2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Sabır canım, az kalmış en geç zamanda doğsa bile çok az kalmış.... Başka şeylerle uğraşmaya çalış...

Sağlıkla kucağına alacaksın, inş bebeğini....

inş canım ya sağlıcakla alayım da..
beklemekten başka çarem mi var...
sabır taşı olacam yakında...(

Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı evlat olsun yavrunuz

Kalbini ferah tut demek istiyorum, günler yaklaştıkça sinirler çok geriliyor, görmezden gelmek imkansız ama kalbini kırmadan uyarabilirsin bence, kalbini kırmadan diyorum çünkü özel zamanlar bunlar oda kalkıp senin kalbini kırarsa istemeden daha çok strese girip bebeğininde üzülmesine sebep olabilirsin, Rabbim yardımcın olsun

kız yapma kııııızzz....kötülük çıkmasın doğum üstü....eşine söyle o uyarsın...

canım eşim kesinlikle toz kondurmaz ne söylemesi çıtlatamam bile.Allaha sığınıyorum çok bunaldım.yavrumun gelişinin bile güzelliğini
yaşayamadım.lohusalıkta da farklı olmiycak.hatta belki daha beter

Şimdiden böyle düşünme, iyi düşünelim iyi olsun, kötüyü çağırmayalım

arkadaşm allah yardımcın olsun..başka ne diyeyim bilmiyorum...

odanın kapısı çekılı dursun belkı anlar ama lütfen kendını yıpratma sonra çogalıyo o duygular bnm gıbı vesvese bunalım yasarsın allah korusun...bebegını düşün eşinle mutlu olmaya bak kv de hoşgör mesela ben kendımı depresyondan kurtarmak için zorakı bu yola basvurdum kendımı zorluyorum ınsanları hoşgörmekıçın bılıyorum ınsanın özelıne karısılması son derece sınır bozucu ama sen bıraz umursamamayı ve o varkende hayatını sankı o yok gıbı yasamayı dene allah yardım etsın yaslılar çocuktan beter bizimkılerı bı bılsen ahh ınan 10 yasındakı çocuk yapmaz yaptıklarını...

tesekkurler arkadaslar dr destegı olmadan çok zor atlatmam hatta cogalır dıye korkuyorum inşallah gecer...

bi de eskıye özlemvar kı anlatamam dun uyandım eskıden olsa oturur surda arkadaslarımla konusurdum boştum şimdi bi sürü sorumluluk altında kendıme vakıt ayıramıycam dıye agladım.....

Al birini vur ötekine yani.. Allah yardımcın olsun :) Valla ima yolundan anlamıyorlar.. direk söyle bundan bundan rahatsız oluyorum diye.. Hem ne diye kış boyu kalıyor. sen kendi başının çaresine bakabilirsin illaki.. Gaz vermek gibi olmasın ama sen üzüleceğine o üzülsün bencede. Sus sus sus nereye kadar.. bizde taş değiliz ya.. bi yolunu bulup kibarca söyle düşündüklerini..

çok fena boğazım kaşınıyor. bademciklerim şişmeye hazırlanıyor farkediyorum, ufaktan başağrısı, ateş, öksürükte başladı.. yatıp uyumak istiyorum öğlen çorba içtim bide marketten mandalina aldım. akşam ev gidincede artık ıhlamur-zencefil-limon.. umarım işe yarar, ben grip oldummu yorgan döşek yatıyorum ya, bu haldeyken nasıl olacak bilmiyorum.dikkat etmekte bazen işe yaramıyor demekki..

bende aynen böyle düşünüyorum........

geçmiş olsun.......benim de eşim hasta yıl başı akşamından beri ...iki gecedir ayrı yatıyoruz..rapor aldı iki gün...salgın var dikkatli olun.
meyve bitki caylar.... herşeyi yagına götüruyorum.... yazık adam diyo ki benim seninle ilgilenmem gerekırken sen bana hizmet ediyorsun...yeterki iii olsun... onun huzursuzlugu beni etkiliyo...

eskiye özlem bende de var canım. dışarı çıkıp boş boş dolaşmayı vitrinlere bakmayı, boş boş tv izlemeyi , rahat rahat yemek yemeyi int.te dolaşmayı gezmeyi tozmayı özledim. şimdi sorumluluklar arttı. aslında az az da olsa belli zaman yaratıp bunları yapabilrim ama kafam takılır kalır yavruma. acıktı mı annesine ihtiyacı mı var.

senin işin sorumlulukların daha fazla Rabbim kolaylıklar versin canım. ama zamanla işleri raylarına oturtup yavrularınla birlikte yapabilirsin inş. eşin annen belki kvalide kayınpeder de destek olurlar kendine zaman ayırabilirsin

bu arada minikelebek adına çok çok sevindim. evde çekti heralde sancısını. Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inşallah çok şükür o kurtuldu darısı da sizlere

ama kızlar kusura bakmayın da daha mı doğurmadın sen diyip çok baskı altına alıyodunuz hee. Allahtan genede vaktinde geldi. 42lere kadar yolu vardı yazık bunalırdı

hanımlar sizlere de tavsiyem bol bol Meryem Suresi, İnşikak, Yusuf ve Yasin Surelerini okuyun ve dua edin.. Rabbim yardım eder kolayca doğuruverirsiniz inşallah. hepinizle bizlerin de heyecanı daha da artıyor

41+0 da yarın sabah 10 da sezeryanla doğucak inşallah oğlumuz. şuana kadar hiç bi sancım,ağrım olmadı. doktor bebek pelvise yerleşmediği için ağrın olmuyo, kafası hala dönüyo, beklemenin anlamı yok dedi, bebeğin 3.750, belki 4 kilo bile doğar, bu doğumda seni zorlar dedi, artık alalım dedi, kısmetse yarın kavuşcaz bebeğimize, hamilelerin duası çok makbul olurmuş, lütfen duanızı eksik etmeyin.

bi de doktora sormayı unuttum, aç kalmam gerekiyo mu belli bi saat, doktoru arayıp sorayım mı acaba?

Tek korkum sezaryen öncesi gribal enfeksiyona yakalanmak, nerde okudum hatırlamıyorum anestezi veremiyolarmış hasta olana, dün akşam kayınpederim geldi gripti, resmen salonda oturttum, oğlumla mutfağa kapandım bizede bulaşmasın diye, çokmu üstüne düşüyorum acaba sakınan göze çöp batar hesabı, bir yorgunluk var üzerimde sanki adet olcakmışım gibi sürekli bir ağrı anlamadım gitti

kızlar söyleme huzursuzluk çıkmasın diyosunuz da bu kadında anlayış falan sıfır.ona söylemedikçe benim içimi kemiriyor gıcık hareketleri.ben bişeylere suratımı asıp imalı bi şekilde söylemezsem anlamaz.ki zaten bilmeden yaptığı bişey yok.kapı dinlemesi, odama girip çıkması,gardırobumu açması falan benim hamilelik hassasiyetimden mi kaynaklanıyo.yoksa normalde de mi kafaya takılmaması gereken konular?siz olsanız çıldırmaz mısınız.gayet de bi tarafına takmıyor yani beni.istediğimi yaparım edaları.sinirim çok bozuk.ama ben de başçavuşun eşşeği değilim bi terslendi mi eşimi çocuğumu görmez gözüm.ya sabır çekmek de bi yere kadar yani.her dakka sinir bozuyo kadın hangi birini alttan alacağımı şaşırdım.Allaha havale ediyorum yine de...

Genel anestezi olacaksa kesinlikle aç olman gerekiyor, mutlaka konuş dr saat kaçta olcak sezaryenin ona göre davranırsın Allah kurtarsın canım

Ben de yatak odama girilmesinden hoşlanmam hepimiz okumuş olgun insanlarız ama yinede insanın aklına takılıyor, elinde kağıt vardı diyosun Allah ırak etsin ben sırf bu sebepten bebeğimin de yatağı yatak odamızda olduğu halde lohusalıkta uzanmam gerekirse eğer gelen misafiri oturma odasında ki uzanma koltugunda uzanıp bebeği de yanıma alarak karşılıycam, hatta konusu geçti kv aylar öncesinden kendi getrdiği yatak örtüsünden açtı sözü birileri geldiğinde onun örtüsünü sericekmişim (fırfırlı filan bir örtü hiç kullanmadım) "ben de yatak odama almıycam kimseyi, oturma odasına geçerim" demiştim, bu kadar basit bir mesele için bile tetikte olmak insanı rahatsız ediyor işte, lohusalıkta bunlarla uğraşacak gücümüz olmayacak bir de ben annemden de kv de ayrı şehirde yaşıyorum, benim annem kırk yılda bir gelebilecek işinden dolayı ömrü hayatında ilk defa işini 1 hafta aksatıp gelicek ve kv de burda olucak ,annem yanımda olsun çok istiyorum ama benm kv nin kendine hizmet ettirme huyu var anneme de onu yaparsa diye korkuyorum hatta rüyama bile girdi anneme omuzlarına masaj yaptrtıyodu ben de sınırlenip eşime bağrıyodum "annem buraya annene mi hizmet etmeye geldi ilgilen kendi annenle" diye, diyorum annem yanımda olcak sen zahmet etme diye ama yavrusunun yanında olmak istiyormuş, yavrusu (kocamın) annesinin elini tutmaya ihtiyacı var sanırsam ben doğururken

canım hadi Allah kurtarsın.sağ salim kavuş bebeğine hayırlısıyla.bi de sezaryende 12 saat öncesinden bişey yeyip içmemen lazım canım.sen mutlaka sor doktoruna yine de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…