Eki Görüntüle 782394 Eki Görüntüle 782393 Eki Görüntüle 782392 Eki Görüntüle 782397 bunlarda bizim aldıklarımız kıyafetlerıde cekerım bır ara :)
Eki Görüntüle 782394 Eki Görüntüle 782393 Eki Görüntüle 782392 Eki Görüntüle 782397 bunlarda bizim aldıklarımız kıyafetlerıde cekerım bır ara :)
aldırırım o sorun değil de beni götürmeye niyeti yokmuş gibi davranıyo ona takıldım
komşusuyla gidecekmiş.al bunları komşuna giydir derim
çok benimsedi sorma yaaa aklı çıkıyo ama yavaşşş demek lazım
BENİMOOO
çok güzel canım güle güle kullansın ayaz bebek
sorması ayıp nerden kaça aldınız ve tekstil dahil mi?
ben her hafta bakıyorum artık kafam çok karıştı napçam bilmiyorum
çok güzeller. güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim. kızlar aldığınız oda takımlarının markasını ve fiyatını da yazabilir misiniz? bir de yatak olarak ne tercih ettiniz? visko, sünger, lateks?
mavili beşiğe bayıldım. o nereden alındı
gitti gidiyordan aldım ana kucagını en sevdıgım yönu saga sola ılerı gerı sallanması benım beşigim sallanan deıl o yuzden hanı sallamalı bısey gerekırse dıye bunu sectım casper anakucagı yazarsan cıkıyor fiyatıda cazipti
ANAKUCAĞI ANADİZİ BEŞİK ANA KUCAĞI ANA DİZİ GittiGidiyor'da 90067247
ayy bunları görünce bir duygulandim ki sorma
çok beğendim cnm aldıklarını, bebek doğduğunda nerde yatacak bu beşikte mi?
normal beyaz besık sallanmıyor ama 2 tane yatagı var içinde bebekken kucuk yatakta yatıyor bıraz buyuyunce yanındakı cekmeceyı alıyorsun yatagın boyu uzuyor ve alttakı uzun yatagı kullanıyor istenirse öndekı ızgaralar cıkıyor koltuk olarakta daha sonra kullanılabılıyor cok yönlu ve uzun zaman yatabılıyor tek eksıgı sallanmaması bende zaten bebek cok sallanmaya alıssın ıstemıyorum ama ilk bebegım tecrubem yok ana kucagını aldım eger durmazsa onda sallar uyuuturum lazım olur dıye normalde büyüyen bebede uyuyacak
anladım cnm, ben acaba gece onda uyuycak sandım yanında yani, sen karyolayı yatak odana mı koyacaksın peki?
çok sağol canım. gerçekten fiyatı da çok uygun. ürün geldi mi peki? nasıl?
Baby2go Mona (8520) Otomatik ok Fonksiyonlu Sallanabilen Beik & Mama Sandalyesi ( %50 NDRML - OK FYAT ) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
bende bunu aldım..pembe rengini...elektirkli sallanabiliyor.sonradan mama sandalyesine dönüşebiliyorburadan daha ucuzu da yok...fiyat süper yani
Bugün bende bir çılgınlık yapıp doğmamış bebeğe don biçmekle kalmadım set aldım hemde pembe ama şöyleki indirim sitesinden 125 ten 80 ne düşmüş bunun üstünüde benim + indirim kuponum vardı 50 tl bana 37liraya geldi başka bi üründe alabilirdim aslında ama uzun zamandır takipteydim artık kime kısmetse göbişteki kızsa onun değilse hediye edecek çok hayırlısı olsun
Eki Görüntüle 778533
oyyy tatlım benim yaa sağol demek pırtlattın yeğenimiziayy bunları görünce bir duygulandim ki sormabir girip bakınayım dedim şehzade geliyomuş hayırlı olsun canım ben oğlanı pırtlattım şu denizcili tulum şu an üstümüzde benden size tavsiye çok küçük şeyler almayın biz 3 aylık olduk 6 aylık giyiniyoruz herbişeyimiz küççücük kaldı
canım iyi almışsın ben o dediğin şekilde alınca 3000 den aşağı takım yok vallacanım ankara sitelerden aldık.. Tekstilini ayrı aldım özdilek uyku seti aldım yatağını da işbirden alıcaz .. mobilyacıların verdiği yataklar 40 tl lik uyduruk sağlıksız yatalarmız.. cekmece ve kapakları amortisörlü.. boyası iso9001 belgeli.. 2500 peşin aldık..
Hiç öyle düşünme tatlım benim. Tabii ki o senin yavrun. Zaten bebeklerde süt kuzusu biliyosun. Babasına bile huyduzlanır. Annecidir hepsii
Biraz büyüyünce babaanneyi çok sevseler bile anacıklarının dibinden ayrılmıyolar
Şımartırlar azcık yavrunu, olsun o kadar di mii
Cicileriniz de çoook ciciymişş. Kış gelse de giydirsek yavrularımıza şunlarıı.
Kısa tulumları 3-6 aylık aldın di mi canım?
çok güzeller hepside maşallah güzel gunlerde gıysın kışın doguyor dıye kısa kollu tulum almadım 6 aylıkken yaza denk gelıyor 6 aylık buyuk boymu alsam dıyorum sonra vazgecıyorum ya ayına göre göre buyuk olursa bebek dıye yoksa kısa kollu bır kac tane cok guzel tulum görmustum nıye bunu kısa kollu yapmıslar demeden gecemedım :)
hayırlı olsun çok tatlıymış hangi siteden aldın acaba bende oğluşuma almak istiyorumda maviş maviş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?