2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda

Canım gözün aydın Allah size bagislasin sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlü olsun. Tam paşa yalnız takviminden sasmadi :) o 16 dk yi da bakti biz cok konusuyoruz yalanci cikmayalim biraz gec gideyim diye bekldi herhalde

Dogum yapmis bir arkadasim gondermisti bana da sizlerle de paylasayim dedim.Yer gok dua ustune nede olsa...

1) Ashab-i Kehf Isimleri
2) Rabbiyessir vela tuassir Rabbi temim Bil hayr
3) La ilahe illa ente sübhaneke inni kuntuminezzalimin
4) Meryem suresi 23-24-25-26. ayetler
5) Her sancida Abese Suresi 19-20. Ayetler ( "Min nutfetin halekahu fekadderehu.Summesebiyle yesserehu ")

Dogum esnasinda hem kendimiz hem yakinlarimiz okuyabilirlermis. Okunuslarda bir hata varsa hakkinizi helal edin... Mevlam dogum yapanlara da dogumu bekleyenlere de kudretini esirgemesin.

Hayırlı olsun canım maşallah, gece wcviçin kalkınca baktım bi kaç kez henüz yazmamıştın. Çok sevindim detayları bekliyoruz. 6 cm den sonrasını :))

minikkelebek Allah analı babalı büyütsün.sağlık sıhhat mutlulukla büyüsün yavrun...bizlere de darısı olsun inşallah hayırlısıyla.sen doğurunca bana korku çöktü.yaklaştığını hissettim.dün de hep dua ettim sana...çok şükür kavuştun sıra bizdeeeeeeeee...oğlun üşengeç çıkmadı annesi dakik çıktı.meğer yeni yılı kurabiyeleri falan beklemiş yavru

gece boyunca kabus gördüm.5 dk uyuyamadım.sürekli sıçradım.sanki bi güç uyutmadı beni bilerek.çok kötü bi geceydi sabah da çok kötü bi sabahtı.gözkapaklarım 1 ton ağırlığında sanki...çok kötü hissediyorum kendimi.depresyonda gibiyim....

ayyy canım çok sevindim...allah bağışlasın...analı babalı büyütmeyi Rabbim nasip etsin inşalalh...

Çığlık atmak istiyorum, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza

Aman canım son günlerin stresi bastı hepimizi, az kaldı çok güzel günler görürüz inşallah.

süpersin yaaaa....bak bide epiduralsiz yapmışsın....allah mutlu huzurlu sağlıklı günler versin inşlllh

dualarımız sizinle. mutluluk ve sağlıkla büyüt bebeğini canım.

Allah anali babali buyutsun hayirli saglikli uzun omurlu olurlar insallah yavrukariniz

kizlar trt de anne elimi tutsana da dogum sobrasi emzirmeden bahsediyor

Günaydın kızlar,
mutlu ve huzurlu ve sağlıklı bir yıl olsun inşallah..
Erikçilekkiraz ne yaptı acaba dün geceki misafirlerden sonra

yamuldum desem yeridir.. gece 04,30 gibi uyuduk. en son bel ağrısından gebermiştim. saat 9 gibi geldi misafirler.. o saate kadar ben herşeyi hazırlamıştım tabi, evi toparladım filan millet gelip yedi içti ohh , helali hoş olsunda yine de çok acıdım kendime... hazıra konan ben olmalıydım ammavelakin olmadı ..sağlık mağlık olsun atlattık gitti, takmıyorum kafaya bu tip şeyleri, bebişimi üzemem :)

3 hafta önce bende de vardı aynı sorun, doktora gitmek zorunda kalmıştım, magnezyum verdi , birkaç gün içerisinde toparlandım, bir de o süreçte gebelik korsesi kullandım fayda etti açıkçası..

kızlar bu güzel haberin ardından bişiy sorcam....kıl tüy muhabbeti yaptık az önce ya...tüy dökücü kremler zararlı mı acaba.... jilet ve ağada problemine karşı

tüy dökücüler hamilelikte tavsiye edilmiyor içeriğinden dolayı.

canım maşallah size..Allah hep böyle güzellikler yaşatsın.

çok şükür sağlıkla aldın oğluşunu kucagına.. boyu, kilosu nasıl?doğum hikayeni yaz.. hoş çoğu kısmı ayrıntılı canlı yayındaydın ama olsun :) Allah şansını bahtını açık etsin oğluşunun.. kurabiyeleri yapmanı bekliyodu demek oburcuk :) Darısı başımıza.

Canım gözünüz aydın. Allah analı babali büyütsun. Ben de sabah 9 da sezeryan olucam hayırlısı ile. Ogullarimiz aynı gün doğmuş olacak. .

Allah acısız ağrısız güzel güzel tamamına erdirsin. Muhtemelen şu an bebişin yanında.. mis kokusunu bizim içinde çek içine. Allah bağışlasın.

Gözün aydın canım Allah bağışlasın tebrik ediyorum.

Allah anali babali buyutsun hayirli saglikli uzun omurlu olurlar insallah yavrukariniz

kizlar trt de anne elimi tutsana da dogum sobrasi emzirmeden bahsediyor

keşke evde olaydım da izleyeydim, hala çalışıyoz. Arkadaşım sabah gelmiş diyorki kabusum oldun .. rüyasında şirketteyken doğum başlamış illak benle hastaneye geliceksin diye kıza yapışmışım.. izne ayrılda rahat edelim diyor :)

dün haftalık doktor kontrolümüz vardı. previada bi değişiklik yok , sonuna kadar sabredicem dedi doktor belki düzelir, düzelirse normal doğum şansım varmış. yoksa sezeryan.. İnşallah yukarı çıkar, hayırlısı olsun yinede..
bebiş 51 cm 3050 gr olmuş.sağlığımız yerinde çok şükür. bugün itibariyle 37.haftadayız ama takvimde 36 yazıyor anlamadım.
dün nstye doğumhanede girdim. 5 tane hatun doğum için odalardaydı.. ben beklerken bir odada doğum yaptırılıyordu, doktor kadına ıkın hadi derken kadın da çığlık atıyodu. tırsmadım desem yalan olur. sonra doktor ben sana ıkın diyorum ne bağırıyorsun dedi.. gidip diyecektim sıkıyosa sen bağırma, sanki basit bişey yapıyo kadın orda .. kolaymı bir bebek çıkarmak içinden.. zor iş zoor ,Allah hepimize yardım etsin.

Son düzenleme:
kızlar.... teker teker doğuruyoruz...forumun devamında fırsat buldugumuz kadaryla çocuklarımızdan konuşmaya devam ederiz artı....pişikler, gece uykusuzlugu, aşılar,bezler mamalar ek gıdalar diş buğdayı veeeeeeeeeeee yaş günleriiiiiiiiiii

Ah canim ya masallah iyi dayaniyorsun. Ben aldim dogum iznimi oturuyorum evde dayanacak gucum kalmamisti eylule kadar calismayacagim okullar acilana kadar bebegim o zamana kadar yedi ayluk olup ek gidaya gecmis olacak Allah yardimcin olsun

Ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
Normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
Rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda

canım gözün aydın rabbim analı babalı buyutmeyi nasip etsin inş bende normal ve epiduralsız istiyorum rabbim bizede nasip eder inş acılmam basladı benimde yarın kontrolum var dua edin bana bende heran yatabilirim.bide deneyimlerini paylasırsan cok sevinirim cok zor oldumu cok agrın oldumu merak içindeyim

Ah canim ya masallah iyi dayaniyorsun. Ben aldim dogum iznimi oturuyorum evde dayanacak gucum kalmamisti eylule kadar calismayacagim okullar acilana kadar bebegim o zamana kadar yedi ayluk olup ek gidaya gecmis olacak Allah yardimcin olsun

Sağol canım,benimde 9 ocakta 37. haftam doluyor raporu alıcam nihayet .. direndim resmen son 1 hafta 5 iş günü :) ama geçmek bilmiyor artık bu günler..

Kızlar bişey sorucam yalancı dogum agrıları dediğimiz olay adet sancısı gibi olup vajinaya bıcak batması gibimi oluyor.birde omuzlarım cok agrımaya basladı dogum belirtisi olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…