2014 Şubat Anneleri Aldıklarımız yada Alacaklarımız için Hepimize Fikir Olsun

iki kat yeter mi diyorsun....içine badi üzerine tulum yada pijama???tek alt almadım olmazsa bir de tek alt alırım 2 3 tane şimdilik....

Bence yeter bde evinin durumuna bagli biz yaz kis sort askiliyiz cok sicak bizim ev o yuzden ben uyku tulumu yeter diyorum ama tabi baktim usuyecek bakariz caresine artik

Bence yeter bde evinin durumuna bagli biz yaz kis sort askiliyiz cok sicak bizim ev o yuzden ben uyku tulumu yeter diyorum ama tabi baktim usuyecek bakariz caresine artik

bizim de kışın sıcak oluyor ama biz kiracıyız neticede...ne zaman ne olacağı belli olmaz....teşekkür ederim fikir verdiğin için..ben uyku tulumunu düşünmemiştim...hatırlattın sağolasın

bizim de kışın sıcak oluyor ama biz kiracıyız neticede...ne zaman ne olacağı belli olmaz....teşekkür ederim fikir verdiğin için..ben uyku tulumunu düşünmemiştim...hatırlattın sağolasın

Fikir icin burdayiz sonucta ne demek civilde polar tulum gormustum pahali biseyde degildi simdi tam hatirlamiyorum ama guzellerdi bende yorgan diyordum ama yeni dogana yastik yorgan onermiyolar alternatif lazim

Fikir icin burdayiz sonucta ne demek civilde polar tulum gormustum pahali biseyde degildi simdi tam hatirlamiyorum ama guzellerdi bende yorgan diyordum ama yeni dogana yastik yorgan onermiyolar alternatif lazim

ama uyku seti almak gerek değil mi....beşik kenarlıkları tek satılır mı yoksa??sırf onun için alacktım uyku seti ama erken daha..ne yapmalı bilemiyorum..

ama uyku seti almak gerek değil mi....beşik kenarlıkları tek satılır mı yoksa??sırf onun için alacktım uyku seti ama erken daha..ne yapmalı bilemiyorum..

Uyku seti sart evet nevresim takimlari falan cok bakiyorum arastiriyorum bende o konuda sonucta bi 3 tane nevresim takimi alsak degistire degistire yeter sanirim kenarliklari icinde oluyo sanirim onlarin alinacak o kadar cok sey varki

5li falan taşıma setleri var ya çantası,alt açmalığı,kangurusu vs.olan...onlar hakkında ne düşünürsün??bebek çantası taşımak çok zor ablamdan biliyorum....büyük kol çantası veya sırt çantası önermişti burda başka bir arkadaş.....sadece bebeği taşımaya yarayan çantadan mı almalı:26:kanguru nasıl olur acaba birde...

Kanguru ve cantasi inanilmaz agir olur tek basina cok zor dogumdan itibaren kullanilabilecek bebek arabasi alcaz biz tabi cantada arabada olcak 5 li setlerden almicam o yuzden

hafif hafif sallanan bir parçası daha oluyor ya ana kucağı mı neyse ondan da mı almayacaksın....

Onu ayri satiyolar zaten joker de bi ana kucagi gordum elektrikli kendi salliyo ininilmaz bi sey onda uyumayacak bebek yoktur ama cok pahali bi punduna getirip birine hediye aldirabilsem onu super rahat ederim jokerin sitesine bak onu bi ben acayip begendim

Haftasonu hello baby e gittik sonra demirkapı sonra unkapanı

telefonumu evde unuttuğum için unkapanından aldıklarımın resimlerini buldum ekliyorum mnik kızım için

çok güzeller canım güle güle kullanın....ben kararsızım puset konusunda....çok kısa süre kullanabileceğiz kalacak sonra....oturmaya başladıktan sonra kullanabileceği araç koltuğu mu almak daha iyi bilemiyorum:26:

13 kg ya kadar ev tipi ana kuıcağında oturabiliyor benim için eyterli sonrasında normal koltukta bile oturmayacak

alpinnnnnnnnnnnnn bayıldım ben bunlara harikalar hele ilk resimle son resimdekiler öldüm öldüm çok güzeller ya güle güle giysin kızımın tatlı arkadaşı ,
benimde kız kıyafetleri almam lazım balım hafta sonu eksiklerimize baktık annemle aslına bakarsan bizim kıyafetten başka (kıza özgü olanlardan pembe falan yani) hiç bir eksiğimiz çıkmadı büyük şeyler almıcam yani sadece ufak defek
ha bide alt açma yapmayı düşünüyorum ama kendim dikicem yani annemle dikicez uğur böcekli düşünüyorum bakalım

speedyim kızın güle güle kullancın canımcım çok güzeller sonunda beşiğinizde olmuş çok tatlıymış maşallah
huzurlu sakin mutlu uykular geçirsin bebişin

kaç aylığa kadar yatabiliyormuş onda ?

tamam tamam ona evtipi ana kucağı da deniyormuş pardonnben diğer ayaklılardan sandım ana kucağı deyince sadece evde kullanılan,üzerinde oyuncak sallanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…