geçen hamileliğimde 5 kişi gittik keseyi gördük sanırsın çocuk doğdu çok sevindik olmadı
bu sefer yaşadıklarımdan ötürü kimse bir tek kelime etmiyor ben de konuşmak istemiyorum
herşey netleşsin öyle gelsin yanımda çok duygusal zaten benden çok etkileniyor
canım herşey güzel olucak hiç panik yapmabugün saat 15 :00 de :)
tamam tatlım saolasın,,kullanalım bakalım Rabbimin istemesi yeter korusun inşallah bebeklerimizi :)
ya süper fikirmiş osende de ne hayal gücü var ama 5 ay düşünsem aklıma gelmez
bi de bişey daha sorucam kızlar tam bu karın altında bikini çizgisi gibi düşünün
sanki orama dikiş atılmış gibi bi his, bi hassasiyet var çoğu zaman, kasıkla ilgili çok bişey hissetmiyorum artık.
var mı böyle hisseden sorucam gerçi yarın doktora
kızlar siz kan tahliliylemi öğrendiniz evde mi test yaptınız betahcg yi drmu yaptırdı siz mi istediniz benim ilk hamileliğimde ik gidişimde kese gördüğümüzden ne vajinal muayene yapmıştı ne kan istemişti şimdi nasıl olcak bilmiyorum her biri ilk gibi oluyo gerçekten 9 ay boyunca iyi mi sağlıklı mı doğsun artık diye hayal kurmakla geçicek endişeyle aynı zamanda bişey oldu mu vs bu heyecanları tekrar yaşamak istiyorum inş hamileyimdir gerçekten yyaaa Allah herkesin gönlüne göre versin
Doktorlar kalp atışını görmeden çevrenizle pek paylaşmayın diyorlar ama tabi dayanabilirsen. Biz çift çizgiyi görür görmez yedi mahalleye duyuruyoruz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Kucağımıza alıp hep birlikte o sevinci yaşamayı nasip etsin inşAllah.
sen, ben gibi bi defa veya daha fazla kaybı olanlar daha endişeli ve tedirgin oluyo..o yüzden bizlere daha zor geçen zaman..
arkadaşlar bilgileriniz lazım,hiçbişey yazmamışsınız ki.. listeyi görüyorsunuz,ordaki bilgileri yollayın bana özelden yada burdan yazın hemen eklerim
canım herşey güzel olucak hiç panik yapmabenim de yarın sabah 11 de kontrolüm
tamam evrene enerji yolluyoruz herşey pozitif olucak.
valla ya inanıyorum ben herşey güzel gidicek. merakla bekliyorum haberlerini
kızlar şu kritik zamanları atlatırsak eminim içimizdeki o korkuda yerini huzura bırakıcak biraz sabır
zaten sabrettik bu aşamaya geldik şimdi biraz daha sabretmek zorundayız
belkide öyle... belkide 3-4 ayı atlatınca daha kolay olucak herşey ama bendeki o tedirginlik hiç bitmeyecek sanırım...
benim son adet tarihim 5 nisandı canım..kalp atışlarını doktor ultrasonda yakınlaştırarak gösterdi aslında duyabilirsin de ben 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım :))
afiyet olsun sizeeee :)Canlarım ciğerlerim :)
Ben yemeğe çıkıyorum. Bebişimle karnımızı doyurup gelcez. 1 saat sonra burdayım. Öpüldünüzzzz...
yok yok panik yapmıyoruz çok sakiniz :) sen gene daha erken rahatlayıp dönücen inşallah benim daha 24 saatim var :)panik yapma stres olma olumsuz düşünme 4 cümlemden 3 ü bu :)
yarın olmaz sana gece rüyamda bile doktora gidiyordum sen düşün bugünü nasıl ettim :)
cnm benim senelerdir reflüm var, ve nexium içmeden gün geçiremezdim ölürdüm yani. nexiumda b grubu ilaç. bana doktorum kullanablirsin demişti ama benim içim rahat etmedi. kalkıp gastroentoloğa gittim hemen kesmemi söyledi. şimdi sadece gaviscon şurup içiyorum bi de rennie tablet çiğneyebilirim günde 3 4 tane. kafanı karıştırmak istemiyorum ama her doktorun yaklaşımı farklı kimi dayan ve kullanma diyo kimi de bişey olmaz diyo ama benim içime sinmemişti o yüzden bıraktım.
benimde reflüm var doktorum banada gaviscon kullanabilecegimi söyledi
peki senin 8 hafta olmuş benim sadece 5 hafta şu anda
nasıl hissediyosun sen kendini 8. haftada ne kadar etkileniyosun, benim sadece reflü değil bende mide fıtığı da var o yüzden çok korkuyorum gelecek bi kaç haftadan ya dayanamazsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?