2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Tamam canım sakinleş, sen bi an panik oldun aklında haletmen gerekn bu kıl olayı olduğu için ona takıldın bian. Duştan sonra bak bi farklı oluyodur herhalde bu ağrılar. Minikkelebekte kaç gündür ağrım var diyodu ama ilk defa bu akşam gidiyo hastaneye demekki evde beklenicek bi ağrı değil.

bendede aynen oluyo. bazen ağrısız bazen hafif adet sancısı gibi oluyo

suni sancı alıp almamak doktoun vereceği bi karardır ve zor durumda kalmadıkça vermezler. İnşallah hiçbirimize gerek kalmaz ama tıbbi gereklilik halinde, yapacak bişey yok
canım seni panikletmem istemem ama doğum başlamışşşş. sağlıkla git gel bebişinle emi.
canım bence hiç düşünmeden git hastaneye. nst filan çekilir ve varsa bi sorun görülür. bu tarz durumlarda hiç arada kalmaya gerek yok. hastanede kafamız rahatlar ancak.

böyle hafif hafifti çok rahatsız etmiyordu ama son yarım saatte arttı sanki huzursuz etti beni şimdi duş alıp onu deniycem bakalım iyi gelmesini umuyorum

Bide yalancı sancıyı diğerinden ayırt eden şey dinlendiğinde geçmesiymiş, yani uzandığında ağrı geçiyosa yalancı yazıyodu nette

korkma sakin ol...masaj yapsın eşin sana...gidip bebişin kıyafetlerine bak ... kafan dağılsın...rahatla..

herkese iyi akşamlar,

iki gündür foruma giremedim, doğum yapanlara geçmiş olsun:)
biz dün raporumuzu alıp izne çıktık.ilk kez nstye girdik sancı fln çıkmadı.
haftaya tekrar gireceğiz.
dün yılbaşı telaşı beni çok yordu, bugün biraz sıkıntı yaşıyorum.neyseki artık evdeyiz dinleneceğiz :)

Herkese selamlar arkadaşlar;
Yarın benim de kontrolüm var Çatı kontrolü ve nts yapılacak Ne kadar sakin olmaya çalışsam da heyecanlıyım En son kontrolümde doktorum bakalım dayanabilecek misin çatı kontrolüne felan demişti beni tedirgin etmişti 38+3 deyim şuan eğer normal doğum olmaz derse sezaryan için gün verir die tahmin ediyorum Artık bende sabırsızlanıyorum bir an önce oğlumu görmek istiyorum Ve bu ağırlığa da dayanmıyorum toplamda 12 kilo aldım Nts için bebeğin hareketli yani uyanık mı olması lazım? Ama benim oğlum geceleri uyanık sabahları uyuyor hep :)))

kizlar 6 cm acilmisim dogum baslamis dua edin bana optum sizi

Allah yardımcın olsun canım

Evet canım bebeğin hareket ettiğinde oluşturduğu kasılmaya sancıya bakıyolar varmı diye yada şiddetine, eğer nst sırasında uyuduysa yada çok hareket etmediyse bi meyve suyu içmeni isteyip tekrar çekiyolar. Sen girmeden bişeyler yemiş ol aç girme

minik kelebek herkesi topladın foruma naklen dogum yapıyorsun... demek ki rahatsın.. allah bizede böyle doğuma gitmeyi nasip etsin...maşallah sana.. heycanlandım yaaaaa

Allah kurtarsin bir avazda oglusun saglikla gelsin 6 cm aciklik cok iyi darisi basima insallah benimde yarina kadar o kadar olur suniye az maruz kalirim

kızlar bu güzel haberin ardından bişiy sorcam....kıl tüy muhabbeti yaptık az önce ya...tüy dökücü kremler zararlı mı acaba.... jilet ve ağada problemine karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…