bir ay önceden 4450gr mı masalllaaahhh
daha dursa 6 kilo falan olurmus deemekki
yengen neyle beslemiş biliyomusun cok merak ettim
kızlar 11.haftamda agrıyan bir dişim vardı suan 26.haftamın içindeyim o dişim az önce kırıldı
ceyrek dişim dibine kadar kırıldı napıcam ya
bir fikri olan var mı
:))) evet kesin daha da kilo alirdi. Dr gelisimini tamamladi demis. Boyu 50 cm. Bilmem ki melekyavrum, ozel birsey yapmis mi sorarim :)))
merhaba kızlar bir merhaba diyeyim dedimdeyatıyorum devamlı biliyorsunuz neyse arkadaşım benimde dişim kırıldı gitmedim doktora hoş gidememde çünkü devamlı yatıyorum yataktan kalkmam yasak:18::18:neyse ben kaçtım sonra görüşürüz zaman buldukça silerle faceden zaten görüşüyorum sizleri seven paşa kulunuz
Kızlar merhaba bende şubat annesi olucağım inşallah . Aranızda hiç amniyosentez olan varmı ???
Herkese günaydın iyi pazarlar güzel anneler ve tatlı bebişleri
Yine bir pazar ve yarın iş günüo yüzden canım hiçbirşey yapmak istemiyo
bende kızıma Pierre cardin 307 almıştım tam yatıyor çift taraflı fiyatı da uygundu 4 sene kullandım hala yeni gibi ikinci almayacağım alternatif olabilir kızlar
evet benimde canım birşey yapmak istemiyo...doğum iznine ayrılacağım günü iple çekiyorum...(
Aynen ben de gün sayıyorum13 haftam kaldı kısmetse, tabi planladığım yere kadar çalışabilirsem 1 Ocak'ta tatildeyim
Ben oldum ve daha sonra duyduğuma göre şişli etfalde bir kadın öldü aminosentezdeoyüzden çok iyi bir yere yaptır cok önemlı bir işlem ve sunu solemelıyım kı hayat bir ince ıplık her an herşey olabiliyor.işelmde acı hissediyorsun canlı canlı yapıyor bıçak sokuyor gıbı cubuk bıseyle sıvı alınıyor Allah yardımcın olsun
Ama sana çok iyi bir doktor bakabılırım artık doktor ustası oldum :) gitmediğim yer kalmadım sımdı cok tatlı bır prof doktorum var kendısıne hayatımı borçluyum
Soracagın bırsey olursa yaz yardımcı olmaya calısırım
ben oldum canım, korkmana gerek yok. iyi, işinin ehli bir doktor yaparsa bir sorun olmaz. içini ferah tut. sormak istediklerin olursa sorabilirsin.
kızlar dişimi yaptırıp geldim malesef cok çürümüş
doktorum yaptırabilrsin dedi
lokal anestezi ile dişime geçici dolgu kondu ama ctesi tekrar bakıcak insallah agrı sızı olmaz
kanal tedavisine baslıcak yüksek ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?