bende tahminen 3000 li degerlerde 4+2 karından gördum keseyi
ne güzel hayırlı olsun devamı da sağlıkla gelir inşallah bende bugün hamilelik hesaplamalarına göre 4+2 yim canım..ayın 15i gibi gidicem bakalım doktora hayırlısıyla görürüm :))
canımm günaydın güzel haberlerini bekliyorum burdan hakkında hayırlısı olur inşallah :))bu arada benim son adet olmam gereken tarih 5 nisandı 25 günde bir oluyorum normalde senin nasıl??
inş. bu kez rabbim sağlıklısından nasip etmiştir. sende korkma bizide korkutma inş. allaha emanet yavrularımız.HERKESE MERHABA :)))))
BEN DE SİZLER GİBİ OCAK 2014 ANNE OLACAĞIM İNŞALLAH...
İLK BEBEĞİM OLACAK İNŞALLAH.
GEÇEN YIL İLK HAMİLELİĞİMDE KAL ATIŞI DUYULAMADIĞI İÇİN KÜRTAJ OLMUŞTUM. ŞİMDİ ŞÜKÜR YİNE HAMİLEYİM,
SAT 2 NİSAN DI. BEN HAMİLE OLDUĞUMU 25 NİSANDA İDRAR TESTİYLE ÖĞRENDİM, SİLİK ÇİZGİ ÇIKMIŞTI.
27 NİSANDA KAN TAHLİLİ VERDİM 78 ÇIKTI, 2 MAYISTA BİR KAN TAHLİLİ DAHA VERDİM, 831 ÇIKTI,
GEÇEN CUMARTESİ GÜNÜ DE (4 MAYIS) DOKTOR KONTROLÜM VARDI, 5 MM KESEMİZİ GÖRDÜKÇOK ŞÜKÜR.
HAFTAYA BİR DAHA KONTROLE GİDECEĞİM, İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.
HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN, HERKESE HAYIRLI OLSUN DİYORUM VE GÜZEL BİR HAMİLELİK DİLİYORUM.
TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM :))))))))
HA BU ARADA BENİM HİÇBİR BELİRTİM YOK, MİDE BULANTIM, KOKU HASSASİYETİM YOK, O DA BENİ BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜYOR :18::18::18::18: YALNIZCA GÖĞÜSLERİMDE HASSASLAŞMA VAR O KADAR, İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR
yaptım bugün gene pembe çıktı ne olur bilmem artık günüm hiç şaşmaz 26 27 günde bir adet olurum bugün 30 oldu hala bişey yok bende 7 sinde olmuştum
seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah
hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman :)) hamilelik bekliyosun kalıyosun sonra evreler devam ediyo derken biz de telaşeler bitmiyo ama tatlı telaşeler bunlar sağlık olsun da gerisi hiç önemli değil :))
Ben 29 nisanda kan testi yaptırdım 98 çıktı. 1 Mayısta 210 çıktı. Bugünlerde 800-900 civarı olması lazım diye tahmin ediyorum. Keseyi ve bebeğimi ultrasonda ne zaman görebilirim acaba
canım benim beta hcg değerim 831 çıktıktan 2 gün sonra gittim doktora ve vajinal ultrasonda keseyi gördük.
inşallah sen de gittiğinde görürsün :))))))))
ilk 10 hfatadaki telaş insaı strese sokuyo ben kalp için çok heyecanlaıyorumm bakalım hayırlısı rabbimden
canım deger önemli deil önemli olan degeri 2 gunde bir ikiye katlanması benim regl 4 gun geçmişti mesela 602 çıkmıştı doktora gösterdigimde bana evet gebelik görünüyor ama bir kez daha test yapmalıyız demişti ikiye katlanması lazım demiş o sebepten sıkıntı yaratma ama keseyi 1500 2000 lerde görürsü haberin olsun
1 mayısta 210 du
3 mayıs 450
5 mayıs 900 felan gibi yükseliyo
7 myaıs yanii yarın kontrole gideceğim. 1800 lerde bir değer olması lazım.
Görebilirim inşAllah
Ben 29 nisanda kan testi yaptırdım 98 çıktı. 1 Mayısta 210 çıktı. Bugünlerde 800-900 civarı olması lazım diye tahmin ediyorum. Keseyi ve bebeğimi ultrasonda ne zaman görebilirim acaba
Selam arkadaşlar SAT ım 3 Nisan idi 3 mayısda idrar testinde çift çizgiyi gördükten sonra 4 mayısda beta hcg baktırdık 1719 çıktı 5 mayıs da tekrar yaptırdım 2631 çıktı sizce sata göre 4 +6 gözüküyor sizce kese nezaman görülür doktora ne zaman gitsem ? İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız meleklerimizi, Rab bim bekleyen arkadaşlarada bir an önce müjde almak nasip etsin İnşallahhhhhh ............
arkadaşım ben aynı değerlerde gördüm keseyi 4+6 daydım cumartesi günü gittim doktora....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?