oy cok uzun sürmüşyandım ben
oy cok uzun sürmüşyandım ben
rubella bildiğim kadarıyla çocukken kızamıkçık geçirmediysen ve yaptırdığın aşının etkisi geçmişse
ortaya çıkabilcek bir risk çevremde yaşayanlar oldu ama maşallah çok sağlıklılar
eminim sende bebişinde iyisiniz
canım bendede rubella pozitif dr hiç önemsemedi onun aktif olması sadece ilaçlara verilen vitamimnlere direncini azaltıyo bunu bilmek istiyolar sadece korkma
beni takan yok heralde iki gün ara verdim hemen unuttunuz.merhaba dedim cıt yok kımseden.
bence kendi doktoruna git o da bir baksın ikili yaptırmak gerekir mi diye sor gördüklerinden yola çıkarak sana bir yorumda bulunur bence çünkü ilgilenmeyince kafanda bir sürü soru işareti oluşur
turkuazcım gebelikleirmde vurunmaıdm erken dogum yaparımd iye beni riskliyim biliyorsun kafama taktım dogumdan sonra vurdurdum 5 doz bendede yanma oldu agrı oldu korkma bu işi birşiey işe yaradıgını gösterir bu orkide nerde acaba toppragımda görünüşte yok ya kızlar altakiler misafirligime geldi kimsenin sesi çıkmıiyi
Canım ben ikili test yaptırdım. Sadece kan vereceksin. İkili test zaten risk olasılıgı gösteriyor. Kesinlikle bebekte sorun vardır yazmıyor. Kagıtta bile olasılık oldugu unutulmamalı yazıyor. Ben rutin kontrolleri uygulamak için yapıyorum. Allah korusun yavrularımızı. Benimde bebeğim ikili testteki radyoloji uzmanının usg sinde farklı çıktı. Cihaz modelleri farklıydı.Yarın doktora gidicem. Bakalım ne dicek? Cinsiyetimi ögrenmeye gidiyorum.
Ben bugün oldum aşımı sabah. Şimdilik bi sıkıntı yok. Ama ebem kolunda ağırlık olabilir dedi. Merak etme 3-4 güne geçer inşallah.
selam güzel anneleeerben yarın ikili test için gidicem doktoruma medicana hastanesine gidiyorum doktorumun muayene ücreti + 150 tl ikili test ücreti var bana bazı arkadaslar kan testinii devlette yaptır sonucunu doktora götür dediler bilemedim sizce ne yapsam siz ne kadara yaptırdınız 2 testleri:26:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar.. düşük sonrası yapılan testlerimin hepsi bugün itibari ile sonuçlandı.. sadece bikaç tanesi azcık yüksek gibi ama anladığım kadarıyla tedavi etcek seviyede bi sorun yok gibi.. şimdi doktorumla görüşeceğim ilk fırsatta..
medicana ankaradayım benim takiplerde orda ben orda yaptırdım ama doğum poliçem karşıladı sen tel aç sor eğer pqhalıysa tabiki devletten yaptır kim ne diyebilirki
canım çok sevindim,,doktorunla görüştükten sonra da için tamamen rahatlar........ en kısa zamanda hamilelik topiklerinde olursun inşallah..
sağol zuhal'im inşallahdoktorlada görüşünce netleşicek sanırım ama bi yandan da acaba yapılmayan bişey mi var eksik testmi kaldı demekten kendimi alamıyorum, testler normal göründüğü için delimiyim ne!
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar.. düşük sonrası yapılan testlerimin hepsi bugün itibari ile sonuçlandı.. sadece bikaç tanesi azcık yüksek gibi ama anladığım kadarıyla tedavi etcek seviyede bi sorun yok gibi.. şimdi doktorumla görüşeceğim ilk fırsatta..
sağol zuhal'im inşallahdoktorlada görüşünce netleşicek sanırım ama bi yandan da acaba yapılmayan bişey mi var eksik testmi kaldı demekten kendimi alamıyorum, testler normal göründüğü için delimiyim ne!
maşallah sen büyütmüşsün bebişiiii :))hayırlısı olsunn kuzumm
evet doktorumu çok seviyorum,doğru..ama madem tedavilik bi sorun bile yok o zaman neden düşük oluyo ki acep :44: neyse bunu doktorla konuşmadan öğrenemicem...canım tedirgin olman normal dr. ile görüşünce daha da rahatlarsın bence....... ona da sorarsın yeniden aklına takılan her şeyi....................zaten seviyordun doktorunu eminim tedirginliğini zamanla atacaksın..
biliyodum biliyodum çooook iyi gözünaydın hemen başla çalışmalara bebişlerimize arkadaş lazım kız elini çabuk tut.Rabbim en hayırlısını versin en kısa zamanda inşallah
pufpufummmm nabeer ben sana bişey cıkmıycak ınsallah demişmiydimmm demiştim :) en kısa zamanda seni burda görmek istiyoruz HAMİLELİK TAKVİMİNLE :)bizim bebişler abilik ablalık yapar seninkine valla bak benımkı anası gibi sıcak kanlıdır kesin :))
Rabbim sana en yakın zamanda meleğini göndersin inşallah.
Annesini bekletmesin nazlı bebiş olacak senin ki
Anladım canım rahim agzı yetmezliği bölümündekileri takip edebilirsin
bak benim burda bir ablam var senin gibi erken doğum yapıyordu
şimdi 30haftalıkken yaptı doğum
tabi bebek zayıf ama olucak o kadar sağlığına kavustu kilo almaya basladı
o kadar seviyorum ki o bebegi
o ablamın kayıp sayısı bizlerden de cok fazla ama tutundu bebegi ona o da bebegine
şimdi ikisi de sağlıklı
umudunu kaybetme
bana da fazla kilo almak yasak
ben de 17.haftama girdiim 1,5 kilo aldım fena değil dimi
bu arada o ablam sürekli omega 3 vitamini aldı ve senin gibi dinlendi o da sürekli
kendine iyi bir hastane belirle ben son 2 ay yatıcam belki seni de yatırırlar
20.haftada belli olucak hersey yeniden riskim olup olmadığı
bende hergün iğne ve coraspin alıyorum
geldim toprağım yemek yaptım işyerindekiler ve bebişimle kendim için pişene kadar bi bakayım dedim.Şekercim koldan iğneni şöyle vurcan 4 parmak omuzdan aşağısı 4 parmak dirsekten yukarısı arada ufacık bi alan kalıyo oraya sapla gitsin.Acıyo haaa çok rahat olmuyo göbüş gibi ama bu arada da göbüş dinleniyo morluklar azalıyo tavsiyemdir deneyebilirsin.Bide seninki vuruyomuş rahat olur benim uyuz yapamıyo ben yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?