2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bu akşam pek keyfim yok, yediklerim mi dokundu anlamadım... Garip bir huzursuzluk durumu... Umarım rahat uyuyabilirim...

Hepinize iyi geceler, mışıl mışıl uyuyun inş...

Bu arada aklımda minikkelebekte, allahım yardımcısı olsun...

Minikkelebek Allah yardimcin olsun kimbilir belkide almissindir kucagina ne guzel yaa

Omeserma guldurdun beni keske olsaydi gercekten bende senin gibi sabirsiz anne adaylarindanim gunumu filan takmiyorum sabah aksam hadi oglum gel diyorum bu gidisle dayanamayip sezeryana giricem diye korkuyorum malum oyle olsa almistik belkide kucagimiza

Canım Allah yardımcın olsun miniğine sağ salim kavuşmanı nasip etsin inşallah. Dualarımız seninle ve bebişinle :)

HAYIRLI OLSUN BEBEĞİN CANIM Allah analı babalı buyutsun ınsallah

Gozunuz aydin ugurbocegi, cok sevindim :) masallah fatih kaganciga, ne guzel beslemissin onu annesi, tosuncuk olmus :)

Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun kuzucugunu kendi sancinla mi gittin yoksa sezaryan bellimiydi

canım gözün aydın .sağlıklı güzel ömürler oğluna da inşallah.darısı bize artık.kontrole gittiğin hastanede mi doğum yaptın .

Gözünaydın Aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

canım allah analı babalı büyütsün kaygıyı attın çok şükür ne güzel...allah hayırlı uzun ömürler versın yavruna...

Allah bebişine de sana da sağlık sıhhat ve bol bol süt versin inş canım :) çok sevindim herşey yolunda ne güzel maşallah size

darısı basımıza ugurbcegi. Allah analı-babalı buyutsun insallah

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Maşallah fatih beye sağlıklı sıhhatli büyür inşallah. Sütün de yeter hiç merak etme pes etmedwn emzirmeye devam :)

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

canım gözün aydın çok sevindim maşAllah..bebişinle Allahım güzel günler göstersin..stres yapma sütünde yetecek inş..

darısı başımıza:)

Gözün aydın canım, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Minik oğluşunla hep beraber, hep güzel günler görün...

Ayy canım maşallah bebişinin kilosuna Rabbim analı babalı büyütsün Sağlıkla büyüt tatlişim darısı başımıza inşallah

Allah analı babalı büyütsün canım. Çok şükür sağsalim kavuşmuşsun yavruna. Darısı başımıza

Tebrik ederim kızlar.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı başımıza.

Benim bugün son günüm. Yarın raporumu alıyorum.Artık evde bebişleri bekleyeceğiz inşallah.

saolun darısı basınıza ıns dogurmus olanlar cogalmıstır gelemedım bu cocuklar ınsanın yasamını degıstırıyor boyle geceler gunduz gunduzler gece oluyor ona uyum saglamaya calısıyorum basta bıraz zorlandım ama gecıcı bır surec oldugunu dusunerek sabredıyorum gecelerı uyumuyor bugun bıraz daha ıyıı fırsat bulabıldım yazmaya bebek bıraz buyuktu ben oyle gıderse 4 kıloyu gececegını sezeryan olacagını tahmın edıyodum zaten dusundugum gıbıde oldu 10 gunum vardı kontrole gıttıgımde ultrasonda 4 kıloyu gecmıs bebek dedı doktorum sonra catı muayenesı yaptı dar dedı suyumda bıraz azalmıs dedı bugun alalım sezeryanla beklemek son zamanlarda sıtreslı olmaya baslamıstı bu bebegı 7 senedır bekledıgımızı doktorada soyledım muayene sırasında o gun olmasaydı bıleyakın zamanda dogum olsun ıstıycektım cok sukur korktugum kadar deılmıs amelıyattan gulerek cıktım ben o kadar az bır agrı vardı eve geldım yatak bıle serdırmedım oturdum hastanede ılk ayaga kalkısımdada kendı kendıme kalkabılırım dıyodum ben maşallah dedıler hep dogum yapmamıs gıbı rahattım aldım bebegımı hemen kucagıma bakabıldım ona sadece sutum ılk gunler cok az geldı sarılık olmasın dıye mama takvıyesı yaptık eve geldıkten bır gun sonra banyo yaptım karnımdakı bandaj acıldıktan sonra banyodan sonra sutum arttı ıyıce ve mamayı bıraktık suan sadece anne sutu ıcıyor yetıyorda cok sukur sarılıkta olmadı göbegımızde bugun dustu artık banyosunu daha rahat yaptırıcam benden haberler boyle gecmısı cok okuyamadım dogum yapan arkadaslar hayırlı olsun ıns Allah saglıklı hayırlı evlatlar versın herkse dogumu bekleyen arkadaslar ıns agrı sızı cekmeden kolayca dogurursunuz

kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda

Allah razi olsun dualariniz icin kizlar duygulandim hee hepinizi opuyorum kocaman.
İnsallah cok kolay dogumlariniz olur canlarim

Canım gözünüz aydın. Allah analı babali büyütsun. Ben de sabah 9 da sezeryan olucam hayırlısı ile. Ogullarimiz aynı gün doğmuş olacak. .

Maşallah çok şükür ☺☺rabbim analı babalı büyütsün inş..
Bir güzel haber de benden , bende tatlı kızımı 1 Ocak , saat 18.30 da normal doğumla kucağıma aldım çok şükür.. Şuan yanımda değil maalesef ama iyi olacak inş.. Dua edin..Ben doğumu bekleyen , hamilelik isteyen herkese ettim, Rabbim tek sancıda kurtarsın hepinizi inş..
Ağda meselesi konuşulmuş , ben önceki akşam 8 gibi ağda yapmıştım, 12 saat sonrasında suyum gelmeye başladı, tevafuk mudur bilmiyorum...
son günlerde bolca Medine hurması yedim, sıcak duş aldım hergün, 3-4 kez sıcak oturma banyosu yaptım.. Doğuma giderken Hz Fatıma anamızın eli otu' nu suya koyduk , normalde inanmam böyle şeylere ama, yaptık, dua niyetine geçti herhalde..

Tebrik ederim canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Daha sonra detaylı anlatırsın doğumunu. Çok mutlu oldum bak gerçekten yaaa

Ayyy doğuranlar artıyorrr, sıra bize geliyoorr :))
Allah analı babalı büyütsün canımm.
Yaptiklarinin mutlaka faydasi olmustur. En onemlisi dua tabii

Canım gözünüz aydın. Allah analı babali büyütsun. Ben de sabah 9 da sezeryan olucam hayırlısı ile. Ogullarimiz aynı gün doğmuş olacak. .

Egumuscum İnsallah sorunsuz kolay bi sekilde kavusursun yavruna. Bizi haberdiz birakma emi. Buarada heyecandan uyku tutmadi sanirim seni?

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, çok sevindim:)

Senin de gözün aydın canım, rabbim sağlık versin bebeğine... Hayırlı evlat olsun, inş...

Çok şükür allah efeye hayırlı uzun ömürler versin, hep güzel günler görün inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…