2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

doğum kontrol hapı kullanıyodum o tetiklemiş dedi doktor.. çıkmaz çıkmaz bebiklerimiz izin vermez artık orası onların :)

5.5 oldu :) ya aslında asırı ymiyorum ama aldım birdenbire.protein takviyeli yemeye gayret ediyorum.
yumurta fasülye nohut özellikle balık. malum bende kacak var.
65.5 olduk. bakalım pazartesi kızım ne kadar kilo almıs olacak.

o durum bendede var.cok sık uyanıyorum.ertesi günde zombi gibi oluyorum.
bas agrısı feci yapıyor. birde bende burun tıkanıklıgı cok oluyor bu sıralar.
zor uykuya dalıyorum.

Arkadaşlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor bana sağlık ocağı net bi tarih vermedi. 50 mg yükleyecekmiş
24. haftada canım.bende haftaya yaptırıcam Allahın izniyle ama benim 75 mg olacak.
gecen hamileliğimde cıktıgı için 2 defa işkenceye maruz kalmiyim diye direk yüksek yükleme yapılacak.

Bebeğimin kalbimde sıvı varmis
22 haftadayim ayrintili ultrason ggidecektik
Kalbinde sivi var dedi. Bir uzman girmeli ayrintili ultrason icin dedi. Doç dr eray kocaeli Ünv. Birinin muayenesi yönlendirdi . Basinda boyle birsey gelen var mi napcam bn

Canım bunu duymadım hiç ama biz burda neler okuduk çok şükür hep temiz çıktı sonra. Konuyla ilgili bi bilgim yok ama inan dua edicem inşallah kendiliğinden kaybolup gidicek bişeydir. Üzülme lütfen bakalım bu doktorun ne diycek

Evet haklısın o şeyi içmek tam bir işkence ben planlı gebelik için gitmiştim kontrol etmek istediler şekerim var mı diye içtim ama çıkarmamak için zor tuttum kendimi insanı tatlıdan soğutuyor.

üzülme canım dua edelim hepimiz inşallah önemli bişi diildir ya da yanlış görmüştür doktorun..

çok geçmiş olsun canım allah sağlık sıhhat versin. üzme kendini çünkü doğuma kadar herşey değişebiliyor. arkadaşımın bebeğinin kalbinde parlama görmüştü doktor delik olmasından korkuyorlardı kendiliğinden düzeldi. bebeğin kendisi bir mucize , o mucize kendi kendini iyi eder merak etme..

ozlemteka,

GEcmis olsun , inan bende böyle bir sey duymadım. ama Aysboz'un dediği gibi bu forumda cok sey atlattık, Allah'a cok sukur kimsede bir sey çıkmadı. Mevlam yavrunu sana bağışlasın inşallah. Bir sey öğrenirsen lütfen bizimlede paylaş.

bu erkeklerin hepsi sorumsuz cage, ..sıkma canını.. bende erkek anası olucam, sorumluluk sahibi olur inşallah bidenem :)

kızlar bir şey soracagım saglık ocagından benı sureklı arıyorlar ası ıcın ama ben olmak ıstemıyorum gıdıp soylesem olur mu? doktorum bana bıraktı dıyecegım bır yandan da kararsızım yaa olsam mı kı? ama ne bılım hala yüksek ateş yapar da düşük falan olur dıye bır fıkre kapılıyorum ....... bır de bu şeker yükleme testlerini sağlık ocagında yapıyorlar ben kendı doktoruma yaptıracagım gerci....

canım Allah büyüktür.Üzülme lütfen..İster istemez kafaya takıp da bebeği de strese sokmamalıyız bu durumlarda..Biliyorum çok zordur ama bu forumda insanlar ne hastalıklar olduğunu söylüyor ve inan çoğu düzeliyor canım..Geçen bana bakan radyologun da mesela bebeği kalbi deliik çıkmış ama sonradan kendinden kapanmış...İnşallah bir sorun yoktur canım.

Canım beniimm çok geçmiş olsun.Lütfen kendini de bebeğini de üzme. Dualarımız seninle. Rabbim sağ salim sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.

Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Doktorum biraz kızdı bi ayda 2 buçuk kilo almışım hamileliğimin başından beri de toplam 5 kilo aldım napcaz yaa, frenlemem lazım kendimi. Bu arada kızım da 630 gr olmuş, boyu da 31 cm maşallah boyu uzun olcak dedi doktorum, babasına çekcek herhalde Sizin bebişler ne alemde umarım hepiniz iyisinizdir. Sİzi de bebişlerinizi de öptüükk :)

Merhaba, canım

Çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tut. Allahın izni ile ve dualarımız ile inşallah bebeğinin problemi gider. Benimde başımdan geçenleri seninle paylaşmak istedim. İlk önce yaşımdan dolayı 1.5 ay önce amniyosentez oldum. Bebeğimin bağırsağında bir parlaklık görüldü. Daha sonra kafasında bir kitle olduğunu öğrendim. İnan senin neler hissettiğini ve yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum. Hiç kendini üzme bebeciğinde etkilenmesin. Ben hep moralimi yüksek tuttum. Ama seninde dediğin gibi günler geçmek bilmedi. Geçen hafta çok güzel haberler aldım. Bağırsaklardaki parlaklık yok olmuş. Beyindeki kitlede ufalmaya başlamış dedi dr. Çok şükür rabbime inşallah sende güzel haberler alıp bizimle paylaşırsın. Sevgiler...

Canlarım allah razı olsun hepinizden. Anlatsana anlaşılmıyor. İçim sıkılıyor. Doktor pek karşılamadığı nır durum dedi. Bu doktorun verdiği rapora göre davranacak sanırım. İçim sıkılıyor , mev ut durumun örneğinde pek yok internette

kızlar oğluşumun oda takımına uygun kırmızı-beyaz battaniye örüyorum, tembel işi :) marifet bende değil ipinde, dümdüz örgü örmeyi bilen herkes yapabilir :) bu kadarı 3 günde akşamları birer saatte ördüm, bitincede eklerim. kenarına ipi aldığın yerde gördüm hazır metreyle satılan bişey var ondan dikmişlerdi çok güzel olmuştu

Eki Görüntüle 813612 Eki Görüntüle 813613

benim doktorum bu aşının üzerinde çok durdu, sürekli sordu ben de ilk dozunu yaptırdım, o gün çok ağrıdı hatta hayatımda ilkkez gördüğüm bir acı ama ateş yapmadı, yapsa da minoset normal iç dediler , içmedim dayandım acısına, tetanoz sadece doğum sırası mikrop ihtimaline karşı değil bence, hamilelik sırasında bi yerine bişey batar, düşersin , bi yerin kanar bunlarda tetenoz sebebi

şeker yüklemesi de sağlık ocağı gün verdi 24 haftada, doktorum da ben 26. 27. de uygun görüyorum dedi, ben de kararsızım

ben geçmişi okumadan pat diye dalmıştım..

özlemteka üzme kendini, belli olmaz belki yanlış teşhisdir, hem doğru olsa bile şimdi çok şükür ki tıp çok ilerledi, vardır mutlaka bir tedavisi, erken teşhis edilmiş olması bile çok iyi birşey. dualarım senin ve bebeğinle, inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak büyüyecek merak etme

Bende 1 ay önce yaptırdım ateş olurmu diye sorduğumda vucut ateşi olmaz aşı yapılan bölgede olur demişti sağlık ocsğı ve gerçekten aşının etrafı dirseğime kadar yani hani bi 3,4 cm aşının etrafı yandı 1 haftaya yakın. Bi daha sor istersen kasttettikleri ateşi tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…