2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canim yalanci dogum sancisi bebegin bir yere toplaniyor gibi olmasi kasilmasidir bu esnada agri olabilir de olmayabilir de ama dinlenmeyle gecer bunlar gercek dogum sancisini nirmal dogum yapmis biri olarak biliyorum belden geliyordu ve kasiklarima vajinaya siddetli bir baski okuyordu bence takip et agrilarini cnm belli araliklarla geliyirsa ve dinlenmekle gecmiyorsa dogum sancisidir

Doğum yapanlar berianur ve minik kelebeğe Allah yardımcınız olsun, bebişlerinizle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin Allahım. Bekleyen bizlere de ağrısız sızısız doğumlar nasip etsin.

Ben de geçen gün hastanenin doğum katını,hasta odasını,sancı odasını ve doğumhaneyi, bebeğin ilk yıkanacağı ve giydirileceği camekanlı yeri gezdim, sancı odasından doğum haneye açılan bir kapı vardı ve doğumhanedeki o koltukkkk:18:görünce es geçmek istedim, korkunçtu.Bir de bebek yıkanırken giydirirken yakınları görsün diye camekan yapmışlar yakınları görsün diye, o an orada olup izleyemiyeceğim geldi aklıma

Minikkelebek kurabiyelerine bayıldım, ben de yapmak istiyorum ama önce epey bir araştırmam gerekecek sanırım; şeker hamurunu daha önce hiç kullanmamıştım ve umarım malzemeleri burada bulabilirm.

Allah razi olsun dualariniz icin kizlar duygulandim hee hepinizi opuyorum kocaman.
İnsallah cok kolay dogumlariniz olur canlarim

canım sonunda dogum yaptın demek hemde normal epıduralsız çooook sevındım allah annelı babalı büyütsün... darısı bütün bekleyen arkadaslarımıza..bebegın nasıl boyu kılosu?

canım toplanma bende bayadan beri var simdide böyle vajına kısmımda cok agrı oluyor kasıklarım agrıyor vajinama iğneler batırıyolar sanki gecen cumartesi 1 cm acıklıgım vardı doktor dinlen dedi ama ben calısmak zorundayım muhasebeciyim ve yılsonu geldigi için hesap kitap devir gidemiyorum biyere.yarın kontrolum var catı muayenesi yapılacak.agrılarım heryerimde bide omuzlarım agrıyo bacaklarım agrıyo parmaklarımı kıtlatmadan dıramıyorum belim kasıklarım anlıcan dökülüyorum resmen.

bnmde bebegım 300 gr almış arkadaslar maasallah 5 günde hemde nasıl mutluyum 3200 oldu boyu da 50 oldu hatırlarsınız eksıktı bıraz tamamladı nasıl mutluyum hemde ama sıkıntı bunaltılarım devam edıyo oğlumun dr undan gelırken gıtsem bı psıkıyatra dıye düşünmüştüm en azından bı randevu alsam dıye ama dr a kv ıle gıttık ve ben ona dıyemedım ben bunalıyorum depresyondayımdıye aslındahalımden de bellı iştahsızım ne yemeye nede gülmeye iştahım var bı tek yavrularımın yanında mutluyum hersey dokunuyo batıyo inşallah düzelırım sankı yaptıgımbişi yüzünden cezalandırılıyo gıbı hıssedıyorum..

oğlum dün dedesıyle gıtmek ıstedı dıye saatlerce agladım normalmı bu kızlar sankı bırı bebegımı bnden alacaksanıyorum ınsanlar alınmaya basladı annem yanımda işler ona kalıyo yoruluyo dıye aglıyorum eşim aksam yorgun gelıyo buyuk oğlanı oynatıyo aksama kadar bız yorulduk dıye ilgilenıyo sonra ıkısıde yorulup uyuyolar bende bebekle ılgılenıyorum eşimle oturup sohbet etmek ıstıyorum..

kv zıyarete gelenlere annesı bızden esırgıyo çocuk halbukı bızımle gelmek ıstıyo aglasada yollamıyo falan dıyo... onlarda baslardaolur onu ıhmal ettıgını düşünüyodur gecer dıyo ama aslında ıyıler yınede ıyı davranıyolar ama oglumu onlardan kacırıyorum ve farkedıyolar zorlarına gıdıyo söylenıyolar ama bnmpsıkolojım bozuk sankı bebeklerımı alacaklar sanıyorum..

berıanur sende dogum yapmışsın canım allah bagıslasın mutlu huzurlu agız tadıyla buyutmek nasıp etsın ınsallah ıyısınızdır...

kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda

Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın yavrunu inşallah bende. Senin gibi kolayca doğururum bende normal doğum için bekliyorum yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorumuz. Senin için dua ettim dün gece Sabah'ta ilk işim foruma girip doğurdun mu diye bakmak oldu şükür doğurmuşsun. Darısı bizlerin başına

groz garfıeld mınıkkelebek aysegulcan berıanur fındux ve ben bı oncelerı orkıde dogum yapmıştı aralarda göremedıklerımde var lıste de yapmadık cage vardı o da yaptımı dogum günü den gectı 31 ıydı...

kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
Ayy masallah canim ne guzel carcabuk kurtuldun. Bizim icin de op kokla oglusunu... Darisi bekleyenlerin basina...

kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda

gözün aydın canım...çok şükür yaa çok güzel bir doğum yapmışsın...Allah analı bablı büyütsün:)

valla artık doğuramıyacağımı düşünüyorum gelsin artık yavrum yaa.depresyona girmek üzereyim,uyuyamıyorum ama yataktan da çıkmak istemiyorum.içimden bir şey yapmak gelmiyo.sanki yavrumu hiç kucağıma alamayacağım ben yaa((

ya kızlar bu kv delirtcek beni...az önce ben oturma odasında uyukluyorum gece hiç uyuyamamıştım.kalkıyım da yerimde uyuyim dedim.ben odama girerken hemen benim odadan çıktı.elinde de bi kağıt parçası neyse artık bilmiyorum.b-k var benim odada gel buyur sen yat dicem bi gün ay nasıl sinirim bozuk.ne ayıp utanmaz kadın yaa.her fırsatta odama giriyor.gardrobumu karıştırıyor.ne arıyosa b-k arıyo...ay zaten asabım bozuk ben bütün kış nasıl çekecem bu karıyı yaa.nolur dua edin bana.Allah bu karıya akıl bana sabır versin.kapı dinleme oda karıştırma ortalık karıştırma ne arasan var Allah ıslah etsin deli manyak yaa

arkadaşım kimse senden bebeklerini almayacak tabiki.. bahsettiğin kişiler senin yakınların, psikolog desteği alman şart gibi görünüyor, konuyu eşinle konuştunmu? birlikte gidin belki onunda sana bi yardımı dokunur. Allah yardımcın olsun, umarım bir an önce atlatırsın bu durumu ve yakınlarınla eşinle bebeklerinle mutlu mesut yaşarsın. Durumu bir an önce çözmezsen insanlar sana kırılmaya başlayacaktır. Bunu istemediğine eminim.. İyi düşün iyi olsun herşey :) yanında iki tane sağlıklı meleğin var.Onları düşünerek bir an önce toparlanmaya çalış.Allah yardımcın olsun tekrar..

kağıt mağıt ne iş??? büyü filan yapmıyodur değil mi? valla çok ayıp ediyor, kocana söyle ya o konuşsun ya da ben konuşup uyarıcam de.. bu ne böylee... bu arada senin annen gelmiyomu doğumuna? kv ile zaman geçmeyecek, annende geleydi, birbirleriyle uğraşırlardı belki:):)

Sabır canım, az kalmış en geç zamanda doğsa bile çok az kalmış.... Başka şeylerle uğraşmaya çalış...

Sağlıkla kucağına alacaksın, inş bebeğini....

ne b-k yerse yesin gerizekalı benden uzak dursun.annem gelse sanki iyi olacak sürekli eşimin hareketlerini kontrol eder o da.kocan niye düzgün oturmuyor.sofraya oturmadan elini yıkadı mı.niye yanımızda oturmuyor odasında oturuyor.o niye öyle deyip duruyo....bilmem ne bilmem ne Allah beni sınıyo galiba yaa.şuan sinirden yüzümden ateş çıkıyo.ben şu karıya ağzının payını verip geliyorum dur bakiyim.ben çatlıycağıma o çatlasın

Canım daha öncede yazmıştım, sen çocuklarının annesisin, hiç kimse senin yerine geçemez, ama büyüdükçe sosyalleşecekler, önce akrabalarla, sonra arkadaşlarla vakit geçirmekten hoşlanacaklar... Oğlunu bir iki saat gönder ki o da rahatlasın...

Sen de bu durumdan rahatsız olmaya başlamışsın, artık baş edemiyorum diyorsan bir yardım al...

Allah yardımcın olsun, içine ferahlık versin...

alah alahhhhh nediyosun sen yaaaaa.... ne arsız kadınmış seninki de..valla ben de benimkine takıyorum kafayı bazen ama inan girmez yatak odasına... geçen geldi oturmaya anne gel lohusa takımımı göstereyim dedim girmedi yatak odama sen getir bakayım dedi... bende ona bozulmuştum demek günahını almışım

takma kafana yaaa... iyi niyetli düşün... sonuçta hamıle kadınsın torununu doğuracaksın...belkı minik kelebek gibi kolay doğurasın diye dua etmiştir... :44: iyi düşün iyi olsun....

kız yapma kııııızzz....kötülük çıkmasın doğum üstü....eşine söyle o uyarsın...

kadına diyorum ki şu yönetici kadına da sinir oldum geçen tadilatta odama falan girdi.izinsiz teklifsiz ne ayıp diyorum.aaa diyo yobaz diyo ne alakaysa.hiç üstüne alınmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…