2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
arkadaşlar herkese mrb ben de ocak annesi olucam Allah nasip ederse ikinci çizgiyi silik gördüm ama cuma günü dr gidip kesinleştiricem inş ; sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler veris inş Rabbim . benim ikinci cocuğum olcak Allah nasip ederse daha 4+5 günlük ... kızımda ikinci çizgiyi oldukça koyu görmüştüm tam bu sıralarda bundada ne koyu ne silik ama test çizgisi kadar koyu değil

bi de benim ki tüp bebek, olduğum iğnenin yediğim hormonun haddi hesabı yok. umarım emeklerim heba olup gitmez.
evet evrene pozitif yollayalım bize pozitif dönsün. ya hiç de inanmam öyle enerji yollayalım secret yapalım falan ama deneyelim bari

ellerim buz kesti korkuyorum çok fazla boş gebelik yaşadığım için keseyi ve içindeki canlılık belirtisini görmeye okadar
ihtiyacım var ki hala kendime hamileyim diyemiyorum içim buruk dokunsalar ağlıycam

Ağlamaya niyetin varsa eğer merak etme gidip keseyi görünce içine öyle bi annelik duygusu yerleşecekki. Zaten kendini tutamayıp ağlayacaksın.

Teyzeleri güzel haberi bekliyor.

anladım canımm sağolasın ya vala ne biliyim kararsız kaldım şimdi doktor yazıyo sonuçta bunları biliyo da halimizi kötülüğümüzü istemez sonuçta diye düşünüyorum anlayamadım bu durumu??*

cnm dediğin gibi sonuçta bu ilaçları veren de doktorlar. çok bi sakıncası olduğunu sanmıyorum zaten bahsettiğin ilacı bilmiyorum ben. ama nexium tartışmalı bi mide ilacıydı benim içime sinmedi. kafanı bulandırma boşver.

İnş. canım benim senin de yaşadıklarını az çok yaşamasamda anlıyorum
düşük tehlikesi yaşayıp 10 gün evde yatıp bir dünya ilaç içip ardından kürtaj ve sonrasında içtiğim ilaçlar ayaklı bir ecz.ydim

herşeyi yaparım valla şuan herşeyin güzel olması için :)

sen ne zaman gidiyosun kontrole ?

Ağlamaya niyetin varsa eğer merak etme gidip keseyi görünce içine öyle bi annelik duygusu yerleşecekki. Zaten kendini tutamayıp ağlayacaksın.

Teyzeleri güzel haberi bekliyor.

babası bile gelmiyor doktora istemedim tek başıma gitmek istedim
ağlarsam da zırlarsam da ilk ben görmek istedim herşeyi biliyorum çok küçük ama bir belirti vericek bana hissediyorum bu defa

işe dönmüycem ama yrn sabah gelir gelmez yazacağım herşeyi :)

tamam tatlım saolasın,,kullanalım bakalım Rabbimin istemesi yeter korusun inşallah bebeklerimizi :)

Zaten götürsende şuan daha sen bile bişey hissetmiyorsun ki. Gördüğün küçücük bişey. Biraz daha büyüsün. Kalbi pıt pıt etsin. O zaman götür ki o da hissetsin. Anlasın o duyguyu. En azından birbirinize sarılır ağlarsınız.

geçen hamileliğimde 5 kişi gittik keseyi gördük sanırsın çocuk doğdu çok sevindik olmadı
bu sefer yaşadıklarımdan ötürü kimse bir tek kelime etmiyor ben de konuşmak istemiyorum
herşey netleşsin öyle gelsin yanımda çok duygusal zaten benden çok etkileniyor

:) Mesela 3 ayda doğsa. Geri kalan 6 aylık süreyi bebekliğinde kullanma hakkımız olsa. Büyümeseler 6 ay daha fazladan sevsek o minik hallerini :)

ya süper fikirmiş o sende de ne hayal gücü var ama 5 ay düşünsem aklıma gelmez
bi de bişey daha sorucam kızlar tam bu karın altında bikini çizgisi gibi düşünün
sanki orama dikiş atılmış gibi bi his, bi hassasiyet var çoğu zaman, kasıkla ilgili çok bişey hissetmiyorum artık.
var mı böyle hisseden sorucam gerçi yarın doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…