Ben de sırf gece kalmamak için akşamleyin sıvı tüketimini azaltıyorum, süt içtikten sonra da mutlaka onu bekliyorum, tuvalete gidip öyle yatıyorum, o zaman gece kalkmıyorum. Bir dene istersen...
Güzel annişler ve minik bebişleri hepinizi öpüyoruz
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, bebeğimi 20 dk. gördüm çok güzeldiama elleri sürekli yüzündeydi, inat etti şöyle rahat bir göremedik tam olarak, en iyi anında da fotoyu çekti doktor ablası
Doktor herşeyine baktı, Allah'ıma şükürler olsun hiçbir organında sorun yok, her şeyi çok normal dedi. Kalp atışları dk'da 148.
21+2'yiz bugün 400-458 gr arası, 25 cm olmuş güzel prensesim
Şu ayrıntılıyı da atlattık ya şükürler olsun, çok rahatladık.
Allah herkese o odadan güzel haberlerle çıkmayı nasip etsin.
Teyzeleri, bu da güzel kızımın gülen güzel yüzü
Eki Görüntüle 808820
Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, bebeğimi 20 dk. gördüm çok güzeldiama elleri sürekli yüzündeydi, inat etti şöyle rahat bir göremedik tam olarak, en iyi anında da fotoyu çekti doktor ablası
Doktor herşeyine baktı, Allah'ıma şükürler olsun hiçbir organında sorun yok, her şeyi çok normal dedi. Kalp atışları dk'da 148.
Eki Görüntüle 808820
Selam hanımlar,
Madem dünyanın en güzel kızını english teacher bize gösterdi bende size dünyanın en seker ayağını göstereyim. Bu ayak oğlum Barış'a ait.
Ben haftaya detaylıya giricem, inşallah bende güzel haberlerle gelicem. Şimdilik oğlumun ayağı ile yetinin :)Eki Görüntüle 808888
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim, içim rahatladı valla :)Bende de aynı durum soz konusu Cemrenevra, doktorum da normal olduğunu, hamilenin ic camasirinin kurumayacağını söyledi.
Eki Görüntüle 808820
selam hatunlar ben 24 haftalığım perşembe doktorum 801 gr ölçtü sizinkiler kaç gr? Perşembe günü 24+0 dı internette 24+o için 25. hafta diyor anlamadım
sizin bebeler kaç gr
Eki Görüntüle 808820
Selam hanımlar,
Madem dünyanın en güzel kızını english teacher bize gösterdi bende size dünyanın en seker ayağını göstereyim. Bu ayak oğlum Barış'a ait.
Ben haftaya detaylıya giricem, inşallah bende güzel haberlerle gelicem. Şimdilik oğlumun ayağı ile yetinin :)Eki Görüntüle 808888
merhaba arkadaslar bnde 2014 ocak annesıyım inşallah....
24+0 dan itibaren artık 25. Haftadan gün almaya başlıyosun yani 24+1 den itibaren artık 25 haftalığım diyeblirsin
Maşallah tatlı kuzuya :)
Ayy canım yaaaaa
yerim ben onun şekerliğini, Allahım bağışlasın pek tatlı
sağlıkla al kucağına inşallah
maşallah kızına çok şeker. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Maşallah bebeğine gayet net foto vermiş fotojenik olucak benimki net vermedi doktor yakalayamadı bi türlü.,
selam hatunlar ben 24 haftalığım perşembe doktorum 801 gr ölçtü sizinkiler kaç gr? Perşembe günü 24+0 dı internette 24+o için 25. hafta diyor anlamadım
sizin bebeler kaç gr
Gunaydın kızlar nasılsınız?
kahvaltımızı yaptık bız de.....oglum sanırım kendını hıssettırmeye basladı 2 3 gundur pıt pıt bır seyler oluyor ama arada ve nadıren....cok guzel bır duygu hep kıpırdasın dıye beklıyorum onun vurusunu hıssedeyım dıye elımı goturunce bazen duruyor:) ama cok bellı belırsız henuz tam hıssedemıyorum...ınsallah herkes bu guzel duyguları yasar hamıle kalamayanlara da Allah hayırlısıyla nasıp eder ınsallah
merhaba arkadaslar bnde 2014 ocak annesıyım inşallah....
sizin bebeler kaç gr
sizin bebeler kaç gr
Oyy masallah kuzucuga :)) evet canim ilk hamileligim, ufak tefek batmalar hissediyorum arada. Tekme tokat hissetmedim henuz :) dr da normal dedi diye endiselenmiyorum, ama merak var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?