Allah kurtarsin bir avazda oglusun saglikla gelsin 6 cm aciklik cok iyi darisi basima insallah benimde yarina kadar o kadar olur suniye az maruz kalirim
Kızlar minikkelebeğin doğumu kolaylaşsın diye bişeyler okusakmı, ne okumak lazım acaba. İnşirah suresi olabilirmi
Bizde seni göremeyince doğummu yaptı dedik acaba, inşallah seninde doğal yollarla kolay bi şekilde olur canım
o kremlerın ıcerdıgı kımyasallardan dolayı zararlıdır dıye dusunuyroum. ben de agda yaptırıyorum en son 20 gun once yaptırdım mınık mınık cıkmaya basladı su anda... benım kuafor de doguma yakın aslında pek almıyorum dogumu tetıklıyor demıstı o yuzden ben de aba doguma 2 3 kala aldırsam mı dıyorum ama dogum bu ne zaman gelecegı bellı olmaz o yuzden 1hafta 10 gun once aldırsam bu sefer de dogumu tetıkler mı dıye dusunuyorum neyse bakacaz artık:)
benim ilk 33 haftada oldu hemen telefonla aradım korktum yrn gel nst çekelim dedi
bu sertleşmeyle birlikte sümüksü kanamalı akıntı yada suyun gelirse erken doğum belirtisi ama normal sertleşme olabilir dedi
nst de bir şey çıkmadı ama yrn yine nstm ve kontrolum var ve kızlar şuan duramıyorum belimde agrı yok akıntım normal zaten uzun zamandır vardı ama sancılar gelip gidiyor yalancı sancılar diye düşünüyorum dua edin olur mu
dua iyi fikir canlar hepimiz doğuma gidenlerin arkasından bunu okuyalım anlamı çok güzel.
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"(Allah'ım kolaylaştır zorlaştırma,hayır ile sonuçlandır.)
kizlar 6 cm acilmisim dogum baslamis dua edin bana optum sizi
ben de okudum bir kez, kızlar ben bırazdan yatarım ıyı geceler herkese yarın okul varGüzel bi duaymış, okuyorum şimdi
o kremlerın ıcerdıgı kımyasallardan dolayı zararlıdır dıye dusunuyroum. ben de agda yaptırıyorum en son 20 gun once yaptırdım mınık mınık cıkmaya basladı su anda... benım kuafor de doguma yakın aslında pek almıyorum dogumu tetıklıyor demıstı o yuzden ben de aba doguma 2 3 kala aldırsam mı dıyorum ama dogum bu ne zaman gelecegı bellı olmaz o yuzden 1hafta 10 gun once aldırsam bu sefer de dogumu tetıkler mı dıye dusunuyorum neyse bakacaz artık:)
benim kuafor de oyle dedi.... bir müşterisinin suyu gelmiş ağda yaparken...anlaşılan jilet talimi yapacaz...
dua iyi fikir canlar hepimiz doğuma gidenlerin arkasından bunu okuyalım anlamı çok güzel.
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"(Allah'ım kolaylaştır zorlaştırma,hayır ile sonuçlandır.)
Canım Kozmetik mağazalarında genital bölge için ayrı jiletler satılıyr normal jilet gibi keskin değil ucu bi değişik hani kesip kanatması zor bayağı onlardan kullanabilirsin watsons da vardı
ayybende bu ayin ortasi gibi yaptirayim diyordum..aslinda doguma cok az gun kala yaptiran cok kisi duymustum ama risk mi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?