2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Nasilsiniz ben evdeyim telefondan giriyorum. Dun aksam benim fasulye beni korkuttu. Gece kahverengi akintim geldi hemen acile kostuk... Bi igne yaptilar. Doktoruma ulasamadilar ki bu duruma sinir oldum tesadufe baska bir doktor geldi de o kontrok etti. Kanama soz konusu degikmis ikinci trimestra gecerken olabilirmis. Bu vesileyls fasulyeyi gormus oldum. Doktor soulemese de sanirim krda bir pipi gordum bendeeeee . Telefondan yazdigim icin imla hatalri varsdir kusura bakmauin.

iğneyi neden yaptılar peki?

Seda merhaba,topic çok ilerlemiş ama burdan yazayım,ağzındaki yara aft mi?
Eğer Aft ise tuz bas,ilk başlarda çok yakar ama hemen geçiriyor.:2:
geçmiş olsun.
Saol canim ama aft degil, simdilik vazelin suruyorum ii geliyor.

misacim son gelismeleron guzeldi, umarim bu guzellikle devam eder ama lutfen seni assagilamasina izin verme, o burnunu hep surt seni kaybetme korkusu olsun madem oyleyse...

Degmiyor degil mi? Keske ayrilsalardi da huzurlu olsaydik diyodsun... Ne diyim annecinin yeri cennet olsun.

bulantilarinin azalmasi cok normal endiselenmeyin artik.kizlar yaaa... Valla bu bulantim gecti korkuyorum diyen kizlarin kulaklarini cekicem

ne diye napicam ben diyorsun, birak ne haki vatsa gorsun, gurursuz kalmayin kizlar ya madem adam seni bu kadar istemiyoe bitmistir bu is bas git evden de sokma eve ana babasina da sole abitirmek istiyo de, guclu olun kizlar ya bu kadar kendini bi sey sanmasinlar. Hic bir gun bugunlerde yasadiginizdan daha kotu olmayacak nasilasa

zben 1,70 boyunda 75 kilo ile hamile kaldim ve suan 78 kilouum engellemeye calissamd degisen bisey uok... Kilo.almakyN olesiye korkuyorim ama istemsizxe aliniyor.

Aman sorma benim ki ahzimi bglayacak nerdeyse hadi hayirliai bakalim.
a

geçmiş olsun canım okumuştuum biyerde 2.trimestire geçerken plesanta beslenme görevini eşten devralırmış o aradada kanama olabilirmiş herkeste değil tabi bazı hamilelerde.Sende onlardan biri olmuşsun Rabbim korkutmasın bidaha.Fasulyecik iyidir inşallah mutlu uyumuşsundur ne güzel.Darısı bana sabah gitcem yarın.

esten devraliyormus derken ? Bu konuyu arastirmam gerek sanirim. Bu arada sen de gor bebegini de icin rahatlasin

Son düzenleme:
esten devraliyormus derken ? Bu konuyu arastirmam gerek sanirim. Bu arada sen de gor bebegini de icin rahatlasin

panik yapma herkeste aynı durum plesanta beslenme görevini 9 haftadan sonra alıyomuş bu tüm hamilelerde böyle.Bu devralma sürecide nasılsa artık bazılarında kanamaya neden oluyomuş endişelenecek bir durum yok tabi yinede araştır aklında bişi kalmasında doğal bir süreç budurum.Benim bebeğim tüp bebek 9.haftama kadar progestan fitil kullanıyodum doktorum 9.hafta başında kesti ilacı,nedeninide bebek artık plesantadan beslencek eş görevi devretti progestana ihtiyacımız yok dşye açıklamıştı.

ben mecicanada sigorta yaptırdım oraya devam ediyorum dr dan memnununm. doğum poliçesi yaptık mafre sigortadan 2200 e. içinde tum testler doğum ve bir gece yatış bedava. ayrıca epidral istiyosan ona 300 tl öduyosun. birde her muaynede 12 tl öduyorum tum tahlil test içinde

doktorun tamer beymi medicanada?birde hamile kalıncamı yaptırdın sigortanı daha öncedenmi?

Ben de şöyle biliyorum bu durumu kızlar ;

Bebek 12. hafta ve itibarinde rahmin alt kısmından daha rahat büyüyebileceği üst kısmına taşınırmış. O geçiş sırasında kanama olabilirmiş. Yeri dar geliyor anlayacağınız :)

doktorun tamer beymi medicanada?birde hamile kalıncamı yaptırdın sigortanı daha öncedenmi?

dr suleyman bey tup bebek dr aslında ama riskli gebeliklere bakıyo diye onu seçtim. gebe kaldığımda tıp fakultesinde prof a başlamıştım her muaynede 250 istedi 15 gunde bi gelcen dedi. altından kalkamayız diye burayı bulduk. eşim daha önce medicanada ameliyat olmuş memnun kalmıştı. medicanaya başladığımda 8. haftamdaydım

anladım canım bizde birdefa acile gitmiştik eşim rahatsızlanmıştı memnun kalmadık o yüzden soğuk geliyo bana orası.Ben başkent hastanesine gidiyoum çok memnunum da.Forumda sigorta konuşulunca doğum için düşündüm ama genelde hamile kalmadan sigorta yapılınca dogumu karsılıyo diye biliyorum.

dediğim gibi 8 haftalık gebeydim başladığımda ikili test dahil hiçbir teste para vermedim. sezerysanda olsa normal doğumda olsa bir gecelik yatışı da sigorta kapsamında sadeece epidurali karşılamıyo

dediğim gibi 8 haftalık gebeydim başladığımda ikili test dahil hiçbir teste para vermedim. sezerysanda olsa normal doğumda olsa bir gecelik yatışı da sigorta kapsamında sadeece epidurali karşılamıyo

anladım canım sağlıkla kucağına al inşallah.Forumlarda okudum şimdi doğumdan sonra ücretsiz makyöz ve kuaförde geliyomuş,şanslısın fotoların güzel çıkacak))))

anladım canım sağlıkla kucağına al inşallah.Forumlarda okudum şimdi doğumdan sonra ücretsiz makyöz ve kuaförde geliyomuş,şanslısın fotoların güzel çıkacak))))

amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zor buldum mucizemi isteyen herkese nasip olsun. walla o halde ne makyaj ne guzellik duşunur ben gebe kalmadan 1 ay önce buyuk bi omurilik ameliyatı geçirdim o nedenle doğumum sezeryan garanti gibi. nasip tabi. insan ama hoşuma gidiyo doğar doğmaz bebeşimin ayak izini bi macuna değdirip donduruyolar mavi renkli bu macun donunca çerçeveleniyo yerim onun minik ayaklarını

kızlar bnm doktorum progestanı kestikten sonra akıntılarımda bitmişti bende akıntıyı progestana bağlıyordum ama bugün çok yoğun bembeyaz akıntım var normalmi ki ??? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…