Herkese merhaba orkide sakın üzülme ben senin için dua ediyorum herşey çok güzelce geçecek hallolacak lütfen üzülmemeye çalış...Bu arada eşimle sıkıntılı bir dönem geçirdim biliyorsunuz geldi özür diledi bayağı uzunca konuştuk şimdi beni daha iyi anlıyor böyle böyle oturacak galiba ama ben şunu anladım ki bunu bazı arkadaşlar da yazmış ban çok doğru asla eğilmeyeceksin dimdik durunca yumruk yemiş gibi oluyor ve panikliyorlar şimdi bu kız ciddi galiba kalkar gider filen bebek de var naptım ben ya kendime gelmeliyim sanırım oluyorlar tanıyamadım çünkü eşimi gelip bana sarılan barışalım tamam gel konuşalım sıkıntımızı halledelim diyeceğini hiç sanmıyordum. Kayınvalidem ve görümcemlere de çok kızgınım günlerce eve gelmeyip onlarda yemek yedi 12 de eve geldi de kimse beni arayıp nasılsın hamile kadın yalnız kalma kalk gel derdiniz ne niye eve gitmiyorsun git kadın yalnız demediler işlerine geldi sanırım oğullarını ellerinden almışım gibi hiç unutmayacağım bunu mesafe koyacağım...Bana destek olan herkese sonsuz teşekkürler Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun kollasın.Allah razı olsun kızlar.
merhaba kizlar,bende hamileligimin 12 haftasi icindeyim.2014 ocak ayinin sonlarinda gelecek insallh bebegim :)bende bu topikte olmak istedim :) umarim hamile olanlar ve olmak isteyenler allah yardim eder...birsey sormak istedim ama ben dun utrasona gidim ilk defa (12 haftalik) utrason uzmani bakmadan once sordu bana.kac hafatlik dusunuyorusn bebegin?ben dedim 11 hafta falan bakinca 12+3 gun dedi ama hesaplayinda adet olmadan 1 hafta oncesine bu tarih dusuyor ayni surum olan arkadaslar varmi acaba ...ilginc bisey ve ben normal adet oldum o tarihten 1 hafta sonar 5 gun falan surdu ..acaba ayni sey yasayan yada bilmgisi olan varsa yazabilirmi rica edersem ...
çok sevindim arkadaşım, zaten böyle olmalıydı, inşallah bir daha da olmaz,
bu kaynana, görümceleri de hiç anlamıyorum, nasıl hesabını verecekler ya öbür dünyada,
ya benim kanım kaybolmuş sanırım, yok meydandasabaha kadar bi çıkmasın, yıkacam orayı başlarına (((
bebeğin önden gidiyordur canım?, hayırlı olsun bu arada, hoşgeldinmerhaba kizlar,bende hamileligimin 12 haftasi icindeyim.2014 ocak ayinin sonlarinda gelecek insallh bebegim :)bende bu topikte olmak istedim :) umarim hamile olanlar ve olmak isteyenler allah yardim eder...birsey sormak istedim ama ben dun utrasona gidim ilk defa (12 haftalik) utrason uzmani bakmadan once sordu bana.kac hafatlik dusunuyorusn bebegin?ben dedim 11 hafta falan bakinca 12+3 gun dedi ama hesaplayinca adet olmadan 1 hafta oncesine bu tarih dusuyor ..ayni durumda olan arkadaslar varmi acaba ...ilginc bisey ve ben normal adet oldum o tarihten 1 hafta sonra 5 gun falan surdu ..acaba ayni sey yasayan yada bilmgisi olan varsa yazabilirmi rica edersem ...
kendi kendime alıntı yapayım bari, kimse bana bakmıyor, kimse beni sevmiyorselam kızlarrr dün kendime hamile pantolonu aldım lcw. kot. Allahım bu ne rahatlıkmış, eşofmandan rahat valla,bi de bluz aldımLCWaikiki.com - LC WAIKIKI Tunik - Red Printed
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin.12 hafta boyunca nasıl sabrettin ultrasona girmeden merak ettim doğrusu.Hesaplama son adet tarihinin ilk gününden itibaren başlıyo,bitiş gününden değil.Sanırım bunu sormak istedin yada ben böyle anladım
merhaba kizlar,bende hamileligimin 12 haftasi icindeyim.2014 ocak ayinin sonlarinda gelecek insallh bebegim :)bende bu topikte olmak istedim :) umarim hamile olanlar ve olmak isteyenler allah yardim eder...birsey sormak istedim ama ben dun utrasona gidim ilk defa (12 haftalik) utrason uzmani bakmadan once sordu bana.kac hafatlik dusunuyorusn bebegin?ben dedim 11 hafta falan bakinca 12+3 gun dedi ama hesaplayinca adet olmadan 1 hafta oncesine bu tarih dusuyor ..ayni durumda olan arkadaslar varmi acaba ...ilginc bisey ve ben normal adet oldum o tarihten 1 hafta sonra 5 gun falan surdu ..acaba ayni sey yasayan yada bilmgisi olan varsa yazabilirmi rica edersem ...
CANIM benımkıde normalınkınden 1 hafta önde dr erken döllenmeden dedi
merhaba kizlar,bende hamileligimin 12 haftasi icindeyim.2014 ocak ayinin sonlarinda gelecek insallh bebegim :)bende bu topikte olmak istedim :) umarim hamile olanlar ve olmak isteyenler allah yardim eder...birsey sormak istedim ama ben dun utrasona gidim ilk defa (12 haftalik) utrason uzmani bakmadan once sordu bana.kac hafatlik dusunuyorusn bebegin?ben dedim 11 hafta falan bakinca 12+3 gun dedi ama hesaplayinca adet olmadan 1 hafta oncesine bu tarih dusuyor ..ayni durumda olan arkadaslar varmi acaba ...ilginc bisey ve ben normal adet oldum o tarihten 1 hafta sonra 5 gun falan surdu ..acaba ayni sey yasayan yada bilmgisi olan varsa yazabilirmi rica edersem ...
bebeğin önden gidiyordur canım?, hayırlı olsun bu arada, hoşgeldin
benim de aynı,
ultrasonda bakınca büyüklüğü sanki ben hamile kalmışım, üstüne adet görmüşüm, sonra 2. adetim gecikince hamile olduğum anlaşılmış,
adet tarihi hesabından 2 hafta büyük, doktorda hesaplıyor hesaplıyor, emin misin adet gördüğüne filan dedi, hee dedim, çekilme kanamasıdır o sen öyle sanmışsındır filan dedi, basbayağı adet gördüm ama ben,
ya da toramanlar geliyo :)
guldurdun beni cok sagoll!!! :)) evet ayni durum benimde bende adet gordum resmen 5 gun surdu :) :) herzamnki gibi bakalim ne olacak benim ilk cocugumda da bole bise oldu utrasondan bakip muhtemel dogum tarihini ogrenince hesapladim gene tam hatirlamiyorum ama o da adet olunca olmustu :)) ki ben eminim o zamn biz bise yapmadik esimle :))yada oda ayni bole adetten once oldu ne karisik isler yaa :)
Geç döllenme olmuşsundur.merhaba kizlar,bende hamileligimin 12 haftasi icindeyim.2014 ocak ayinin sonlarinda gelecek insallh bebegim :)bende bu topikte olmak istedim :) umarim hamile olanlar ve olmak isteyenler allah yardim eder...birsey sormak istedim ama ben dun utrasona gidim ilk defa (12 haftalik) utrason uzmani bakmadan once sordu bana.kac hafatlik dusunuyorusn bebegin?ben dedim 11 hafta falan bakinca 12+3 gun dedi ama hesaplayinca adet olmadan 1 hafta oncesine bu tarih dusuyor ..ayni durumda olan arkadaslar varmi acaba ...ilginc bisey ve ben normal adet oldum o tarihten 1 hafta sonra 5 gun falan surdu ..acaba ayni sey yasayan yada bilmgisi olan varsa yazabilirmi rica edersem ...
benim de aynı,
ultrasonda bakınca büyüklüğü sanki ben hamile kalmışım, üstüne adet görmüşüm, sonra 2. adetim gecikince hamile olduğum anlaşılmış,
adet tarihi hesabından 2 hafta büyük, doktorda hesaplıyor hesaplıyor, emin misin adet gördüğüne filan dedi, hee dedim, çekilme kanamasıdır o sen öyle sanmışsındır filan dedi, basbayağı adet gördüm ama ben,
ya da toramanlar geliyo :)
guldurdun beni cok sagoll!!! :)) evet ayni durum benimde bende adet gordum resmen 5 gun surdu :) :) herzamnki gibi bakalim ne olacak benim ilk cocugumda da bole bise oldu utrasondan bakip muhtemel dogum tarihini ogrenince hesapladim gene tam hatirlamiyorum ama o da adet olunca olmustu :)) ki ben eminim o zamn biz bise yapmadik esimle :))yada oda ayni bole adetten once oldu ne karisik isler yaa :)
hakkatten karışık işler en güzeli tüp bebek dermişim.Doktor koyuyo bide hesaplayıp söylüyoAnammm ülkeme kurban olayım ben çatlardım kız iyi dayanmışın,burda zırt pırt doktora gidiyoz ozaman biz,işimiz iş yani.Aman neyse sağlıklı haberini almışsın ya gerisi boş,bi şekilde de döllenme olmuş bebek olmuş işte annesi boşver hesap kitabı tadını çıkar göbüşündeki mucizenin
kendi kendime alıntı yapayım bari, kimse bana bakmıyor, kimse beni sevmiyor
Melababebek nasılsın?tahlil sonucun çıktımı?
seda geçmiş olsun dikkat et canım kendine .
Afiş alınganlık yapma canım beni neden kimse takmıyor diye dün ikili test yaptırdınmı diye sordum cevap vermedin:)))
Kızlar birşey soracağım ben normalde ultrasona göre 3 gün önden giderdim ,şimdi aynı gün çıkıyorum yani ultrasona göre 3 gün geriye düşmüşüm,hiç böyle olanınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?