yazdığımı beyendin o senmisin sayfanda çocuk ayakkabısı var
HAYIRLI OLSUN BEBEĞİN CANIM Allah analı babalı buyutsun ınsallah
Hayırlı olsun canım ne güzel kavuştun miniğine darısı başımıza, en kısa zamanda detayları bekliyoruz. Nasıl oldu , normalmi istiyodun planlı sezeryanmıydı. Bide merak ettiğim bebeğin don ultrasonda söyledikleri kilo ile doğduklarındaki kiloları arasında çok fark oluyomu acaba ??
Gozunuz aydin ugurbocegi, cok sevindim :) masallah fatih kaganciga, ne guzel beslemissin onu annesi, tosuncuk olmus :)
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun kuzucugunu kendi sancinla mi gittin yoksa sezaryan bellimiydi
canım gözün aydın .sağlıklı güzel ömürler oğluna da inşallah.darısı bize artık.kontrole gittiğin hastanede mi doğum yaptın .
Gözünaydın Aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
maşşallah bebişine :) hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün. sezeryan olan bütün tanıdıklarım sütün 3 günde geldiğini söylüyorlar. inatla düzenli emzir, emzirmekten vazgeçme. bir kaç güne eminim çoğalır sütün... doya doya sev bebişiniii.... sağlıcakla kalın :)
canım allah analı babalı büyütsün kaygıyı attın çok şükür ne güzel...allah hayırlı uzun ömürler versın yavruna...
Allah bebişine de sana da sağlık sıhhat ve bol bol süt versin inş canım :) çok sevindim herşey yolunda ne güzel maşallah size
darısı basımıza ugurbcegi. Allah analı-babalı buyutsun insallah
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Maşallah fatih beye sağlıklı sıhhatli büyür inşallah. Sütün de yeter hiç merak etme pes etmedwn emzirmeye devam :)
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)
canım gözün aydın çok sevindim maşAllah..bebişinle Allahım güzel günler göstersin..stres yapma sütünde yetecek inş..
darısı başımıza:)
Canım çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün çoook sevindim darısı başımıza inşallah . Ay çok heycanlı tek tek dökülüyoz valla maşallah maşallah .
Bende gittim saçlarımı kestirdim ooohh rahatladım valla güzelde bi fön çekti koyförüm şimdi azcık makyaj yapamda akşama bi kebapcı ziyaret edem bizimkiyle yakışııır.
Gözün aydın canım, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Minik oğluşunla hep beraber, hep güzel günler görün...
Ayy canım maşallah bebişinin kilosuna Rabbim analı babalı büyütsün Sağlıkla büyüt tatlişim darısı başımıza inşallah
Allah analı babalı büyütsün canım. Çok şükür sağsalim kavuşmuşsun yavruna. Darısı başımıza
Tebrik ederim kızlar.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı başımıza.
Benim bugün son günüm. Yarın raporumu alıyorum.Artık evde bebişleri bekleyeceğiz inşallah.
kizlar 6 cm acilmisim dogum baslamis dua edin bana optum sizi
Allah razi olsun dualariniz icin kizlar duygulandim heehepinizi opuyorum kocaman.
İnsallah cok kolay dogumlariniz olur canlarim
kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
Maşallah çok şükür ☺☺rabbim analı babalı büyütsün inş..
Bir güzel haber de benden , bende tatlı kızımı 1 Ocak , saat 18.30 da normal doğumla kucağıma aldım çok şükür.. Şuan yanımda değil maalesef ama iyi olacak inş.. Dua edin..Ben doğumu bekleyen , hamilelik isteyen herkese ettim, Rabbim tek sancıda kurtarsın hepinizi inş..
Ağda meselesi konuşulmuş , ben önceki akşam 8 gibi ağda yapmıştım, 12 saat sonrasında suyum gelmeye başladı, tevafuk mudur bilmiyorum...
son günlerde bolca Medine hurması yedim, sıcak duş aldım hergün, 3-4 kez sıcak oturma banyosu yaptım.. Doğuma giderken Hz Fatıma anamızın eli otu' nu suya koyduk , normalde inanmam böyle şeylere ama, yaptık, dua niyetine geçti herhalde..
Canım gözünüz aydın. Allah analı babali büyütsun. Ben de sabah 9 da sezeryan olucam hayırlısı ile. Ogullarimiz aynı gün doğmuş olacak. .
Maşallah çok şükür ☺☺rabbim analı babalı büyütsün inş..
Bir güzel haber de benden , bende tatlı kızımı 1 Ocak , saat 18.30 da normal doğumla kucağıma aldım çok şükür.. Şuan yanımda değil maalesef ama iyi olacak inş.. Dua edin..Ben doğumu bekleyen , hamilelik isteyen herkese ettim, Rabbim tek sancıda kurtarsın hepinizi inş..
Ağda meselesi konuşulmuş , ben önceki akşam 8 gibi ağda yapmıştım, 12 saat sonrasında suyum gelmeye başladı, tevafuk mudur bilmiyorum...
son günlerde bolca Medine hurması yedim, sıcak duş aldım hergün, 3-4 kez sıcak oturma banyosu yaptım.. Doğuma giderken Hz Fatıma anamızın eli otu' nu suya koyduk , normalde inanmam böyle şeylere ama, yaptık, dua niyetine geçti herhalde..
Çok şükür allah efeye hayırlı uzun ömürler versin, hep güzel günler görün inş....kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?