kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
gece boyunca kabus gördüm.5 dk uyuyamadım.sürekli sıçradım.sanki bi güç uyutmadı beni bilerek.çok kötü bi geceydi sabah da çok kötü bi sabahtı.gözkapaklarım 1 ton ağırlığında sanki...çok kötü hissediyorum kendimi.depresyonda gibiyim....
Maşallah çok şükür ☺☺rabbim analı babalı büyütsün inş..
Bir güzel haber de benden , bende tatlı kızımı 1 Ocak , saat 18.30 da normal doğumla kucağıma aldım çok şükür.. Şuan yanımda değil maalesef ama iyi olacak inş.. Dua edin..Ben doğumu bekleyen , hamilelik isteyen herkese ettim, Rabbim tek sancıda kurtarsın hepinizi inş..
Ağda meselesi konuşulmuş , ben önceki akşam 8 gibi ağda yapmıştım, 12 saat sonrasında suyum gelmeye başladı, tevafuk mudur bilmiyorum...
son günlerde bolca Medine hurması yedim, sıcak duş aldım hergün, 3-4 kez sıcak oturma banyosu yaptım.. Doğuma giderken Hz Fatıma anamızın eli otu' nu suya koyduk , normalde inanmam böyle şeylere ama, yaptık, dua niyetine geçti herhalde..
Erikçilekkiraz ne yaptı acaba dün geceki misafirlerden sonra
Dilzar burda olmana çok sevindim deneyimli olarak birşey soracağım benim pazartesiden beri sol kasığım çok ağrıyor yürüyemiyorum bi bacağımı atıp diğerini sürüyorum peşimden. pazartesi kaptırmışım temizliğe ondandır dedim ama hala geçmedi. cuma kontrolüm var yarında beklesem mi normal midir sence.
kızlar bu güzel haberin ardından bişiy sorcam....kıl tüy muhabbeti yaptık az önce ya...tüy dökücü kremler zararlı mı acaba.... jilet ve ağada problemine karşı
saolun darısı basınıza ıns dogurmus olanlar cogalmıstır gelemedım bu cocuklar ınsanın yasamını degıstırıyor boyle geceler gunduz gunduzler gece oluyor ona uyum saglamaya calısıyorum basta bıraz zorlandım ama gecıcı bır surec oldugunu dusunerek sabredıyorum gecelerı uyumuyor bugun bıraz daha ıyıı fırsat bulabıldım yazmaya bebek bıraz buyuktu ben oyle gıderse 4 kıloyu gececegını sezeryan olacagını tahmın edıyodum zaten dusundugum gıbıde oldu 10 gunum vardı kontrole gıttıgımde ultrasonda 4 kıloyu gecmıs bebek dedı doktorum sonra catı muayenesı yaptı dar dedı suyumda bıraz azalmıs dedı bugun alalım sezeryanla beklemek son zamanlarda sıtreslı olmaya baslamıstı bu bebegı 7 senedır bekledıgımızı doktorada soyledım muayene sırasında o gun olmasaydı bıleyakın zamanda dogum olsun ıstıycektım cok sukur korktugum kadar deılmıs amelıyattan gulerek cıktım ben o kadar az bır agrı vardı eve geldım yatak bıle serdırmedım oturdum hastanede ılk ayaga kalkısımdada kendı kendıme kalkabılırım dıyodum ben maşallah dedıler hep dogum yapmamıs gıbı rahattım aldım bebegımı hemen kucagıma bakabıldım ona sadece sutum ılk gunler cok az geldı sarılık olmasın dıye mama takvıyesı yaptık eve geldıkten bır gun sonra banyo yaptım karnımdakı bandaj acıldıktan sonra banyodan sonra sutum arttı ıyıce ve mamayı bıraktık suan sadece anne sutu ıcıyor yetıyorda cok sukur sarılıkta olmadı göbegımızde bugun dustu artık banyosunu daha rahat yaptırıcam benden haberler boyle gecmısı cok okuyamadım dogum yapan arkadaslar hayırlı olsun ıns Allah saglıklı hayırlı evlatlar versın herkse dogumu bekleyen arkadaslar ıns agrı sızı cekmeden kolayca dogurursunuz
Canım gözünüz aydın. Allah analı babali büyütsun. Ben de sabah 9 da sezeryan olucam hayırlısı ile. Ogullarimiz aynı gün doğmuş olacak. .
Maşallah çok şükür ☺☺rabbim analı babalı büyütsün inş..
Bir güzel haber de benden , bende tatlı kızımı 1 Ocak , saat 18.30 da normal doğumla kucağıma aldım çok şükür.. Şuan yanımda değil maalesef ama iyi olacak inş.. Dua edin..Ben doğumu bekleyen , hamilelik isteyen herkese ettim, Rabbim tek sancıda kurtarsın hepinizi inş..
Ağda meselesi konuşulmuş , ben önceki akşam 8 gibi ağda yapmıştım, 12 saat sonrasında suyum gelmeye başladı, tevafuk mudur bilmiyorum...
son günlerde bolca Medine hurması yedim, sıcak duş aldım hergün, 3-4 kez sıcak oturma banyosu yaptım.. Doğuma giderken Hz Fatıma anamızın eli otu' nu suya koyduk , normalde inanmam böyle şeylere ama, yaptık, dua niyetine geçti herhalde..
Allah anali babali buyutsun hayirli saglikli uzun omurlu olurlar insallah yavrukariniz
kizlar trt de anne elimi tutsana da dogum sobrasi emzirmeden bahsediyor
Ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
Normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
Rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
Ah canim ya masallah iyi dayaniyorsun. Ben aldim dogum iznimi oturuyorum evde dayanacak gucum kalmamisti eylule kadar calismayacagim okullar acilana kadar bebegim o zamana kadar yedi ayluk olup ek gidaya gecmis olacak Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?