benim kuafor de oyle dedi.... bir müşterisinin suyu gelmiş ağda yaparken...anlaşılan jilet talimi yapacaz...
Tamam canım sakinleş, sen bi an panik oldun aklında haletmen gerekn bu kıl olayı olduğu için ona takıldın bian. Duştan sonra bak bi farklı oluyodur herhalde bu ağrılar. Minikkelebekte kaç gündür ağrım var diyodu ama ilk defa bu akşam gidiyo hastaneye demekki evde beklenicek bi ağrı değil.
bendede aynen oluyo. bazen ağrısız bazen hafif adet sancısı gibi oluyo
suni sancı alıp almamak doktoun vereceği bi karardır ve zor durumda kalmadıkça vermezler. İnşallah hiçbirimize gerek kalmaz ama tıbbi gereklilik halinde, yapacak bişey yok
canım seni panikletmem istemem ama doğum başlamışşşş. sağlıkla git gel bebişinle emi.
canım bence hiç düşünmeden git hastaneye. nst filan çekilir ve varsa bi sorun görülür. bu tarz durumlarda hiç arada kalmaya gerek yok. hastanede kafamız rahatlar ancak.
Bide yalancı sancıyı diğerinden ayırt eden şey dinlendiğinde geçmesiymiş, yani uzandığında ağrı geçiyosa yalancı yazıyodu nette
kizlar 6 cm acilmisim dogum baslamis dua edin bana optum sizi
korkma sakin ol...masaj yapsın eşin sana...gidip bebişin kıyafetlerine bak ... kafan dağılsın...rahatla..
Canım üç gündür sürekli kasılmalarım var, taş gibi karnım ama nişan/su gelmesi gibi bir durum yok o nedenle takmamaya çalışıyorum :/
nişan falan gelmedi ama benim çok sık karnım toplanıyo taş kesiliyor belim ağrıyo arada da regli ağrısı gibi ağrım oluyo su falan gelmeden doğum olurmu yarın 38 hafta konturolüm var 11.20de
ben de etrafımdan öyle duydum...temkinli olmak lazım...çatı muayenesinde doktor görüyor mu şeyimizi...yapmadan gitsem.. sonrada doğum günü gelince yapsam... olumu...
nişan falan gelmedi ama benim çok sık karnım toplanıyo taş kesiliyor belim ağrıyo arada da regli ağrısı gibi ağrım oluyo su falan gelmeden doğum olurmu yarın 38 hafta konturolüm var 11.20de
canım direk altında çamaşır olmadan çatala yatıyorsun üstüne çarşaf eldivenle iki parmagını sokup çıkartıyor sağa sola döndürüyor falan yani görmeme olasılığı yok:)
hehe tanıdım galiba seni. canımın ici askim?
hıııımmmmmmm.... anladım canım teşekkürler....
sakinleşmene sevindim
:) ben tanımadım ama seni şimdiki yazdığımdan tanıdın heralde
evet, bak begenicem simdi son yazdıgını.İsmim H ile baslıyor, soyismim O ile:)
bende ordayımbenım kıde M ıle baslıyor
bende ordayımbenım kıde M ıle baslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?