26 ağustosta tetenoz olmuştum bidakini nezaman olmam gerek bizim burdaki sağlk ocağı daha tam oturmadı yerine her seferinde başka doktorla hemşire geliyo benim gitmem gerek onlar aramaz yani
canım sana ası kartı vermedimi saglık ocagı ayda bir defa olmak gerekiyor.
Ay aynı yaaa daha bu sabah işe gitmek için hazırlanıyoruz ne giyiyim hangi kemer yok çorap ne renk kapıda seslenir hangi ayakkabı :)) bahanede hazır sen zevklisin yalannnnnn:) böyle alıştırılmışlar. Ben oğlumu öyle bi yetiştiricemki inşallah herşeyni kendi halledebilsin. Bende başladım bu sabah yediklerime dikkat etmeye bakalım sonuç alırız inşallah hep beraber
inşallah alıcaz canım. kilo alımın nasıl ben 5 kilo aldım ya ilk 4.5 ay cok iyi gidiyordum birden bire almaya basladım.
65 kilo oldum.
Merhaba yeni katıldım aranıza.. 25 OCak 'ta doğum kısmetse. ben biraz abarttım galiba 5 ay sonunda 10 kilo aldım. 4. ayda acaip bi iştah patlaması karbonhidrat çekti canım mantılar, yemeklere ekmek banmalar.. sonuç bu :) hamilelik için 13-15 kilo almak lazımken ben kotayı şimdiden doldurdum:)
Aslında çok fazla yememiz gerekmiyor ama bebeğe yarasın diye extra birşeyler yapmak geliyor insanın içinden..
Çok yorgunum, hem psikolojik hem fiziksel...
Eşimin kurum değişikliğinden dolayı şehir değiştirmek zorunda kaldık... İki hafta annemlerde kaldım, şimdi eşim de izin aldı evi toplamaya geldik...
Benim tayinim oldu ama resmi evraklarım daha kurumuma gelmedi...
İş değişikliği, şehir değişikliği, taşınmanın verdiği ruh bunaltısı... Çok mutsuzum.... Kızım mutsuz, iki sene önce yine taşınmıştık o zaman da böyle olmuştu... Aksi, huzursuz.... Şimdi bilgisayar oynuyor... Ben onu ihmal ettiğim için çok vicdan azabı çekiyorum...
Kendime de bakamıyorum, dün akşam yemeğinde tost yedim... Bu da canımı sıkıyor... Bir taraftan Allah sağlık versin aileme her şey geçer diyorum, bazen çok sürekli ağlamak geliyor içimden...
Gideceğim yerde pozisyonum ne olacak o bile belli değil... En huzurlu olmam gereken bu süreçte, çok sıkıntılıyım... Maddi ve manevi sıkıntılar hepsi üst üste geldi... Böyle dedikçe de üzülüyorum, herkes de ne sıkıntılar var, isyan mı ediyorum diye...
Neyse başınızı ağrıtdım, kimseyle konuşamıyorum... Konuşmaya başlayınca ağlıyorum... Buraya yapınca rahatladım... Hakkınızı helal edin....
26. haftamda yaptırdım şeker yüklmesini. 50'lik glikoz verdiler. Çok şükür değerlerim normal çıktı :)Gözün aydın canım, telden girdiğim için göremiyorum kaçıncı haftanda yaptırmış oldun yüklemeyi ? Birde kaçlık yükleme yaptılar
Dilzarcım bebegim,
Tasindin heh , sıkma canını güzelim, biz hep burdayız seni dinleriz hep. Hamileligin bitsin , sunu bir oku güleceksin yazdıklarına.. Tek dertlerin bu olsun be canım ,rabbim sağlık sıhat versin, gerisi oluyor bir sekilde.
Allah hepinize sağlık versin bebeğim , yeni pozisyonun belli olur, kızın yeni odasına & arkadaşlarına alışır. Eşin işine alışır... Bunlar geçici seyler, 3 hafta sonra hic birini hatırlamayacaksın..
Karnındaki yavrun nasıl? Sen ondan haber ver.
Eşimin kurum değişikliğinden dolayı şehir değiştirmek zorunda kaldık... İki hafta annemlerde kaldım, şimdi eşim de izin aldı evi toplamaya geldik...
İş değişikliği, şehir değişikliği, taşınmanın verdiği ruh bunaltısı... Çok mutsuzum.... Kızım mutsuz, iki sene önce yine taşınmıştık o zaman da böyle olmuştu... Aksi, huzursuz.... Şimdi bilgisayar oynuyor... Ben onu ihmal ettiğim için çok vicdan azabı çekiyorum...
Kendime de bakamıyorum, dün akşam yemeğinde tost yedim... Bu da canımı sıkıyor... Bir taraftan Allah sağlık versin aileme her şey geçer diyorum, bazen çok sürekli ağlamak geliyor içimden...
Gideceğim yerde pozisyonum ne olacak o bile belli değil... En huzurlu olmam gereken bu süreçte, çok sıkıntılıyım... Maddi ve manevi sıkıntılar hepsi üst üste geldi... Böyle dedikçe de üzülüyorum, herkes de ne sıkıntılar var, isyan mı ediyorum diye...
Neyse başınızı ağrıtdım, kimseyle konuşamıyorum... Konuşmaya başlayınca ağlıyorum... Buraya yapınca rahatladım... Hakkınızı helal edin....
Arkadaşlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor bana sağlık ocağı net bi tarih vermedi. 50 mg yükleyecekmiş
26 ağustosta tetenoz olmuştum bidakini nezaman olmam gerek bizim burdaki sağlk ocağı daha tam oturmadı yerine her seferinde başka doktorla hemşire geliyo benim gitmem gerek onlar aramaz yani
şeker testim normal çıktı rahatladımmm
Sağol canım,
Evet biliyorum geçer... Bazen kendimi çok mutsuz hissediyorum... Dün çok mutluydum, bu gün böyleyim,
Bebiş iyi herhalde, babası bile hissediyor artık, dün gece ben uyurken, bana merhaba dedi diyor.., bu hafta gitmeden son kez Dr beye gidip ayrıntılıyı ve şeker yüklemesini yaptıracağım...
Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?