2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kendimi tek sefer de fırtlatmaya motive edeyim bari
olur belki

Ahaha :)) ven de normal dogum istiyorumm!! Ama yapamamm!! onceden ameliyat gecirdigim icin mecburi sezeryan. Bir engel yoksa normal dogumu secin kizlar. Dogum sonrasi cok kolay toparliyorsunuz. Karniniz da daha erken sekle giriyor. Sogumdan hemen sonra yemek yiyebiliyorsunuz :) Sezeryan acisi cok kotu, kendi ameliyatimdan biliyorum. Gece 7 ye kadar da suuu suu diye inlemistim, su icmeme izin yoktu. Bebisi bir sure egilip yatagindan bile almamaliymisiz.
Tomurcuk aslansin sen, korkma :) uzun ve acili dogum hikayesi anlatip gozunuzu korkutmasinlar. Acisiz dogum Var zaten artik.

Ahh çok istiyorum istemesine ama çok da korkuyorum normal doğumdan
sezeryanın çok zor olduğunu duymuştum bende
özellikle ikiz gebeliklerde

slm kızlar nasılsınız bakalım valla daha sayfaları tek tek okumadım ama doğumdan bahsettiniz herhalde ilk doğumum sezeryan mecbur bu da öyle olacak ben de normal doğumdan çok korktuğum için sezeryan oldum doğumumda çok ama çok rahat geçmişti saat 13 te kızım doğdu akşam 8 de kucağımda gezdirerek susturmaya çalışıyordum elbetteki normal doğum gibi değildir yaşamadım ama sezeryanın zorluğu ilk bir kaç gün yatıp kalkmakta zorluk çekiyorsunuz çevremden de edindiğim tecrübe sonucu kesin emin olduğum bir şey var normal doğumda hemen toparlanıyorsunuz o kesin ama şu da var her doğum kişiye özel asla başkalarından duyduğunuzla hareket etmeyin kızlar mesela benim yarım saatte ağrı çekmeden ilk doğumunu yapan arkadaşımda var ama ilk doğumunda alttan yaklaşık 20 dikişi de olan var kısacası nasıl rahat edecekseniz öyle doğurun ben gibi aylar varken kendinize eziyet etmeyin hamişliğin tadını çıkarın

günaydın kızlar nasılsınızz? zaman geçiyor ya 4 aydan az kalmış benim doğumuma daha 3 ayımız bi bitse dediğimiz günler yeni gibi.. sağlıkla gelir inşallah bebişlerimiz.. ben de mecburi sezeryan olucam.. daha yeni bi arkadaşım doğum yaptı imrendim valla 1 saat sonra bebeğiniz emziriyodu.. biraz acılı olucak benimkisi ama napalım değer bebişlere

Günaydınnn koca göbişlilerrrrr :)))

günaydınnn miniklerin annelerii!!

evet acılı olacak ama her şeye razıyız :) benim bir de ağrı eşiğim düşük sanırım. çok rahat sezeryan geçirenleri de görüyorum. benim myom ameliyatı sonrası ağrım çok olmuştu, ayağa kalkmam geç oldu. şimdi inşallah kızımın yüzünü görünce hiçbirşeyi düşünmeyeceğim

sen de mi miyom ameliyatı oldun canım :) ben de aynı şekilde 12 cm miyom çıkardılar rahimden.. çok zor toparlanmıştım ama şimdi bebişler gaza getirir bizi bence

Eminim iyi gelmiştir,,sürekli kafada kurup ne olacak ne gelecek diye düşünmek yoruyor sadece ama biraz daha sakinleşip olumlu düşünmek,konudan uzaklaşmak en güzeli tabiki içinde yaşarken görmezden gelemiyoruz hatta belki içimizde büyütüyoruzz ama herşey olacağına varıyor.. dediğin gibi inşallah bebeklerimiz kısmetiyle geliyorlar herşey hepimiz için çok güzel olacak Allah'ın izniyle..

sen de mi miyom ameliyatı oldun canım :) ben de aynı şekilde 12 cm miyom çıkardılar rahimden.. çok zor toparlanmıştım ama şimdi bebişler gaza getirir bizi bence

Aa oyle mi? Canim benim, seninki de buyukmus epey, mutlaka zorlanmissindir. Benim de 6 cm idi, dogum zamanin3 yil gecmis olacak :)

Çevremdeki insanların bir çoğu sezeryan ile doğum yaptı korktukları için. Geçen sene tıp doktoru bir arkadaşım normal doğum yaptı ve beni bu konuda çok cesaretlendiriyor. Sezeryan ile doğan bebeklerin çoğunda alerjik hastalıklar görülüyormuş

Aa oyle mi? Canim benim, seninki de buyukmus epey, mutlaka zorlanmissindir. Benim de 6 cm idi, dogum zamanin3 yil gecmis olacak :)

evet büyüktü..bir yılda büyütmüş beslemişim onu inanır mısın :) ben de 2010'da olmuştum ameliyat 3 yıl bitiyo eylülde, ocakta yeni dikişlerle karşınızdayım :))) ama bu sefer güzel bişi için kesilcem inşallah :)

hergün sabah saat 10dan itibarn çarpıntı başlıyor ama sonradan geçiyor, bir daha da gece yatarken çarpıntım oluyor, uzun süre bu yüzden uyuyamıyorum. Sİzde de böyle şeyler oluyor mu?

Hepinize selam güzel annişler
2 gündür yoğunum biraz, gelip okuyup okuyup çıkıyorum bişey yazamasam da
Bugün boş günüm ama bu hafta temizlik yapmicam, popomu koltuktan kaldırabilirsem bebişime bişeyler almaya çıkıcam ama pek bi üşeniyorum :44:

slm kızlar kılo konusu gecmiş cok fazla kılo almamışssınız ne guzel ben bıraz gec frenledım kendımı galıba 12 kılo aldım bastan beri 15 i gecmeden dogururum inş

Selam kizlar benimde bos gunum bugun sabah esimle kalktim o gidince evi sildim supurdum sonra ogle esim gelicek diye yemek yaptim yarim saat gec geldi ona kizdim bende simdi okula geri gitti ama kizginimm insan bi arar dedim sonucta gelecegi vakit belli corba isitmaktan lapa oldu

Yaa oyle miymis? benim bebisimin annesi alerjik zaten, onda da cikarsa uzulurum. Bir de anne sutu ile beslenmemis kisiler alerjiye yatkin oluyor.

Masallah ya ne bicim buyumus oyle bir yilda? :) Ben de 2010 kasimda oldum :)) biz ilk farkettigimizde 3 cm idi, 1 yil hic buyumedi, sonra hop diye 6 olmustu. Dr da yakinda bebek planin yok madem alalim, bu hizli buyuyor dedi. Ay insallah bi daha cikmaz myomlarimiz. 2 bebis istiyorum insallah, kac kere kesilecegim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…