2014 Şubat Anneleri - Doğum Hikayeleri

Rahmetli annemin hissettiklerini hissettim yazınızla. Allah uzun yıllar saglik ve mutlulukla yasatsın ayrı koymasın inşallah sizi. Tebrik ederim arkadasım.

Allah analı babalı büyütsün çok içten anlatmışsın gözyaşlarımı tutamadım

37+2 epidural sezeryanla 5şubatta çarşamba oğlumu kucağıma aldım Allahın izniyle
bir gece öncesi çantamızı son kez kontrol ettik eşimle
gece yarısı sarılıp birbirimize vedalaştık resmen
korkuyordum ben bana birşey olacak diye ilk bebeğini kaybetmiş biri olarak ölüm korkusu çok sarsmıştı
eşime dedim ki eğer ben ve bebeğime doğumda birşey olursa bir müddet sonra hayatına devam etmek için yeniden evlen senden bunu istiyorum ama ben gidersem de bebeğimle sen kalırsan artık çok zor bir görevin var sen düşün ne yapacağını
sabah tan hastane ye gittik boş oda yoktu yatışımızı yaptılar rastgele bir odada beklettiler
halbuki doğum sonrası kalacağım odam beli olsaydı çantamı yerleştirecektim odamı düzenleyecektim ama bekledik öyle hastane odasından dışarıyı izleyip gülüyorduk sanki sezeryana değilde gezmeye gelmiş gibiydik
sonra geldiler kıyafetimi verdiler giyinmeme için giyinip yatağa yatırıp götürecekelri zaman duygulandım birtek sımsıkı sarıldım eşime
birazdan dünyanın en yakışıklısıyla dönüp geleceğim diyip el sallayarak bindik asansöre
ameliyata gittiğimde epey beklettiler ben biran önce başlasınlar istiyordum gram hyecan yoktu ama artık rüya mı gerçek bebeğime kavuşmak istiyordum
ameliyathanede hazırlamaya başladılar diyorlarki ne kadar sakinsin
anestesici tek tek anlatıyor korkma irkilme filan diyor bende tık yok
doktorum dedi maşşalah hastam 9ay boyuncada çok sakindi biran önce bebeğine kavuşmak istiyor
ve inanın sezeryanın o aşamaları hiçte acı korku tedirginlik gerektirmiyor
sanki zaman geçmiyordu
sonra doktorum dedi annesi bebeğimiz geldi demesiyle oğlum bıcır bıcır ağlamaya başladı ve o an öyle bir oh çok şükür demişim ki
hepsi güldü bana sesini duyduk diye
nasıl çok şükür demem ilk bebeğimi suni sancıyla doğurmuştum ama karnımda öldügü için bebeğimi kucağıma alamamak sesini duyamamak kadar can yakan bir durum yoktu
ebe hemen getirdi yanağıma dokundurdu burnndan öptüm öyle güzel ve masumdu ki doyamadım öpmeye ebe birdaha öptürdü
sonra bebeğimi götürdüler benim içinse artık ne olursa olsundu
yogunluktan mı zaman geçsin diye kendimi koşullandırmaktan mı ne uykum geldi hep
ameliyat bitti 10dk ayılma odasında bekleyeceksin dediler ama hemşirenin gevezeliğinden beni orada unutup 45 dk bekledim
normalde beklemek sorun değildi beklerdim
ama bebeğim beni bekliyordu eşim beni bekliyordu bu kadar geç sürünce birşey oldu diye korkabilir diye düşündüm
sonra odaya çıkartıldım minik oğlumu getirdiler yanıma yatırdılar ve işte o an hayat benim için durdu ve hayatımdaki herşeyi erteledim
uyurken bile oğlumu özlüyorum sürekli kokluyorum ayaklarını seviyorum bugüne kadar yaşamak değilmiş bizimkisi bebeğimiz dünyaya gelince yaşadığımızın bir anlamı oldugunu anladım

Bugun bende yavruma kavustum cok sukur.Epidural sezeryan oldum.Dogum icin gun sayanlar icin allah kolayliklar versin insallah.

Darısı başımızaaaa Rabbim sağlık versin ikinizede inş

merhaba kızlar ancak yazabiliyorum :))
bebeğin adı : Osman Emir
doğum şekli: genel anestezi sezeryan
doğum tarihi : 13.02.2014
doğum saati : 10:16

9 günlük olduk :)

hamile olduğumu öğrenmiştim eşimle çok mutlu olmuştuk. daha önceden iki kaybımız vardı çok tedirgin ve endişeliydik. rahat bi hamileleik geçiriyordum herşeyimiz normaldi taki toxoplazma çıkana kadar .. bir sürü testler vs derken amniyosentez olduk sonuç güzel çıkmıştı. detaylıdanda tam not almıştık . herşey yolunda idi ben yemek seçen biriyim herkes bebeğimi besleyemeyeceğimi düşünürken oğluşum annesini üzmüyor gayet güzel büyüyordu içimde . bir bedende iki kalp olduk birbirimize iyice alıştık sarıldık oğlumla :)) hareketlerini tam olarak hissetmeye başladığımda dünyalar benim olmuştu artık eşimde anlayabiliyordu oğlumuzun hareketlerini :) ben normal doğumdan çok korkuyorum bunun için doktorumuza her gittiğimizde sezeryen istediğimi dile getiriyordum doktor sadece bakarız deyip geçiştiriyordu . doktorum çok iyi birisiydi sanki ablammış gibi çook iyi ilgilendi benimle :) doğuma az kalmıştı 33 haftalık hamileydim doktorum hastaneden ayrıldı geceleri uyuyamaz oldum ne yapıcam diye hastaneye yeni gelen doktorla tanışmaya gittik eşimle gayet iyi biriyi birazda yaşı vardı bana kızım diyordu :) anlaşmıştık sevmiştik yeni doktorumuzu :) gene sezeryan istiyordum ama doktor önce sıcak bakmadı ama benim gerçekten korktuğumu anladığında tamam demişti . son 1 hafta kalmıştı doğuma 14 şubata gün almıştık . 8 şubatta kontrole gittik beni,m sancılarım çıkmıştı nstde doktorum iğneyi bırakmamı ve artık her an hazır olmamı söylemişti belkide beklemez bu demişti. pazartesi tekrar gittik nstye girdik sancılar gene vardı ama hafif hafif . salı günü hastalanmıştım boğazım ağrıyordu öksürüyordum hemen doktoruma gittik dahiliyeden bana bakıttı ve ilaca başladık perşembe tekrar nstye gelmemi söyledi . perşembe sabahı 9 da eşimle çıktık evden ogün evde temizlik yapılıcak yarın doğum olucak hastanede işimiz erken bitsin istiyorum . nstye bağlandım bebek hareketleri azdı bende 2 gündür daha az hissediyordum hareketlerini . doktorum ultrasonla baktı bebek kafasını yaslamış harekleride azalmış dedi hemen yatış veriyorum biz bunu alalım şimdi dedi. ben eve gidebilirmiyim dedim güldü hayır dedi.. şok olduk eşimle hem sevindim hem üzülüyorum korkuyorum bişey olucak diye . yatış yapıldı beni ameliyata hazırladılar eşim beni ameliyata hazırladı ve yolladı . ameliyathaneye girmiştik 1 nolu ameliyathaneye alın dediler bu ameliyathaneye ikinci girişim geçen sene 19 şubatta kürtaj olmuştum genel anesteziyle çok duygulandım .doktorum geldi onlar belden uyuşturmak istedi ama korktuğumu söyledim genel anestezi istedim tamam dediler. ellerim bağlandı önüme perde çekildi .anestezi uzmanı geldi o ara doktorum karnımı temizliyordu çok korktum uyumadan keserse felan diye ama hazırmısın dediler evet dedim ve ilaç verildi uyudum :)) uyanmak çok zordu canım baya acıyordu bişey yapın diye yalvardım ilk başta sonra azalmaya başladı. aklıma oğlum geldi neden canımım acıdığını o an anladım . oğlum nasıl dedim çok iyi dediler bişeyi varmı dedim yok gayet iyi korkma dediler tekrar oğlum nasıl diye sormuşum hatırlamıyorum hemşire bu 7. soruşun bidaha cevap vermiycem uyanda öyle konuşalım dedi :) sonra odaya getirildim yatağa konulurken canım çok acıdı bağırdım . oğlumu gösterdi annem mincik dedim ağlama başladım . sonra bebek neden ağlamıyor diye ağlamaya başladım . eşim ben odaya gelince çok üzülmüş odadan çıkmış iyice kendime geldim mis kokulumu kucağıma verdiler tarifi imkansız allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.. sonrasında pek sorun yaşamadım kaldırdılar yürttüler vs derken eve geldik daha rahattık :) baktıkça bakasım geliyor çok güzel bi duygu . allahım ona uzun ömürler versin hayırlı bi evlat olsun . hayırlısıyla sağlıklıca büyüteyim onu yeter. :)

mrb arkadaşlar.ben 33+0 günlük 29 aralık 2013 te doğum yaptım.
oğlumun adı mete oldu.
normalde 16 şubatta doğması gerekiyordu.çok şükür şu an gayet sağlıklı ve yanımda:)

8 yıllık birliktelik sonrası evlendik eşimle ve hiç beklemediğim bir şekilde 3,5 yıl vajinumusla uğraştımm.. Ağlamakla geçen 3,5 yılll.. Sonunda 31 Ocak 2013 te yine kadınlar kulübü sayesinde ve Mevlamın izniyle yendik sorunu hemen bebek için uğraşmaya başladık çünkü artık çevremdeki herkes çocukları olmuyor bakışları altında kalmaktan,yapamadığım cinsel yaşam konuları çok yormuştu ... Güzel Mevlam 4 ay sonra nasip etti o güzel haberi almayı Haziran'da öğrendim hamileyimm.. Güzel bir dokuz ay geçirdik.. Ilk 3 ay sol yumurtalıkta kist oluşumları yordu ama geçti... Vajinumus yaşadığımı doktoruma bir türlü söyleyemedim o yüzden normal doğum korkum vardı hep aklımda.. Son haftaya kadarda hiç alttan muayene olmamıştım içim içimi yiyordu doğumda kasılırsam bebeğime zarar verir miyin????? Bir sürü soru vardı aklımda .. Neyse 39 hafta doktor alttan bakayım dedi kalbim küt küt ama korktuğum gibi olmadı ve çok rahat atlattım muayeneyini kasmadım kendimi.. Hoş hiç açılmam yoktuu.. Bebeğimde aşağıya inmedi.. 40 hafta oldu hala inmedi.. Maşallah kilosu da iyiydi 4 kg olunca riske atmak istemedim... 40 hafta oldu sancı yok nişan yok açılma yok bebek kanala girmemiş Dr bana bıraktı suni sancı istersen başlayalım diye ama cesaret edemedim sezeryan ile alalım dedim.. Salı günü 18 Şubat saat 12.00 da genel anastezi sezeryan ile doğuma girdim ... 1 saat sonra uyanmak çok fena bir duyguymuş ne olduğumu anlayamadım.. Acıma , titreme .. Sonunda bebeğimi sordum çok iyi bir kızın var dediklerinde herşey bitti... Yukarı odaya çıktık ağrın kesici yapıldı bebişime baktım öyle masum ağlıyordu ki ... Ebeler hemen emzirmeye çalıştılar ama nerede süt felan yok mecbur mama verdik yavruma.. Şimdi sarılık geçiriyor en zorunda buymuş.. Birde millet normal doğum değil ya... Süt te geç geldi normal doğum değil yaaaa... Sözleri benî gıcık ediyor... Meleğim şimdi yanımda ve sütümde geldi huzurla uyuyor... Mevlam herkese nasip etsin ...

çok şaşırdımmm doktorun hep erkek dedi kızın mı oldu
çok güzel yaa..

merhaba senin kide biraz erken gelmiş. her işte vardır bir hayır. allah analı babalı büyütsün bebeğinide. inşallah sağlıklı bi bebek olur.

gözün aydın. allah analı babalı büyütsün arkadaşım bebeğini.

allah analı babalı büyütsün zeynebi.

canım allah analı babalı büyütsün.

canım allah analı babalı büyütsün miniği. 2 doğumunda kolay olmuş. suni sancıdan çabuk kurtulmuşsun.

allah analı babalı büyütsün bebeğini biraz geç kaldım ama. birazda siz geç yazınca. ama bebekten pek fırsat kalmaz.

canım allah analı babalı büyütsün. ilk bebeğin içinde geçmiş olsun. acısı hala geçmemiştir.

Ben hala doğm yapmadım çok sıkıcı bi durum

Bugün son günüm 40+0 ne sancı var ne bişey üstüne hastayım soğuk almıştım îyileşemedim bugün de göz nezlesi oldum doğurmaya takatim yok

Slm kızlar hazır vakit bulmuşkenn doğum hikayemi yazayım dedim :)

Ha doğdu ha doğacak sancım mı geldi derken 13 Şubat gecesi saat 12.30 gibi bi ağrı sızım sızım yok değildir dedim fln eşim hadi yürüyelim dedi evin içinde bi o yana bi bu yana derken derken sancılar 20 15 10 diya düşmeye başladı ama ben hala gaz bu gaz diorum yalancı kasılma diorum ama karnım kaskatı öyle çok öldürecek gibi bi ağrı da değil di ondan aldandım sonradan doktorlar dalga konusu oldu kan aldırmakttan korkan kadın doğum sancısını sallamıyor dedi :) neyse sabah karşı yoğun bi akıntı pembe işte dedim gelio doktorunaradım gelmbi bakalım dedi gittik 5 gibi doktor açılma var dedi o an ki heyecanı asla anlatamam ben bi başladım ağlamaya eğer ağlarsan böyle olmaz dedi doktor bebeğin strese girer ameliyat olmak zorunda kalırsın dedi bi iğne vurdular sakinleştim saat 8 gibi suyum geldi sanki bardak bardak su dökülüo sancılar ondan sonra çok sıklaştı epidural yapıldı onu taktıktan sonra ağrım dinmeye başladı sadece kasılmalar geliodu biraz rahatlayınca bi saat uyumuşum doktorum geldi tekrar uyan uykucu doğuma gidiyoruz dedi :) bu sırada tabi saat 5 oldu akşam üstü açım susuzum ama makyajım tam heheheh :) bi yandan dua ediyorum bi yanda neşirmiş sakinleştiryorum el ele göz göze saat 6.30 gibi doğuma girdik 19,15 de oğlumuzu kucağıma aldım ilk sesi ilk ağlaması yanağımda ilk meme arayışı allahım herkese tattırsın bu duyguyu normal doğum isteyenler korkmayın dirayetli olun ve inanın 15 dk sürdü doğumum doktorum salosuna binlerce kez Allah razı olsun :)
14 Şubat 2014 saat 19.15 de 3700 54 cm olarak oğlumuzu dünyaya getirdim ...çok karışık duygular bunlar yazarken bile gözlerim doluyor.doğumda sıvı yuttuğu için enfeksiyon kapmış 2 gün de yenidoğan yoğun bakımında kaldık 2 günlükken ayrı kalmak onu camdan sevmek doktorun müsaade ettiği vakitte girio emzirmek minicik elindeki damar yoluna ağlayacak bakmak...allahım bunları da kimseye yaşatmasın çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz evimize geldik mışıl mışıl yatağında istediğim zaman benm kollarımda...

İşte höyle bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…