Sabır canım, az kalmış en geç zamanda doğsa bile çok az kalmış.... Başka şeylerle uğraşmaya çalış...
Sağlıkla kucağına alacaksın, inş bebeğini....
Maşallah çok şükür ☺☺rabbim analı babalı büyütsün inş..
Bir güzel haber de benden , bende tatlı kızımı 1 Ocak , saat 18.30 da normal doğumla kucağıma aldım çok şükür.. Şuan yanımda değil maalesef ama iyi olacak inş.. Dua edin..Ben doğumu bekleyen , hamilelik isteyen herkese ettim, Rabbim tek sancıda kurtarsın hepinizi inş..
Ağda meselesi konuşulmuş , ben önceki akşam 8 gibi ağda yapmıştım, 12 saat sonrasında suyum gelmeye başladı, tevafuk mudur bilmiyorum...
son günlerde bolca Medine hurması yedim, sıcak duş aldım hergün, 3-4 kez sıcak oturma banyosu yaptım.. Doğuma giderken Hz Fatıma anamızın eli otu' nu suya koyduk , normalde inanmam böyle şeylere ama, yaptık, dua niyetine geçti herhalde..
ya kızlar bu kv delirtcek beni...az önce ben oturma odasında uyukluyorum gece hiç uyuyamamıştım.kalkıyım da yerimde uyuyim dedim.ben odama girerken hemen benim odadan çıktı.elinde de bi kağıt parçası neyse artık bilmiyorum.b-k var benim odada gel buyur sen yat dicem bi gün ay nasıl sinirim bozuk.ne ayıp utanmaz kadın yaa.her fırsatta odama giriyor.gardrobumu karıştırıyor.ne arıyosa b-k arıyo...ay zaten asabım bozuk ben bütün kış nasıl çekecem bu karıyı yaa.nolur dua edin bana.Allah bu karıya akıl bana sabır versin.kapı dinleme oda karıştırma ortalık karıştırma ne arasan var Allah ıslah etsin deli manyak yaa
kız yapma kııııızzz....kötülük çıkmasın doğum üstü....eşine söyle o uyarsın...
canım eşim kesinlikle toz kondurmaz ne söylemesi çıtlatamam bile.Allaha sığınıyorum çok bunaldım.yavrumun gelişinin bile güzelliğini
yaşayamadım.lohusalıkta da farklı olmiycak.hatta belki daha beter
canım eşim kesinlikle toz kondurmaz ne söylemesi çıtlatamam bile.Allaha sığınıyorum çok bunaldım.yavrumun gelişinin bile güzelliğini
ya kızlar bu kv delirtcek beni...az önce ben oturma odasında uyukluyorum gece hiç uyuyamamıştım.kalkıyım da yerimde uyuyim dedim.ben odama girerken hemen benim odadan çıktı.elinde de bi kağıt parçası neyse artık bilmiyorum.b-k var benim odada gel buyur sen yat dicem bi gün ay nasıl sinirim bozuk.ne ayıp utanmaz kadın yaa.her fırsatta odama giriyor.gardrobumu karıştırıyor.ne arıyosa b-k arıyo...ay zaten asabım bozuk ben bütün kış nasıl çekecem bu karıyı yaa.nolur dua edin bana.Allah bu karıya akıl bana sabır versin.kapı dinleme oda karıştırma ortalık karıştırma ne arasan var Allah ıslah etsin deli manyak yaa
arkadaşım kimse senden bebeklerini almayacak tabiki.. bahsettiğin kişiler senin yakınların, psikolog desteği alman şart gibi görünüyor, konuyu eşinle konuştunmu? birlikte gidin belki onunda sana bi yardımı dokunur. Allah yardımcın olsun, umarım bir an önce atlatırsın bu durumu ve yakınlarınla eşinle bebeklerinle mutlu mesut yaşarsın. Durumu bir an önce çözmezsen insanlar sana kırılmaya başlayacaktır. Bunu istemediğine eminim.. İyi düşün iyi olsun herşey :) yanında iki tane sağlıklı meleğin var.Onları düşünerek bir an önce toparlanmaya çalış.Allah yardımcın olsun tekrar..
Canım daha öncede yazmıştım, sen çocuklarının annesisin, hiç kimse senin yerine geçemez, ama büyüdükçe sosyalleşecekler, önce akrabalarla, sonra arkadaşlarla vakit geçirmekten hoşlanacaklar... Oğlunu bir iki saat gönder ki o da rahatlasın...
Sen de bu durumdan rahatsız olmaya başlamışsın, artık baş edemiyorum diyorsan bir yardım al...
Allah yardımcın olsun, içine ferahlık versin...
ne b-k yerse yesin gerizekalı benden uzak dursun.annem gelse sanki iyi olacak sürekli eşimin hareketlerini kontrol eder o da.kocan niye düzgün oturmuyor.sofraya oturmadan elini yıkadı mı.niye yanımızda oturmuyor odasında oturuyor.o niye öyle deyip duruyo....bilmem ne bilmem ne Allah beni sınıyo galiba yaa.şuan sinirden yüzümden ateş çıkıyo.ben şu karıya ağzının payını verip geliyorum dur bakiyim.ben çatlıycağıma o çatlasın
Kalbini ferah tut demek istiyorum, günler yaklaştıkça sinirler çok geriliyor, görmezden gelmek imkansız ama kalbini kırmadan uyarabilirsin bence, kalbini kırmadan diyorum çünkü özel zamanlar bunlar oda kalkıp senin kalbini kırarsa istemeden daha çok strese girip bebeğininde üzülmesine sebep olabilirsin, Rabbim yardımcın olsun
çok fena boğazım kaşınıyor. bademciklerim şişmeye hazırlanıyor farkediyorum, ufaktan başağrısı, ateş, öksürükte başladı.. yatıp uyumak istiyorumöğlen çorba içtim bide marketten mandalina aldım. akşam ev gidincede artık ıhlamur-zencefil-limon.. umarım işe yarar, ben grip oldummu yorgan döşek yatıyorum ya, bu haldeyken nasıl olacak bilmiyorum.dikkat etmekte bazen işe yaramıyor demekki..
tesekkurler arkadaslar dr destegı olmadan çok zor atlatmam hatta cogalır dıye korkuyorum inşallah gecer...
bi de eskıye özlemvar kı anlatamam dun uyandım eskıden olsa oturur surda arkadaslarımla konusurdum boştum şimdi bi sürü sorumluluk altında kendıme vakıt ayıramıycam dıye agladım.....
çok fena boğazım kaşınıyor. bademciklerim şişmeye hazırlanıyor farkediyorum, ufaktan başağrısı, ateş, öksürükte başladı.. yatıp uyumak istiyorumöğlen çorba içtim bide marketten mandalina aldım. akşam ev gidincede artık ıhlamur-zencefil-limon.. umarım işe yarar, ben grip oldummu yorgan döşek yatıyorum ya, bu haldeyken nasıl olacak bilmiyorum.dikkat etmekte bazen işe yaramıyor demekki..
41+0 da yarın sabah 10 da sezeryanla doğucak inşallah oğlumuz. şuana kadar hiç bi sancım,ağrım olmadı. doktor bebek pelvise yerleşmediği için ağrın olmuyo, kafası hala dönüyo, beklemenin anlamı yok dedi, bebeğin 3.750, belki 4 kilo bile doğar, bu doğumda seni zorlar dedi, artık alalım dedi, kısmetse yarın kavuşcaz bebeğimize, hamilelerin duası çok makbul olurmuş, lütfen duanızı eksik etmeyin.
bi de doktora sormayı unuttum, aç kalmam gerekiyo mu belli bi saat, doktoru arayıp sorayım mı acaba?
41+0 da yarın sabah 10 da sezeryanla doğucak inşallah oğlumuz. şuana kadar hiç bi sancım,ağrım olmadı. doktor bebek pelvise yerleşmediği için ağrın olmuyo, kafası hala dönüyo, beklemenin anlamı yok dedi, bebeğin 3.750, belki 4 kilo bile doğar, bu doğumda seni zorlar dedi, artık alalım dedi, kısmetse yarın kavuşcaz bebeğimize, hamilelerin duası çok makbul olurmuş, lütfen duanızı eksik etmeyin.
bi de doktora sormayı unuttum, aç kalmam gerekiyo mu belli bi saat, doktoru arayıp sorayım mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?