Heheheheee paşammm ne oldu yavrumm onlara sökmez kablo saklamak filan.Yapışıklar onlar pclerine bırak boşverrrrr.Benimde arkadaşım doğum yaptı dün akşam hastaneye gitcez yemekten sonra bilgisayarı bitürlü kucağından indirmedi 5 dakka daha,bi sigara içeyim öyle,bi el daha atayım öyle diye diye saat 21:45 te hastaneye gittik Allahtan öcel hastanede görebildik arkadaşımızı.Diyeceğim o ki boşa uğraşma gel en iyisi biz bunları bi odaya kapatalm yemlerini,sularını,cigaralarınıda koyalım pcleriyle başbaşa bir ömür yaşasınlar
Günaydın hanımlaarrr,
Bugün güne bir ilkle daha başladım ve istifra ettimSabah aç karnına içtiğim demir ilacı da içtiğim bir bardak su da gitti Bu progestanın etkisi mi acaba yaa.. Ben o kadar bulantılı zamanlar geçirdim ama hiç istifra etmemiştim.. Ağlamak istiyorum
Var canım hamile kaldığımdan beri ve hatta daha öğrenmemişken sabah 7,20 de kalkarım, ama ben geri tekrar yatabiliyorum eüer acıkmadıysam
Günaydınn juliet, eğer kramp gibi bir şeyse demir eksikliği ya da magnezyum eksikliği gibi şeylerden olabiliyor ya da vücudunun susuz kalmasından
canım arkadaşın ikizleri vardı bilmemei işi dolayısıyla 1 hafta ben baktım allahımd eidm parada versen bakmamanacım ikiside birbirinden yaramazdı düşünmek bile istemiyorum
şimdi kardeşim eve geldi kocam olucak adam allahtan pc bakmadı yemek yapmadım bilerek vakit geçirisn diye neyse brilikte brişeyler hazırladık balkona gittik 10.20 kadar anca zapdettim diyorum hayatım özledim seni az daha dur uyunun kaçmıyorya deidm tamam dedi amam deid sigaramı almaya gidiyim bekleki koca gelsin bakarımki pc başında dediki sen tülkiysen ben kuyrugunum oturdu beyimiz başına oynamay abaşladı bende sinirimden mutfagı temizle namazı kıl ilaç içtim sinirimde ignemi biel kendim yaptım sabahta kavga ettim gitti anlıcagını işe yaramadı uyanırknede gene panik atagım azdı korkuyla kalktım yatagımdan allahım ben bu adamı ne yapıcam ya yola gelsin ne kadarda konuşsan yola gelmiyor en azından ugraştım çabaladım
bendede uyku problemi var uyuamıyorum aman üstüne yatarım sabahın köründe uyanıyorum akşam 11 olmadanda pokemon oluyorum önceleir yatardım ah ah eski uykum nerdesin
heyecan yapma bebem böyle çıkarsıon doktorun odasından
aç karnına ilaç içilmez canım progestomn uyku yapıyor bulantı yapar amam istifar etmezsin benim bildigim
kızlar ben 3 gebelikgeçirdim biliyorsunuz kızımda istifar çok ettim ogullarımda degiş bende hayırlısyla ögreneydim cinsiyetini ona göre ismiyle konuşurum yavrumun ona göre hayaller kurarım işşalah
ben jelibonu doyurmadım gidiyimde doyuruyum
gıdısını aldıgımın iyimisin bulatıların nasıl
sizbiz nerdesin bacım gelmemişin bugün bak ben erkenciyim bugün sinrileirm hatsaffada ama
bade ismini ben de seviyorum ya fonetiği çok güzel. Anlamıyla ilgili başka bir yerde "tasavvuf edebiyatında kutsal sevgi, aşk" yazıyordu ben de emin olamadım bir türlü. Eşim de çok seviyor, hem bade'm diye seviyor şimdiden. Ben de seviyorum ismi ama benim de içime tam anlamıyla sinmedi :26::26::26:
aynen, erkek ismi çok var içime sinen: Yiğit, toprak, kaan...
Ama kıza ben de bir isim yakıştıramıyorum, bulcaz inşallah
Demir ilaci bulanti yapiyo bide eeee ni yapamiyon kapkara cikiyor buda demir birikmesinden kaynaklaniyormus kabizlik yapiyor ben alistim sana oneri canim kahwalti masasinda ic uzerine yemege basla bende cok cikardim hapi
Amannnnn beeeeee butun adamlarvayni benimkide geldi gel balkonda sohpet edek dedim tw kapadik ciktik adam tel den girdi bu seferrr bacimmm ne yapak odun pamuk olurmu:)
kız rahat bırak adamı yahuu. erkekleri ayıya benzetirimcanım arkadaşın ikizleri vardı bilmemei işi dolayısıyla 1 hafta ben baktım allahımd eidm parada versen bakmamanacım ikiside birbirinden yaramazdı düşünmek bile istemiyorum
şimdi kardeşim eve geldi kocam olucak adam allahtan pc bakmadı yemek yapmadım bilerek vakit geçirisn diye neyse brilikte brişeyler hazırladık balkona gittik 10.20 kadar anca zapdettim diyorum hayatım özledim seni az daha dur uyunun kaçmıyorya deidm tamam dedi amam deid sigaramı almaya gidiyim bekleki koca gelsin bakarımki pc başında dediki sen tülkiysen ben kuyrugunum oturdu beyimiz başına oynamay abaşladı bende sinirimden mutfagı temizle namazı kıl ilaç içtim sinirimde ignemi biel kendim yaptım sabahta kavga ettim gitti anlıcagını işe yaramadı uyanırknede gene panik atagım azdı korkuyla kalktım yatagımdan allahım ben bu adamı ne yapıcam ya yola gelsin ne kadarda konuşsan yola gelmiyor en azından ugraştım çabaladım
bendede uyku problemi var uyuamıyorum aman üstüne yatarım sabahın köründe uyanıyorum akşam 11 olmadanda pokemon oluyorum önceleir yatardım ah ah eski uykum nerdesin
aç karnına ilaç içilmez canım progestomn uyku yapıyor bulantı yapar amam istifar etmezsin benim bildigim
kızlar ben 3 gebelikgeçirdim biliyorsunuz kızımda istifar çok ettim ogullarımda degiş bende hayırlısyla ögreneydim cinsiyetini ona göre ismiyle konuşurum yavrumun ona göre hayaller kurarım işşalah
sizbiz nerdesin bacım gelmemişin bugün bak ben erkenciyim bugün sinrileirm hatsaffada ama
Demir ilaci bulanti yapiyo bide eeee ni yapamiyon kapkara cikiyor buda demir birikmesinden kaynaklaniyormus kabizlik yapiyor ben alistim sana oneri canim kahwalti masasinda ic uzerine yemege basla bende cok cikardim hapi
Amannnnn beeeeee butun adamlarvayni benimkide geldi gel balkonda sohpet edek dedim tw kapadik ciktik adam tel den girdi bu seferrr bacimmm ne yapak odun pamuk olurmu:)
eşimde beğendi aslında da severken badem deniyorya ona biraz takıldı.Kuruyemiş mi olcak kızımın adı diyo?Bide ben fonetik olarak kayınvaldemleri de düşünüyorum ege şivesiyle konuşuyor kendisi.Onun söyleşiyle düşününce bazı isimlerden soğuyorum yaw.Geçen Tanem olabilir diye düşündüm kaynanam kesin Danem der ona vazgeçtim
iyi laf sango,doğru diyosun odun pamuk olmaz oldugu bu işte ortada bu kadar oluyo.Ben bıraktım yaw ne isityosa yapsın ben kızımla ilgileniyorum isim arıyorum habire gerisi boşşş
canım istifra demir ilacındandır
maalesef o ilaç bulantı kusma yapıyor
progestanda yan etkisi olan bir ilaç bir hafta içinde alışırsın umarım
canım arkadaşın ikizleri vardı bilmemei işi dolayısıyla 1 hafta ben baktım allahımd eidm parada versen bakmamanacım ikiside birbirinden yaramazdı düşünmek bile istemiyorum
Gunaydın hanımlar,
Nasılsınız? bebişleriniz nasıl? Sabah uyandığımda 5.45'ti. Oldursen normalde bu saatlerde kalkamam ama hamile olduğumdan beri maalesef uyuyamıyorum
Uyku sorunu yasayan var mı benim gibi? Normalde 18 saat aralıksız uyuyan biriyimdir
Günaydınnnnn cnm..
bende aynıyım hamile olduğumdan bu yana uyku problemi yaşıyorum çok derin uyuyamıyorum ve erkenden kalkıyorum.
6:30du kalktım dünde yine bu saatlerdi kalkmıştım
günaydınlar
bir sabahta sorunsuz uyanıyım diyorum ama nerdeeeee
acaba tüm belirtileri yaşamak zorundamıyım diyorum ama sonra şükür yinede bu halime bebişim iyi olsun diyorum
bu sabahta ayağımın altı kasılıyor sonra geçiyor
ayak kasılması magnezyum eksikliğinden mi oluyordu ?
Günaydın hanımlaarrr,
Bugün güne bir ilkle daha başladım ve istifra ettimSabah aç karnına içtiğim demir ilacı da içtiğim bir bardak su da gitti Bu progestanın etkisi mi acaba yaa.. Ben o kadar bulantılı zamanlar geçirdim ama hiç istifra etmemiştim.. Ağlamak istiyorum
Günaydın Kızlar.
AYy Cok heyecanlıyım Saat 11 De Muayeneye Gidiyorum.İkili Testim Var Kızlar Ne Olur Bana Dua Edin.Bebegimi Görmenin Heyecanı Bastı.Felaketim Kalbim Feci Carpıyor.Bide Korku Tabi Kötu Olasılıklar Korkutuyor Beni..
günaydın kızlar...
sanırım bnmde duble prenseslerim geliyor kesinleşmedi ama benzetme yaptı doktorumuz çok hyecan vericiymiş cinsiyetlerini öğrenmek rabbim herkesin evladını bağışlasın sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..
şimdi sürekli odalara süslemelere ve tabiki isim arayışına girdim çok eğlenceliymiş göbüşşümüzde büyüdü yavaştan kıyafetlerde almaya başladım kendime ALLAHım bu mutluluğu daim etsin amin..
kesinleşince anketi oylayacağım inşallah :)
kız rahat bırak adamı yahuu. erkekleri ayıya benzetirimstresli olduklarında inlarine çekilirler sıkıntıyla bir nevi o şekilde baş ederler.
Demir ilacını 1 haftadır kullanıyorum, progestana başladım dün bu sabah ikisi bir arada ağır mı geldi acaba
Paşacım demir ilacında aç karnına içilecek diyor, ben 1 haftadır içiyordum zaten herhangi bir sorun yoktu, dün almaya başladım progestanı dünden beridir resmen çarpıldımKocana gelince, ben benimkiyle tam 2 ay uğraştım. Bıkmadan yılmadan her akşam kavga ettim, o da bir bilgisayar oyunum var kahvem yok bilmemnem yok diyordu ama yılmadım. Şimdi bilgisayarın başına oturmuyor benleyken.. Yılma haklı davanda
Aç karnına dediler ondan içiyorum canım ya kaldı ki 1 haftadır zaten kullanıyorum hiç sorun olmamıştı
kız rahat bırak adamı yahuu. erkekleri ayıya benzetirimstresli olduklarında inlarine çekilirler sıkıntıyla bir nevi o şekilde baş ederler.
çok şirin, Danem benim bi egeli arkadaş kızına Duru ismini koymuştu... Duru gelipduru
canım bende kullandım amam dok karnınaDemir ilacını 1 haftadır kullanıyorum, progestana başladım dün bu sabah ikisi bir arada ağır mı geldi acaba
Paşacım demir ilacında aç karnına içilecek diyor, ben 1 haftadır içiyordum zaten herhangi bir sorun yoktu, dün almaya başladım progestanı dünden beridir resmen çarpıldımKocana gelince, ben benimkiyle tam 2 ay uğraştım. Bıkmadan yılmadan her akşam kavga ettim, o da bir bilgisayar oyunum var kahvem yok bilmemnem yok diyordu ama yılmadım. Şimdi bilgisayarın başına oturmuyor benleyken.. Yılma haklı davanda
Aç karnına dediler ondan içiyorum canım ya kaldı ki 1 haftadır zaten kullanıyorum hiç sorun olmamıştı
G ÜÜÜÜÜ N A YYYYY D I NNNNNNN OCAKÇILAR
normalde ok uyuyabilen insann değilim ama bu gece rahatsızdım, ve uyayamadım doğru düzgün..parçalı uykularımı toplarsak 2 saati geçmez.. 4e kadar hiç uyuyamadım zaten.. hem sıcaktan hemde yediğim fna dokundu
muz yemeye çalış tatlım muz iyi geliyor...
demir ilacının yan etkilerinden birde aç karnına içmişsin.. normalde aç karnına içmeyin mide bulantısını artırır diyorlar..
hayırlı ve sağlık haberleriyle gel inşallah..geldiğinde sende :86: böyle ol inşallah
maşallah maşallahgözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun kızlarınız
geldimmm ccanım geldim..dur canım strestlenme, hemen sana masaj yapayım rahatla Eki Görüntüle 756438
bak bu benzetme cuk diye oturmuş
buarada profil resmine bayıldım maşallah çoook tatlılar
benimki de babadan gastamonulukendisi bri nebze ayı olabülü kastamolulu çünkü benimde eşşegim meşhur oh gelme keyfime
çok şirin, Danem benim bi egeli arkadaş kızına Duru ismini koymuştu... Duru gelipduru
günaydın arkadaslar...son dönemde çok keyifsizim,çok yorgunum..hiçbişey yapasım gelmiyor...midem hala bulanıp duruyor...doguma kadar normale dönmeyecegm sanırsam
Demir ilacını 1 haftadır kullanıyorum, progestana başladım dün bu sabah ikisi bir arada ağır mı geldi acaba
her isim bi çok kökenle farklık gösteriyor örn ben farsça kökenine bakmaya çalışacağım çünkü en bozulmamış hali ordan geleceğini düşündüğüm için ..
O isim çakıştırma olayına baya bi çaba sarf ettim ama tık yok çıkmadı bişi:)
erva
ikra
efsa
ecrin
yazel
buğlem
mina
erkek olsa iş kolayda kız olunca isim yakıştıramıyorum bi türlü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?