canım benim ilk hamileliklerle ikinciler fark ediyor. ondan dolayı benim daha erken hissetmem cok normal.
saglıklı olsunlarda birde bebege görede değişiyor kimisi daha yaramaz kimisi sakin.
kızlar size bir şey danısmak ıstıyorum siz bebek mevlidi yapacak mısınız? ve bebek dogruktan sonra ne kadar zaman sonra? ben sadece okuma gıbı bır sey ıstıyorum boyle herkesın cagrılmadıgı...cunku zaten bulundugum sehır aılemın memleketı ama benım oyle cok tanıdıgım akrabalar yok sadece teyzem ve yengem var kımseyı tanımıyorum annemın tanıdıkları vardır ama hıc gorusmedıgım kısılerle sırf mevlıd dıye cagrılmaz sanırım degıl mı? o yuzden bız annem kayınvaldem teyzem ve ıkı yengem olsak da hoca cagırıp okusak olur mu? sızce abes mı olur? bır de 40ı cıkınca degılde 10 gunlukken falan olur mu? gunlerdır bu kafama takıldı
Selam Sabahmeltemi
Bence de okut, ha 5 kişi ha 50 kişi. Allah için okutmuyor musun? Bende mevlut yapıcam, Istanbul'dayım. Oldukça da kalabalığız, bir hafta sonu olur muhtemelen. Ben kalabalık cagiracagm için 40'ı geçsin istiyorum. Simdi 70 kişinin arasına giricek çocuk , hem biraz buyumus olur, hemde o yenidogan zamanının geçmiş, mikroba biraz daha alışık olur.
Az kişi olsaydık senin gibi bir oglen veya ikindiyle okuturdum , 10 gun - 15 gun müthiş olurdu, sadece bayanlar olurdu. Allah kabul etsin simdiden.
Selam Sabahmeltemi
Bence de okut, ha 5 kişi ha 50 kişi. Allah için okutmuyor musun? Bende mevlut yapıcam, Istanbul'dayım. Oldukça da kalabalığız, bir hafta sonu olur muhtemelen. Ben kalabalık cagiracagm için 40'ı geçsin istiyorum. Simdi 70 kişinin arasına giricek çocuk , hem biraz buyumus olur, hemde o yenidogan zamanının geçmiş, mikroba biraz daha alışık olur.
Az kişi olsaydık senin gibi bir oglen veya ikindiyle okuturdum , 10 gun - 15 gun müthiş olurdu, sadece bayanlar olurdu. Allah kabul etsin simdiden.
Tesekkur ederım cnm sag ol:9 evet nasıl bır duygu oldugunu biliyorum artık:9 ayy yerım ben onun vurusunu pıt pıt daha azıcık vurabılıyor acaba ne zaman tam boyle sıddetlı vurur kı sen de nasıl durumlar vuruslar??bu arada senın kızın yuz hatları bellı olmus ıyıce:) kıme benzettınız:)
dişçiye git bekleme ama hepsi ağrıyosa ara ara kalsiyumdan sebeptir
Kızlar bişey sorucam, bebek arabası alırken ilk aylar oto koltuğunu kullanıcaz dimi dışarı çıkarırken, yada hastaneden ilk çıkardığımızda. Ama bu oto koltukları iki büklüm duruyor tüm modeller de . Minik bebişler katlanmazmı onun içinde? Bebek arabasıda ilk aylar büyük gelir nasıl olucak .. Bu oto koltuklarının yatan modelleri filan yokmu acaba
Benim gibi diş ağrısı çeken var mııı???
ben az önce dişim kırıldı napıcam bilmiyorum
agrısı baslıcak gibi offf
Geçmiş olsun canım, daha önce burda biride yaptırmıştı dişini hamile olanlar için kullanılan bazı tekniklerle bişeyler yaptırmıştı tam hatırlamıyorum ama ağrın olursa iyi bir dişçiye git mutlaka, çok zor geçer 4 ay. Benimde daha önce yaptırdığım bi dolgum başladı ağrımaya çok fena bende gidicem
Merhaba annişler dün kontrolüm vardı gittim dr cinsiyeti söylemedi 2 hafta sonra gel dedi
ikili tarama testi iyi çıkmış herşey yolunda 8.74 ml 120 gram olmuş annesinin kuzusu
merhaba anneler bizde dün dr kontrolün deydik maşallah kıpır kıpır hiç durmuyor doktor ense kalınlığını ölçmek için baya bekledi durmuyorki kime çekmiş bu çok koşturacak seni bu bıcırık dedi herşey yolunda ama cinseyeti ile ilgili birşey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?