2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

Teşekkür ederiz teyzesi. . Daha guzelleri sizin yavrularin olsun.

Tşkler cnm. Hepimizinki güzel olsun. :) butikbebeden bikaç bişey aldım, 2 haftaya anca gelir. Tabi cinsiyet belli olmadığından yeşil ekru lila renklerini tercih etmek durumunda kaldım

Evet canım ilk bebeğini kaybettiğini hatırlıyorum. Hatta o topikte arka arkaya kayıplar olmuştu.
Naz da İnşallah tez zamanda kavuşur bebeğine
amin canım kızına bi kardeş istiyodu hayırlısı olsun

eneeemm adı da güzel cicileri de maşallah güle güle kullansın
sen baya toparladın çeyizi canım ben kendimi tutuyorum yavaş yavaş alayım vakit geçsin diye

canım dün gidip arabaya tekrar baktım ve tekrar beğendim yıkanıyomu diye de sordum
üst döşemesi çıkıyo ve yıkanabiliyormuş hem pusetin hem de anakucağının çıkıyo yıkanıyo
k validem ben bunu taşıyamam baston alın diye tutturdu delirtti beni
kışın olmaz diyorum onu yazın ayrı alıcam diyorum anlamıyo oyyyy

kızlar bunlar da benim aldıklarım. takımı idil baby den aldım. mendilleri de kendim oyalıyorum canım sıkıldıkça. daha eksik çok. idil baby ve aziz bebenin ürünleri çok güzel ama her şeyi oradan almıycam ben, çok pahalıya geliyor. en iyisi butik bebeyi takibe devam :)

Son düzenleme:
kızlar ben bu hastane çıkışını aldım ama acaba acele mi ettim? bu takımların kalın ince ( yazlık kışlık) diye ayrımı olmuyor değil mi? benim ki ince gibi baya, yani zaten hastaneler sıcak oluyor ama yine de ocak ayı olacak sonuçta. kafama takıldı birden :44:

kayınvaliden mi taşıyor bebeği.. o doğursun bitane daha ona alsın .. seninkine karışmasın.. Ben kimseye karıştırmıyorum vallahii.

kayınvaliden mi taşıyor bebeği.. o doğursun bitane daha ona alsın .. seninkine karışmasın.. Ben kimseye karıştırmıyorum vallahii.
ben de karıştırmıyorum,bundan alıcam diyorum konuyu kapatıyorum da o gene diyiceni diyo
biz bu arabayı beğendik bunu alıcaz diye gösterdik,onun komşuları baston kullanıyomuş yaz kış.yok öyle bişey yanlış biliyo
bi de hello baby e gittik bebek odası baktık,o da yanımızdaydı
ben bunu beğendim bu yeterli,o pahalı bu gereksiz falan gibisinden konuşuyo
normalde çok iyi anlaşırız severim ama bu huyunu gerçekten hiç sevmiyorum.
çalışıyorum kazanıyorum istediğimi alıcam ki çalışmasam da istediğimi almak benim hakkım
bi de eminönüne gidicem bigün diyo,şunu alcam bunu alcam.sen de gel beğen falan demiyo komşusuyla gidicekmiş.
eşime bi ayar vermem lazım yada o alsın ben gidip tekrar kafama göre alırım delleniyorum haa

yok canım hepsi aynı inceler.lahana gibi giydircez bebekleri
güle güle kullanın

merhabalar hepinizin bebişleri hayırlı olsun inşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Resimlere bakarken gözüme takıldı. Avent in emziğini almışşsınız bence doğru seçim ben de onu kullanıyorum oğluma 2013 Ocak annesi olarak :) YAlnız emziği 6-18 almışşsınız 0-6 almanız gerekiyor. ALdığınız daha büyük bizim bebişler bile daha tam geçemediler ona değiştirmeniz gerekecek :)

Yazlık kuşluk ayrımı olmuyor ama penyelerin kimi daha ince kimi daha kalın oluyor, ona dikkat etmek gerekir... Bir de benim -aldığım hastane çıkışının pençesi biraz daha kalındı... Şimdi termalleri de çıkmış onlar da tercih edilebilir...

Senin kayınvalide de enteresanmış. Şimdiden benimsemiş torununu
Alışverişe gitsin kız, " anne bak şusu eksik busu eksik" diyip bikaç biley aldır boşver. Yelek hırkaları battaniyeleri ona devredenilirsin mesela

Eki Görüntüle 781985

oğlumun odası Mavi olarak siparişi verildi 1 aya geliyor..
Gle güle kullansın bebbişin.. Çok güzelmiş odası. Belki o minik camları silmek seni uğraştırabilir biraz. Ben odasını seneye alıcam sanırım. Çünkü evimde olamıycam uzun süre

Hamarat anne elinde işlermiş :) bodysi çok güzel. Hastane çıkışı da kullanışlı gibi duryyor. Sağlıkla giysin yavrunn

aldırırım o sorun değil de beni götürmeye niyeti yokmuş gibi davranıyo ona takıldım
komşusuyla gidecekmiş.al bunları komşuna giydir derim
çok benimsedi sorma yaaa aklı çıkıyo ama yavaşşş demek lazım
BENİMOOO

Eki Görüntüle 781985

oğlumun odası Mavi olarak siparişi verildi 1 aya geliyor..

çok güzel canım güle güle kullansın ayaz bebek
sorması ayıp nerden kaça aldınız ve tekstil dahil mi?
ben her hafta bakıyorum artık kafam çok karıştı napçam bilmiyorum

Hiç öyle düşünme tatlım benim. Tabii ki o senin yavrun. Zaten bebeklerde süt kuzusu biliyosun. Babasına bile huyduzlanır. Annecidir hepsii
Biraz büyüyünce babaanneyi çok sevseler bile anacıklarının dibinden ayrılmıyolar
Şımartırlar azcık yavrunu, olsun o kadar di mii
Cicileriniz de çoook ciciymişş. Kış gelse de giydirsek yavrularımıza şunlarıı.
Kısa tulumları 3-6 aylık aldın di mi canım?

çok güzeller hepside maşallah güzel gunlerde gıysın kışın doguyor dıye kısa kollu tulum almadım 6 aylıkken yaza denk gelıyor 6 aylık buyuk boymu alsam dıyorum sonra vazgecıyorum ya ayına göre göre buyuk olursa bebek dıye yoksa kısa kollu bır kac tane cok guzel tulum görmustum nıye bunu kısa kollu yapmıslar demeden gecemedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…