2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yazını okuyunca böle oldm inan sesim evi inlette amam azimliyim elbet bri gün benim olacakah ah eskşden evcilik için kandırıdım adamı abdeslendikten sonra hayde oyunun başına len deidm brigün seni oyundan uzak tutmak için kendimi kullandırıyım sen anca birşey olmamış gibi oyun oyna dedim insan kendini vallahi kullanılmış hissediyor he anca biri yatılı gelrise rahatım çünkü pc bebek odamda kanepe var oraya yatıyorlar ozaman sarılıp yatıyom kocama illahi birilerinimi çagırmak laızm bu akşam azimliyim amma bakta gör oturtmucam başına o inatsa ben ondan inadım

Demir ilaci bulanti yapiyo bide eeee ni yapamiyon kapkara cikiyor buda demir birikmesinden kaynaklaniyormus kabizlik yapiyor ben alistim sana oneri canim kahwalti masasinda ic uzerine yemege basla bende cok cikardim hapi

Amannnnn beeeeee butun adamlarvayni benimkide geldi gel balkonda sohpet edek dedim tw kapadik ciktik adam tel den girdi bu seferrr bacimmm ne yapak odun pamuk olurmu:)

eşimde beğendi aslında da severken badem deniyorya ona biraz takıldı.Kuruyemiş mi olcak kızımın adı diyo?Bide ben fonetik olarak kayınvaldemleri de düşünüyorum ege şivesiyle konuşuyor kendisi.Onun söyleşiyle düşününce bazı isimlerden soğuyorum yaw.Geçen Tanem olabilir diye düşündüm kaynanam kesin Danem der ona vazgeçtim

yapıcez kardeşim yapıcez bakta gör bu işe canımı koydum
kızlar benim kahvaltı yapmam laızm evi temizlicek yemek yapıcam
buzdolabını temizlicem kışlık birşeyler yapıcam dondurucuma 1 sepet ütüm var namaz a kadar işşallah bitiriyim döneirm aranıza
odundan pamuk olmasada çok gzüel bri sopa olur

kız rahat bırak adamı yahuu. erkekleri ayıya benzetirim stresli olduklarında inlarine çekilirlersıkıntıyla bir nevi o şekilde baş ederler.

iyi laf sango,doğru diyosun odun pamuk olmaz oldugu bu işte ortada bu kadar oluyo.Ben bıraktım yaw ne isityosa yapsın ben kızımla ilgileniyorum isim arıyorum habire gerisi boşşş

çok şirin, Danem benim bi egeli arkadaş kızına Duru ismini koymuştu... Duru gelipduru

iyi laf sango,doğru diyosun odun pamuk olmaz oldugu bu işte ortada bu kadar oluyo.Ben bıraktım yaw ne isityosa yapsın ben kızımla ilgileniyorum isim arıyorum habire gerisi boşşş

Inan bende mucadele ettim ettim pehhh koyuru verdim bebegim sitresten sinirden asik suratli hep aglayan huzursuz olacakti bu kütük yüzünden walla

canım istifra demir ilacındandır
maalesef o ilaç bulantı kusma yapıyor
progestanda yan etkisi olan bir ilaç bir hafta içinde alışırsın umarım

Demir ilacını 1 haftadır kullanıyorum, progestana başladım dün bu sabah ikisi bir arada ağır mı geldi acaba

Paşacım demir ilacında aç karnına içilecek diyor, ben 1 haftadır içiyordum zaten herhangi bir sorun yoktu, dün almaya başladım progestanı dünden beridir resmen çarpıldım Kocana gelince, ben benimkiyle tam 2 ay uğraştım. Bıkmadan yılmadan her akşam kavga ettim, o da bir bilgisayar oyunum var kahvem yok bilmemnem yok diyordu ama yılmadım. Şimdi bilgisayarın başına oturmuyor benleyken.. Yılma haklı davanda

Demir ilaci bulanti yapiyo bide eeee ni yapamiyon kapkara cikiyor buda demir birikmesinden kaynaklaniyormus kabizlik yapiyor ben alistim sana oneri canim kahwalti masasinda ic uzerine yemege basla bende cok cikardim hapi

Aç karnına dediler ondan içiyorum canım ya kaldı ki 1 haftadır zaten kullanıyorum hiç sorun olmamıştı

G ÜÜÜÜÜ N A YYYYY D I NNNNNNN OCAKÇILAR

Günaydınnnnn cnm..
bende aynıyım hamile olduğumdan bu yana uyku problemi yaşıyorum çok derin uyuyamıyorum ve erkenden kalkıyorum.
6:30du kalktım dünde yine bu saatlerdi kalkmıştım

normalde ok uyuyabilen insann değilim ama bu gece rahatsızdım, ve uyayamadım doğru düzgün..parçalı uykularımı toplarsak 2 saati geçmez.. 4e kadar hiç uyuyamadım zaten.. hem sıcaktan hemde yediğim fna dokundu

muz yemeye çalış tatlım muz iyi geliyor...

demir ilacının yan etkilerinden birde aç karnına içmişsin.. normalde aç karnına içmeyin mide bulantısını artırır diyorlar..

hayırlı ve sağlık haberleriyle gel inşallah..geldiğinde sende :86: böyle ol inşallah

maşallah maşallah gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun kızlarınız

sizbiz nerdesin bacım gelmemişin bugün bak ben erkenciyim bugün sinrileirm hatsaffada ama

geldimmm ccanım geldim.. dur canım strestlenme, hemen sana masaj yapayım rahatla

kız rahat bırak adamı yahuu. erkekleri ayıya benzetirim stresli olduklarında inlarine çekilirlersıkıntıyla bir nevi o şekilde baş ederler.

bak bu benzetme cuk diye oturmuş

buarada profil resmine bayıldım maşallah çoook tatlılar

Eczacı bana sabah aç karnına mide bulantın olursa kahvaltıdan sonra al dedi bende öyle yapıyorum. Güne mide bulantısıyla başlamak çok kötü oluyo bide çıkarınca ialaçta boşa gidiyo. Bence eczacına bi sor oda kahvaltıdan sonra al diycektir

kendisi bri nebze ayı olabülü kastamolulu çünkübenimde eşşegim meşhur oh gelme keyfime
çok şirin, Danem benim bi egeli arkadaş kızına Duru ismini koymuştu... Duru gelipduru
kız ne ka güldüm
canım bende kullandım amam dok karnınaeşimle olan davamdan asla vazgeçmem oda senind eidgin gibid iyor aynene kahvem yok stresimi atıyorumd edi bende gel bende at stresini dediysemde olmayur

inan yazını okuyunca güdüm agzımdan şu kelime çıktı agzını yerim senin dedim oh iyi geldi kulaçlarım çok acımış iyi geldi benim çıkmam laızm bebem ilelrimi yaparım işşallah namazdan sonra gelirim rahat yazıoşırız ütüm var 1 sepet 2 makin açamaşır nevresimleirm degişicek sonra sevişirk k.i.b

günaydın arkadaslar...son dönemde çok keyifsizim,çok yorgunum..hiçbişey yapasım gelmiyor...midem hala bulanıp duruyor...doguma kadar normale dönmeyecegm sanırsam

Hakkatten ama onun söyleşiyle hitap edince kızıma moralim bozuluyo,söylemesi kolay bişey bulmamız lazım aslında çok güzel Tanem.Amaaaan herşeyi düşünüyoz yaw annesini diksiyon kursuna mı göndersem doğuma kadar?

günaydın arkadaslar...son dönemde çok keyifsizim,çok yorgunum..hiçbişey yapasım gelmiyor...midem hala bulanıp duruyor...doguma kadar normale dönmeyecegm sanırsam

canım benim seni çok iyi anlıyorum. bi süre sonra insanın keyfi hiç bir şey yapası da kalmıyor. umarım bulantılarımız tez zamanda geçer diyelim ama ben ilaçlara rağmen bulanıyorum. o nedenle kısa sürede geçeceğine inanmıyorum

Canim zaten ac karnina ic ama hemen ustune yemek yemeye başla ac durma yani

erkek olsa iş nasıl kolaymış bacımmmmm yaz bakalım isimleri fikir olsun bizede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…