2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Haklısın ben de hep öyle diyorum ama bazen tükenmiş hissediyorum kendimi...her şey bizim için iyi olacak diyorum ama... Şimdi biraz daha iyiyim çok sağolun , ara sıra geliyor zaten...

Buraya geleli iki sene olmuştu daha, yeni sayılır yani... Buraya isteyerek gelmemize rağmen evi boşaltırken bir hüzünlenmiştim.... Benim ruhum, değişiklikleri pek sevmiyor... Alıştığım düzenin bozulması beni huzursuz eder... Bir haftayı geçen tatiller de bile evimi özlerim... Biraz da ondan galiba...

Daha taşınmadık, nasipse Giresun'a taşınacağız cuma günü....

Karadenizliyim bende, bayılırım Karadeniz'e..

ne güzel, misss gibi bir yerde büyüyecek çocuklar.. Fındık diyarı Giresun. Ben sabahları 2 saatte Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçiyorum.. Yedigimiz hersey hormon, soluduğumuz hava kirli, insanlar kaba , gurultu eksik olmuyor.. Dışarıya çocuk salamıyoruz , sapık mı ararsın , terbiyesiz mi ararsın hepsi var.. Evime 2 kere hırsız girdi.. daha sayabilirim..

Ben senin yerine Giresun'a tasınayım ,sen benim yerime bu şehirde yaşa.. Yaşamak denirse adına.

Çok teşekkür ederim...

Evet, belirsizlik zor bir durum zuhalzerrin, beni de bu durum çok yoruyor, inşallah sizin için de en güzel şekilde sonuçlanır bu süreç... Bebeklerimiz nasipleriyle gelir... Buna çok inanıyorum... Onlar çok masumçünkü... Rabbim bahtlarını açık etsin yavrularımızın...

İnşallah herşey hem bizim hem ailemiz için güzel olur...

Bayağı rahatladım, şimdi biraz da dışarı çıkayım, inş. İyi gelir...

Dilzarcim, hersey duzene girecek canim. Normalde tek bir tanesi bile insan hayatinda buyuk degisimlere sevep olurken simdi sizin gepsi bir arada olmus. İs, sehir, ev degisikligi.. En hassas donemimizdeyiz ustelik. Herseyin yavas yavas yoluna girecegine inaniyorum. Allah kolaylik versin.

Yaaa ailesi kendisi daha neler neler burnumdan getirdi simdi iyii maşallah walla tuwalete ben gideyim senn yerine dicek:) cnm cok ymk yeyip ck kilo alan bi insandim simdi cok iyi sukur yaa almiyorum cok dikkat ediyorum ama az ekmeksiz meyve agrlikli ama ise badladgdn beri iyi beslenemiyorum malesef olsun yaa bebegm icin calismaliyim...

26 ağustosta tetenoz olmuştum bidakini nezaman olmam gerek bizim burdaki sağlk ocağı daha tam oturmadı yerine her seferinde başka doktorla hemşire geliyo benim gitmem gerek onlar aramaz yani

1 ay sonra cnm ihml etme

Herseyin hayrlisi cnm bende herkez izne ayrilck bn ise basladim isim cok agir guya adam surekli otur dedi amaaa nerdeeee oturarak yapacak bisey degil malesef rabbim bana bebegime saglik verir inşallah

arkadaşlar bu problemler yüzünden tüp bebek yaptırıp pozitif bir şekilde hamileliği devam eden var mı

selam kızlar bugün yeni doğum yapmış bir arkadaşla konuştum normal yaptı korkutmamak için bir şey demedi gibime geldi çok mu zor acaba normal doğum bende öyle istiyorumm

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız? bayagı bır yazmıssınız hepsını okumaya calıstım. dıyetten bahsetmıssınız..ya ben de normalde cavdar ekmegı yıyorum ama bazen gıttıgım yerlerde beyaz ekmek yıyorum hem de ben ekmek cok yıyourm.... makarna ya da beyaz pılav da haftada bır gun belkı.... ama patates de cok yıyorum bır de her gun cıkolata........ sabah mutlaka bır yumurta 1 bardak sut peynır salatalık domates yıyorum.... ara ogunde meyve yemeye calısıyorum yemek de artık ne yaparsam patateslı kofte flan da cok yapıyorum... yogurt oyle her gun yemıyorum.....aslında sımdı sutcu buldum sut alacam kendı yogurdumu yaopacam ınsallah... balık da haftada 1 gun yemege basladım bakalım..... tavuk yemıyorum cok nadır........bulgur pılavı cok yapıyorum..... sımdıye kadar 3 kılo almısım....... bu arada yenı yenı nutella yemege de basladım:9 sabahları ekmege suruyorum:)

Merhaba hepinize,

zaman cabuk geciyor ben de 2011 aralik annesiyim. su an gun sayiyorsunuz zaman gecmiyor gibi ama meleklerinizi kucaginiza aldiginizda yelkovanla akrep yarisacak emin olun. oglum dogali 2 sene olmus bile...

ihtiyaciniz vardir ya da uygun fiyata almak istersiniz belki.. oglumun temiz kullanilmis bir takim esyalarina linkten ulasabilirsiniz. saglikla alin meleklerinizi kucaginiza guzel annecikler..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...bebek-esyalari-istanbul-ici-elden-teslim.html

normal doğumdan korkucak hiç birşey yok.nasıl herkesin hamileliği farklı ve kendine özelse herkesin doğumu da farklı farklı olur.kimisi bir ıkınmada doğurur kimisininki de saatler sürer.önemli olan sizin beyninizi nasıl hazırlayıp, kendinizi nasıl motive ettiğinizle alakalı.iyi düşünün iyi olsun.:)

Kendimi tek sefer de fırtlatmaya motive edeyim bari
olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…