2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

:) saol canım yarına toparlar da gerek kalmaz inşallah

valla o korku bende de var....hazırlıksız olursam ne yaparım diyorumm.......eee nabacaaaaannn meeeccbuuuuurrrr jileeet...zaten ağda artık çoook acıtıyo en son çığlık çığlık yaptırdım kuaför müziğin sesini açtı...erkek elemanları var diyeeee...rezilllik diz boyu ne yapacağımı bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi. 9 unda çatı muayenem var..ööööfffffff...

cok agrim var hastaneye gidiyoruz kizlar kesin yine nst de sanci cikmaz ben yalanci cikicam.ama bu agriyla evde duramam onu biliyorum.dua edin bana hayirlisi olsun

güle güle git güle güle gel inşllh...allah yardımcın olsun...bir avazda kurtul inşallahhhh....

Allah yardımcın olsun canım, hiç korkma tüm sancılar yalancı yahut gerçek seni bebğine yaklaştıracak...

Ağda meselesine de çok takma canım,ben bir aydır jilet kullanıyorum ne yapayım, doğumdan sonra ilk bir kaç seferinde çok zor oluyor ama sonra düzene giriyor... Kızımda da öyle yaptım.... Ona da üzülemem doğrusu...
cok agrim var hastaneye gidiyoruz kizlar kesin yine nst de sanci cikmaz ben yalanci cikicam.ama bu agriyla evde duramam onu biliyorum.dua edin bana hayirlisi olsun
Köyün en güzel kızının kızı en yakışıklıyı alıp gelecek, allah yardımcın olsun canım... Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeğine...

Kızlar bu kıl tüy işleri diyince aklıma geçen yıl izlediğim doktorum programı geldi. Ordaki kadın doğumcu doktor demiştiki yurtdışında kadınlar doğuma muayeneye vs geldiklerinde hiç ellememiş almamış oluyolarmış oralarını ama Bizim burda doğuma giden kadın o halde ağda ile uğraşıyo demişti. Yani bence tabiki temiz olmak gerekiyo ama napalım olduğu kadar. Bende ağda yapmıycam jilet şuan daha mantıklı geliyo

şuan o kadar kararsızım ki banyoya giricem jilet yapsam mı beklesem mi insanın bilmediği bir şeyi yaşaması ne kadar zormuş pozisyon değiştiriyorum ama garip bir agrı var regl agrısı gibi de değil agzımın tadi yok nefes alamıyorum
ayırt edemiyorum ağrıları
doğum yapan arkadaşlar bi yardım edin ne yaşıyorum acaba ben

kesinlikle burdada öyle olsa keşke ben bir kaç tane normal doğum izledim kadından tiksindim resmen tüm kıl tüy duruyor bizde
bir tane kıl kalmasın diye bu halimizle savaş yapıyoruz

Canım öncelikle sakin ol, bu durumda sancıları ayırt edemezsin... Ilık bir duş al, rahatlatır seni...

Unutma doğum sancıları, gelir gider regl gibi sürekli olmaz... Kaç dk bir geldiğini ve kaç dk sürdüğünü takip etmeye çalış...

Canım panik yapma lütfen, bi duş al jilet kullan istersen. Sonra uzan soluna, çok ağrın olursa gidersin hastaneye. Jilet sonrası 2,3 güne belirginleşiyo, doğum olmazsa olduğu kadar tekrar bi rütuş yaparsın. Şuan düşünme kılı tüyü

Ya kızlar nasıl jilet yapıyosunuz elime alınca bile titriyorum kesicem biyerimi diye, oğluma doğuma giderken 1 hafta önce kendim yapmıştım ağdamı ama doğumu tetiklememişti, cuma kontrolüm var ona göre yapıcam yine ağda, zira aylardır ellenmedi garibim kendi haline terkedilmiş gibi :)))

tamam canım sakin oluyorum önce duş alıyorum hatta biraz kuran okuyayım ben rahatlatır beni manevi olarak
sonrada ne oldugunu anlamadıgım şeylere için saatle kontrol edeyim
çok sağol arkadaşım inş. benim paniğimdir sadece

Doğumu tetikler diye değil canım, göbeğimden yapamdığım için ilkinde de yapmadım, şimdi de yapmıyorum... Zaten kimseye ağdaya da gitmem...

Ayna yardımıyla yapıyorum, korkmuyorum ya, niye keseyimki...

ağlıyorum evde eşim diyo ağrın mı çok hayır tüyüm çok diyorum hey allahım dedi beni kendi halime bıraktı gerçekten ne garip bir ruh halindeysem
şimdi duşa giriyorum kızlar biraz skainleşip tekrar aranıza gelmeyi umuyorum yoksa bana hastane yolları gözüktü bu gece

Canım Kozmetik mağazalarında genital bölge için ayrı jiletler satılıyr normal jilet gibi keskin değil ucu bi değişik hani kesip kanatması zor bayağı onlardan kullanabilirsin watsons da vardı

canım bırden geldı sanırım demın ıyıydın yazıyordun burda cunku.. bence doktorunu bır arasan, bır de sakın ol lutfen.
ayy hadı canım, hakkında hayırlısı olsun belkı de bebısınle doneceksın heyecanla senı beklıyoruz....

böyle hafif hafifti çok rahatsız etmiyordu ama son yarım saatte arttı sanki huzursuz etti beni şimdi duş alıp onu deniycem bakalım iyi gelmesini umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…