Allah razi olsun dualariniz icin kizlar duygulandim heehepinizi opuyorum kocaman.
İnsallah cok kolay dogumlariniz olur canlarim
canim yalanci dogum sancisi bebegin bir yere toplaniyor gibi olmasi kasilmasidir bu esnada agri olabilir de olmayabilir de ama dinlenmeyle gecer bunlar gercek dogum sancisini nirmal dogum yapmis biri olarak biliyorum belden geliyordu ve kasiklarima vajinaya siddetli bir baski okuyordu bence takip et agrilarini cnm belli araliklarla geliyirsa ve dinlenmekle gecmiyorsa dogum sancisidir
kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
Ayy masallah canim ne guzel carcabuk kurtuldun. Bizim icin de op kokla oglusunu... Darisi bekleyenlerin basina...kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmisrabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
bnmde bebegım 300 gr almış arkadaslar maasallah 5 günde hemde nasıl mutluyum 3200 oldu boyu da 50 oldu hatırlarsınız eksıktı bıraz tamamladı nasıl mutluyum hemde ama sıkıntı bunaltılarım devam edıyo oğlumun dr undan gelırken gıtsem bı psıkıyatra dıye düşünmüştüm en azından bı randevu alsam dıye ama dr a kv ıle gıttık ve ben ona dıyemedım ben bunalıyorum depresyondayımdıye aslındahalımden de bellı iştahsızım ne yemeye nede gülmeye iştahım var bı tek yavrularımın yanında mutluyum hersey dokunuyo batıyo inşallah düzelırım sankı yaptıgımbişi yüzünden cezalandırılıyo gıbı hıssedıyorum..
oğlum dün dedesıyle gıtmek ıstedı dıye saatlerce agladım normalmı bu kızlar sankı bırı bebegımı bnden alacaksanıyorum ınsanlar alınmaya basladı annem yanımda işler ona kalıyo yoruluyo dıye aglıyorum eşim aksam yorgun gelıyo buyuk oğlanı oynatıyo aksama kadar bız yorulduk dıye ilgilenıyo sonra ıkısıde yorulup uyuyolar bende bebekle ılgılenıyorum eşimle oturup sohbet etmek ıstıyorum..
kv zıyarete gelenlere annesı bızden esırgıyo çocuk halbukı bızımle gelmek ıstıyo aglasada yollamıyo falan dıyo... onlarda baslardaolur onu ıhmal ettıgını düşünüyodur gecer dıyo ama aslında ıyıler yınede ıyı davranıyolar ama oglumu onlardan kacırıyorum ve farkedıyolar zorlarına gıdıyo söylenıyolar ama bnmpsıkolojım bozuk sankı bebeklerımı alacaklar sanıyorum..
ya kızlar bu kv delirtcek beni...az önce ben oturma odasında uyukluyorum gece hiç uyuyamamıştım.kalkıyım da yerimde uyuyim dedim.ben odama girerken hemen benim odadan çıktı.elinde de bi kağıt parçası neyse artık bilmiyorum.b-k var benim odada gel buyur sen yat dicem bi gün ay nasıl sinirim bozuk.ne ayıp utanmaz kadın yaa.her fırsatta odama giriyor.gardrobumu karıştırıyor.ne arıyosa b-k arıyo...ay zaten asabım bozuk ben bütün kış nasıl çekecem bu karıyı yaa.nolur dua edin bana.Allah bu karıya akıl bana sabır versin.kapı dinleme oda karıştırma ortalık karıştırma ne arasan var Allah ıslah etsin deli manyak yaa
gözün aydın canım...çok şükür yaa çok güzel bir doğum yapmışsın...Allah analı bablı büyütsün:)
valla artık doğuramıyacağımı düşünüyorum gelsin artık yavrum yaa.depresyona girmek üzereyim,uyuyamıyorum ama yataktan da çıkmak istemiyorum.içimden bir şey yapmak gelmiyo.sanki yavrumu hiç kucağıma alamayacağım ben yaa((
ne b-k yerse yesin gerizekalı benden uzak dursun.annem gelse sanki iyi olacak sürekli eşimin hareketlerini kontrol eder o da.kocan niye düzgün oturmuyor.sofraya oturmadan elini yıkadı mı.niye yanımızda oturmuyor odasında oturuyor.o niye öyle deyip duruyo....bilmem ne bilmem ne Allah beni sınıyo galiba yaa.şuan sinirden yüzümden ateş çıkıyo.ben şu karıya ağzının payını verip geliyorum dur bakiyim.ben çatlıycağıma o çatlasınkağıt mağıt ne iş??? büyü filan yapmıyodur değil mi? valla çok ayıp ediyor, kocana söyle ya o konuşsun ya da ben konuşup uyarıcam de.. bu ne böylee... bu arada senin annen gelmiyomu doğumuna? kv ile zaman geçmeyecek, annende geleydi, birbirleriyle uğraşırlardı belki:):)
bnmde bebegım 300 gr almış arkadaslar maasallah 5 günde hemde nasıl mutluyum 3200 oldu boyu da 50 oldu hatırlarsınız eksıktı bıraz tamamladı nasıl mutluyum hemde ama sıkıntı bunaltılarım devam edıyo oğlumun dr undan gelırken gıtsem bı psıkıyatra dıye düşünmüştüm en azından bı randevu alsam dıye ama dr a kv ıle gıttık ve ben ona dıyemedım ben bunalıyorum depresyondayımdıye aslındahalımden de bellı iştahsızım ne yemeye nede gülmeye iştahım var bı tek yavrularımın yanında mutluyum hersey dokunuyo batıyo inşallah düzelırım sankı yaptıgımbişi yüzünden cezalandırılıyo gıbı hıssedıyorum..
oğlum dün dedesıyle gıtmek ıstedı dıye saatlerce agladım normalmı bu kızlar sankı bırı bebegımı bnden alacaksanıyorum ınsanlar alınmaya basladı annem yanımda işler ona kalıyo yoruluyo dıye aglıyorum eşim aksam yorgun gelıyo buyuk oğlanı oynatıyo aksama kadar bız yorulduk dıye ilgilenıyo sonra ıkısıde yorulup uyuyolar bende bebekle ılgılenıyorum eşimle oturup sohbet etmek ıstıyorum..
kv zıyarete gelenlere annesı bızden esırgıyo çocuk halbukı bızımle gelmek ıstıyo aglasada yollamıyo falan dıyo... onlarda baslardaolur onu ıhmal ettıgını düşünüyodur gecer dıyo ama aslında ıyıler yınede ıyı davranıyolar ama oglumu onlardan kacırıyorum ve farkedıyolar zorlarına gıdıyo söylenıyolar ama bnmpsıkolojım bozuk sankı bebeklerımı alacaklar sanıyorum..
ya kızlar bu kv delirtcek beni...az önce ben oturma odasında uyukluyorum gece hiç uyuyamamıştım.kalkıyım da yerimde uyuyim dedim.ben odama girerken hemen benim odadan çıktı.elinde de bi kağıt parçası neyse artık bilmiyorum.b-k var benim odada gel buyur sen yat dicem bi gün ay nasıl sinirim bozuk.ne ayıp utanmaz kadın yaa.her fırsatta odama giriyor.gardrobumu karıştırıyor.ne arıyosa b-k arıyo...ay zaten asabım bozuk ben bütün kış nasıl çekecem bu karıyı yaa.nolur dua edin bana.Allah bu karıya akıl bana sabır versin.kapı dinleme oda karıştırma ortalık karıştırma ne arasan var Allah ıslah etsin deli manyak yaa
ne b-k yerse yesin gerizekalı benden uzak dursun.annem gelse sanki iyi olacak sürekli eşimin hareketlerini kontrol eder o da.kocan niye düzgün oturmuyor.sofraya oturmadan elini yıkadı mı.niye yanımızda oturmuyor odasında oturuyor.o niye öyle deyip duruyo....bilmem ne bilmem ne Allah beni sınıyo galiba yaa.şuan sinirden yüzümden ateş çıkıyo.ben şu karıya ağzının payını verip geliyorum dur bakiyim.ben çatlıycağıma o çatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?