2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

beddua etme canım Allaha dua et Allah ıslah etsin, belasını benden bulmasın, bana bir zarar veremesin de takmamaya çalış. yatak odanın kapısını çek hatta kilidi varsa kilitle bence. benim babannem de aynen kardeşimle odamızı,annemlerin odasını falan karıştırırdı biz annemle çarşıya falan çıktık mı bazen yakalardık napıyosun dedik mi Kuran arıyorum okucam da, seccade arıyorum falan diye uyduruyordu sanki bilmiyor seccadenin Kuranı Kerimin yerini. biliyoruz da hacı hocalara gider büyü müyü işleriyle çok uğraşırdı, rahmetli dedem rahatsızken falan muska yazdırıyordu bişiler çeviriyordu yani güvenilecek bir insan değil annem de babam da anlatıyorlar ilk evlendiklerinde evin heryerinden hatta babamın arabasından muskalar çıkıyormuş Bunları seni korkutmak için anlatmadım bu halinle yanlış anlama şekerim de tavsiyem şu annem hala bu yöntemi uyguluyor, evde olalım olmayalım yatak odasını kilitli tutuyor, e gidip açmaya kalksa da ayıp olduğunu bildiğinden soramıyor da niye kilitli diye eee kısasa kısas anlasın 85 yaşına geldi yerini bilsin bizimki gibi içine şüphe düşürdüyse büyü müyü gibi her sabah her akşam 7 fatiha+ 7 ihlas+ 7 felak+ 7 nas+ 7 ayetel kürsi oku hem kendine hem evine üfle dua et Allahım şeytanın ve bana karşı kötü niyetli insanların şerrinden sana sığınıyorum diye dua et, afedersin biyerini yırtsa sana zarar veremez duaların sayesinde içime sinmeyen insanların yemeklerini bile yemekten çekinir oldum babannem yüzünden içine bişey kattı mı diye ailecek hatta yengelerim, amcalarım, kuzenlerim falan ninemin sayesinde paranoyak olduk bundan da sakınmak için mutlaka besmeleyle başla yediğin içtiğin herşeye. zaten Allahın izniyle hamileyiz karnımızdaki sabinin hatrına Allahım koruyor bizi hem için rahat etsin, hem de her ihtimale karşı dua iyidir. doğumdan sonra da aklında olur en azından. Allah kolaylık versin canım. ben allem ettim kullem ettim kaynanamı eve almadım, geldim anneme yerleştim kısmetliyim çok şükür ama herkese nasip olmuyor işte ne yapalım. kendini de sıkmamaya çalış bize anlat rahatla bari başka ne yapacaaaannn mecbuuurrr

tavsiyelerin için teşekkür ederim, iş çıkışı vicks alıp eve gideyim.. umarım işe yarar, çok fenayım daha 1 haftam var iş yerinde de dinlenme durumu yok..

rica ederim canım inş şifa bulursun tez zamanda tabi ilk seferde pat diye geçmiyor ama üç dört gün devam etmek lazım. bir de hasta olmasan bile şu gargarayı kış günlerinde en azından akşam dişini fırçaladıktan sonra yaparsan mikroplara karşı ciddi bir önlem oluyor inşallah

Canım beimde sezaryanım yarın sabah 8 de olacak doktorum 12 den sonra bişey yeme içme dedi, ama heyecandan sabahtan beri doğru düzgün bişey yemiş değilim.Allah yardımcımız olsun.
Spinal mi genel anestezi mi olacaksın ? Benim miyomum var oda alınacak uzun sürer dedi doktorum genel anestezi olacak ama kendimi iyi hissetmiyorum oğlunu ilk ben görmek istiyorummm (

canım Allah yardımcın olsun...evladını sağlık sıhhatle kucağına almak nasib etsin cümlemize...

Evet dua edelum cnm bize Allahtan baska yar ve yardimci yok hayirlisiyla cocuklarimizi saglikli kucagimiza alip cekirdek aile kalabilsek su an tek istegim bu
aynen hayal kuruyorummm
tavsiyelerin için teşekkür ederim, iş çıkışı vicks alıp eve gideyim.. umarım işe yarar, çok fenayım daha 1 haftam var iş yerinde de dinlenme durumu yok..
geçmiş olsun canım bol meyve ye...
haklısın canım yaa ama o tarz şeylerle işi olcağını sanmıyorum.tabi Allah bilir de.yine de dua etmekte fayda var.kadın odada özel eşya karıştırmaya falan bayılıyo.mahremimiz olsun istemiyo.çok üzülüyorum yaa neden benim de normal cadı kaynanalar gibi kaynanam yok...arkadaşımın kaynanasına çok imreniyorum maşallah diyim de...kadın daima arkadaşımdan yana oluyo her konuda.oğluna karşı bile...elli ayaklı bi de evine geldi mi her işini yapar kızın.hatta arkadaşım beğenmez elinden alır.hem de çok titiz bi kadın...arkadaşıma göre tek kusuru çok konuşması ama o hangi kaynanada yok ki.konuşması da öyle kötülüğüne değil yani ordan burdan gereksiz konular diye kızıyo.ne olurdu sanki eşim o kadının oğlu olsaydı???

Son düzenleme:

arkadaşın bulmuş ta bunuyor galiba, söylede aklını başını alsın.. :)
bu öğleden sonra yarım kg mandalina yedim .. ışık hızıyla etki etmesini bekliyorum :)

bişey vermiyorlar bir öksürük şurubu oda pek ii gelmedi zaten .

canım öksürük için vicksle terleme iyi geliyor erikcilekkiraza yazdıklarımı uygulayabilirsin istersen. bir de öksürüğü kesmeye yardımcı olarak fırında soğanı kabuklarını bile soymadan bütün atıp pişirip sıcak sıcak ye. sabah akşam 2-3 gün yeyince rahatlatıyor en önemlisi de ılık suyu bol içmek susadıkça ılık su iç tez zamanda geçer inş

Bugün bunları yaptım, ablamıza da aynısından tac olacak, keçesi hazır da tacını almam gerek...

Resim ters yüklenmiş niyeyse...

o zaman da belki eşinden memnun olmazdın canım hayırlısı böyleymiş eşya karıştırma işte insanı delirtiyor diyorum ya babannem de öyle bazen ben burdayken kalmaya geliyo sinir ediyor, benim kocamla konuşmama bile karışıyor yaaa deli mi ne en iyisi kilitle otur bişey diyemez ki derse de anne rahatsız oluyorum özel eşyalarımız var sen oğlunun çamaşırlarına alışkınsın ama ben geceliklerimi-çamaşırlarımı kocamdan başkası görsün istemiyorum falan de hem sinir olur

kizlar oglum 00:16 da bize merhaba dedi.
ikimizde iyiyiz sukurler olsun.ilk saat solunum problemi oldu ama simdi iyiyiz.
normal dogum da guzelmis epiduralsiz daha guzelmis
rabbim hepinize saglikla kavusmayi nasip etsin bi avazda
Allah razi olsun dualariniz icin kizlar duygulandim hee hepinizi opuyorum kocaman.
İnsallah cok kolay dogumlariniz olur canlarim

Miniiikkelebek'im hayırlı uğurlu olsun, Allah oğlunu size bağışlasın. Nasıl sevindim anlatamam hele ki normal doğum olmasına çok mutlu oldum. Ben de kısmetse senin gibi sancımın çoğunu evde çekmek, hastanede fazla vakit geçirmek istemiyorum.
Kendini iyi hissettiğinde hikayeni yaz bize çok merak ediyorum inşallah iyisinizdir, bol bol emiyodur bebiş

Hayırlı olsun arkadaşım, kurtulmuşsun çok şükür, darısı başımıza inşallah. Umarım kızın da en kısa sürede iyileşir de yavruna kavuşursun. Solunum sıkıntısından dolayı küvözedir diye tahmin ediyorum inşallah tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz.

Teşekkür ederiz canım, yazdım bi kenara okurum inşallah aklıma gelirse doğumda

Çok heyecanlı yaaa sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah kuzucuğuna dualarımız seninle.

Ben de hiç uyuyamadım canım dün gece. Sabaha çıktım öyle yatarak, bi de kalkıp işe gittim ama senin uykusuzluğun sinirden stresten, bütün yazdıklarını okudum, gerçekten tahammül edilecek gibi değil. Akıl vermek kolay da yapmak zor malum bi arkadaşın dediği gibi kilitleyip cebime sokardım ben olsam anahtarı. Hatta eşim geldiğinde de özellikle unutmuş gibi yapıp kilitli bırakırdım, anlardı belki eşim de. Ya aslında ne dersek diyelim herkes kendi ailesini kendi biliyo işte, kimsenin tavsiyesi kimseye uymaz. Sadece senden ricam, bebişini üzme, uykusuz, ağlayan, emmeyen bir bebeğin olur korkutmak gibi olmasın ama durum bu. Hamilelik nasıl geçerse bebiş öyle oluyo biliyosun. Yat uyu, kitap oku odanda, takılsın tek başına. Uyuz oldum ya

az önce kurabiyelik malzemelerim geldi kalıp şekerhamuru falan yarın da birbölümü gelecek bakalım becerebilecek miyim fotosunu eklemeye çalışıcam

arkadaşın bulmuş ta bunuyor galiba, söylede aklını başını alsın.. :)
bu öğleden sonra yarım kg mandalina yedim .. ışık hızıyla etki etmesini bekliyorum :)
canım ben de öyle diyorum şükrediyor aslında benimkini anlatınca ama herkesin derdi kendine büyük işte...en çok c vitamini greyfurtta canım ama tek çeşit yeme.mümkünse portakal greyfurt limon sık rondoya koy içine elma muz falan da at çevir.sıkacağın içinde kalan posayı da at çevir.birer tane meyve kullansan 2-3 büyük bardak çıkar.hatta kansızlığın varsa içine pekmez koy 1 kaşık valla zıpkın gibi ayağa dikilirsin Allahın izniyle.beni hemen ayağa kaldırır bu.ben normalde de grip falan olunca ilaç içmem hiç böyle iyileşirim.bi de hemen iç canım bekleyince vitamini kaçar bu meyvelerin tekrar geçmiş olsun
ohoooo onlar elinin altında zaten.canı istediği gibi kıyafetlerimi falan kurcalar.kaç kere saklıyorum kuruyan çamaşırları yerine koyma bahanesiyle tüm çamaşırları da bi yokluyo...ıyyyy yolasım geliyooooooooo

canım sen ne zaman ayrılıyosun izne.yorma artık kendini..evinde dinlen.ben odamda takılmaya kalksam aklına saçma sapan sorular gelir ille bi taciz eder sinir oluyorum resmen.cevap verirken sanki canımdan can alıyolaryok canım yaa akla çok ihtiyacı oluyo insanın böyle zamanlarda.ama hepiniz çok iyi niyetlisiniz.güzellikle söyle ima et falan diyosunuz...bizimki azcık yırtık öyle ima edince falan hiç üstüne almaz.hatta ayy ne ayıp falan der hiç olur muuu der...yani al bi kaya nereye dayarsan daya

ellerine sağlık , bu şirin şeyleri güle güle kullansın kuzucugun..

Teşekkür ederim canım....

Eşime diyorum, bu gün bak ne boş işlerle uğraştım diye... Kendimi dinledikçe bir yerlerim ağrıyor gibi geliyor... Böyle uğraşıyorum....

Bir taraftan da inş kullanmak nasip olur diyorum, fazla heves iyi değil diye bilinç altımızı doldurmuşlar, malum...

Minikkelebek doğum yapmış süpr haber çok uzak kaldım kk dan mis gibi oğlunu aldın demek kucağına

sağlıkla büyüsün inşallah

Kızlar bu doğum ağrısı nasıl bişey oluyoki sabahtan beri ara ara adet ağrısına benzeyen canımı yakmayan ama beni rahatsız eden bir ağrım var yarın 10 da randevum var yarına kadar doğurmam dimi

Kızlar bu doğum ağrısı nasıl bişey oluyoki sabahtan beri ara ara adet ağrısına benzeyen canımı yakmayan ama beni rahatsız eden bir ağrım var yarın 10 da randevum var yarına kadar doğurmam dimi

ben deoluyo 2 haftadır oluyo üstelik... özellikle geceleri... inletiyo resmen... sende yeni başldı galiba... daha var bizim doğuma... korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…