Herkese selâm annişlerherkes yüzyılı seyrediyor heralde kimsecikler konuşmuyo
Bugün kızıma birsürü şey aldım. İç zıbınından çorabına kadar
Bi de ilk bezini aldım kuzumun. Prima yeni doğan aldım herkes onu tavsiye ediyodu burda. Artık her markete gittiğimde bir paket alıp koycam kenara. Bir de uni baby yeni doğan ıslak mendil. Stok yapın demişti herkes
Yazamadım günlerdir ama hep okudum konuştuklarınızı. Bebişlerinde rahatsızlığı olan annelere sabır ve Allah'tan şifa dilerimAllah'ın mucizesi sonsuzdur bol bol dua etmek lazım. Dualarıma sizi de ekleyeceğim.
Hayırlı olsun aldıkların bende kimsecikler yok okullar açıldı öğretmenlerimiz erkenden yatıyo diyodumki yazdıklarını gördüm :)) uni baby nin ıslak mendillerini bende aldım herkes çok iyi diyor ama bez konusunda çok stok yapma dedi çevremdekiler çünkü bazı bezler bazı bebişlere olmuyomuş tahriş kızarıklık oluyomuş deneye deneye bebeğin cildine uygununu buluyoruz dedi bi kaç arkadaşım
Uni baby yenidoğanı herkes söylüyo içinde hiçbir şey yokmuş zararlı olan. Onu stok yapmayı düşünüyorum. Ama bez konusunda haklısın. Ben prima kullanmak istiyorum ama bakalım bebişin poposu beğenecek mideğiştirmek gerekebilir o yüzden almamak lazım haklısın :44:
Uni baby yenidoğanı herkes söylüyo içinde hiçbir şey yokmuş zararlı olan. Onu stok yapmayı düşünüyorum. Ama bez konusunda haklısın. Ben prima kullanmak istiyorum ama bakalım bebişin poposu beğenecek mideğiştirmek gerekebilir o yüzden almamak lazım haklısın :44:
bebeklerimizin için en doğalı pamuk ve su diye düşünüyorum. yeterince pamuğu biraz ılık suda tamamen ıslatıp elinizde sıkarsanız hem doğal hem pratik olabilecektir. ıslak mendillerin ıslak kalmasını sağlayan nedir bilmiyorum ama hangi marka olursa olsun az da olsa kimyasal içeriyor diye düşünüyorum. zaten bezinden, kıyafetine, mobilyasına kadar öyle çok kimyasalla karşılaşma olasılığı var ki en azından bu ufak bi tedbir olabilir. mecbur kalmadıkça ıslak mendil kullanılmamalı diye düşünüyorum.
Selam kızlar,
Bugün kontrolüm vardı. Doktorum biraz kızdı bi ayda 2 buçuk kilo almışım hamileliğimin başından beri de toplam 5 kilo aldım napcaz yaa, frenlemem lazım kendimi. Bu arada kızım da 630 gr olmuş, boyu da 31 cm maşallah boyu uzun olcak dedi doktorum, babasına çekcek herhaldeSizin bebişler ne alemde umarım hepiniz iyisinizdir. Sİzi de bebişlerinizi de öptüükk :)
ay benimde oğlum olucakkk düşünceli hassas centilmen yetiştirelim oğluşlarımızı
kızlar oğluşumun oda takımına uygun kırmızı-beyaz battaniye örüyorum, tembel işi :) marifet bende değil ipinde, dümdüz örgü örmeyi bilen herkes yapabilir :) bu kadarı 3 günde akşamları birer saatte ördüm, bitincede eklerim. kenarına ipi aldığın yerde gördüm hazır metreyle satılan bişey var ondan dikmişlerdi çok güzel olmuştu
Eki Görüntüle 813612 Eki Görüntüle 813613
ben de hamileyken elime makas batınca kesin olarak yaptırmaya karar verdim yoksa emin değildim :)benim doktorum bu aşının üzerinde çok durdu, sürekli sordu ben de ilk dozunu yaptırdım, o gün çok ağrıdı hatta hayatımda ilkkez gördüğüm bir acı ama ateş yapmadı, yapsa da minoset normal iç dediler , içmedim dayandım acısına, tetanoz sadece doğum sırası mikrop ihtimaline karşı değil bence, hamilelik sırasında bi yerine bişey batar, düşersin , bi yerin kanar bunlarda tetenoz sebebi
şeker yüklemesi de sağlık ocağı gün verdi 24 haftada, doktorum da ben 26. 27. de uygun görüyorum dedi, ben de kararsızım
güle güle giysin bebişin aldıklarınıHerkese selâm annişlerherkes yüzyılı seyrediyor heralde kimsecikler konuşmuyo
Bugün kızıma birsürü şey aldım. İç zıbınından çorabına kadar
Bi de ilk bezini aldım kuzumun. Prima yeni doğan aldım herkes onu tavsiye ediyodu burda. Artık her markete gittiğimde bir paket alıp koycam kenara. Bir de uni baby yeni doğan ıslak mendil. Stok yapın demişti herkes
Yazamadım günlerdir ama hep okudum konuştuklarınızı. Bebişlerinde rahatsızlığı olan annelere sabır ve Allah'tan şifa dilerimAllah'ın mucizesi sonsuzdur bol bol dua etmek lazım. Dualarıma sizi de ekleyeceğim.
canım zaten uni baby ıslak mendil değil ıslak pamuk, saf pamuk ve sudan başka hiç bir şey içermiyor.. için rahat edebilir almayı düşünürsen.. ıslak mendili de vardır belki ama ıslak pamuk olanı tavsiye edilenbebeklerimizin için en doğalı pamuk ve su diye düşünüyorum. yeterince pamuğu biraz ılık suda tamamen ıslatıp elinizde sıkarsanız hem doğal hem pratik olabilecektir. ıslak mendillerin ıslak kalmasını sağlayan nedir bilmiyorum ama hangi marka olursa olsun az da olsa kimyasal içeriyor diye düşünüyorum. zaten bezinden, kıyafetine, mobilyasına kadar öyle çok kimyasalla karşılaşma olasılığı var ki en azından bu ufak bi tedbir olabilir. mecbur kalmadıkça ıslak mendil kullanılmamalı diye düşünüyorum.
herkese günaydın güzel anneler ve dünya tatlısı bebekleriii
landfloves sana yazmayı unutmuşum battaniye çok güzell olmuşeline sağlık ben de girişeyim böyle işlere tabi babane ve ananeden fırsat kalırsa :)
kızlar oğluşumun oda takımına uygun kırmızı-beyaz battaniye örüyorum, tembel işi :) marifet bende değil ipinde, dümdüz örgü örmeyi bilen herkes yapabilir :) bu kadarı 3 günde akşamları birer saatte ördüm, bitincede eklerim. kenarına ipi aldığın yerde gördüm hazır metreyle satılan bişey var ondan dikmişlerdi çok güzel olmuştu
Eki Görüntüle 813612 Eki Görüntüle 813613
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?