2014 Ocak annelerinin kıymetli bebişlerine aldığı ciciler

canım ankara sitelerden aldık.. Tekstilini ayrı aldım özdilek uyku seti aldım yatağını da işbirden alıcaz .. mobilyacıların verdiği yataklar 40 tl lik uyduruk sağlıksız yatalarmız.. cekmece ve kapakları amortisörlü.. boyası iso9001 belgeli.. 2500 peşin aldık..

çok güzeller. güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim. kızlar aldığınız oda takımlarının markasını ve fiyatını da yazabilir misiniz? bir de yatak olarak ne tercih ettiniz? visko, sünger, lateks?

saol canım amin hepimize inş çileğin oda takımı uyku seti yatagı içinde 3 800 yatagın ne oldugunu bılmıyorum valla bende merak ettım bakayım netten bulurum belkı daha elıme ulasmadıda takım

ayy bunları görünce bir duygulandim ki sorma bir girip bakınayım dedim şehzade geliyomuş hayırlı olsun canım ben oğlanı pırtlattım şu denizcili tulum şu an üstümüzde benden size tavsiye çok küçük şeyler almayın biz 3 aylık olduk 6 aylık giyiniyoruz herbişeyimiz küççücük kaldı

çok beğendim cnm aldıklarını, bebek doğduğunda nerde yatacak bu beşikte mi?

normal beyaz besık sallanmıyor ama 2 tane yatagı var içinde bebekken kucuk yatakta yatıyor bıraz buyuyunce yanındakı cekmeceyı alıyorsun yatagın boyu uzuyor ve alttakı uzun yatagı kullanıyor istenirse öndekı ızgaralar cıkıyor koltuk olarakta daha sonra kullanılabılıyor cok yönlu ve uzun zaman yatabılıyor tek eksıgı sallanmaması bende zaten bebek cok sallanmaya alıssın ıstemıyorum ama ilk bebegım tecrubem yok ana kucagını aldım eger durmazsa onda sallar uyuuturum lazım olur dıye normalde büyüyen bebede uyuyacak

anladım cnm, ben acaba gece onda uyuycak sandım yanında yani, sen karyolayı yatak odana mı koyacaksın peki?

anladım cnm, ben acaba gece onda uyuycak sandım yanında yani, sen karyolayı yatak odana mı koyacaksın peki?

orasını bende bılmıyorum ben mı onun odasına tasınıcam yoksa benım odayamı koyarız daha işin içinden cıkamadım ben bunları aldım ama :) ne zor seyler en zor kısmı burası oda yapsan bır turlu yapmasan bır turlu neyse artık onun odasında yataklı köse koltuk var acıldıgında buyuk bayagı biz onun odasında uyuruz artık hıc olmadı napalım

çok sağol canım. gerçekten fiyatı da çok uygun. ürün geldi mi peki? nasıl?

geldı aynı göruldugu gıbı begendım ben sadece eger bir yere gıderken göturmek ıstersen biraz buyuk ben anneme gıdınce göturucem durmazsa uyur onda dıye ama düz ana kucakları var öne arkaya sallanan yere cok yakın hanı onlar daha ufak ben sırf ıkı tarafada sallanıyor dıye bunu aldım ama bıraz buyuk

hayırlı olsun çok tatlıymış hangi siteden aldın acaba bende oğluşuma almak istiyorumda maviş maviş

oyyy tatlım benim yaa sağol demek pırtlattın yeğenimizi nasıl geçti şimdi herşey yolunda değil mi?
darısı başıma olsun,benim için de dua et sengişim çok yol katettik bu defa teyzesi inşallah kucağımıza da alırız
ben yazlıkları 6-9 aylık alıyorum.bikaç tane 0-3 aldım onun dışında kışlıklar fazla yok olanları 3-6 almaya çalışıyorum
tosun gibi yeğenim desene yerim la ben onun bacaklarını

canım iyi almışsın ben o dediğin şekilde alınca 3000 den aşağı takım yok valla
ankara da bana uzak istanbulda bakıyorum mecbur
bi yerde içime sindi ama 3400 diyo
bi dolap bi normal beşik bi de şifonyer alsam yeter diyorum bazen
çok karıştım

sağol tatlım babaannedir sevsin tabi oğlum da ona düşkün olsun hiç dert etmem de benim k valide çok gözü açık yani kötü olarak değilde herşeyde fikir sahibi bilgili falan.ben şu an bazı şeyleri gereksiz de alıyo olsam bana karışmasını istemiyorum sanırım çünkü hevesimi kırmasını istemiyorum.herşey benim istediğim gibi olsun istiyorum yani pişman olursam da kendim ettim olayım
bu arada kısa tulumlar 6-9 aylık.zaten hazirandan sonra giyinseler yazlıkları ancak olur işte.sen de yazlıkları 3-6 aylık alma sakın
bizim bikaç arkadaş daha var büyük al küçük alma dediler hemen hop diye büyüyüveriyolarmış
çok almak istemiyorum ama kendimi zor tutuyorum
butikbebeye bakmamaya çalışıyorum kaç gündür

sağol canım yazlık çok güzel şeyler var ama cesaret edip hepsini alamıyorum
ayaklı tulum alayım dedim beğenemedim,bulursam bikaç kadife alıcam işte 3 aylık grubundan
ayaklı pek bişey almayın diyolar çünkü boyu uzayınca giyemiyo ayaksızları çorapla bi süre daha idare ediyomuş

hayırlı olsun çok tatlıymış hangi siteden aldın acaba bende oğluşuma almak istiyorumda maviş maviş

hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah ürünleri markofoni sitesinden almıştım fakat kampanya sona ermiştir ama takip edersen sürekli çıkıyor disney kampanyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…