2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben de sırf gece kalmamak için akşamleyin sıvı tüketimini azaltıyorum, süt içtikten sonra da mutlaka onu bekliyorum, tuvalete gidip öyle yatıyorum, o zaman gece kalkmıyorum. Bir dene istersen...

Canım ya tam senin cevabını okuyorum elimde koca bi bardak su yoluda yarılamışım :)) bıraktım şuan itibariyle dediğin gibi bekliyeyim bunu öyle yatayım yoksa bana yine haram geceler :)

Maşallah tatlı kuzuya :)

Ayy canım yaaaaa
yerim ben onun şekerliğini, Allahım bağışlasın pek tatlı
sağlıkla al kucağına inşallah

Ayy ayy bu ayaklar pıt pıt anneciği tepen ayaklar mı neeeee
Allahım korusun onu, güzelce doğurmayı nasip etsin canım
nazar değmesin bebeciğine

merhaba
cok sık yazamasam da yazdıklarınızı okuyorum,araba seçimlerinizi yazmışsınız,ben de hastane cıkısları için fikir vermek ıstedım,idil baby nın 20 lı hastane cıkıslarını ınceledım netten cok kullanışlı gıbı geldı ,ihtiyacı olanlar inceleyebilir

maşallah kızına çok şeker. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

selam hatunlar ben 24 haftalığım perşembe doktorum 801 gr ölçtü sizinkiler kaç gr? Perşembe günü 24+0 dı internette 24+o için 25. hafta diyor anlamadım

sizin bebeler kaç gr

Gunaydın kızlar nasılsınız?

kahvaltımızı yaptık bız de.....oglum sanırım kendını hıssettırmeye basladı 2 3 gundur pıt pıt bır seyler oluyor ama arada ve nadıren....cok guzel bır duygu hep kıpırdasın dıye beklıyorum onun vurusunu hıssedeyım dıye elımı goturunce bazen duruyor:) ama cok bellı belırsız henuz tam hıssedemıyorum...ınsallah herkes bu guzel duyguları yasar hamıle kalamayanlara da Allah hayırlısıyla nasıp eder ınsallah

selam hatunlar ben 24 haftalığım perşembe doktorum 801 gr ölçtü sizinkiler kaç gr? Perşembe günü 24+0 dı internette 24+o için 25. hafta diyor anlamadım

sizin bebeler kaç gr

24+0 dan itibaren artık 25. Haftadan gün almaya başlıyosun yani 24+1 den itibaren artık 25 haftalığım diyeblirsin

Maşallah bebeğine gayet net foto vermiş fotojenik olucak benimki net vermedi doktor yakalayamadı bi türlü.,

Ya yerim o ayağı bınunla ne tekmeler atıcak sana annesi belli baştan gösterdiğine göre :)) maşallah

merhaba arkadaslar bnde 2014 ocak annesıyım inşallah....

Hayırlı olsun kaç haftalıksın şuan

24+0 dan itibaren artık 25. Haftadan gün almaya başlıyosun yani 24+1 den itibaren artık 25 haftalığım diyeblirsin

internette 24 haftalıkken 640 gr diye geçiyor doktor 801 diyince fazlamı diye endişelendim ama zaten doktordayken 24+o yani 25. haftaya başlamış oluyrum normal oluyor o zman galiba

teşekkürlerrrr

Son düzenleme:
Maşallah tatlı kuzuya :)

Ayy canım yaaaaa
yerim ben onun şekerliğini, Allahım bağışlasın pek tatlı
sağlıkla al kucağına inşallah

maşallah kızına çok şeker. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Maşallah bebeğine gayet net foto vermiş fotojenik olucak benimki net vermedi doktor yakalayamadı bi türlü.,

Teşekkür ederiz teyzeleri, Allah hepimizin kuzularına sağlık versin güzel yüzlerini dünya gözüyle de göstersin inşallah
4 tane fotosu var en neti bu, hep elleri yüzündeydi cildini yeni keşfediyo ya bu haftalarda, boyuna oynuyodu yüzüyle, bi de kordonuyla :)

sizin bebeler kaç gr

Sen maşallah iyi beslemişsin kuzunu annesi bize 21+2'de 400-458 gr arasında dedi, bu haftadan sonra yağ dokusu artmaya başlıyormuş deri altındaki, senin haftan da baya ilerde, kilosunun artması normal, endişelenme :)

Günaydın canım, çok sevindim bebişini hissetmene bir kere hissedince artık nasıl bişey beklemen gerektiğini biliyosun ya artık hep hissedersin. Bir de her geçen gün güçleniyolar artık her gün daha güçlü vuracak annesi alış bunlara

merhaba arkadaslar bnde 2014 ocak annesıyım inşallah....

Hoşgeldin arkadaşım, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

iyi hafta sonları kızlar bende dün güzelik abidesi kızımı gördüm ayrıntılıyıda atlattık çok şükür inş bundan sonrada herkes için herşey yolunda gider benim kızda habire eli yüzünde sanki görücüye çıkıyor sıpam ellerinin arasından bakıp duruyor inş abisine benzer ben öyle hissetim bakalım fındık icim kime benziyecek

sizin bebeler kaç gr

Maşallah canım kilosu falan çok iyiymiş
benimkine 400 dedi doktor geçen hafta
haftaya kendi doktoruma gitmeye çalışacam, o en doğru ölçümümü yapacaktır sanırım

Günaydın canım, çok sevindim bebişini hissetmene bir kere hissedince artık nasıl bişey beklemen gerektiğini biliyosun ya artık hep hissedersin. Bir de her geçen gün güçleniyolar artık her gün daha güçlü vuracak annesi alış bunlara

Tesekkur ederım cnm sag ol:9 evet nasıl bır duygu oldugunu biliyorum artık:9 ayy yerım ben onun vurusunu pıt pıt daha azıcık vurabılıyor acaba ne zaman tam boyle sıddetlı vurur kı sen de nasıl durumlar vuruslar??bu arada senın kızın yuz hatları bellı olmus ıyıce:) kıme benzettınız:)

Oyy masallah kuzucuga :)) evet canim ilk hamileligim, ufak tefek batmalar hissediyorum arada. Tekme tokat hissetmedim henuz :) dr da normal dedi diye endiselenmiyorum, ama merak var :)

canım benim ilk hamileliklerle ikinciler fark ediyor. ondan dolayı benim daha erken hissetmem cok normal.
saglıklı olsunlarda birde bebege görede değişiyor kimisi daha yaramaz kimisi sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…