yrn yine nstm ve kontrolum var ve kızlar şuan duramıyorum belimde agrı yok akıntım normal zaten uzun zamandır vardı ama sancılar gelip gidiyor yalancı sancılar diye düşünüyorum dua edin olur mu
Allah yardımcın olsun korkma inşallah birşey olmaz hepsi yalancıdır. dualarım seninle.
kizlar yine akinti geldi bu defa daha koyu renk ve daha kivamli bi parca.dus aldim yemek yedim.son 1 saattir 5 dk da bi karnim tas gibi oluyo.ben hala belim agrisin diye bekliorum ama alt karnima saplaniyo.evde dourmam heralde.oglan da o kadar az oynuyoki.
bu arada kurabiye yorumlariniz icin tesekkurler.sabahmeltemi canim malzemeleri gittigidiyodan alip yapabilirsin de.internette tanesini 3 tl ye yapiyolar daha pahalisida var tabi.kendin yapmak yorucu ama zevkli.hemen kapiverirsin elin alisinca
şu saatte düşündüğüm agda yaptırmadım tek derdim bu doğurcam değil yani
bu hamilelik tüm psikolojimi alt üst etti benim
hüngür hüngür ağlayabilirim şuan
Hayırlı haberlerle gel canım... İyice yaklaştı efe bey...kizlar yine akinti geldi bu defa daha koyu renk ve daha kivamli bi parca.dus aldim yemek yedim.son 1 saattir 5 dk da bi karnim tas gibi oluyo.ben hala belim agrisin diye bekliorum ama alt karnima saplaniyo.evde dourmam heralde.oglan da o kadar az oynuyoki.
Kızlar,
Oglum normalde cook hareketli olurdu, bugun az hareket ediyor. Merak ediyorum.Sekerli seyler iciyorum. bol su tuketiyorum, arada vuruyor ama ufak ufak. Sizde de boyle bir sey var mı?
Ben suni sancıyla doğumumu yaptım normali bilnediğim için karşılaştıramayacağım, ama ablam suni sancı için daha sert ve sürekli demişti, o ikisini de yaşadı...Kızlar suni sancı konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktorunuz bu konu hakkında bir şey dedi mi? Benim bi hemşire arkadaşım doğumu sırasında istememiş ve suni sancıya karşıymış, diğer bir arkadaşımın da doktoru ona suni sancıyı doktor olarak önermem demiş, ama etrafa baktığımda bir çok insan suni sancı ile doğurmuş mesela annem de. tamam herkes çok şiddetli olduğunu söyluyor ama sizin duyduklarınız, yaşadıklarınız ya da suni sancı konusundaki düşünceleriniz nelerdir?
kızlar ya ben 36. haftaya başladım.ama sürekli kasılmalarım var.karnımda sertleşiyor.öyle dr un dediği gibi düzenli falan değil çok şükür ama hergün yaşıyorum.bu haftalarda olan arkadaşlarım siz de de var mı böyle bir durum.yani hergün kasılma,sertleşme hissediyor musunuz.normal mi ki ya
cok agrim var hastaneye gidiyoruz kizlar kesin yine nst de sanci cikmaz ben yalanci cikicam.ama bu agriyla evde duramam onu biliyorum.dua edin bana hayirlisi olsun
ağlama ağlama bişi olmaz inşallah rahat ol sen şu ağa fikri de findux dan sonra korkuttu beni jilete kayıcam ben herhalde korkumdan.
cok agrim var hastaneye gidiyoruz kizlar kesin yine nst de sanci cikmaz ben yalanci cikicam.ama bu agriyla evde duramam onu biliyorum.dua edin bana hayirlisi olsun
Dilzar burda olmana çok sevindim deneyimli olarak birşey soracağım benim pazartesiden beri sol kasığım çok ağrıyor yürüyemiyorum bi bacağımı atıp diğerini sürüyorum peşimden. pazartesi kaptırmışım temizliğe ondandır dedim ama hala geçmedi. cuma kontrolüm var yarında beklesem mi normal midir sence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?