2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar minikkelebeğin doğumu kolaylaşsın diye bişeyler okusakmı, ne okumak lazım acaba. İnşirah suresi olabilirmi

boyleşeyleri pek bilmem ama kalben dua ediyorum..allah kabul etsin inşallah. sorunsuz bir doğum yapsın saglıklı bebişini kucagına alsın...

o kremlerın ıcerdıgı kımyasallardan dolayı zararlıdır dıye dusunuyroum. ben de agda yaptırıyorum en son 20 gun once yaptırdım mınık mınık cıkmaya basladı su anda... benım kuafor de doguma yakın aslında pek almıyorum dogumu tetıklıyor demıstı o yuzden ben de aba doguma 2 3 kala aldırsam mı dıyorum ama dogum bu ne zaman gelecegı bellı olmaz o yuzden 1hafta 10 gun once aldırsam bu sefer de dogumu tetıkler mı dıye dusunuyorum neyse bakacaz artık:)

Minik kelebek çok heycanlandım rabbim kolay kurtarsın

Minik kelebek kaçıncı haftasındaydı??

Kızlar ben çok ruhsuz yada çok duygusal oluyrm
5 yıl sonra anne olucam hala inanamıyrm mmbugün beşiğimiz geldiii
Çok korkuyrmmm
Beşik gelirken bile tansiyonum düştü çok kötü oldum
Bben doğuma nasıl giricem bilmiyrm

Allah yar ve yardimcin olsun canim su saatler senin icin dayanilmasi zor anlar. Normal digum yapmis biri olarak soyluyorum ama bebegin dunyaya geldigi an kus gibi hafifleyeceksin Mevlam yardimcin olsun canindan can cikariyorsu

dua iyi fikir canlar hepimiz doğuma gidenlerin arkasından bunu okuyalım anlamı çok güzel.
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"(Allah'ım kolaylaştır zorlaştırma,hayır ile sonuçlandır.)

Bende bir ay önce aldırmıştım. Yarın kontrolüm var. Doktor çat muayenesi yapar diye bugün gidip aldırdım ağdayla. Kadın sen bir hafta 10 gün içinde doğurursun. Orta yaşlı bir abla zaten deneyimi vardır :) Gelmene gerek yok 40 ın bile çıkar bu ağdayla dedi :) inşallah dediği gibi olur. İyice hassaslaşmış çünkü. Baya canım acıdı alırken :s

Canım üç gündür sürekli kasılmalarım var, taş gibi karnım ama nişan/su gelmesi gibi bir durum yok o nedenle takmamaya çalışıyorum :/

benim kuafor de oyle dedi.... bir müşterisinin suyu gelmiş ağda yaparken...anlaşılan jilet talimi yapacaz...

dua iyi fikir canlar hepimiz doğuma gidenlerin arkasından bunu okuyalım anlamı çok güzel.
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"(Allah'ım kolaylaştır zorlaştırma,hayır ile sonuçlandır.)

benimde az bi zamanım kaldı bende ayın 3 de nst ye gircem daha sonra çatı kontrol üm olacak çok heyecanlıyım ya inşl hayırlısı ile alırım kucama bebeşimi.bende okudum ve bu arada inşirah suresini ve ayetel kürsiyi okumakta faydalıdır haberiniz olsun kızlar.

nişan falan gelmedi ama benim çok sık karnım toplanıyo taş kesiliyor belim ağrıyo arada da regli ağrısı gibi ağrım oluyo su falan gelmeden doğum olurmu yarın 38 hafta konturolüm var 11.20de

ayy bende bu ayin ortasi gibi yaptirayim diyordum..aslinda doguma cok az gun kala yaptiran cok kisi duymustum ama risk mi diyosun

ben de etrafımdan öyle duydum...temkinli olmak lazım...çatı muayenesinde doktor görüyor mu şeyimizi... yapmadan gitsem.. sonrada doğum günü gelince yapsam... olumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…