cok agrim var hastaneye gidiyoruz kizlar kesin yine nst de sanci cikmaz ben yalanci cikicam.ama bu agriyla evde duramam onu biliyorum.dua edin bana hayirlisi olsun
evet canım aynen öyle benimki de ben annen yesin seni popon mu başın mı kuzum diye seviyordum yaa :)) ama korkma normal onlar.
Sağol canım, ama deneyimli değilim görsen evdeki halimi, aceminin acemisi gibiyim...
Tek kasık ağrısı, doğum sancısı değildir muhtemelen de acaba ters bir hareket mi yaptın, iyice zorlanıyorsan bir git, yarına randevunu alabilirsen...
Geçmiş olsun....
biliyormusun şuan aklımdan geçen o epilasyon makinam var bacaklarımı falan alıyım şimdi diyrum genitali de jilet yapıyım çnk beni de korkuttuhatta sonra duş alıp öyle yatıyım belki ılık duş rahatlatır nasıl bir sıkıntı var içimde hayırlara vesile olsun inş.
Hmmm cuma kontrolüm var nst ye giricem inşallah dikişlerimde bişey çıkmazda 17 sine kadar durur benim oğlan pek zayıf çünkü35 te 2500 gr dı
cok agrim var hastaneye gidiyoruz kizlar kesin yine nst de sanci cikmaz ben yalanci cikicam.ama bu agriyla evde duramam onu biliyorum.dua edin bana hayirlisi olsun
Allah yardımcın olsun canım, hiç korkma tüm sancılar yalancı yahut gerçek seni bebğine yaklaştıracak...benim ilk 33 haftada oldu hemen telefonla aradım korktum yrn gel nst çekelim dedi
bu sertleşmeyle birlikte sümüksü kanamalı akıntı yada suyun gelirse erken doğum belirtisi ama normal sertleşme olabilir dedi
nst de bir şey çıkmadı ama yrn yine nstm ve kontrolum var ve kızlar şuan duramıyorum belimde agrı yok akıntım normal zaten uzun zamandır vardı ama sancılar gelip gidiyor yalancı sancılar diye düşünüyorum dua edin olur mu
Köyün en güzel kızının kızı en yakışıklıyı alıp gelecek, allah yardımcın olsun canım... Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine...cok agrim var hastaneye gidiyoruz kizlar kesin yine nst de sanci cikmaz ben yalanci cikicam.ama bu agriyla evde duramam onu biliyorum.dua edin bana hayirlisi olsun
:) saol canım yarına toparlar da gerek kalmaz inşallah
valla o korku bende de var....hazırlıksız olursam ne yaparım diyorumm.......eee nabacaaaaannn meeeccbuuuuurrrr jileeet...zaten ağda artık çoook acıtıyo en son çığlık çığlık yaptırdım kuaför müziğin sesini açtı...erkek elemanları var diyeeee...rezilllik diz boyu ne yapacağımı bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi. 9 unda çatı muayenem var..ööööfffffff...
Kızlar bu kıl tüy işleri diyince aklıma geçen yıl izlediğim doktorum programı geldi. Ordaki kadın doğumcu doktor demiştiki yurtdışında kadınlar doğuma muayeneye vs geldiklerinde hiç ellememiş almamış oluyolarmış oralarını ama Bizim burda doğuma giden kadın o halde ağda ile uğraşıyo demişti. Yani bence tabiki temiz olmak gerekiyo ama napalım olduğu kadar. Bende ağda yapmıycam jilet şuan daha mantıklı geliyo
şuan o kadar kararsızım ki banyoya giricem jilet yapsam mı beklesem mi insanın bilmediği bir şeyi yaşaması ne kadar zormuş pozisyon değiştiriyorum ama garip bir agrı var regl agrısı gibi de değil agzımın tadi yok nefes alamıyorum
ayırt edemiyorum ağrıları
doğum yapan arkadaşlar bi yardım edin ne yaşıyorum acaba ben
şuan o kadar kararsızım ki banyoya giricem jilet yapsam mı beklesem mi insanın bilmediği bir şeyi yaşaması ne kadar zormuş pozisyon değiştiriyorum ama garip bir agrı var regl agrısı gibi de değil agzımın tadi yok nefes alamıyorum
ayırt edemiyorum ağrıları
doğum yapan arkadaşlar bi yardım edin ne yaşıyorum acaba ben
Allah yardımcın olsun canım, hiç korkma tüm sancılar yalancı yahut gerçek seni bebğine yaklaştıracak...
Ağda meselesine de çok takma canım,ben bir aydır jilet kullanıyorum ne yapayım, doğumdan sonra ilk bir kaç seferinde çok zor oluyor ama sonra düzene giriyor... Kızımda da öyle yaptım.... Ona da üzülemem doğrusu...
Köyün en güzel kızının kızı en yakışıklıyı alıp gelecek, allah yardımcın olsun canım... Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine...
Canım öncelikle sakin ol, bu durumda sancıları ayırt edemezsin... Ilık bir duş al, rahatlatır seni...
Unutma doğum sancıları, gelir gider regl gibi sürekli olmaz... Kaç dk bir geldiğini ve kaç dk sürdüğünü takip etmeye çalış...
Ya kızlar nasıl jilet yapıyosunuz elime alınca bile titriyorum kesicem biyerimi diye, oğluma doğuma giderken 1 hafta önce kendim yapmıştım ağdamı ama doğumu tetiklememişti, cuma kontrolüm var ona göre yapıcam yine ağda, zira aylardır ellenmedi garibim kendi haline terkedilmiş gibi :)))
Canım panik yapma lütfen, bi duş al jilet kullan istersen. Sonra uzan soluna, çok ağrın olursa gidersin hastaneye. Jilet sonrası 2,3 güne belirginleşiyo, doğum olmazsa olduğu kadar tekrar bi rütuş yaparsın. Şuan düşünme kılı tüyü
Ya kızlar nasıl jilet yapıyosunuz elime alınca bile titriyorum kesicem biyerimi diye, oğluma doğuma giderken 1 hafta önce kendim yapmıştım ağdamı ama doğumu tetiklememişti, cuma kontrolüm var ona göre yapıcam yine ağda, zira aylardır ellenmedi garibim kendi haline terkedilmiş gibi :)))
benim ilk 33 haftada oldu hemen telefonla aradım korktum yrn gel nst çekelim dedi
bu sertleşmeyle birlikte sümüksü kanamalı akıntı yada suyun gelirse erken doğum belirtisi ama normal sertleşme olabilir dedi
nst de bir şey çıkmadı ama yrn yine nstm ve kontrolum var ve kızlar şuan duramıyorum belimde agrı yok akıntım normal zaten uzun zamandır vardı ama sancılar gelip gidiyor yalancı sancılar diye düşünüyorum dua edin olur mu
ayy hadı canım, hakkında hayırlısı olsun belkı de bebısınle doneceksın heyecanla senı beklıyoruz....cok agrim var hastaneye gidiyoruz kizlar kesin yine nst de sanci cikmaz ben yalanci cikicam.ama bu agriyla evde duramam onu biliyorum.dua edin bana hayirlisi olsun
Canım panik yapma lütfen, bi duş al jilet kullan istersen. Sonra uzan soluna, çok ağrın olursa gidersin hastaneye. Jilet sonrası 2,3 güne belirginleşiyo, doğum olmazsa olduğu kadar tekrar bi rütuş yaparsın. Şuan düşünme kılı tüyü
canım bırden geldı sanırım demın ıyıydın yazıyordun burda cunku.. bence doktorunu bır arasan, bır de sakın ol lutfen.
ayy hadı canım, hakkında hayırlısı olsun belkı de bebısınle doneceksın heyecanla senı beklıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?