2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
oy cok uzun sürmüş yandım ben

ilk 2 gün acır baya ama yaklasık 1 haftayı bulur tamamen gecmesi
ben gecen gebeliğimde 4 doz oldum aslında eylülde 5,dozum var ama doktorum izin vermyor tetanoz asısı olmama
ben perinateloga gidiiyorum yaptırma igneyi önceki oldukların korur seni bir de iğne alma vücuduna dedi
ama benim durumum biraz özel tabi doktorumda pinpirikleniyor
normal de yapılıyor tüm hamilelere

beni takan yok heralde iki gün ara verdim hemen unuttunuz.merhaba dedim cıt yok kımseden.

canım seni nasıl unutabılır:)) bakma bende yazıyorum soru soruyorum ama kımseden cvp gelmıyo hanı bozuntuya vermıyom ama bozuluyorum malum alınganlıgımız hat safhada:))

bence kendi doktoruna git o da bir baksın ikili yaptırmak gerekir mi diye sor gördüklerinden yola çıkarak sana bir yorumda bulunur bence çünkü ilgilenmeyince kafanda bir sürü soru işareti oluşur

kesinlikleeee :18: bu durumdayıım gitcem yarın yada pazartesi ama büyümüs sıpam cok sükür :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar.. düşük sonrası yapılan testlerimin hepsi bugün itibari ile sonuçlandı.. sadece bikaç tanesi azcık yüksek gibi ama anladığım kadarıyla tedavi etcek seviyede bi sorun yok gibi.. şimdi doktorumla görüşeceğim ilk fırsatta..

geldim toprağım yemek yaptım işyerindekiler ve bebişimle kendim için pişene kadar bi bakayım dedim.Şekercim koldan iğneni şöyle vurcan 4 parmak omuzdan aşağısı 4 parmak dirsekten yukarısı arada ufacık bi alan kalıyo oraya sapla gitsin.Acıyo haaa çok rahat olmuyo göbüş gibi ama bu arada da göbüş dinleniyo morluklar azalıyo tavsiyemdir deneyebilirsin.Bide seninki vuruyomuş rahat olur benim uyuz yapamıyo ben yapıyorum.

maşallah sen büyütmüşsün bebişiiii :)) hayırlısı olsunn kuzumm

medicana ankaradayım benim takiplerde orda ben orda yaptırdım ama doğum poliçem karşıladı sen tel aç sor eğer pqhalıysa tabiki devletten yaptır kim ne diyebilirki

canım çok sevindim,,doktorunla görüştükten sonra da için tamamen rahatlar........ en kısa zamanda hamilelik topiklerinde olursun inşallah..

medicana ankaradayım benim takiplerde orda ben orda yaptırdım ama doğum poliçem karşıladı sen tel aç sor eğer pqhalıysa tabiki devletten yaptır kim ne diyebilirki

arkadaşım cidden diğer özellere göre ciddi ciddi pahalı sigortalı oldugum halde 150 tl 1 test ve ben bebegimin sağlıgı için cok sükür verebilecek durumdayım ama burda başka özellerde 50yi geçmiyor hatta özel selçuklu hastanesi var aradım 22 tl diyorlar ikili test için kendimi soydurcam bile bile gitmedim bende doktoruma gidecek olsa para helal olsun diycem ama bir kan testi yapmak için gerek yok bu kadar paraya diye düşünüyorum :)

canım çok sevindim,,doktorunla görüştükten sonra da için tamamen rahatlar........ en kısa zamanda hamilelik topiklerinde olursun inşallah..

sağol zuhal'im inşallah doktorlada görüşünce netleşicek sanırım ama bi yandan da acaba yapılmayan bişey mi var eksik testmi kaldı demekten kendimi alamıyorum, testler normal göründüğü için delimiyim ne!

canım tedirgin olman normal dr. ile görüşünce daha da rahatlarsın bence....... ona da sorarsın yeniden aklına takılan her şeyi....................zaten seviyordun doktorunu eminim tedirginliğini zamanla atacaksın..

biliyodum biliyodum çooook iyi gözünaydın hemen başla çalışmalara bebişlerimize arkadaş lazım kız elini çabuk tut.Rabbim en hayırlısını versin en kısa zamanda inşallah

pufpufummmm nabeer ben sana bişey cıkmıycak ınsallah demişmiydimmm demiştim :) en kısa zamanda seni burda görmek istiyoruz HAMİLELİK TAKVİMİNLE :) bizim bebişler abilik ablalık yapar seninkine valla bak benımkı anası gibi sıcak kanlıdır kesin :))

maşallah sen büyütmüşsün bebişiiii :)) hayırlısı olsunn kuzumm

Hepimize maşallah. Ama benim bebiş hiç satıyla uyumlu gitmiyor. En son 9 gün geriden geliyordu bakalım arayı kapatmış mı ? O da radyoloji uzmanının cihazıydı. Farklı model olunca değişik çıkmış olabilir diyorlar.

Sanırım bende geç döllenme oldu. 1 ocak muhtemek dogum tarihi yazıyordu ultrasyon kagıdında. Tabi değişebilir.

cinsiyeti ögrensemde alışveriş yapsam diye bekliyorum.

Benle beraber olanların hepsi cinsiyeti ögrendi. Kendimi alışverişe vurmak istiyorum.

Kociş yandı

canım tedirgin olman normal dr. ile görüşünce daha da rahatlarsın bence....... ona da sorarsın yeniden aklına takılan her şeyi....................zaten seviyordun doktorunu eminim tedirginliğini zamanla atacaksın..
evet doktorumu çok seviyorum,doğru..ama madem tedavilik bi sorun bile yok o zaman neden düşük oluyo ki acep :44: neyse bunu doktorla konuşmadan öğrenemicem...
biliyodum biliyodum çooook iyi gözünaydın hemen başla çalışmalara bebişlerimize arkadaş lazım kız elini çabuk tut.Rabbim en hayırlısını versin en kısa zamanda inşallah

ooyyyy sağolun kızlar,teşekkür ederim... inşallah 3.de tuttururum sağlıklısını..arkanızdan gelmeyi inanın çoooooook istiyorum

Rabbim sana en yakın zamanda meleğini göndersin inşallah.

Annesini bekletmesin nazlı bebiş olacak senin ki

canım ben zaten oraya üyeyim orda 50 kişiyizhem bruda hemde facede kapalı grubumuz var allahım yardımcımız olsun ne diyim
açım açım ne yaptım amanın ben iftarı bekliemicem namzı kılıyım yemekleir yapayım yav ah şimdi sıcacık bri çorba olsada içsem

canım tahlilieirnin iyi çıkmaısn asevindim şimdi gelsin bebeler homosisiteyinede baktır kuuzum

kızlar ben gene pokemon olucam galib agözler kayıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…