gözün aydın canım rabbim bida acısını göstermesin hastanenin önünden bile geçmeyin inşallah saglıkla büyüt bebeğini allah ayırmasın sizi ömür boyu
oğluna kavuşmana çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah
çok sevindim canım hayırlı olsun :)
ayyy çok sevındımm paşanı kokla yerıme..hayrlı olsun canımm
Amin canım senin bebeğinde hayırlı olsun allahım yavrulamıza ömür versin
canm allah analı babalı büyütsün inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz yaz ara sıra nasıl oldu olay merak içindeyiz :)
canim benim gözün aydin...cok sevindim allah anali babali büyútùrsün..
canım hayırlı uğurlu olsun:) Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin:)
maşallah sübhanallah
hayırlı olsun canım kilosu iyiymiş öp bebişini bizim yerine
Ayy nasıl mutlu oldum heyecanlandım duyduğumdan beri. Hayırlı mübarek olsuun. Allah analı babalı büyütsün. :)
Sen nasılsın? İyi misiniz? Mustafa Kemal'e maşşallah. Kokla bizim yerimize de lütfen :)
hadi hacım oglun askerden geldi gözün aydıngelin bakalım artık işini gücünü ayarlayında
canım saglıklı huzurlu bi cocuk olsun sütün bol besleyici olsun yarasın tosun paşamızadogum hikayeni bekliyoruz heycanla
Allah analı babalı büyütsün canım :)
Merhaba kızlar heüz doğum yapmadım Allah kısmet ederse doğum yakın galiba dün sümüksü jele benzeyen beyaz kansız bi akıntı geldi baya büyük parçaydı sizce nişan mıdır ya da rahmi koruyan sümüksü tıkaç olsa da yakın doğumun mu habercisi? Ve dün sbahtan beri adet ağrısı gibi ağrım var hiç geçmedi dizlerime bile vuruyor. Ve doğuma yakın ishal olunur derler resmen bağırsaklarım boşaldı.
canım o akıntı bende yaklaşık iki haftadır var ve öyle bir yoğun geliyorki adet olmuşum gibi yoğun ve hergün. ben de her seferin de acaba nişan mı diyorum ama maalesef değil. nişan açılmanın başladığının belirtisi olduğu için de kanlı olur diye düşünüyorum.Merhaba kızlar heüz doğum yapmadım Allah kısmet ederse doğum yakın galiba dün sümüksü jele benzeyen beyaz kansız bi akıntı geldi baya büyük parçaydı sizce nişan mıdır ya da rahmi koruyan sümüksü tıkaç olsa da yakın doğumun mu habercisi? Ve dün sbahtan beri adet ağrısı gibi ağrım var hiç geçmedi dizlerime bile vuruyor. Ve doğuma yakın ishal olunur derler resmen bağırsaklarım boşaldı.
canım o akıntı bende yaklaşık iki haftadır var ve öyle bir yoğun geliyorki adet olmuşum gibi yoğun ve hergün. ben de her seferin de acaba nişan mı diyorum ama maalesef değil. nişan açılmanın başladığının belirtisi olduğu için de kanlı olur diye düşünüyorum.
Mrb ben mart annesi olucam nasipse, dün bizde bir arkadaşa aynısı oldu, bügünde aynısının kahverengisi gelmiş sanırım nişan, bizim için biras daha erken ama size hayırlı olsun, sağlıkla alırsınız inş kucağınıza...
inşşşşşallah öyledir yaaKontrolden geldim doktor bebeğin başının kanala yerleştiğini o akıntının ise rahmi koruyan bi tıkaç olduğunu bebek yerleşince o tıkacın düştüğünü söyledi doğum yakın olabilirmiş. Rabbim herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin :)
acaba 40 hafta dolacak mı cok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?