ağlıyorum evde eşim diyo ağrın mı çok hayır tüyüm çok diyorum hey allahım dedi beni kendi halime bıraktı gerçekten ne garip bir ruh halindeysem
şimdi duşa giriyorum kızlar biraz skainleşip tekrar aranıza gelmeyi umuyorum yoksa bana hastane yolları gözüktü bu gece
bendede aynen oluyo. bazen ağrısız bazen hafif adet sancısı gibi oluyokızlar ya ben 36. haftaya başladım.ama sürekli kasılmalarım var.karnımda sertleşiyor.öyle dr un dediği gibi düzenli falan değil çok şükür ama hergün yaşıyorum.bu haftalarda olan arkadaşlarım siz de de var mı böyle bir durum.yani hergün kasılma,sertleşme hissediyor musunuz.normal mi ki ya
suni sancı alıp almamak doktoun vereceği bi karardır ve zor durumda kalmadıkça vermezler. İnşallah hiçbirimize gerek kalmaz ama tıbbi gereklilik halinde, yapacak bişey yokKızlar suni sancı konusunda ne düşünüyorsunuz? Doktorunuz bu konu hakkında bir şey dedi mi? Benim bi hemşire arkadaşım doğumu sırasında istememiş ve suni sancıya karşıymış, diğer bir arkadaşımın da doktoru ona suni sancıyı doktor olarak önermem demiş, ama etrafa baktığımda bir çok insan suni sancı ile doğurmuş mesela annem de. tamam herkes çok şiddetli olduğunu söyluyor ama sizin duyduklarınız, yaşadıklarınız ya da suni sancı konusundaki düşünceleriniz nelerdir?
canım seni panikletmem istemem ama doğum başlamışşşş. sağlıkla git gel bebişinle emi.kizlar yine akinti geldi bu defa daha koyu renk ve daha kivamli bi parca.dus aldim yemek yedim.son 1 saattir 5 dk da bi karnim tas gibi oluyo.ben hala belim agrisin diye bekliorum ama alt karnima saplaniyo.evde dourmam heralde.oglan da o kadar az oynuyoki.
bu arada kurabiye yorumlariniz icin tesekkurler.sabahmeltemi canim malzemeleri gittigidiyodan alip yapabilirsin de.internette tanesini 3 tl ye yapiyolar daha pahalisida var tabi.kendin yapmak yorucu ama zevkli.hemen kapiverirsin elin alisinca
canım bence hiç düşünmeden git hastaneye. nst filan çekilir ve varsa bi sorun görülür. bu tarz durumlarda hiç arada kalmaya gerek yok. hastanede kafamız rahatlar ancak.şuan o kadar kararsızım ki banyoya giricem jilet yapsam mı beklesem mi insanın bilmediği bir şeyi yaşaması ne kadar zormuş pozisyon değiştiriyorum ama garip bir agrı var regl agrısı gibi de değil agzımın tadi yok nefes alamıyorum
ayırt edemiyorum ağrıları
doğum yapan arkadaşlar bi yardım edin ne yaşıyorum acaba ben
böyle hafif hafifti çok rahatsız etmiyordu ama son yarım saatte arttı sanki huzursuz etti beni şimdi duş alıp onu deniycem bakalım iyi gelmesini umuyorum
ağlıyorum evde eşim diyo ağrın mı çok hayır tüyüm çok diyorum hey allahım dedi beni kendi halime bıraktı gerçekten ne garip bir ruh halindeysem
şimdi duşa giriyorum kızlar biraz skainleşip tekrar aranıza gelmeyi umuyorum yoksa bana hastane yolları gözüktü bu gece
kizlar 6 cm acilmisim dogum baslamis dua edin bana optum sizi
Herkese selamlar arkadaşlar;
Yarın benim de kontrolüm var Çatı kontrolü ve nts yapılacak Ne kadar sakin olmaya çalışsam da heyecanlıyım En son kontrolümde doktorum bakalım dayanabilecek misin çatı kontrolüne felan demişti beni tedirgin etmişti 38+3 deyim şuan eğer normal doğum olmaz derse sezaryan için gün verir die tahmin ediyorum Artık bende sabırsızlanıyorum bir an önce oğlumu görmek istiyorum Ve bu ağırlığa da dayanmıyorum toplamda 12 kilo aldım Nts için bebeğin hareketli yani uyanık mı olması lazım? Ama benim oğlum geceleri uyanık sabahları uyuyor hep :)))
Mevlam kolaylik versin bir nefeste dogurursun insallahkizlar 6 cm acilmisim dogum baslamis dua edin bana optum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?