2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

çok sevindim arkadaşım, zaten böyle olmalıydı, inşallah bir daha da olmaz,

bu kaynana, görümceleri de hiç anlamıyorum, nasıl hesabını verecekler ya öbür dünyada,

ya benim kanım kaybolmuş sanırım, yok meydanda sabaha kadar bi çıkmasın, yıkacam orayı başlarına (((

Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin.12 hafta boyunca nasıl sabrettin ultrasona girmeden merak ettim doğrusu.Hesaplama son adet tarihinin ilk gününden itibaren başlıyo,bitiş gününden değil.Sanırım bunu sormak istedin yada ben böyle anladım

yok beee kaybolmamıştır,genelde söyledikleri saatten 4-5 saat sonra çıkıyo nedense,bi sağlıkçı tanıdıgım yokki nedeninide öğrenemedim bitürlü.Hayırlısı olsun canım az daha sabır. az kaldı

bebeğin önden gidiyordur canım?, hayırlı olsun bu arada, hoşgeldin

tesekkur ederim cevapladigin icin ve hosbuldum:)) bana kalsa o kdar bekleyemezdim kesinlikle :) cok merak ediyordum bebegimi ve sagligini ..yurtdisindayim evde test yaptiktan sonar eger pizitifse gebeligin 7 haftasindan sonar hastaneyi ariyor ve randevu aliyorsun bu sehirdeki hastane cok mesgul ..o yuzden 7 haftand sonar aradim bana 2 ay falan sonraya randevu verdiler:))) gelde bekleee!!!! ama gecti cok sukur cunku 2 yasinda bir oglum var onunla ilgilenmekle zaten zamn su gibi geciyor :))) bu nedenle 12 haftada girebildim (( birde hamilelik hesaplayinca adet tarihinin ilk gununden diye biliyordum bende oyle hesap yapinca 11 +3 gun cikiyo ama simdi 12+4 oldu 1 hafta kadar daha ilerlerdi hamileligim ..yani hesap yapinca adetten 1 hafta once gebe kalmisim .belki normal bi durum ama bilemedim yaaaa!!

CANIM benımkıde normalınkınden 1 hafta önde dr erken döllenmeden dedi

benim de aynı,

ultrasonda bakınca büyüklüğü sanki ben hamile kalmışım, üstüne adet görmüşüm, sonra 2. adetim gecikince hamile olduğum anlaşılmış,

adet tarihi hesabından 2 hafta büyük, doktorda hesaplıyor hesaplıyor, emin misin adet gördüğüne filan dedi, hee dedim, çekilme kanamasıdır o sen öyle sanmışsındır filan dedi, basbayağı adet gördüm ama ben,

ya da toramanlar geliyo :) içimizde birer dev yavrusu var,

tek tek alıntı yapmayı beceremedim hepiniz çok şeker,çok içten,çok candansınız insan kendini yalnız hissetmiyor doğrusu. ilginize ve desteğinize verdiğiniz yanıtlara ne kadar teşekkür etsem az, bir daha böyle bir sıkıntı yaşanmaz umarım hep bebeklerimizden bahsederiz hepinizi çok öpüyorum... çok sık giremiyorum bu aralar mide bulantım azdı ara ara bakıyorum bebişlerinize iyi bakın canlar....

Geç döllenme olmuşsundur.

Melababebek nasılsın?tahlil sonucun çıktımı?
seda geçmiş olsun dikkat et canım kendine .
Afiş alınganlık yapma canım beni neden kimse takmıyor diye dün ikili test yaptırdınmı diye sordum cevap vermedin:)))

Hoşgeldin canrobin :)

Arkadaşlar da cevaplamış ama söyleyeyim ben de evet gayet normal bir durum
kendi kendime alıntı yapayım bari, kimse bana bakmıyor, kimse beni sevmiyor

Bugün neden hamişler bu kadar alıngan yahu, kızlaarr kendinize geliiinnnnnnnnnn yapmayın böyle şeyler

Sağol canım teşekkür ederimm

Kızlar birşey soracağım ben normalde ultrasona göre 3 gün önden giderdim ,şimdi aynı gün çıkıyorum yani ultrasona göre 3 gün geriye düşmüşüm,hiç böyle olanınız var mı?

Kızlar birşey soracağım ben normalde ultrasona göre 3 gün önden giderdim ,şimdi aynı gün çıkıyorum yani ultrasona göre 3 gün geriye düşmüşüm,hiç böyle olanınız var mı?

Ben olmadım ama okuduğum kadarı ile önden gidip sonradan normal zamanını yakalayan ya da geriden gelip öne geçen bebekler var endişelenme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…