Siz simdi nereye tasindiniz Dilzarcım? Hangi ildesiniz?
aaaa bu ne böyle dilzarcım. kendine gel. ne güzel iş yeri değişikliği yapıyosun. yeni insanlar, yeni ortamlar göreceksin. bende bikaç gündür aşırı yoğunum ev taşıma işinden dolayı. inan yorgunluktan belime ağrı saplanıyo, belden de sol bacağıma vuruyo ve yürüyemiyorum desem yeridir. ama öyle mutsuz olacak bi durum yok. maddi manevi sıkıntı hepimizde var canım. bi ara bende çok takıyordum bu sıkıntıları. sonra dedimki öyle ya da böyle bir şekilde herşey hallolur, sen yeterki gönlünü ferah tut, güçlü ol. hem karnındaki bebek için hem de kızın için. Eşinin de senin desteğine ihtiyacı vardır. güzel şeyler seni bekliyor canım pozitif ol. çık dışarı akşamları bol bol yürüyüş yap. inan kendini daha iyi hissedersin. ben öyle yapıyorum en azından.
Daha taşınmadık, nasipse Giresun'a taşınacağız cuma günü....
Çok teşekkür ederim...canım üzme kendini sabah bahsettim benimde eşimin iş değişikliği durumu var çok netleşmedi henüz şehir değişikliği olacak bi durum değil ama eşim 2 haftadır sık sık şehir dışına gidip gelmek zorunda kaldı bu hafta yine yok bende annemlerde kalıyorum... bu arada işler bi türlü rast gitmedi evrakları vs. kaybettik oradan oraya koşturduk yetiştirmek adına çok yorulduk daraldık.. Hala eksik olan şeyler var hala bişeyler netleşmedi...............yemek düzenim gitti atıştırmalarla geçişti 1 haftadır. üzme kendini herşey yoluna girecek nasılsa ben kendimi bol bol dua ederek,okuyarak rahatlatıyorum... eminim herşey hepimiz için çok daha güzel olacak sabah da dedim birbirimize bol bol dua edelim hepimizin duası kabul olur inşallah
Dilzarcim, hersey duzene girecek canim. Normalde tek bir tanesi bile insan hayatinda buyuk degisimlere sevep olurken simdi sizin gepsi bir arada olmus. İs, sehir, ev degisikligi.. En hassas donemimizdeyiz ustelik. Herseyin yavas yavas yoluna girecegine inaniyorum. Allah kolaylik versin.Çok yorgunum, hem psikolojik hem fiziksel...
Eşimin kurum değişikliğinden dolayı şehir değiştirmek zorunda kaldık... İki hafta annemlerde kaldım, şimdi eşim de izin aldı evi toplamaya geldik...
Benim tayinim oldu ama resmi evraklarım daha kurumuma gelmedi...
İş değişikliği, şehir değişikliği, taşınmanın verdiği ruh bunaltısı... Çok mutsuzum.... Kızım mutsuz, iki sene önce yine taşınmıştık o zaman da böyle olmuştu... Aksi, huzursuz.... Şimdi bilgisayar oynuyor... Ben onu ihmal ettiğim için çok vicdan azabı çekiyorum...
Kendime de bakamıyorum, dün akşam yemeğinde tost yedim... Bu da canımı sıkıyor... Bir taraftan Allah sağlık versin aileme her şey geçer diyorum, bazen çok sürekli ağlamak geliyor içimden...
Gideceğim yerde pozisyonum ne olacak o bile belli değil... En huzurlu olmam gereken bu süreçte, çok sıkıntılıyım... Maddi ve manevi sıkıntılar hepsi üst üste geldi... Böyle dedikçe de üzülüyorum, herkes de ne sıkıntılar var, isyan mı ediyorum diye...
Neyse başınızı ağrıtdım, kimseyle konuşamıyorum... Konuşmaya başlayınca ağlıyorum... Buraya yapınca rahatladım... Hakkınızı helal edin....
Yeni işin hayırlı olsun , hatırlıyorum canım senin eşinin ailesiyle problemlerin olmuştu sanırım. Şuan iyi olmana çok sevindim yeni bi iş çok iyi gelmiştir. Kilo konusunda maşallah diyorum sana bizde bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyoruz. Sen normalde çok yiyen birimiydin yani hamilelikten önce ? Ben hayatımı diyetlerle geçirdim kimi zaman kendim diyet yaptım 3 kerede farklı diyetisyene giderek verdim ve geri aldım doktorum vucudumun az kaloriye alıştığını söyledi şuan normal yediğim için alıyormuşym. Pirinç pilavını yıllardır hiç yememiştim düşün hamilelikle yedim bakalım almayız çok inşallah
26 ağustosta tetenoz olmuştum bidakini nezaman olmam gerek bizim burdaki sağlk ocağı daha tam oturmadı yerine her seferinde başka doktorla hemşire geliyo benim gitmem gerek onlar aramaz yani
Çok yorgunum, hem psikolojik hem fiziksel...
Eşimin kurum değişikliğinden dolayı şehir değiştirmek zorunda kaldık... İki hafta annemlerde kaldım, şimdi eşim de izin aldı evi toplamaya geldik...
Benim tayinim oldu ama resmi evraklarım daha kurumuma gelmedi...
İş değişikliği, şehir değişikliği, taşınmanın verdiği ruh bunaltısı... Çok mutsuzum.... Kızım mutsuz, iki sene önce yine taşınmıştık o zaman da böyle olmuştu... Aksi, huzursuz.... Şimdi bilgisayar oynuyor... Ben onu ihmal ettiğim için çok vicdan azabı çekiyorum...
Kendime de bakamıyorum, dün akşam yemeğinde tost yedim... Bu da canımı sıkıyor... Bir taraftan Allah sağlık versin aileme her şey geçer diyorum, bazen çok sürekli ağlamak geliyor içimden...
Gideceğim yerde pozisyonum ne olacak o bile belli değil... En huzurlu olmam gereken bu süreçte, çok sıkıntılıyım... Maddi ve manevi sıkıntılar hepsi üst üste geldi... Böyle dedikçe de üzülüyorum, herkes de ne sıkıntılar var, isyan mı ediyorum diye...
Neyse başınızı ağrıtdım, kimseyle konuşamıyorum... Konuşmaya başlayınca ağlıyorum... Buraya yapınca rahatladım... Hakkınızı helal edin....
merhaba evet medifema aysel taşer sende aysel hanıma mı gidiyorsun
Burdayız canıım :) Kızımla maçı izledik geldik. Nası gidiyo hamilelik :)
selam kızlar bugün yeni doğum yapmış bir arkadaşla konuştum normal yaptı korkutmamak için bir şey demedi gibime geldi çok mu zor acaba normal doğum bende öyle istiyorumm
heyyy kızlarrr nerdesınızzzz
normal doğumdan korkucak hiç birşey yok.nasıl herkesin hamileliği farklı ve kendine özelse herkesin doğumu da farklı farklı olur.kimisi bir ıkınmada doğurur kimisininki de saatler sürer.önemli olan sizin beyninizi nasıl hazırlayıp, kendinizi nasıl motive ettiğinizle alakalı.iyi düşünün iyi olsun.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?