Yaa oyle miymis?benim bebisimin annesi alerjik zaten, onda da cikarsa uzulurum. Bir de anne sutu ile beslenmemis kisiler alerjiye yatkin oluyor.
Masallah ya ne bicim buyumus oyle bir yilda? :) Ben de 2010 kasimda oldum :)) biz ilk farkettigimizde 3 cm idi, 1 yil hic buyumedi, sonra hop diye 6 olmustu. Dr da yakinda bebek planin yok madem alalim, bu hizli buyuyor dedi. Ay insallah bi daha cikmaz myomlarimiz. 2 bebis istiyorum insallah, kac kere kesilecegim?
Ahhh sorma... İlk 16 hafta 2-3 kilo almistim. Simdi 6.5 kilo aldimben 70 oldum ( dunden beri dikkat etmeye basladim, artik makarna, pilav, patates, dondurma cok az yiyecegim. Asil bundan sonra alacakmisiz cunku. 5 kilo cok da kotu degil canim. Yine de dikkatli olalim :)
o durum bendede var.cok sık uyanıyorum.ertesi günde zombi gibi oluyorum.arkadaşlar ben geceleri 4-5 kez uyanıyorum wc için her kalkısımda bi yudum su içiyorum hemen çıkıyo söyle bi dalamıyorum uykuya bua arada ben 85.5 ile hamile kaldım su ana kadar 1 kilo bile almadım sevineyimmi üzüleyimmi bilemiyorum zaten doktorumda ses çokarmadı canım sıkıldı
24. haftada canım.bende haftaya yaptırıcam Allahın izniyle ama benim 75 mg olacak.Arkadaşlar şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor bana sağlık ocağı net bi tarih vermedi. 50 mg yükleyecekmiş
Bebeğimin kalbimde sıvı varmis
22 haftadayim ayrintili ultrason ggidecektik
Kalbinde sivi var dedi. Bir uzman girmeli ayrintili ultrason icin dedi. Doç dr eray kocaeli Ünv. Birinin muayenesi yönlendirdi . Basinda boyle birsey gelen var mi napcam bn
5.5 oldu :) ya aslında asırı ymiyorum ama aldım birdenbire.protein takviyeli yemeye gayret ediyorum.
yumurta fasülye nohut özellikle balık. malum bende kacak var.
65.5 olduk. bakalım pazartesi kızım ne kadar kilo almıs olacak.
o durum bendede var.cok sık uyanıyorum.ertesi günde zombi gibi oluyorum.
bas agrısı feci yapıyor. birde bende burun tıkanıklıgı cok oluyor bu sıralar.
zor uykuya dalıyorum.
24. haftada canım.bende haftaya yaptırıcam Allahın izniyle ama benim 75 mg olacak.
gecen hamileliğimde cıktıgı için 2 defa işkenceye maruz kalmiyim diye direk yüksek yükleme yapılacak.
Kalbinde sivi var dedi. Bir uzman girmeli ayrintili ultrason icin dedi. Doç dr eray kocaeli Ünv. Birinin muayenesi yönlendirdi . Basinda boyle birsey gelen var mi napcam bn
Selam kizlar benimde bos gunum bugun sabah esimle kalktim o gidince evi sildim supurdum sonra ogle esim gelicek diye yemek yaptim yarim saat gec geldi ona kizdim bende simdi okula geri gitti ama kizginimm insan bi arar dedim sonucta gelecegi vakit belli corba isitmaktan lapa oldu
ay benimde oğlum olucakkk düşünceli hassas centilmen yetiştirelim oğluşlarımızıbu erkeklerin hepsi sorumsuz cage, ..sıkma canını.. bende erkek anası olucam, sorumluluk sahibi olur inşallah bidenem :)
kızlar bir şey soracagım saglık ocagından benı sureklı arıyorlar ası ıcın ama ben olmak ıstemıyorum gıdıp soylesem olur mu? doktorum bana bıraktı dıyecegım bır yandan da kararsızım yaa olsam mı kı? ama ne bılım hala yüksek ateş yapar da düşük falan olur dıye bır fıkre kapılıyorum ....... bır de bu şeker yükleme testlerini sağlık ocagında yapıyorlar ben kendı doktoruma yaptıracagım gerci....
kızlar bir şey soracagım saglık ocagından benı sureklı arıyorlar ası ıcın ama ben olmak ıstemıyorum gıdıp soylesem olur mu? doktorum bana bıraktı dıyecegım bır yandan da kararsızım yaa olsam mı kı? ama ne bılım hala yüksek ateş yapar da düşük falan olur dıye bır fıkre kapılıyorum ....... bır de bu şeker yükleme testlerini sağlık ocagında yapıyorlar ben kendı doktoruma yaptıracagım gerci....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?