2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bide yalancı sancıyı diğerinden ayırt eden şey dinlendiğinde geçmesiymiş, yani uzandığında ağrı geçiyosa yalancı yazıyodu nette

kızlar çok sağolun desteğiniz için duş aldım kuran okudum ve rahatladım karnımda yumuşadı biraz kızım şuan şiddetli hışkırıyo
ben panik oldum sanırım bir an dooğum yapıyorum sandım ama bu kadar kolay olmayacagını annem anlatmıştı yarın sabah kontrolum var anlatıcam yaşadıklarımı doktorum gene gülecek bana bol bol cahilim valla bu konuda ne yapıyım ilk defa doğum yapacam

kizlar 6 cm acilmisim dogum baslamis dua edin bana optum sizi

inanmıyorum tam istediğin gibi oldu desene bir gidiyormuşum 6 cm diyolarmış dedin ve oldu
hadi şimdide bir avazda kurtul canım dualarım sneinle

korkma sakin ol...masaj yapsın eşin sana...gidip bebişin kıyafetlerine bak ... kafan dağılsın...rahatla..

eşim şimdi ıhlamur yaptı bende biraz skainleştim oturuyoruz bakalım kızımın odasında kuran okudum rahatladım

Canım üç gündür sürekli kasılmalarım var, taş gibi karnım ama nişan/su gelmesi gibi bir durum yok o nedenle takmamaya çalışıyorum :/

benim akıntım uzun zamandır var acaba su mu yoksa akıntı mı sürekli gel git yaşadım bugün ama su olsa anlarsın diyo herkes öyle pek az gelmez demişti doktor suyum baya varmış çünkü

nişan falan gelmedi ama benim çok sık karnım toplanıyo taş kesiliyor belim ağrıyo arada da regli ağrısı gibi ağrım oluyo su falan gelmeden doğum olurmu yarın 38 hafta konturolüm var 11.20de

onu ben de çok merak ediyorum yarın soracağım doktora

ben de etrafımdan öyle duydum...temkinli olmak lazım...çatı muayenesinde doktor görüyor mu şeyimizi... yapmadan gitsem.. sonrada doğum günü gelince yapsam... olumu...

canım direk altında çamaşır olmadan çatala yatıyorsun üstüne çarşaf eldivenle iki parmagını sokup çıkartıyor sağa sola döndürüyor falan yani görmeme olasılığı yok:)

evet ıste bazıları da agda yaptırıyor ama bır sey olmuyor sanırım bunye meselesı ve agdada kasmamask gerek:9 ıyı geceler kızlar

canım direk altında çamaşır olmadan çatala yatıyorsun üstüne çarşaf eldivenle iki parmagını sokup çıkartıyor sağa sola döndürüyor falan yani görmeme olasılığı yok:)

hıııımmmmmmm.... anladım canım teşekkürler....

sakinleşmene sevindim

hıııımmmmmmm.... anladım canım teşekkürler....

sakinleşmene sevindim

bende panik atak var canım o sebeple herşey müsait olmasına ragmen normal doğum yapamıyorum çnk fenalaşıyorum düşündüğümde bile şimdi sancı falan olunca o korkularım geldi sanırım ama rahatladım şükür

canlar ben 27 kasımda ağdadaydım.yani doğumuma 12 gün kala.ama 7 ocakta hala doğum olmazsa yeniden ağdaya gitmem lazım.zaten daha önceden hep jilet kullandığım için kıllar son sürat çıkıyolar.daha 5 gün oldu hemen uzamışlar.ama ağdaya gelcek kadar değil de epilatöre gelcek boyuttalar.o yüzden 7 ocağa kadar doğum olmazsa ağda.ondan önce sancı nişan falan olursa jiletle alıvercem.ağda da doğumumu falan tetiklemedi.öyle ki hala tık yok.acaba kasti olarak ağdaya mı gitsem bu ara?

Kızlarrr ne çok konuşmuşsunuz, oku oku anca bitirdim
Miniiikkelebek doğuma gitmiş, çok heyecanlandım dua ettim inşallah bir avazda kurtulmuştur. Belki şu an melek oğlunu kokluyo ama bizim haberimiz yok
Son 3 iş günüm, yarın da erken kalkış var, yatıyoruz biz hepinize iyi geceler

kizlar 6 cm acilmisim dogum baslamis dua edin bana optum sizi

julietcim canın mı sıkkın kaçırdım sanırım orayı.neye sıkıldın böyle?sancılardansa benim de var ve haklısın insanın tadını kaçırıyor.gelcekse gelse de böyle taksit taksit yaşamasam diyo insan...bi de akıntın varmış sanırım benim hep vardı 2 gündür iyice arttı hatta 10 dk da 1 aktığını bile hissediyorum.hemen wc ye gidiyorum nişan mişan değil.bu bile stres yapıyo insanı.bi de sık sık çamaşır değişme meselesi canımı sıkıyo.sinir oldum bu duruma.göğüs uçlarım da çatlamış gibi sanki soğuk soğuk bişeyler hissediyorum.lansinoh sürmeye başladım bugün ayrıca kalçam kedi tırmalamış gibi çatlamış.belime kadar.karnımda hiçbişey yoktu dün bitane kocaman buldum alt tarafında.hepsi de kırmızı.o kadar da kremlendim ama....yani anlıycaan doğursam diyorum artık.ben de iyice canını sıktım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…