2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

merhaba 20.haftamdayım 54.500 olmuşum 52 ile hamile kaldım 2.500 kilo almışm.bebek 370 gr dr iyi dedi.

mrb ben 18 haftalık hamileyim ancak çok endişelerim var 49 kilo ile hamile kaldım şuan 50 kiloyum göbeğim hiç yok yemekte yiyemiyorum çok endişeleniyorum, sizce normal mi?:18:

bugün tartıldım henüz doğum öncesi kilomdayım 64 :) herşeyimiz normal çok şükür *_*

gsmemo sen zayıfmışsın öncesinde, ne güzel. benim bir de 8 kilo fazlam vardı hamile kaldığımda. ya bir de ben ne cahilmişim, sanıyordum ki her canımın istediğini yiyebilicem, nasıl olsa hamileyim ya...yook öyle olmuyormuş bu işler. asıl hamileyken sağlıklı beslenmek ve doğru besinleri yemek gerekiyormuş. bebeğe deil de anneye kilo yapan 2 besin var benim tespitim:
1-hamurişi
2-tatlı
bunları yemediğimde hem bağırsaklarım daha iyi çalışıyor hem de vücut kilo yapmıyor. (paketli gıda ve kızartmaları zaten hiç demiyorum, normal zamanda bile yememek lazım)
bir de pirinç pilavı yemek kaşık kaşık şeker yemekle aynı şeymiş. kuru fasulye ve nohutun vazgeçilmezi pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yiyecez artık.

lepicim selam,
fast food benim de arada canım istiyor ama dışarda yemiyorum. hepsinde monosodyum glutamat adlı koruyucu madde var.bunun yerine h.burger ekmeği alıp içine evde köfte yapıyorum. arasına da neyi seviyorsam koyuyorum. daha sağlıklı ve lezzetli oluyor. patatesi de üzerine azıcık z.yağı ve tuz ekleyip fırınlıyorum.kızartmasından daha güzel ve kolay oluyor. tavsiye ederim.
nutella'ya bir sey diyemiycem vazgeçebiliyorsam vazgeç. içinde hem şeker, hem kafein, hem de yağ var. onun yerine de pekmez ya da bal yesen olmaz mı?

fast food konusunda haklısın ama canı çekii insanın :)
nutellayı silebilirim ya zaten arada atıom ağzıma bi değeri yok gözümde onun

mrb ben 18 haftalık hamileyim ancak çok endişelerim var 49 kilo ile hamile kaldım şuan 50 kiloyum göbeğim hiç yok yemekte yiyemiyorum çok endişeleniyorum, sizce normal mi?:18:

Canım 18 haftalık hamileyim 5 kilo verdim dahada gr alamadım. Sağlık ocağı doktoru ilk üç ay normalde metabolizma hızlandığı için hamileler kilo verip (benim kadar olmasa da:)) daha sonra almaya başlamalı dedi. Kadın doğum doktorum da aynı durumu teyit etti, benim ilk çocuğum 15 aylık olduğu için, birincinin kilolarını vereceğin zaman ikinci geldiği için extra kilo verdin sorun yok dedi. Minikler sağlıklı olduğu sürece kafana takma.

sağol canım... içimi rahatlattın tşk ederim benimde ilk olduğu için tedirgin oluyorum ister istemez.

salı günü doktora gideceğim 20 gün önce gitmiştim sorun yok demişti

Canım dr a bir danış artık yavaş da olsa kg almaya başlaman gerekiyor ama toplamda 6 kg alıp 3kg bebeği olanlar da var..bebeğin haftasıyla uyumlu mu o önemli ..bir de troidletin fazla çalışıyor olabikir mi bi drla konuş cnm..

canım doktora gittim bugün hiç bir sorun yok bebeğin gelişimi de ayına göre olması gerekenmiş tşk ederim :)

evet cnm kesinlikle çok haklısın..Hamur işi ve şekerli besinleri yemesek zaten hiç aşırı kilo almicaz sanırım..Aslında çooook aşırı yememekle beraber yine de yiyorum tabi..Hamurlu şeyleri çok canım isiyo nedense:18::18::18:

Spora başladım,bundan sonra yavaşlamalı kilo alımım..Bakalım bundan sonra nasıl gidecek..İnanamıyorum ama 18.haftasında kilo almamış insanlara hayretler içindeyim...

canım doktora gittim bugün hiç bir sorun yok bebeğin gelişimi de ayına göre olması gerekenmiş tşk ederim :)

herşey yolunda olmasına çok sevindim..önemli olan bebeğin sağlığı elbette..Ama ben kilo konusuna biraz takıntılı olduğum için merakımdan soruyorum kaç kilo ile başladın gebeliğe??boyun kaç ? kilo fazlan olduğu için mi almadın acaba yoksa şanslı kullardan mısın?

2. haftamdayım 58 i gördüm dün bu hafta misafirler börekler poğaçalar derken gereksiz beslendim.
önümüzdeki hafta inşallah dikkat edeceğim 4 kilo almış oluyorum

banada ütopik geliyor kuzum.uzmanlar bas bas bağırıyor.hamilelikte kilo alımı normal.oranları var.
benim 20. haftam 55.5 ile başladım 61 oldum.

banada ütopik geliyor kuzum.uzmanlar bas bas bağırıyor.hamilelikte kilo alımı normal.oranları var.
benim 20. haftam 55.5 ile başladım 61 oldum.

Benim de 22.haftaya girdiğim bugün tartıda anormallikler görüyorum.Ben anlamıyorum ki,cumartesi tarıldım 63,5 bugün tartılıyorum 65,5....Çüşşşş ya iki günde 2 kilo olamazzzzzzzz ......:18::18::18:ve iki gündür sebze yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…