2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allah bildiği gibi yapsın bunları yaa.beddua da edemiyorum.etsem çok pis tutar da karnımda yavrum var...ona dua etsin.çok nefret doluyum verseler bi kaşık suda boğarım.hakkımı helal etmiyorum bu hamile halimle ağlatıyolar.eşim için de aynı şeyleri düşünmeye başladım artık.o eğer eşit mesafede davransa tek tarafı ezmese bunları yaşamazdım...Rabbim büyük.hayatımdaki herkesten nefret etmek geliyor bazen içimden.kendi ailem de dahil...

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin kuzucugunu.. İnşallah ağrısız sızısız gelip geçer sezeryan telaşın.. genel anesteside 12 saat aç kalman lazım ama spinal ve epidurali bilmiyorum ben şahsen..

Sakin ol canım kendini üzüyorsun bu şekilde sadece.. gerekiyorsa kocanda üzülsün,ailende,kayınvalidende.... şu durumdayken sana gider yapacak değil heralde.. ayıp denen bişey var. tavrını koy yoksa hep seni ezerler, söylemek kolay yapmak çok zor farkındayım ama mümkün oldukça kendini ezdirmemeye çalış.. Allah hepsini , hamile hallerimizle bizleri üzenleri bildiği gibi yapsın.

minik kelebek berianur hayırlı ömürlü olsun nice sağlıklı uzun yıllara inşallah omaserma seni o kadar iyi anlıyorum ki ben son 2 haftada 1 kilo verdim stresten diş etlerim tüm yara eşim zaten bambaşka biri oluyor ona baktıkça ben daha da sinirleniyorum sürekli ailesine bir ilgi mesela akşam meyve soyuyor annesine bu bitecek diyor bana uzatınca kızıma ver diyor büyüğe yani gelde çıldırma ben oturup sarma saracakmışım ayakta duramıyorum diyorum oturduğun yerden yardım et diyor bir de off off

Allah yardimcin olsun canim cok zor bir durum haftaya carsamba benim de kv kp gelecekker dogum icin memleketten simdiden icimi huzursuzluk kapkadi bana bir sey yaptigibdan soylediginden degil ama temizlik adina hic nasip yok kadinda cok daginik bir de uc ogun yemek yiyorlar masallah her gun ne pusirsem derdi okacak guya yemek falan bana yardim etmeye geliyorlar. Amaaannn senin de derdin bir suru ben de konusup seni daha cok geriyorum

Onun eşyalarının olduğu bir dolap şifonyer yada ona ait oda varsa evinizde sende aynısını yapsan anlarmı ki?

eminim bi açsak bitmez yaptıkları....bi an önca zaman geçse de hayırlısıyla yavrumun 3. ayına hop diye geliversem...

Allah yardımcın olsun canım, hem hamilelik hemde bu tip insanlarla uğraşmak çok çok zordur, Rabbim herşeyi görüyor ve birgün mutlaka ama mutlaka herkes yaptığını çekiyor zamana bırak bırakabildiğin kadar.

canım sağol.dua edelim birbirimize de Allah bunları bizden uzak etsin.sen de hiç yorme kendini hasta rolü yap ben sancım var diyorum da öylelilkle bi kaç gündür rahatım.en azından sadece yemek konusunda...
Onun eşyalarının olduğu bir dolap şifonyer yada ona ait oda varsa evinizde sende aynısını yapsan anlarmı ki?
hiiiççç anlamaz canım.heryer onun odası konumunda evi pislik götürüyo.yaptığım temizlikten eser kalmadı.canım çıktı yapana kadar bi günde çöplüğe çevirdi gelir gelmez...
keşke o zamanlar hemen geliverseeee.......

Ugurbocuuu,

Canım, hemen doktora git sen. Acil destege ihtiyacın var. Annen falan yanında mı? .bugunler gececek cnm, bir kac haftaya hersey yerine oturacak ,sende daha rahat edeceksin.Yavruların yanında olacak, snei cooook sevecekler, biricik annelerisin sen onların. Yapma lutfen boyle

çok geçmiş olsun canım, bende pazartesiden beri yatak döşek yatıyorum, mikropları öldürmek için tavsiyem; bir bardak suyu kaynatıp soğut içine bir çay kaşığı tuz + bir çay kaşığı karbonat koy iyice karıştır erit sabah akşam dişini fıırçaladıktan sonra iki-üç kez gargara yap. hem kaşıntıya iyi geliyor yakıyor hafif rahatlatıyor, hem de mikropların daha fazla üremesini engelliyor. sırtına göğsüne vicks sürdür eşine hemen kaloriferin üzerinde ısıttığın havluyla kapat giyin yat üstünü ört iyice terle su gibi olacaksın zaten 2 saate üstünü değiştir, gece boyu iki üç kez ter attırıyor sakın üstünü açma ya da o halde evde serin bir yere girme ama dikkat et. bir de duş alıp evden çıkma gözenekler açılırmış duş alınca soğuğu hemen kaparmışsın. çalışıyorsan vicks sürüp sabah kokarım diyorsan alternatif olarak gece yatarken ayağının altına bolca vick sür havlu çoraplarını giyip yat sıcacık nasıl bir etkisi varsa öksürüğe fayda ediyor hamileliğimin başından beri ha bire boğaz enf. geçiriyorum artık ezberledim bunları ve gerçekten rahatlatıyor. ilaç da kullanamıyoruz malum. bol bol ılık su iç, sık sık ellerini yıka ve burnunu da abdest alır gibi suyla temizle hem nemlendiriyor hem temizliyor. Allah acil şifalar versin canım dikkat et kendine

Doğuma girerken, doğum anı, doğum sonrası tüm detaylar, ilk karşılaşma gibi özel anlarınızdan oluşan profosyonel doğum hikayesi isteyenler lütfen iletişime geçsin, örnek doğum fotoğraflarım ve web sitem için mesaj atarsanız dönüş yapacağım. Reklam olmaması adına buradan isim ve site paylaşmıyorum.
Görüşmek üzere.

eminim bi açsak bitmez yaptıkları....bi an önca zaman geçse de hayırlısıyla yavrumun 3. ayına hop diye geliversem...

Yavrunla en güzel ve geri gelmeyecek zamanlarını o kadın için boş geçme, zaman öyle çabuk geçiyorki dakika öncesine dönemiyorsun, daha dün sanki hamile olduğumuzu öğrendik, şimdi doğurmak üzereyiz bi bakıcaz yavrularımız büyümüş, ben daha dün doğum yaptım sanki ama oğlum 6 yaşında ne çabuk büyüdü şimdi buda öyle olacak ömür gidiyor ve geri gelmiyor lütfen bebeğinin karnındaki son günlerin istesende bidaha orda olamayacak tekmelerin yumrukların tadını çıkar nasılsa gidicek kv sizin evinizden

Evet dua edelum cnm bize Allahtan baska yar ve yardimci yok hayirlisiyla cocuklarimizi saglikli kucagimiza alip cekirdek aile kalabilsek su an tek istegim bu

berianur,

tebrikler,masallah doguran dogurana.
darisi bizim basimiza. Allah nalı-babalı buyutsun insallah.

Yavrularımız başkalarıylada vakit geçirmek istiyorlar çoook normal, senin kıskanmanda çok normal canım, keşke benim oğlumuda dedesi biraz alsa parka götürse bende istemediğinden şikayetçiyim hem dedesinden hem babaannesinden, benim kendi babam oğluma çok bakmıştı bebekken uyuturdu oynatırdı bizde annemle gezerdik, maalesef bu torununu göremedi, hiçbirşey için üzülme, sadece ölüme çare yok, kendine vakit ayırma konusunda da haklısın bizde eşimle hiçbişey yapamıyorduk ilk oğlum doğduğunda ama sonra herşey düzene girdi sadece zaman lazım. Rabbim yardımcın olsun

tavsiyelerin için teşekkür ederim, iş çıkışı vicks alıp eve gideyim.. umarım işe yarar, çok fenayım daha 1 haftam var iş yerinde de dinlenme durumu yok..

arkadaşlar cumartesi sabah sekizde gidiyorum hastaneye sezeryan olacak .
hayırlısı ile herkes kurtulur inşallah
ben son birkaç gündür öksürükle boğuşuyorum bir gıcık bir öksürük kusacak kadar öksürüyorum bazen kusmada oluyor.
zaten 2 aydır yaklaşık uyku yok burun tıkalı bird şimdi öksürük ne yapacam bakalım

öksürüğün için mutlaka önlem al canım, sezaryenden sonra öksürük zor, dr konuş, Allah kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…